Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Cork - 20 oktober

Cork - zondag 20 oktober 2019 - starttijd 15.05

Race 1 RED MILLS Irish EBF (M) Auction Mdn Hdle - starttijd 15.05

Dime A Dozen (2) komt in vergelijking veruit in de beste vorm aan start. In 6 races is ze nog nooit buiten de plaatsen geëindigd en won ze haar eerste race een aantal maanden geleden. In die race reed ook Veda’s Star mee, al heeft zij waarschijnlijk alleen Dime A Dozen haar staart van een afstand kunnen zien, gezien ze als laatste eindigde, op 132 lengtes achter haar. Haar laatste race werd ze tweede op 2¾ lengtes van de winnaar over bijna dezelfde afstand als waar ze vandaag over start. Lady Of Elysium (3) is getraind door G Elliot, waar zij twee maal een tweede plaats  bemachtigde, na haar pauze van 112 dagen. Haar laatste race eindigde ze op plek 5/11 na ze een plek terug viel tijdens de eindsprint. Tempting Tara (8) zal hier haar debuut maken voor trainer E Mullins. Haar trainer heeft (net als G Elliot) een 17% winstpercentage over de afgelopen 2 weken en met grotendeels paarden aan start die nog niet veel bewezen hebben, zal ze een goede kans maken. Molly Wedger (4) heeft zich nog niet weten te plaatsen in haar 7 gelopen races. Wel kwam ze als vijfde over de finish in haar voorlaatste race over een soortgelijke afstand (uit een veld van 14). Ondanks dat ze het eerste deel van de race sterk aanwezig was,  moest ze de race staken voor de laatste hindernis nadat ze daarvoor al verzwakte in de race, die over 3M gelopen werd.

Plaats 1: Dime A Dozen (2)
Plaats 2: Lady Of Elysium (3)
Plaats 3: Tempting Tara (8)
Plaats 4: Molly Wedger (4)

 

Race 2 I.N.H. Stallion Owners EBF Novice H'dle - starttijd 15.35

Battle Of Midway (1) en Zola (4) komen beide aan start na winst waarbij Zola de voorkeur heeft. De merrie won haar afgelopen 2 races bij ruime marges waarvan ze tijdens haar laatste race het overige veld op 12 lengtes afstand hield. De race werd (zoals ook vandaag) over 3M gelopen, wat haar in dit veld de enige distance-winner maakt. Ze is getraind door W P Mullins maar werd haar laatste race gereden door jockey P Townend. Battle Of Midway pakte in zijn eerste race na een rust van 169 de winst op Galway onder jockey S W Flanagan. Hij is getraind door N Meade waar hij 5 races voor liep en zich maar één keer niet wis te plaatsen. Daarbij is hij in bezit van Gigginstown House Stud, die vele toppaarden bezitten. Glamorgan Duke (3) liep in totaal 4 races waarvan hij in januari een goede indruk maakte tijdens zijn debuut toen hij als derde binnen kwam. Zijn 2 races erna waren ongelukkig te noemen en na 205 dagen kwam hij weer aan start in de race die gewonnen werd door Battle Of Midway. Hierbij kwam Glamorgan Duke als vierde over de finish en zat op ruim 8 lengtes van de winnaar. Voor W P Mullins komt ook Think Positive (2) aan start. De ruin won in augustus op tramore met 3¼ lengtes uit een veld van 13 paarden. Wel was dat over 2M en zal hij vandaag een stuk verder moeten. Meest recent was zijn vierde plaats eerder deze maand op Galway.

Plaats 1: Zola (4)
Plaats 2: Battle Of Midway (1)
Plaats 3: Glamorgan Duke (3)
Plaats 4: Think Positive (2)

 

Race 3 McCarthy Plant & Agri Sales H'cap H'dle - starttijd 16.10

Yeats nakomeling Flooring Porter (7) heeft in totaal 6 races gelopen. Allen onder jockey J Moore en voor trainer G Cromwell. Zijn voorlaatste race won hij met 7 lengtes. Eind september was zijn laatste race waarbij hij op een vierde plek kwam op 8¼ lengtes van de winnaar. Classic Concorde (4) liep zijn laatste drie races over 3M. De laatste ervan kwam hij op een tweede plaats, toen hij verloor van Ellipsism, die een gemakkelijke winnaar bleek. Classic Concorde zal door D Maxwell worden gereden, zoals hij al eerder deed in de bovengenoemde races. Hun beste prestatie was een eerste plaats in juni op Kilbeggan, waar ze met 16 lengtes wonnen. Ballea Fox (10) wordt gereden onder jockey L Quinlan, die een 21% winstpercentage heeft over de afgelopen 2 weken. In 2018 liep hij 4 races waarvan hij bij 2 zijn jockey verloor. De laatste daarvan was doordat hij gehinderd werd en een fout niet meer te vermijden was. De overige races plaatste hij zich in beide waarvan hij er één won met 9 lengtes verschil. Rightback Atya (8) liep zijn 22 races verdeeld over 5 jaar. In 2019 liep hij tot nun toe één race (na 313 dagen rust) om op een tweede plaats te komen, 1¼ lengtes achter Rocky’s Silver (die in race 4 meeloopt). Jockey vandaag is J O’Sullivan, die hem vorig jaar meermaals reed en in januari vorig jaar met 22 lengtes won op Navan.

Plaats 1: Flooring Porter (7)
Plaats 2: Classic Concorde (4)
Plaats 3: Ballea Fox (10)
Plaats 4: Rightback Atya (8)

 

Race 4 Matchbook Betting Exchange H'cap H'dle - starttijd 16.40

Paard met een goede kans op de titel hier is Rocky’s Silver (2). De 6 jarige ruin heeft in totaal 8 starts gemaakt maar begon dit jaar over hurdles, waar hij 2 races over liep. De eerste won hij met 1¼ lengtes uit een redelijk groot veld over iets meer dan 3M. Zijn race erna werd hij zevende en zat hij 19 lengtes achter de winnaar. Hij maakte nog wat foutjes tijdens meerdere sprongen en werd later in de race gehinderd. Dit is zijn eerste start sinds april en hij zal zich inmiddels verbeterd hebben qua sprong. Daarnaast is hij ook een distance winnaar sinds hij in november won op Limerick. Course winnaar Our Jerry (9) start onder jockey R Blackmore. In 2016 liep hij de meeste races, na een pauze van meerdere jaren. 2019 was het jaar dat hij voor het eerst weer op de baan kwam en inmiddels 7 keer is gestart. Daarvan plaatste hij zich 5 keer, waarvan hij er 2 (ruim) won. Iets meer dan 2 weken geleden liep hij naar een tweede plaats op Gowran Park waar winnaar Tiger Twenty Two met 9 lengtes verschil won. Linger (1) won zijn laatste race over hurdles in juli met een indrukwekkende 6 lengtes uit een groot veld van 20. Hij liep in 4 races erna waarvan hij er 1 won en zich 1 maal plaatste. Tijdens zijn laatste race op Curragh werd hij 6/18 met 15 lengtes tot winnaar Royal Illusion in een handicap. Over zijn jockey is op het moment van schrijven nog niets bekend. Tot nu toe liep hij meerdere goede races onder D O’Brien, J J Slevin en W M Lordan. The Abbey (6) zal worden gereden door jockey D N Russell, die hem in de afgelopen 3 races al reed. Daarmee kwam hij 2 keer tot de plaatsen. Vorige week werd hij op Curragh zevende zonder er een duidelijk zichtbare reden was voor zijn teleurstellende prestatie.

Plaats 1: Rocky’s Silver (2)
Plaats 2: Our Jerry (9)
Plaats 3: Linger (1)
Plaats 4: The Abbey (6)

 

Race 5 The Irish Stallion Farms EBF Beginners S'chase - starttijd 17.15

Demain Des L’Aube (5) zal voor het eerst worden gereden door jockey R Blackmore. Zij maken als combinatie de eerste start voor trainer H De Bromhead. Uit 9 races won de de ruin 2 races (waarvan zijn meest recente) en plaatste zich daarnaast ook 3 maal. Dream Conti (6) zal door M Walsh gereden worden. Hiermee vormde hij al in december vorig jaar al een team en werd daarbij derde op Loepardstown. Meest recent liep hij op Fairyhouse in een race waar hij ernstig gehinderd werd en uiteindelijk niet uit heeft kunnen lopen. Uit  races won hij er 2 waarvan de laatste in januari dit jaar was onder jockey S W Flanagan. Final List (7) plaatste zich in 7 van zijn 10 gelopen races voor trainer G Elliot. Begin deze maand werd hij vierde op Galway, met 46 lengtes tot winnaar Sayo. Zijn seizoen ervoor was hij in topvorm en het heeft er alle schijn van dat hij weer in een stijgende lijn komt te zitten. Ask And Answer (1) kwam na 118 dagen rust, begin deze maand aan start. Op Tipperary werd hij derde op 28 lengtes achter de winnaar. Vandaag wordt hij zoals ook in die race, gereden door jockey K Sexton.

Plaats 1: Demain Des L’Aube (5)
Plaats 2: Dream Conti (6)
Plaats 3: Final List (7)
Plaats 4: Ask And Answer (1)

 

Race 6 coopsuperstores.ie H'cap S'chase - starttijd 17.50

Dit is de race waar het om draait vandaag. Hier zal gestreden worden een winsom van €50.000 (waarvan €29.500 voor de winnaar). Thecraicisninety (7) startte in 3 chases dit jaar. In allen kwam hij op een tweede plaats binnen met maar kleine marges tot de winnaar (1 lengte maximaal). Hij start voor trainer P Roche die een winstpercentage van 20% heeft over de afgelopen 2 weken en zal jockey M Walsh meekrijgen, die hem in zijn laatste race ook reed. Trainer T O’Brien heeft 2 grote kanshebbers in deze race met Lakemilan (6) en Articulum (2). Course & Distance winnaar Lakemilan plaatste zich in 5 van zijn 9 gelopen chase races. Zijn meest recente winst was in juli op Killarney. Zijn laatste chase was in agugustus waar hij tweede werd achter winnaar Ballyoisin. Hij liep daarna nog een hurdle race waar hij tot ¾ lengtes van de winnaar kwam en daarmee een tweede plaats behaalde. Articulum liep voor het laatst op Punchestown in april waar hij zijn race moest staken omdat hij problemen had met een hoefijzer. In al zijn 3 chases races ervoor plaatste hij zich, met als hoogtepunt een eerste plaats in januari op Naas. Doctor Phoenix (1) start met jockey D Russell voor trainer G Elliot. Deze Course & Distance winnaar heeft één van de hogere ratings maar wist de laatste 2 van zijn 3 races niet uit te lopen. Hij werd vijfde (van 6) in de overige race. Zijn laatste goede prestatie was zijn race daarvoor op Naas in februari, waar hij als runner-up over de finish kwam.

Plaats 1: Thecraicisninety (7)
Plaats 2: Lakemilan (6)
Plaats 3: Articulum (2)
Plaats 4: Doctor Phoenix (1)

 

Race 7 Matchbook Podcast (Pro-Am) INH Flat Race - starttijd 18.25

Zoals in al meerdere races vandaag, heeft ook trainer N Meade hier een sterk paard klaarstaan. In de laatste race van vandaag in de vorm van Sellarbridge (2), die in februari zijn debuut maakte op Punchestown waar hij won met een impressieve 6½ lengtes. Fortune Street (6) maakte in 2017 al zijn debuut maar was daarna nog maar 2 keer gezien. Zijn laatste race liep hij in oktober 2018, bijna een jaar geleden. Daar eindigde hij op een tweede plaats na een rust van 307 dagen. Dat hij sterk terug kan komen na lange tijd afwezig heeft hij daarmee wel bewezen. The Little Yank (3)werd in september tweede tijdens zijn debuut op Listowel. Zijn race erna liep hij ongeveer 2 weken geleden op Tipperrary waar hij er met een gemakkelijke winst vandoor ging. Bois De Clarmart (1) won zijn debuut in april met 10 lengtes. Na bijna een jaar eruit te zijn geweest was hij in maart te zien op Limerick, waar hij naar een tweede plaats liep en maar een halve lengte van de winnaar af zat.

Plaats 1: Sellarbridge (2)
Plaats 2: Fortune Street (6)
Plaats 3: The Little Yank (3)
Plaats 4: Bois De Clarmart (1)

 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.