Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Divonne - 22 augustus

Divonne les Bains – donderdag 22 augustus 2019 - Start 11.55 uur

Race 1: Prix de Chatillon-sur-Chalaronne  

De per start verbeterende Girly Loulou (3) treft hier een ideale gelegenheid om haar palmares te openen. Als belangrijkste tegenstanders zien wij de Rouer-pupillen Go Fast Beaulieu (15), die dan wel foutloos dient te blijven, en Glory de Beaulieu (5), die op deze baan een aardige vormverbetering liet zien. Garabit (7), die 2e werd in zijn debuutkoers in Jullianges, en Granit Paco (11), die onlangs 3e werd over 2150 meter in Cagnes-sur-Mer, verdienen eveneens de aandacht van de wedders. De debuterende Good Life Spoken (14), van de opmerkelijk fokkende Bird Parker, Gladiateur d'Arbaz (8), die niet liep sinds september vorig jaar maar die zeker mogelijkheden heeft, en Gigi Gaillard (1), die baat zal hebben van het starten achter de auto, kunnen eveneens een rol spelen.

Plaats 1: Girly Loulou (3)
Plaats 2: Go Fast Beaulieu (15)
Plaats 3: Glory de Beaulieu (5)
Plaats 4: Garabit (7)
Plaats 5: Granit Paco (11)

 

Race 2: Prix ETS Fabien Lafon

Terug in de discipline waar hij al drie 2e plaatsen behaalde dit jaar lijkt Foxy du Fer (12) na een goede koers voor de sulky een betrouwbare favoriet. Full Star Voirons (10), die zonder ijzers loopt net als bij haar twee overwinningen onder het zadel, Flavius de Lubel (11), die in zijn voorlaatste start won over 2750 meter in La Capelle, en Féline Major (6), beoordeeld op haar beste prestaties in dit genre, zullen proberen partij te bieden aan onze favoriete. Farfir (9), die snel maar wisselvallig is, Fouesnant (4), die onlangs 2e werd op het gras van Aix-les-Bains bij zijn terugkeer onder het zadel, en Fidelio du Loisir (3), die sterk verbeterd is sinds hij zonder ijzers loopt, verdienen ook de aandacht van de wedders.

Plaats 1: Foxy du Fer (12)
Plaats 2: Full Star Voirons (10)
Plaats 3: Flavius de Lubel (11)
Plaats 4: Feline Major (6)
Plaats 5: Farfir (9)

 

Race 3: Prix Communaute d’Agglomerations du Pays Gex

Sinds het begin van de zomer lijkt Fit Destinée (2) voor een overwinning te staan en zij verdient veel aandacht van de wedders. Haar voornaamste rivalen zijn Feel Smart (1), die onlangs won op deze baan, Ferika Dairpet (3), die veel liet zien onder de hoede van de betreurde Jean Boillereau, en Free Love (6), die prima 4e werd in 1'14"0 over 2650 meter (autostart) in Hyères op 12 augustus. Aandacht ook voor Feministu Mag (7), die een goed heroptreden deed in Hyeres na vijf maanden afwezigheid. De regelmatige Fiesta Julry (12), die hier vanuit het tweede gelid moet starten, en Frisson d'Angely (9), die hier won over 2050 meter in een minder sterk veld, komen meer in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Fit Destinee (2)
Plaats 2: Feel Smart (1)
Plaats 3: Ferika Dairpet (3)
Plaats 4: Free Love (6)
Plaats 5: Feministu Mag (7)

 

Race 4: Prix Residence Zenitude Oree du Parc

Na een rustig heroptreden op deze baan over 2675 meter loopt Ecume de Beaulieu (6) vandaag zonder achterijzers en zij zal deze kans niet laten lopen om zich weer in de voorhoede te melden. De directe tegenstand wordt gevormd door Emma de Flosaille (8), die op 28 juni 2e werd in een sterk veld in Feurs, Egerie d'Or (10), die hier een aardige vormstijging liet zien over langere afstand, en Etoile Gold (7), die terugkeert in haar favoriete discipline. Elodie d'Avril (5), gereden door de bekende Yannick-Alain Briand, en Ellenita (14), die komende is getuige haar 2e plaats op deze baan over 2675 meter, zijn in dit gezelschap meer dan simpele outsiders. De kansen van Etoile du Nord (3), die beter kan dan wat zij de laatste tijd laat zien, en Etincelle du Caux (4), die zich op deze baan weer eens in de voorhoede liet zien, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Ecume de Beaulieu (6)
Plaats 2: Emma de Flosaille (8)
Plaats 3: Egerie d’Or (10)
Plaats 4: Etoile Gold (7)
Plaats 5: Elodie d’Avril (5)

 

Race 5: Prix Punchy

De deze zomer in uitstekende vorm verkerende Dossarie de Guez (4) zal kunnen doorgaan op de goede weg in deze koers, zeker met dit mooie nummer achter de auto. Als tegenstanders zien wij Début de Soirée (7), die er mooi in staat tegen de winsomgrens, Dorlando (5), die binnenkort weer van zich zal laten horen, en Daguerre d'Arcy (1), die een amateurkoers won op deze baan. De snelle maar wisselvallige Duc Buizarderie (14) verdient ook een aanbeveling. Wij completeren onze selectie met D'Amour de Magny (11), die hier won over kortere afstand in een minder sterk veld op 14 augustus, en East Road (8), die zonder ijzers loopt net als bij haar beste prestaties.

Plaats 1: Dossarie de Guez (4)
Plaats 2: Debut de Soiree (7)
Plaats 3: Dorlando (5)
Plaats 4: Daguerre d’Arcy (1)
Plaats 5: Duc Buizardiere (14)

 

Race 6: Prix d’Hauteville

De in deze categorie zeer regelmatig presterende Célia de Feugères (5) zal hier opnieuw mee kunnen doen in de strijd om de zege. Douce Berry (7), die met ijzers loopt maar deze zomer in sterkere velden liep in Vichy, en Banco Barbés (8), die zijn conditie opvijzelde op het gras in Aix-les-Bains, zijn de meest gevaarlijke tegenstanders voor de pupil van de familie Cormy. Ami du Scion (10), die in categorie daalt en er qua winsom mooi in staat, en Cyrah (3), die het goed doet op deze baan, kunnen voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Celia de Feugeres (5)
Plaats 2: Douce Berry (7)
Plaats 3: Banco Barbes (8)
Plaats 4: Ami du Scion (10)
Plaats 5: Cyrah (3)

 

Race 7: Prix Conseil Departemental de l’Ain

Désir des Caillons (14) komt vanuit de Riviera naar deze baan voor deze mooie inschrijving tegen de winsomgrens, hij kan er dicht bij zijn. De pupil van Romuald Mourice zal echter op zijn hoede moeten zijn voor Delta du Poret (13), die op 10 augustus won op deze baan, Daltair de Kirva (8), die een ideaal startnummer aan kop heeft en die deze zomer steeds sterker is geworden, en voor Dalaga (12), die met zorg is voorbereid op deze koers waar zij voor de tweede keer in haar loopbaan zonder ijzers loopt. Aandacht ook voor Dynamic la Borie (11), die momenteel in uitstekende vorm verkeert. Domino de la Brise (4), die hier in categorie stijgt, en Dazibao (3), die over het algemeen erg trouw is, komen in een tweede lijn.

Plaats 1: Desir des Caillons (14)
Plaats 2: Delta du Poret (13)
Plaats 3: Daltair de Kirva (8)
Plaats 4: Dalaga (12)
Plaats 5: Dynamic La Borie (11)Race 8: Prix ETS Ginot Gex

Be Serious (4) mag niet beoordeeld worden op zijn 7e plaats van 10 augustus over 2650 meter op deze baan, waar hij een sterker veld dan vandaag trof. Nu hij voor het eerst dit jaar zonder ijzers loopt en een mooi startnummer achter de auto heeft is hij een betrouwbare favoriet. Zijn voornaamste rivalen zijn Country des Obeaux (11), die zich bijzonder thuis voelt op de baan van Divonne-les-Bains, en Chouchou Loulou (8), die een slecht startnummer heeft maar die hier onlangs een 2e plaats behaalde. Bingo de Carsi (7), die baat zal hebben bij het profiel van deze baan, en Aragorn de Bulière (10), die een amateurkoers wist te winnen aan de Riviera, komen meer in beeld voor de plaatsen. Akili Buissonay (1), die over het algemeen erg trouw is, en Crock Vauloger (6), die tot goede dingen in staat is als hij een goede dag heeft, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Be Serious (4)
Plaats 2: Country des Obeaux (11)
Plaats 3: Chouchou Loulou (8)
Plaats 4: Bingo de Carsi (7)
Plaats 5: Aragorn de Buliere (10)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.