Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cork - 14 juni

Cork - vrijdag 14 juni - starttijd 18.20

Race 1 Matchbook Irish Ebf Fillies Maiden - starttijd 18.20

Aqueliga (2) maakte twee weken geleden haar debuut waarbij ze als derde binnen kwam. Ze zat maar een hoofdje achter Tinkerbells Effect en zal mogelijk nog verbeteren na die eerste race. Winnaar Isabeau wist haar maar op iets meer dan anderhalve lengte afstand te houden. Tinkerbells Effect (8) is uit de Kodiac lijnen en wordt getraind door J P O’Brien. Zij liep ook in diezelfde race (twee weken geleden) en eindigde op 1½ lengtes als tweede achter winnaar Isabeau. Haar race daarvoor liep zij ook op Cork en werd vierde opmaar 1¼  afstand. Ook liep Royal Affair (7) daarin mee. Zij maakte haar tweede start en eindigde op een vijfde plaats op iets meer dan 3 lengtes achter de winnaar en minder dan 2 lengtes achter Aqueliga. Joupe (5) komt uit de stal van P Maher en liep eind mei haar debuut. Hier kwam ze op plaats 10 van 13 en zat er 8½ lengtes tussen haar en de nummer één. De komt uit de lijn van Lope De Vega en zou het hier ook goed kunnen gaan doen.

Plaats 1: Aqueliga (2)
Plaats 2: Tinkerbells Effect (8)
Plaats 3: Royal Affair (7)
Plaats 4: Joupe (5)

 

Race 2 Matchbook Straight Seven Sprint Stakes - starttijd 18.50

Ondanks dat Ardhoomey (4) eind april 2 lengtes achter Urban Beat eindigde, wist hij het tij te keren toen hij eind mei 3¼ lengtes voor Urban Beat (en Smash Williams) eindigde en daarmee een vierde plaats behaalde. Hij kwam op 3 lengtes van de winnaar. Primo Uomo (5) liep ook in dezelfde race in april, waarbij op ¾ lengtes achter Urban Beat wist te komen. De 7 jarige ruin wordt getraind door G M Lyons en wist 23% van zijn races te winnen. Urban Beat (3) won zijn voorlaatste race op Naas over 5F met een neklengte. Zijn race eindigde hij op plaats  7 van de 9 op 5 ¾ lengtes afstand van winnaar Mr Lupton. In beide races werd hij gereden door S Foley en vandaag is dat ook het geval. Urban Beat heeft een 50% winstpercentage. Smash Williams (2) is een 6 jarige ruin uit de stal van J S Bolger. Hij werd in april vierde op 1½ lengte afstand van winnaar Imaging en werd in zijn meest recente race 6 van de 9. Daar eindigde hij wel een halve lengte voor Urban Beat maar de vraag is of hij dat vandaag weer waar kan maken. Is in al zijn 22 starts gereden door K J Manning en dat zal vandaag niet anders zijn.

Plaats 1: Ardhoomey (4)
Plaats 2: Primo Uomo (5)
Plaats 3: Urban Beat (3)
Plaats 4: Smash Williams (2)

 

Race 3 Matchbook Low Commission Exchange Irish Ebf Fillies Handicap - starttijd 19.55

In deze race nemen de merries het tegen elkaar op waarbij de voorkeur uitgaat naar Bailly (2). Zij is getraind door G M Lyons, die over de afgelopen 2 weken een winstpercentage van 20% heeft over paarden die bij hem in training staan. Bailly een 3 jarige met een 89 rating heeft 2 van haar 7 starts gewonnen en plaatste zich ook twee keer. Vorige maand werd ze derde op Navan met maar 1¼ lengtes tot de nummer één. Winnaar Aleef heeft momenteel een 82 rating en runner-up Amanaat staat op 85. Silver Service (4) is 8 keer gestart en liep maar één maal de plaatsen mis. De 3 jarige merrie won haar voorlaatste start in augustus 2018. Haar laatste race kwam ze als derde van de vier binnen op 2¾ lengtes achter winnaar Facethepuckout. Silver Service is getraind door M Mulvany die over de afgelopen 2 weken een winstpercentage van niet minder dan 40% heeft. Black Martini (7) doet er nog een schepje bovenop qua trainer percentage. Haar trainer W McCreery staat namelijk op een 43%. De 3 jarige merrie won haar laatst gelopen race eind mei met een halve lengte, met het overige veld op meer dan 5 lengtes daarachter. Dit was haar eerste race na november 2018 toen ze derde werd op Dundalk. Aspen Belle (8) is een 6 jarige merrie getraind door P Martin. Van haar 23 starts is ze in iets meer dan de helft geplaatst en won daarvan 5 maal. Haar laatste winst was in november 2018 op Naas. In totaal heeft ze 2 keer op Cork gelopen en won beide races.

Plaats 1: Bailly (2)
Plaats 2: Silver Service (4)
Plaats 3: Black Martini (7)
Plaats 4: Aspen Belle (8)

 

Race 4 Munster Oaks Stakes - starttijd 19.55

In deze race met een winsom van €70.000 gaat de stem naar Who’s Steph (5). De 4 jarige merrie staat ,zoals vele andere winnaars, in training bij G M Lyons. Zij stamt af van dekhengst Zoffany die al meerdere toppaarden heeft gefokt. Who’s Steph heeft 4 van haar 9 races gewonnen en behaalde 3 maal een tweede plaats. Haar laatste race werd zij tweede toen ze een nekje te kort kwam op de winnaar. Wordt zoals gewoonlijk gereden door C T Keane. Jeaga (2) komt van trainer D K Weld die over de afgelopen 2 weken een 10% winstpercentage heeft staan. Jeaga liep 7 races waarvan ze er één won. In 2019 liep ze twee maal waarvan ze in april op Cork vijfde werd en in mei dit jaar, niet ver van de winnaar zat toen ze ¾ lengte achter winnaar True Self finishte op Gowran Park. Vandaag loopt ze voor het eerst met vizier op. Tipitena (4) heeft er 4 races op zitten waarvan ze er 2 in 2019 liep. De eerste werd ze 7 van de 9 en kwam niet dichterbij dan 5 lengtes tot de winnaar. Haar laatste race wist ze te winnen met ¾ lengtes van de 11 overige deelnemers. Moteo (3) liep tot nu toe 5 races en staat sinds april dit jaar bij J M Oxx in training. Daar liep zij 2 races voor, waarvan ze haar eerste als tweede eindigde en haar meest recente race als vierde (van achttien) met maar 3½ lengtes tot winnaar Insignia Of Rank.

Plaats 1: Who’s Steph (5)
Plaats 2: Jeaga (2)
Plaats 3: Tipitena (4)
Plaats 4: Moteo (3)

 

Race 5 Cork Derby - starttijd 20.25

Hasanabad (5) won zijn laatste wedstrijd over dezelfde afstand als vandaag. In een veld van 14 liep hij de hele race 5als tweede tot hij in de laatste paar honderd meter versnelde en de winst pakte. Zijn voorlaatste race werd hij 4 van de 6 toen hij met 2½ lengtes niet dichtbij de winnaar wist te komen. Dit was na bijna een jaar niet op te baan te zijn geweest. Wordt getraind door D K Weld en gereden door O Orr, die voor het eerst plaats neemt in het zadel op Hasanabad. Inscribe (4) is een 5 jarige ruin uit de stal van G M Lyons die 4 van zijn 11 races op zijn naam wist te schrijven. Nog geen 2 weken geleden won hij op Navan, waar hij met jockey C T Keane met een halve lengte verschil naar de overwinning werd gereden. Zijn race ervoor kwam hij na een pauze van 223 dagen binnen op een vierde plaats. Insignia Of Rank (1) komt van trainer J G Murphy en plaatste zich 8 keer van zijn 19 gelopen races. Daarvan werd hij 3 maal eerste, waarvan de meest recente winst was in mei dit jaar waar hij met 2 lengtes won. Zijn laatste race was vorige week toen hij op Curragh naar een vijfde plaats liep en op 11 lengtes achter de winnaar eindigde. Massif Central (2) heeft met 21 races de meeste ervaring uit dit rijtje. Hij won weliswaar maar 2 keer maar wist zich daarnaast nog 9 maal te plaatsen. Na 171 verscheen hij begin mei weer aan start waar hij op plaats 20 van de 27 eindigde. In zijn meest recente race ging het stukken beter toen hij als derde binnen kwam in een veld van 18 deelnemers. Beide races liep hij met dezelfde jockey als vandaag, R P Whelan.

Plaats 1: Hasanabad (5)
Plaats 2: Inscribe (4)
Plaats 3: Insignia Of Rank (1)
Plaats 4: Massif Central (2)

 

Race 6 Hothouse Flowers Play After Racing Maiden - starttijd 21.00

Mackqeez (8) begon zijn carrière in september 2018 waar hij die maand 2 races liep. Bij beide eindigde hij op een vijfde plaats. Na 211 dagen niet gelopen te hebben kwam hij eind april 2019 weer aan start om een derde plaats te bemachtigen in een veld van 16 deelnemers. Hij kwam tot 5 lengtes achter de winnaar. Een paar dagen geleden is hij gewisseld van trainer. Zijn 3 races liep hij voor A P Keatley maar zal vandaag zijn eerste start maken voor trainer G M Lyons. Ook Halimi (6) heeft in totaal 3 races gelopen. De 3 jarige hengst maakte zijn debuut in april van dit jaar waar hij op een vierde plaats kwam. Zijn meest recente race liep hij 10 dagen geleden op Tipperary waar hij als tweede eindigde met 2¼ lengtes tot winnaar Harpo Marx. Quote (16) maakte in oktober 2018 al haar debuut maar was niet meer gezien tot begin april 2019. Daar kwam zij voor trainer A P O’Brien aan start op Gowran Park en liep hij naar een vierde plaats. The Tooth Fairy (17) komt net als Quote ook van A P O’Brien. Zij was in september 2018 voor het eerst op de baan te zien maar kwam niet hoger dan een elfde plaats die race. De daaropvolgende liep ze in oktober datzelfde jaar waarbij ze op plaats zes wist te eindigden. Na een pauze van 197 dagen kwam ze in mei dit jaar aan start op Cork. Hier wist ze tot 4 lengtes van de winnaar te komen en kwam daarmee op een vierde plaats.

Plaats 1: Mackqeez (8)
Plaats 2: Halimi (6)
Plaats 3: Quote (16)
Plaats 4: The Tooth Fairy (17)

 

Race 7 Gina & The Champions Play July 12th Handicap (DIV I) - starttijd 21.30

Paard met de meeste kans in deze race is Meryems Way (8). In de helft van haar 10 races wist ze zich te plaatsen en werd daarvan 2 maal eerste. In 2019 liep zij4 races. 2 maal werd zij tweede (waarvan hij beide keren maar een neklengte scheelde tot de overwinning) en de overige 2 maal won zij. Ze heeft over deze afstand al eens eerder gewonnen en liep op deze baan in 2018 naar een derde plaats. Haar jockey vandaag is K Leonard, die haar in haar laatste 7 races reed. Voyageofdiscovery (3) is met zijn 8 jaar de oudste in dit veld. Met 60 gelopen races steekt hij met kop en schouders boven de rest uit. In 2019 is hij 6 keer gestart en liep alleen de eerste keer buiten de plaatsen. In mei werd hij vierde na een pauze van 69 dagen. Begin deze maand maakte hij een goede indruk toen hij op Listowel een tweede plaats behaalde nadat hij het de winnaar erg lastig maakte. Het scheelde maar een hoofdje of hij had hier de winst gepakt. Red Sole Diva (4) liep 5 races maar liet vooral in haar laatste race zien wat ze kan. In het veld bestaande uit 17 deelnemers was ze altijd aanwezig en behaalde ze een derde plaats op maar een halve lengte afstand tot winnaar Finding Nero. Cork Harbour (21) was in zijn beste vorm toen hij in april aan zijn seizoen voor 2019 begon. Zijn eerste race werd hij tweede. Zijn beide starts erna won hij met een halve lengte op zowel Clonmel als Limerick. Zijn laatste start was over de langste afstand die hij tot dan toe had gelopen en dat was te merken toen hij aan het eind verzwakte en terugviel. Vandaag is over een kortere afstand en dat zal hem zeker passen. Gizi Gazelle (7) heeft 1 race gewonnen van haar 11 starts. Toch liep ze in haar laatste race nogmaals de plaatsen mis toen ze op een vierde plaats kwam met iets meer dan 2½ lengtes tot winnaar Blacnkiedoodie, ondanks dat zij een nette race liep.

Plaats 1: Meryems Way (8)
Plaats 2: Voyageofdiscovery (3)
Plaats 3: Red Sole Diva (4)
Reserve: Cork Harbour (21)
Plaats 4: Gizi Gazelle (7)

 

Race 8 Gina & The Champions Play July 12th Handicap (DIV II) - starttijd 22.00

Light Breeze (11) is getraind door J P O’Brien en won voor het eerst tijdens haar meest recente race, 2 weken geleden. Met één lengte verschil won ze in een veld van 18 deelnemers op Navan. Ze is daarvoor nog niet eerder geplaatst maar heeft tegen sterkere concurrentie gelopen dan waar zij vandaag tegen loopt. Zijn jockey is A Persse, die haar de afgelopen 3 races heeft gereden. Kudbegood (1) plaatste zich in 5 van zijn 12 races maar heeft het nog niet tot een overwinning weten te brengen. Begin deze maand werd hij voor de derde maal op rij, derde op Gowran Park. Nog maar 4 dagen geleden liep hij voor het laatst en werd tweede met 2 lengtes tot de winnaar. In korte tijd heeft hij aardig wat races gelopen en de vraag is in welke vorm hij hier aan start gaat komen. Never Shy Away (8) wist zich in 4 races niet te plaatsen. Eind april maakte ze haar eerste start voor trainer J Harrington waarbij ze op een zevende plek eindigde. Halverwege mei maakte ze haar laatste start en werd daarbij vierde op 4¾ lengtes van de nummer één. Sinds de trainer wissel wordt ze gereden door S Foley. Invincible Queen (3) heeft 24 races gelopen waarvan ze er 2 won. De 5 jarige merrie staat in training bij M Fahey en ze zal gereden worden door R Whelan, die haar in haar eerste 3 races van 2019 reed. Haar laatste race liet ze niet zien wat haar kwaliteiten zijn toen ze als elfde eindigde op ruim 11 lengtes achter de winnaar. Haar race ervoor, werd ze nog eerste met een nette 1¾ lengtes in een veld van 16 deelnemers. Dat was over dezelfde afstand als waar ze vandaag over start.

Plaats 1: Light Breeze (11)
Plaats 2: Kudbegood (1)
Plaats 3: Never Shy Away (8)
Plaats 4: Invincible Queen (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.