Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Curragh - 28 juni

Curragh (Irish Derby Festival) - vrijdag 28 juni 2019 – starttijd 16:15u

 

Race 1 Barronstown Stud Irish EBF M'dn - starttijd 16.15

Masteroffoxhounds (7) staat in training bij A P O’Brien en liep zijn eerste race in mei. Hier werd hij derde op 3¾ lengtes achter nummer één Mohican Heights. Dit was over een iets langere afstand dan vandaag. De hengst is een nakomeling van War Front. Zijn trainer won deze race al eerder in 2016 en 2017. Dark Angel nakomeling Dark Vader (2) begon eind mei zijn carrière met een vierde plaats (over deze afstand). Daarna liep hij over korter op Navan waar hij tweede werd op minder dan een lengte verschil van de winnaar. Hij wordt getraind door J P O’Brien. Prince Of Naples (13) liep begin juni naar een derde plaats op Listowel. Daarna verscheen hij nog geen week later op Navan om ook hier op een derde plaats te eindigen met 1¼ verschil tot de winnaar. Hij is getraind door S Lavery die afgelopen weken met 2 van haar 10 getrainde paarden won. Bright Idea (1) begon ook over een iets langere afstand (7F) en kwam tijdens zijn debuut niet hoger dan een zesde plaats. Toch wordt er meer verwacht van de Zoffany hengst. Net als Dark Vader komt hij uit de stal van J P O’Brien.

Plaats 1: Masteroffoxhounds (7)
Plaats 2: Dark Vader (2)
Plaats 3: Prince Of Naples (13)
Plaats 4: Bright Idea (1)

 

Race 2 Comer Group International Curragh Cup - starttijd 16.45

Southern France (4) werd in mei tweede achter toppaard Stradivarius op York. Dit deed hij met maar ¾ lengte tot de winnaar. Laatstgenoemde heeft inmiddels 7 races op rij gewonnen en meer dan £1.500.000 gewonnen. Southern France liep voor het laatst iets minder dan een week geleden op het Royal Ascot waar hij zesde werd. Hij is getraind door A P O’Brien die als trainer deze race het meest vaak heeft gewonnen. Latrobe (1) komt van J P O’Brien en werd in beide laatste races vierde. De eerste daarvan, in mei, betekende dat voor hem een laatste plaats. De laatste liep hij in een veld van 16 en kwam op 2¾ lengtes van de winnaar. Liep eenmaal over deze afstand en werd toen tweede. Mustajeer (2) kan veel beter dan hij in zijn laatste race liet zien. De door G M Lyons getrainde hengst werd derde in zijn laatste race met 12 lengtes tot de nummer één op Curragh. Zijn voorlaatste race kwam hij beter uit de benen toen hij tweede werd op een neklengte achter Master Of Reality. Dit was over dezelfde afstand als vandaag. Loopt vandaag met kap op. Twilight Payment (6) is van trainer J S Bolger en liep in 2019 alle 3 zijn starts over deze afstand met goede resultaten. Hij won zijn laatste race met iets minder dan één lengte verschil van Falcon Eight. Loopt vandaag met ‘’cheekpieces’’.

Plaats 1: Southern France (4)
Plaats 2: Latrobe (1)
Plaats 3: Mustajeer (2)
Plaats 4: Twilight Payment (6)

 

Race 3 Airlie Stud Stakes - starttijd 17.15

Ickworth (5) maakte haar debuut in maart waarbij ze als eerste finishte. Ditzelfde deed ze nog eens dunnetjes over op Curragh in mei, met 2¼ lengte verschil. Haar trainer W McCreery gaf al aan dat ze hun focus hadden liggen op het Royal Ascot. Hier kwam ze aan start met kansen van 12/1, wat niet slecht is. Ze was al wat onrustig heen en weer aan het gaan in de startbox en hing naar achteren het moment dat deze open vloog. Hierdoor raakte haar jockey zijn evenwicht kwijt maar ondanks dat hij bleef zitten, konden ze niet meer aan de race meedoen. (Tijdens de race zelf geeft de commentator aan dat het lijkt alsof Ickworth ‘’vast zit’’ in de stalbox). Het lijkt vooral pech te zijn en we mogen hier dan ook meer verwachten. Peace Charter (7) is getraind door G M Lyons en won ook haar debuut. In mei liep ze haar tweede race waar ze op een tweede plaats, op een halve lengte achter winnaar Etoile eindigde. Albigna (2) won haar enige race in mei bij een hoofdje in een veld van 13. Ze is getraind door J Harrington die de afgelopen weken een 22% winstpercentage heeft. Albigna liep haar race over dezelfde baan en afstand als vandaag, wat haar een course&distance winnaar maakt. New Dawn (4) heeft 3 races gelopen waarvan ze tijdens haar debuut vijfde werd. Daarna liep ze begin juni naar een tweede plaats op Leopardstown. Eergisteren liep ze op Naas over dezelfde afstand en werd met een hoofdlengte eerst uit een behoorlijk veld van 17 deelnemers.

Plaats 1: Ickworth (5)
Plaats 2: Peace Charter (7)
Plaats 3: Albigna (2)
Plaats 4: A New Dawn (1)

 

Race 4 Finlay Volvo Cars Summer - starttijd 17.50

Crotchet (2) verscheen in 2019, 3 maal aan de start. Ze plaatste zich in alle drie de races met één of minder lengtes afstand tot de winnaar. Haar meest recente start was, zoals ook vandaag, op Curragh. Hier finishte ze als derde van de 11 op één lengte achter de winnaar. Haar voorlaatste race eindigde ze ook als derde, maar op ¾ lengte achter Annie Fior. Wordt met een tongstrap  gereden en voor de eerste keer met cheekpieces. Innamorare (8) begon haar 2019 seizoen met een negende plaats. Haar race erna was ze in betere vorm en werd ze vierde op iets meer dan 2 lengtes achter de nummer één. Haar meest recente race was eind mei waar ze tweede werd op Curragh en op maar een halve lengte van de winnaar wist te komen. Krijgt voor de eerste keer een ‘’visor’’ op. Crafty Madam (9) wisselde in mei van trainer C Cox naar K J Condon, waar ze begin deze maand haar eerste start voor maakte. Ze werd tweede in een ruim veld van 18 en kwam maar een halve lengte te kort tot de winnaar. Over deze afstand heeft ze vaker gelopen en ook al eens over gewonnen. Zal vandaag met tongstrap gereden worden. Surrounding (1) liep dit jaar 2 maal eerder over deze afstand (7F) en won daar één van. Dit deed ze in haar voorlaatste race op Naas. Daarna liep ze over een langere afstand (1M) waar ze derde werd uit een veld van 9 deelnemers. Wordt met tongstrap gereden.

Plaats 1: Crotchet (2)
Plaats 2: Innamorare (8)
Plaats 3 Crafty Madam (9)
Plaats 4: Surrounding (1)

 

Race 5 Juddmonte Pretty Polly Stakes - starttijd 18.25

Pink Dogwood (7) heeft met een rating van 112 de één na hoogste. De A P O’Brien getrainde merrie zal gereden worden door top jockey R Moore, zoals in haar beide starts dit jaar. In april won ze met een halve lengte op Navan over deze afstand. In mei liet ze zien ook een iets langere afstand aan te kunnen toen ze op Epsom als runner-up eindigde op maar een neklengte verschil tot de winnaar. Wild Illusion (3) lijkt het grootste gevaar voor Pink Dogwood. Haar laatste race was eind mei toen ze als zesde van de 9 eindigde op Longchamp. Dat wordt haar vergeven gezien het haar eerste start na 204 dagen was. Daarvoor werd ze tweede met maar een neklengte verschil en die race daarvoor, in oktober 2018, won ze met één lengte (over de afstand van vandaag). Worth Waiting (4) wordt gereden door top jockey F Dettori en staat in training bij D Lanigan. Na 231 dagen liep maakte ze haar eerste start begin mei. Daar won ze et een lengte in een klein veld van 5 deelnemers. Heeft in haar carrière 5 maal winst behaald uit 8 starts. Who’s Steph (2) is getraind door G M Lyons en zal worden gereden door C Keane. Ondanks dat zij haar laatste 4 starts niet lager is geëindigd dan een tweede plaats, staat haar hier sterkere concurrentie te wachten. Van haar 10 starts heeft ze de helft gewonnen en plaatste zich ook 3 maal.

Plaats 1: Pink Dogwood (7)
Plaats 2: Wild Illusion (3)
Plaats 3: Worth Waiting (4)
Plaats 4: Who’s Steph (2)

 

Race 6 Eleanor & Lyndsey Comer Memorial H'cap - starttijd 18.55

Giga White (6) heeft tot nu toe 4 starts gemaakt waarvan hij alleen tijdens zijn debuut buiten de plaatsen kwam. Zijn één na laatste race won hij met een nek op Gowran Park. Na 277 dagen kwam hij in mei weer op de baan om het tot een tweede plaats te maken op maar een halve lengte van winnaar Ferretti. Wordt getraind door G M Lyons en gereden door C Keane. Beckwith Place (7) won 2 maal van zijn 8 starts. Één daarvan was ook zijn meest recente race op Leopardstown toen hij met een halve lengte won uit een veld van 18. G Ryan is vandaag voor het eerst zijn jockey en hij staat in training bij T Collins, die over de afgelopen dagen een 33% winstpercentage heeft. Ahlan Bil Zain (2) zijn resultaten zijn niet bepaald constant te noemen. Wat wel duidelijk is, is dat hij over deze afstand meerdere goede races heeft gelopen. Zijn laatste winst was in zijn laatste race, nog geen twee weken geleden. Dit deed hij met jockey R Whelan, die ook vandaag plaatst in het zadel neemt. Hij is getraind door M Halford, die over de afgelopen 2 weken maar won met 2 paarden van zijn 25 starts. Baladiya (12) liep 4 races in haar carrière waarvan er 2 dit jaar plaatsvonden. In maart werd ze vijfde (van de 20) op Naas, waar ze op minder dan 4 lengtes achter de winnaar eindigde. In mei liep ze haar laatste race die ze won op Leopardstown uit een veld van 12. Die beide races waren over een iets kortere afstand dan vandaag.

Plaats 1: Giga White (6)
Plaats 2: Beckwith Place (7)
Plaats 3 Ahlan Bil Zain (2)
Plaats 4: Baladiya (12)

 

Race 7 under stARTers orders H'cap - starttijd 19.25

Nickajack Cave (9) won 2 van zijn 3 starts. Hieronder valt ook zijn laatste race die hij met een neklengte won. Zijn voorlaatste race werd hij tweede op 3½ lengtes afstand van de nummer één. In zijn laatste 2 starts werd hij gereden door C Keane, die hem ook vandaag rijdt. Nickajack Cave is getraind door G M Lyons. Nimitz (7) heeft ‘’al’’ 28 races op de teller staan waarvan de ruin er 5 heeft gewonnen en zich daarnaast nog 10 keer plaatste. Zijn trainer, C O’Brien heeft over de afgelopen 2 weken en 29% winstpercentage. Zijn jockey is D McDonogh, die hem vaker heeft gereden (met winst). Sky Seven (10) won 2 van zijn 6 races. Zijn voorlaatste race was de eerste keer dat hij buiten de plaatsen terecht kwam. In dit geval op een negende plek. In zijn meest recente race finishte hij als tweede en kwam toen maar een hoofdje te kort op Cnoc An Oir. R Whelan zal vandaag zijn jockey zijn en reed hem in de helft van zijn races. Cuban Hope (11) kwam na 58 dagen rust terug om er begin deze maand met de titel vandoor te gaan. Zijn race erna was over een iets langere afstand waar hij tweede werd. Wel was de marge tot de nummer één behoorlijk, namelijk 12 lengtes.

Plaats 1: Nickajack Cave (9)
Plaats 2: Nimitz (7)
Plaats 3: Sky Seven (10)
Plaats 4: Cuban Hope (11)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.