Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Dinslaken - 31 maart

Dinslaken – zondag 31 maart – Start: 13.45 uur

Koers 1: Markus u. Adriana - Rennen

Twee debutanten hebben de beste papieren. Solvato (2) kwalificeerde vorig jaar al in 1.17 maar komt door blessureleed pas als vijfjarige in de baan. Liep een herkwalificatie voor de stal van Ralf Oppoli en heeft hier een eerste kans. Virgill Hazelaar (1) lijkt ook over het nodige talent te beschikken. Legde medio februari een prima proef af waarin hij opviel met een goede slotronde. Iban Beuckenswyk (5) maakt zijn rentree. Hij liep vorig jaar in de Grote Unitrot-Prijs. Zijn connecties moeten verwachtingen van hem hebben gehad om de reis naar Wolvega te maken. Herkwalificeerde onlangs in Hamburg en mag hier laten zien wat hij kan. Jacky Zavelberg (6) sprokkelt wat ereplaatsen mee. Ze is geen goede bochtenloper maar kan wel een aardig tempo aan. De overige twee deelnemers moeten trouwer zijn geworden om hier een rol van betekenis te kunnen spelen.

Plaats 1: Solvato (2)
Plaats 2: Virgill Hazelaar (1)
Plaats 3: Iban Beuckenswyk (5)
Plaats 4: Jacky Zavelberg (6)

 

 

Koers 2: Preis der Sommerzeit

Roland Hulskath presenteert Paavo Nurmi (4) die voor het laatst in november in actie kwam. Hij loopt normaal in een zwaardere competitie en maakt direct een goede kans. Sternschnuppe Poet (8) was scherp bij haar rentree na bijna twee maanden pauze. Ze won in Mönchengladbach. Kendall Jackson (5) werd in die koers dichtbij derde. Carlos As (6) heeft een mooi rijtje verrichtingen. Hij heeft in dit veld triokansen. Heras Traum (7) zou in januari nog tot de favorieten behoren in deze koers. De voormalig seriewinnares van Jochen Hulzschuh is echter uit vorm geraakt. Mocht de merrie uit het dal geklommen zijn dan is ze een gevaarlijke outsider.

Plaats 1: Paavo Nurmi (4)
Plaats 2: Sternschnuppe Poet (8)
Plaats 3: Carlos As (6)
Plaats 4: Heras Traum (7)

 

 

Koers 3: Rennen mit der Viererwette

Velten Roncalli (2) won drie keer op rij in Mönchengladbach. De halfbroer van Stanislawski heeft het nodige talent maar is geen gemakkelijk heerschap. Hij is startsnel en liet de vorige keer ook karakter zien toen het peloton naderde. Als hij doet wat hij moet doen dan is hij voorlopig nog niet uitgewonnen. Image Expo (1) heeft uitzicht op een mooi parcours. De merrie ontwikkelt zich goed. Ze heeft een goede finish in de benen. I’myournightmare (10) kwam in Gelsenkirchen een neusje tekort voor de winst. Als ze er mooi in komt te liggen dan is ze op speed gevaarlijk. Farenne O (6) staat zwaarder dan normaal maar de voshengst heeft wel eens vaker verrast op Dinslaken. Ook zijn we benieuwd naar het optreden van Indigo Fashion (5). De merrie maakt haar rentree na een half jaar afwezigheid. De kwali in Wolvega was goed. Ze werd op de streep geklopt toen de baan nog niet al te snel was.

Plaats 1: Velten Roncalli (2)
Plaats 2: Image Expo (1)
Plaats 3: I’myournightmare (10)
Plaats 4: Indigo Fashion (5)

 

 

Koers 4: Preis der Dinslakener Traberfreunde

Warhorse Hazelaar (5) zal in deze koers als favoriet van start gaan. Daarachter is de keuze lastig. De ruin van Didier Kokkes heeft een goede slotronde in de benen en won recent in Mönchengladbach. Manjana Frei (2) werd toen op afstand derde. Spy Walk (6) liet zich de voorlaatste keer meezuigen naar een mooie tweede plaats. Het startnummer is dit keer niet ideaal. Une Petite Fleur (3) heeft louter uitschakelingen achter haar naam maar liep vorige week een prima herkwalificatie. Ralf Oppoli heeft twee paarden in de strijd. Zelf rijdt hij de trouwe Mia Wallace (4) die ook al eens voor Warhorse Hazelaar eindigde toen die van ver weg moest komen. In een veld van zes is zo’n scenario niet waarschijnlijk. Stalgenoot Incredible Dream (1) is ook goed genoeg om te verrassen met een tweede plaats.

Plaats 1: Warhorse Hazelaar (5)
Plaats 2: Mia Wallace (4)
Plaats 3: Spy Walk (6)
Plaats 4: Une Petite Fleur (3)

 

 

Koers 5: Michael Polubinski - Geburtstagsrennen

Een amateurkoers met een aantal vormpaarden aan de start. Winslet (5) is een toonbeeld van trouw. Ze wordt voor het eerst gereden door Kim Feelders die vorige week haar eerste overwinning scoorde in Gelsenkirchen. Toen Winslet de voorlaatste keer van rust kwam werd ze op speed geklopt door Spicyga (7), die op een goede dag tot veel in staat is. Royal Cash (3) verbeterde vorige week zijn record in een harde koers. De flegmatieke ruin ging toen goed door. Hij wordt nu gereden door Mark Swann. Ignatz von Herten (6) en Percy LB (9) liepen voor het laatst op Oudejaarsdag in Dinslaken. Ze werden toen respectievelijk tweede en vierde. Connecticut (1) zou aan de binnenkant een zuinige koers kunnen krijgen en verrassen met een mooie klassering.

Plaats 1: Winslet (5)
Plaats 2: Royal Cash (3)
Plaats 3: Ignatz von Herten (6)
Plaats 4: Spicyga (7)

 

 

Koers 6: Trotteur Francais - Rennen

Fun Melody (5) is een merrie met de nodige kwaliteiten. Ze won bij haar rentree in 1.17,6 in Mönchengladbach. De laatste keer was ze opnieuw dichtbij een zege ondanks terreinverlies door een galoppade. Na strijd eindigde ze als tweede voor Eclipse de Phens (6) en El Butre (4). Floris van Egmont (3) weet voor de rest als enigste wat winnen is. Hij won vorig jaar een beginnerskoers in Mönchengladbach in 1.20,3. De ruin lijkt een stuk harder te kunnen. Als Fun Melody foutief is dan kan hij profiteren.

Plaats 1: Fun Melody (5)
Plaats 2: Floris van Egmont (3)
Plaats 3: Eclipse de Phens (6)
Plaats 4: El Butre (4)

 

 

Koers 7: Drensteinfurt-Cup der Amateure 2. Lauf

Een prachtige amateurkoers met aan de binnenkant Edwin Hornline (1). De ruin maakte een winnende rentree in Mönchengladbach tegen goede paarden. Hij was vorig jaar seriewinnaar in Dinslaken en heeft opnieuw de juiste vorm te pakken. Felinas Boy (5) verraste de voorlaatste keer door Miguel Greenwood te kloppen. Daarna werd hij vijfde achter Fast and Furious, Stradivari en Sammy (8). Minka Express (7) werd van de benen gereden in Wolvega en werd in Hamburg eervol derde tegen een laagvliegende Falco. Thatcher (2) heeft een mooie uitgangspositie en loopt zijn beste koersen in Dinslaken. Hij mag eveneens niet onderschat worden.

Plaats 1: Edwin Hornline (1)
Plaats 2: Minka Express (7)
Plaats 3: Sammy (8)
Plaats 4: Thatcher (2)

 

 

Koers 8: DINTRAB Sprint 2019

De sprintkoers over 1750 meter staat in het teken van Unstoppable (4) zijn comeback. De zevenjarige ruin heeft sinds 2 december niet meer gelopen. Hij heeft een reputatie in Dinslaken. Éénmaal werd hij geklopt en toen eindigde hij als tweede achter Skyfall. Vandaag krijgt hij het wellicht aan de stok met Jonalu (3) voor wie de korte afstand een voordeel is. Firefox BR (5) zal van start af alle zeilen moeten bijzetten. Hij heeft vorm en is goed genoeg voor een plek in het trio. Dubai World Cup (1) kan hard vertrekken. Wellicht dat hij met een koers aan de binnenkant hoge ogen kan gooien

Plaats 1: Unstoppable (4)
Plaats 2: Jonalu (3)
Plaats 3: Firefox BR (5)
Plaats 4: Dubai World Cup (1)

 

 

Koers 9: DINTRAB Schlagerparty Preis

Kalisco (7) won de laatste keer in Mönchengladbach na twee tweede plaatsen achter Skyfall en Candyman Hornline. Pietro Lombardi (8) is trouw en maakte onlangs zijn rentree op Gelsenkirchen in 1.16. Die koers zal hem ongetwijfeld goed hebben gedaan. Aan de binnenkant profiteert Velten La Varenne (1) van het leerlingenstartvoordeel. Ze heeft een korte pauze gehad. Dit jaar won ze reeds in Dinslaken, liep ze een sterke koers in Wolvega en mistte ze de start in Gelsenkirchen. Een overwinning is niet onmogelijk. Main Heuvelland (2) heeft bijna een jaar niet gelopen maar met de herkwalificatie was niks mis. Hij wordt gereden door Roland Hulskath en is in opbouw.

Plaats 1: Velten La Varenne (1)
Plaats 2: Kalisco (7)
Plaats 3: Pietro Lombardi (8)
Plaats 4: Main Heuvelland (2)

 

 

Koers 10: Paddock Preis

Heras Grand Dame (7) is een merrie met veel uithoudingsvermogen. De laatste keer brak het derde spoor haar op. Met een normaal koersverloop heeft ze hier een eerste kans. Escudo (8) heeft vorm en eindigde in diezelfde koers als derde. Gwenda Beuckenswyk (9) keert terug van rust. De vosmerrie van Richard Slijfer heeft wel eens zwaarder gestaan en zou kunnen verrassen als ze na bijna een half jaar afwezigheid direct scherp is. Hitchka (3) verraste de laatste keer met een tweede plaats en Dragona (6) zakte als favoriet juist door het ijs. Velten Swan Lake (2) kan goed vertrekken en past precies in deze koers. Ze liep zich de laatste keer vast in Gelsenkirchen en heeft inmiddels weer twee koersen in de benen. Een plaatsgeld is mogelijk.

Plaats 1: Heras Grand Dame (7)
Plaats 2: Gwenda Beuckenswyk (9)
Plaats 3: Escudo (8)
Plaats 4: Velten Swan Lake (2)

 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.