Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Deauville - 23 oktober

Deauville – woensdag 23 oktober 2019 - Start 12.40 uur


Race 1: Prix de Kildare

We beginnen deze renmeeting in Deauville met een Maiden waarin wij Green Spirit (5) vinden die na strijd verslagen werd in Compiègne en die geen nadeel zal hebben van de langere afstand en de zwaardere toestand van de baan. Nemean Lion (3) zal ook beter zijn over 2000 meter en hij kan onze favoriet partij geven samen met de Engelse Inca Man (6), die zich prima verdedigde over de mijl en die baat heeft bij deze baantoestand, en de “Gadbin” Vigo (2), die verbeterd zal zijn na zijn correcte debuut in Argentan. Turkistan Express (4) klopte hem daarbij en is niet bij voorbaat verslagen voor een podiumplaats.

Plaats 1: Green Spirit (5)
Plaats 2: Nemean Lion (3)
Plaats 3: Inca Man (6)
Plaats 4: Vigo (2)
Plaats 5: Turkistan Express (4)

 

Race 2: Prix des Reservoirs

De “Gosden” Run Wild (7) is hier een interessante deelnemer want zij plaatste zich achter Powerful Breeze, die 2e werd in een Groupe I, waarin hij pas in de laatste meters verslagen werd, en de staat van de bodem zal haar zeker niet hinderen. Zij is onze favoriete tegenover Scripturale (4), die zal houden van zware banen en die 2e werd in  Craon achter de zeer goede Plegastell, die daarna niet tegenviel in de Prix Marcel Boussac, en vooral Pocket Square (1), die zijn Maiden in Engeland sterk won en die zich ook thuis zal voelen op een zware baan. Festive Star (6) heeft mogelijkheden en dient in de gaten te worden gehouden voor een podiumplaats.

Plaats 1: Run Wild (7)
Plaats 2: Pocket Square (1)
Plaats 3: Scripturale (4)
Plaats 4: Festive Star (6)

 

Race 3: Prix Equidays

Hier treffen wij Zanzibar (6), die uitblinkt op deze afstand en hij toonde vorm in een claimer waarna hij in training is gekomen bij Anastasia Wattel, die hem ongetwijfeld met zorg heeft voorbereid op deze ren. Hij krijgt onze voorkeur boven Admiral Thrawn (1), die weer ons vertrouwen krijgt ondanks zijn teleurstellende optreden in Lyon, want we zijn diens zege in Chantilly nog niet vergeten waar hij gemakkelijker won dan het verschil op de streep deed denken. Majura (5) is een specialiste op zandbanen die echter minder marge heeft dan in het verleden, maar zij wordt gereden door een jockey in grote vorm en kan meedoen voor het podium samen met een andere liefhebber van deze baan Admire Fuji (14), die aan de buitenzijde start maar die zichzelf weer kan overtreffen waar hij na goede koersen op gras op is voorbereid, en Ateem (7), die fraai won in Lyon-Parilly en die zich hier ondanks het hogere gewicht goed kan handhaven. Wetrov (8), die de laatste twee keer teleurstelde, kan worden meegenomen voor een plaats samen met Key to Magic (10), die ondanks zijn nummer aan de reling met verwachtingen deel gaat nemen aan onze handicaps, en Velma Valento (3), die zich op deze afstand beter thuis zal voelen. Heir To A Throne (15) heeft even rust gehad en we durven hem daarom nog niet aan te bevelen.

Plaats 1: Zanzibar (6)
Plaats 2: Admiral Thrawn (1)
Plaats 3: Majura (5)
Plaats 4: Admire Fuji (14)
Plaats 5: Ateem (7)

 

Race 4: Prix Isonomy

In deze Prix Isonomy zien wij Ketil (3), die bij zijn debuut stuitte op een zekere Océan Atlantique, die vervolgens blijk gaf van enorme veel kwaliteit. Zelfs als het niet zeker is dat hij overweg kan met deze bodemgesteldheid verwachten we veel van hem tegenover een Britse delegatie die bestaat uit Tammani (2), die bij ons goed liep in de Prix de Condé (groupe III), en Celtic Art (5), die het in Engeland al goed deed. Karankawa (6) won bij haar debuut dankzij haar uithoudingsvermogen en zal zich thuis voelen op de mijl.

Plaats 1: Ketil (3)
Plaats 2: Tammani (2)
Plaats 3: Celtic Art (5)
Plaats 4: Karankawa (6)

 

Race 5: Prix de Lexington

Een Maiden voor 2-jarige merries waarin we de “Rouget” Ultramarine (2) terugzien, die zowel de langere afstand als de zwaardere baan zal waarderen, hetgeen haar een eerste kans geeft. De aankomst uit Compiègne die bestaat uit de “Head” Wild Spirit (6), die hier verbeterd zal zijn, en Gua Ginger (7), die haar die dag voorbleef, is de grootste tegenstand samen met Hygrove Bec (4), die een interessant eerste optreden in Argentan verzorgde.

Plaats 1: Ultramarine (2)
Plaats 2: Wild Spirit (6)
Plaats 3: Gua Ginger (7)
Plaats 4: Hygrove Bec (4)

 

Race 6: Prix du Pont d'Ouilly

Een Classe 2 voor 3-jarigen waarin Suquitho (3), die zijn eerste zege behaalde, op de goede weg kan doorgaan op een bodem die hem uitstekend zal passen. Gharabeel (1) viel de laatste keer zeker niet tegen en kan hem goed partij bieden met de gewichtsontheffing van zijn leerling. Off The Coast (6) heeft niet veel marge in de grote handicaps maar kan hier meedoen voor een podiumplaats, samen met de heroptredende Truco (4), die het niet slecht deed in de Maidens waarin hij startte en die hier zou kunnen verrassen.

Plaats 1: Suquitho (3)
Plaats 2: Gharabeel (1)
Plaats 3: Off The Coast (6)
Plaats 4: Truco (4)

 

Race 7: Prix des Arcades

Een claimer voor de sprinters waarin de goede “oude” Orangefield (5) ideale omstandigheden treft om weer eens te winnen nadat hij in recente handicaps goed presteerde. Hij zal moeten afrekenen met ervaren paarden als Kerascouet (1), die op deze bodem kansrijk is en die op zijn gemak is op de sprint, Xénophanes (2), die houdt van een zware ondergrond, en Ténorio (4), die in vorm is. Koutsounakos (6) heeft goede verrichtingen en komt hierna in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Orangefield (5)
Plaats 2: Kerascouet (1)
Plaats 3: Xenophanes (2)
Plaats 4: Tenorio (4)
Plaats 5: Koutsanakos (6)

 

Race 8: Prix de l'Etablissement des Ventes

Op voorhand verwachten wij hier een strijd tussen vader en dochter Wattel, met allereerst Chapardeuse (9), die het hier veel beter treft dan onlangs in Compiègne waar de zeer soepele bodem niet echt een steun in de rug was, nu zij terugkeert op een zandbaan mag zij weer hopen op de overwinning, zelfs als Flag Fen (8), die een echte specialist op deze ondergrond is, ook zeer gunstige condities treft. Elusive Boy (16), trof in Argentan een te lange afstand en een te zware baan en hij keert hier terug op zijn favoriete ondergrond en afstand. Sri Prada (4), die extra gewicht draagt na haar recente zege, vindt hier een vrij korte afstand maar zij kan meedoen voor de plaatsen samen met Empire Hurricane (2), die momenteel in prima vorm is, en Rochenka (13), die een slecht startboxnummer heeft maar die zeker niet kansloos is. Poulfos (15) houdt van deze baan en doet mee voor de kleinere plaatsgelden samen met de van rust komende Semeur d’Espoir (11) en Zoelola (1), die nog een ren nodig zullen hebben maar die houden van deze ondergrond.

Plaats 1: Chapardeuse (9)
Plaats 2: Flag Fen (8)
Plaats 3: Elusive Boy (16)
Plaats 4: Sri Prada (4)
Plaats 5: Empire Hurricane (2)

 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.