Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Cork - 12 juli

Cork - Vrijdag 12 juli 2019 - starttijd 18.40

Race 1 Clubs Fundraiser Night M´dn H´dle - starttijd 18.40

In deze race gaat de voorkeur uit naar Fightfortheroses (6). De ruin komt van trainer J P O’Brien en plaatste zich in 4 van zijn 9 starts. Daarvan won hij één keer, op Naas in oktober van 2018. Zijn laaste race was 8 dagen geleden waarbij hij als runner-up, op 6 lengtes achter winnaar Rasiym eindigde. Zijn race daarvoor deed hij het ook niet slecht toen hij als derde binnen kwam met de winnaar met 1 lengte voor hem. Wordt met ‘’tonguestrap’’ gereden en voor het eerst met ‘’cheekpieces’’. Institution (11) eindigde begin vorige maand als tweede op Wexford op 1¼ lengte achter winnaar The Rubinator en 7 lengtes voor Aliym, die ook in deze race staat ingeschreven. Met jockey P Townend heeft hij het zeer getroffen. In de afgelopen 2 weken reed hij 5 van de 13 paarden naar de overwinning. Ook hij zal vandaag voor het eerst met ‘’cheekpieces’’ gereden worden. Rip Rocks Paddy Ok (18) komt voor trainer A Slattery aan start met jockey C Landers, die hem de afgelopen 4 races ook reed. Na 136 dagen kwam hij tot een tweede plaats op nog geen lengte van de winnaar. Dat was zijn beste prestatie tot nu toe en heeft nog ruimte voor meer verbetering. Aliym (2) is getraind door D H Kelly en zal zoals zijn laatste keer gereden worden door S W Flanagan. In die race werd hij derde, op 8¼ lengtes achter The Rubinator, met op 7 lengtes ook Insitution. Aliym staat ook ingeschreven voor een race op 11-07 op Leopardstown en zal één van de twee meedoen.  Daarom als reserve Here In The Dark (9) die eergister als achtste de finsh over kwam op 5¾ lengtes achter de winnaar, in een veld van 15.

Plaats 1: Fightfortheroses (6)
Plaats 2: Institution (11)
Plaats 3: Rip Rocks Paddy Ok (18)
Plaats 4: Aliym (2)
Reserve: Here In The Dark (9)

 

Race 2 mallowprint.ie M´dn H´dle - starttijd 19.15

Golazo (7) maakte indruk toen hij zijn tweede start met 9½ lengtes won van de door G Elliot getrainde Coolagh Park. Zelf komt Golazo uit voor trainer W P Mullins. De 6 jarige ruin eindigde in zijn laatste race als vijfde begin vorige maand. Alle 3 zijn gelopen races waren over hurdles. Florrie Webb (5) liep zijn eerste (en laatste) race in december 2018 over 3 mile. Tijdens zijn debuut kwam hij tot maar liefst 6 lengtes voorsprong voor hij viel bij de laatste hindernis. Vandaag neemt R Blackmore plaats in het zadel. Champs Elysees nakomeling Turnpike Trip (14) werd derde in zijn 3 afgelopen races (verspreid over ongeveer een jaar). Hij werd als laatst gezien in oktober op Windsor toen hij als derde finishte, 3¾ lengtes achter winnaar Thistimenextyear. Veranderde begin deze week van trainer en zal vandaag voor C Byrnes starten. Born By The Sea (2) maakte vorige week zijn eerste start voor zijn nieuwe trainer P J Gilligan. Op Bellewstown werd hij tweede met maar 1 lengte verschil tot winnaar Royal Illusion. Dit was zijn eerste start na 330 dagen.

Plaats 1: Golazo (7)
Plaats 2: Florrie Webb (5)
Plaats 3: Turnpike Trip (14)
Plaats 4: Born By The Sea (2)

 

Race 3 Tote Backing Your Team H´cap H´dle - starttijd 19.45

Cappacon (2) lijkt ondanks zijn leeftijd van 11 jaar, een goede kans te maken. Hij plaatste zich in 7 races over hurdles en won er daarvan 2. Na 191 was hij weer op de baan te zien toen hij derde werd in juni. Hij krijgt jockey D O’Keeffe mee, die de afgelopen weken 2 winnaars uit 10 paarden reed. Miss Chevious Girl (5) heeft het met trainer W P Mullins en jockey P Townend getroffen. De 7 jarige merrie startte 6 maal over hurdles maar wist nog niet te winnen. Haar laatste aantal races waren over langere afstand en de kans is groot dat ze de stap terug wel kan waarderen. Zayriyan (12) plaatste zich één maal over hurdles uit 5 starts. Dat deed hij in mei toen hij derde werd over deze afstand. Zette zijn laatste paar races geen indrukwekkende prestaties neer maar is beter dan dat. Wordt gereden door A Ring, die hem nog niet eerder reed. Rain In Spain (1) won 4 van haar 17 starts over hurdles. Na 179 dagen niet op de baan te zijn geweest behaalde ze in mei en juni een vierde plaats. Beide races werd ze net als vandaag gereden door R Doyle.

Plaats 1: Cappacon (2)
Plaats 2: Miss Chevious Girl (5)
Plaats 3: Zayriyan (12)
Plaats 4: Rain In Spain (1)

 

Race 4 Finbarr Quaid Electrical M´dn H´dle - starttijd 20.20

Savina (12) start vandaag na winst tijdens haar debuut. Ze komt van trainer W P Mullins en won in juni met 2 ¼ lengtes uit een veld van 12 op Tramore over 2 mile. Vandaag gaat ze omhoog naar de 3 mile maar leek in haar laatste race nog voldoende over te hebben om verder te kunnen. Zal gereden worden door jockey P Townend en voor het eerst over hurdles starten. Exit Eleven (5) is misschien niet de meest logische keuze maar kan voor verassingen zorgen. Hij startte 8 keer in point-to-point races en plaatste zich daar 3 maal, inclusief zijn winst in april eerder dit jaar. De afstand is hem niet onbekend gezien hij 9 van zijn 10 races over deze 3 mile heeft gelopen. Santana Plessis (8) plaatste zich in 4 van haar 5 races voor trainer G Elliot. Ze heeft vooralsnog niet gewonnen maar is zeker niet zonder kansen vandaag. Haar jockey vandaag is D Russel, die nog niet eerder een combinatie met haar vormde. Robin The Hare (7) maakte 3 starts over hurdles en plaatste zich daarbij 2 keer. Zijn laatste race werd hij op dezelfde baan als vandaag tweede, met 6 lengtes verschil tot de winnaar. Ook was dit over dezelfde afstand en met jockey R Blackmore lijken de omstandigheden ideaal.

Plaats 1: Savina (12)
Plaats 2: Exit Eleven (5)
Plaats 3: Santana Plessis (8)
Plaats 4: Robin The Hare (7)

 

Race 5 Gina & The Champions After Racing H´dle - starttijd 20.50

De totale winsom aan prijzengeld bestaat uit niet minder dan €20.000. De stem in deze race gaat naar Peregrine Run (9), die 14 van zijn 35 gelopen races won en zich daarnaast 9 maal plaatste. Alle vier zijn afgelopen races won hij, waarbij de laatste 2 zeer comfortabel. Heeft meermaals gewonnen over deze afstand. Zijn trainer is P Fahey en hij wordt gereden door jockey K C Sexton die hem in alle vier zijn genoemde overwinningen reed. Veelbelovend. Chatham Street Lad (5) eindigde zijn laatste vier races geen enkele keer buiten de plaatsen en zat vaak niet ver van de winnaar af. Zijn meest recente winst was in december 2018. In zijn laatste race werd hij derde uit een veld van 14 op Fairyhouse. Cork is een baan waar hij het altijd goed op doet. Hier scoorde hij 2 maal winst uit 3 starts en werd tweede in de overige. Rashaan (2) won deze race in 2017 maar heeft daarna weinig constante resultaten neergezet. Zijn voorlaatste start in april won hij met 1½ lengte maar werd in zijn laatste race derde van de vijf met 4¼ lengte verschil. Wel moet genoemd worden dat hij in die race gehinderd werd, al zou het weinig verschil hebben gemaakt qua plaatsing. Doctor Duffy (1) wordt met jockey P Townend het veld in gestuurd door trainer C Byrnes. Hij won zijn laatste 3 races, waaronder 2 over hurdles. Van zijn 7 races liep hij alleen in 2018 één keer buiten de plaatsen. Mist nog wat ervaring vergeleken met de bovengenoemde paarden maar lijkt een glasrijke carrière te wachten.

Plaats 1: Peregrine Run (9)
Plaats 2 Chatham Street Lad (5)
Plaats 3: Rashaan (2)
Plaats 4: Doctor Duffy (1) 

 

Race 6 Finbarr Quaid Electrical (M) H´cap H´dle - starttijd 21.25

Met 32 gelopen races heeft Aunty Audrey (2) uit dit rijtje veruit de meeste ervaring. Haar laatste race won ze toen ze van achterin het veld vlak voor de finish de leiding wist te pakken.  Dat was over een kortere afstand maar deze afstand zou haar ook moeten passen. Wordt gereden door dezelfde jockey als toen, D Kiely. My Peggy (6) wist ook vanuit het achterveld toe te slaan toen ze met 3¾ lengtes won op Wexford. Dat was het beste resultaat wat ze tot nu toe wist te behalen na 10 races. Ze werd die race gereden door D Mullins die haar ook vandaag rijdt. Minx Tiara (5) won met jockey S W Flanagan haar laatste race met 2¼ lengtes en wist zoals beide bovengenoemde paarden ook vanuit de laatste positie er uiteindelijk met de winst vandoor te gaan. Had toen minder sterke concurrentie als waar ze vandaag tegen loopt. Something Sweet (7) kwam 3 keer aan start in 2019. Begin mei werd ze na 287 dagen derde op Downpatrick. Haar race erna over 3 mile kwam ze ten val toen ze nog alle kans maakte. In haar laatste race pakte ze met ¾ lengte de winst op Clonmel.

Plaats 1: Aunty Audrey (2)
Plaats 2: My Peggy (6)
Plaats 3: Minx Tiara (5)
Plaats 4: Something Sweet (7)

 

Race 7 Battle Of The Clubs INH Flat Race - starttijd 21.55

Eva’s Diva (14) maakte vorige maand haar debuut op Clonmel. Ze plaatste zich gelijk door als derde over de finish te komen op maar 1½ lengte van de winnaar. Dit was over dezelfde afstand als ze vandaag gereden wordt. De 5 jarige merrie staat in training bij D Queally. Golden Apples (15) komt van trainer H De Bromhead en ook voor haar zal dit haar tweede start worden. Tijdens haar eerste race werd ze vijfde uit een veld van 12 maar liep tegen paarden met een stuk hogere RPR rating. (Verschil met haar en de winnaar was 20. De 4 jarige Imperial Flash (8) startte zijn carrière nog geen maand geleden op Wexford. Over 2 mile kwam hij op een zesde plek binnen, 7 lengtes achter winnaar Cabin Hill. De 4 jarige ruin komt van trainer E McNamara, waarvan er maar 2 paarden aan start verschenen in de afgelopen 2 weken. Tilly’s Torment (19) heeft met 6 races een stuk meer ervaring dan de overige paarden die hier aan start verschijnen. Ze won na 111 dagen afwezigheid haar meest recente race over 3 mile, de enige afstand waar ze al haar races over liep. Vandaag wordt er over 2 mile gelopen. Op Tilly’s Torment na, worden alle paarden gereden door de jockeys  die hen de race ervoor ook bereden. Tilly’s Torment vormde tot vandaag altijd een team met jockey C M Moore maar zal vandaag onder jockey J J Codd starten.

Plaats 1: Eva’s Diva (14)
Plaats 2: Golden Apples (15)
Plaats 3: Imperial Flash (8)
Plaats 4: Tilly’s Torment (19)

 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.