Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Doncaster - 11 september

Doncaster (St Leger Festival)- woensdag 11 september 2019 - starttijd 14.50

*(Alle winstpercentages zijn behaald over de afgelopen 2 weken)

Race 1 British Stallion Studs EBF Conditions Stakes - starttijd 14.50

Lampang (1) miste 2 weken geleden zijn start tijdens zijn debuut op Carlisle. Na enige tijd als staart van het veld gereden te hebben, wist hij gemakkelijk te versnellen tot hij aan kop lag. Vanaf daar heeft hij geen tegenstander meer gezien voor hij met een lengte verschil als eerste de finish over kwam. Met een goede start, zal hij nog beter presteren. Daarbij heeft het ook uitstekende jockey in het zadel. O Murphy heeft namelijk over de afgelopen weken een 24% winstpercentage. Lazuli (2) won anderhalve week geleden zijn debuut op Newmarket maar hij zonder moeite weg liep van de overige 10 deelnemers en won met 2½ lengtes verschil. W Buick is vandaag (weer) zijn jockey en hij zal voor trainer C Appleby uitkomen, die en 24% winstpercentage* heeft. Misty Grey (3) heeft in totaal 7 races gelopen en wist zich 4 maal te plaatsen. Zijn enige keer wist was zijn tweede race in mei dit jaar. Zijn beide laatste races kwam hij niet tot de plaatsen maar liep tegen sterkere concurrentie. Brad The Brief (4) is de enige die GEEN eerdere winnaar is geweest over deze afstand. Zijn debuut liep hij over 1 furlong minder, al won hij deze wel met ¾ lengte, nadat hij van achter het veld kwam.Plaats 1: Lampang (1)
Plaats 2: Lazuli (2)
Plaats 3: Misty Grey (3)
Plaats 4: Brad The Brief (4)

 

Race 2 Pepsi Max Nursery - 15.25

Hariboux (1) won 3 van zijn 4 starts (waarvan meermaals over deze afstand). Zijn laatste race won hij ruim met 4 lengtes verschil ondanks dat zijn jockey J Mitchell in de laatste honderden meters zijn zweep verloor. Vandaag zal hij ook weer plaats nemen in het zadel. Owney Madden (3) liep in juni één maal over deze afstand in een race waar hij als derde eindigde. Hij komt aan start na zijn overwinning op York, waar hij met een neklengte won uit een veld van 20. Ethic (5) won in juli over een iets kortere afstand met jockey T Marquand. Zijn laatste race was over de afstand van vandaag maar kon hij het tempo niet bijbenen en eindigde als laatste. Vandaag wordt hij gereden door topjockey J Doyle, die een winstpercentage van 35% heeft. Iffraaz (2) krijg topjockey F Dettori mee, die momenteel een 29% winstpercentage heeft. F Dettori reed hem dit jaar één keer eerder op Ascot maar kwam niet verder dan plaats 16/21. Zijn voorlaatste race won hij met 2 lengtes op Yarmouth maar kon niet in de buurt komen van eenzelfde resultaat tijdens zijn laatste race op York waar hij 10/12 eindigde. Bravo Faisal (8) liep zijn laatste 2 races op Newcastle over de All-weather track. In augustus won hij met een neusje over deze afstand. Zijn race erna over 1M werd hij tweede, met een hoofdlengte verschil. Beide waren in een kleiner veld dan vandaag.

Plaats 1: Hariboux (1)
Plaats 2 Owney Madden (3)
Plaats 3: Ethic (5)
Plaats 4: Iffraaz (2)
Reserve: Bravo Faisal (8)

 

Race 3 DC Training And Development Services Scarbrough Stakes - 16.00

Tis Marvellous (5) won 2 weken geleden nog over dezelfde afstand toen hij met 2 ½ lengtes als eerste de finish over kwam onder jockey A Kirby. Zijn laatste race werd hij met jockey B A Curtis vijfde op iets meer dan 2 lengtes van de winnaar. Vandaag zal hij weer gereden worden door A Kirby, met wie hij veruit zijn beste resultaten behaalde. Queens Gift (7) kwam in haar laatste race een aantal plekken hoger binnen dan Tis Marvellous maar komt er in de gewichten vandaag een stuk slechter vanaf in vergelijking met die race. Haar races ervoor won ze beide over de afstand van vandaag. El Atronaute (1) kwam buiten de plaatsen in beide laatste races tegen Battaash. Hij won eerder dit seizoen al twee maal en presteerde daarvoor ook al goed over deze afstand. Werd dit seizoen op één race na gereden door J Hart en zo ook vandaag. Duke Of Firenze (3) heeft met 74 gelopen races aardig wat ervaring.  Zijn meest recente overwinningen waren in mei en na wat slechter gelopen races liet hij zijn betere kant weer zien eind augustus. Daar werd hij op Epsom tweede, één lengte achter de winnaar.

Plaats 1: Tis Marvellous (5)
Plaats 2: Queens Gift (7)
Plaats 3: El Astronaute (1)
Plaats 4: Duke Of Firenze (3)

 

Race 4 Mondialiste Leger Legends Classified Stakes - starttijd 16.35

Afstand winnaar, Dubai Acclaim (4) komt aan start voor trainer R Fahey. De 4 jarige ruin kwam zijn laatste twee races als runner-up over de finish waarvan hij op minder dan één lengte van de winnaar zat in zijn laatste race.  Uit 19 races won hij er 2 en kwam 6 keer als tweede over de streep. One To Go (16) won zijn voorlaatste race en op Beverley en kwam anderhalve week later, op dezelfde baan als tweede binnen. De 3 jarige ruin wordt getraind door T Easterby en is een nakomeling van Champs Elysees. Ascot Week (1) komt uit de stal met J Quinn, die een 25% winstpercentage heeft. Hij won in juli nog met ¾ lengte van Kannapolis op Ripon. Meest recent is zijn derde plaats op Redcar waar hij 4¾ lengtes achter winnaar Insurplus eindigde. Valley Of Fire (12) heeft nog nooit over 1M gelopen. De 7 jarige ruin liep zijn laatste 4 races over 7F maar wist de meest recente daarvan met een halve lengte te winnen. Zijn voorlaatste race was zoals ook vandaag, op Doncaster waar hij tweede werd en maar een hoofdje te kort kwam tot de winnaar Red Seeker.  Hij is prima en vorm en maakt goede plaatskansen.

Plaats 1: Dubai Acclaim (4)
Plaats 2: One To Go (16)
Plaats 3: Ascot Week (1)
Plaats 4: Valley Of Fire (12)
Reserve: Kilbaha Lady (8)

 

Race 5 British EBF Premier Fillies' Handicap - starttijd 17.10

Litgious (4) won haar eerste 2 starts, waarvan haar debuut met welgeteld 6 lengtes. Ongeveer een maand geleden werd ze derde op Salisbury met jockey O Murphy. Vandaag zal jockey F Dettori haar rijden voor trainer J Gosden (een met 38% winstpercentage). Asoof (1) komt voor trainer S bin Suroor aan start met jockey C Fallon. Zijn laatste 2 races reed zij op Meydan, waar ze beide keren achter Poetic Charm eindigde. In januari op 4 lengtes en in februari op 6 lengtes (onder jockey D Soumillon). Na een half jaar maakt ze haar eerste start vandaag op Doncaster. Makawee (2) had 8 starts in 2019 waarvan ze zich 5 keer plaatste (inclusief 2 overwinningen). Haar laatste 3 starts waren over een langere afstand waar ze twee maal tweede werd en in haar meest recente race op plek 13/17 eindigde. Jockey D Tudhope zal vandaag haar jockey zijn, waarmee ze ook haar overwinningen behaalde eerder dit jaar. Maybe Today (3) is getraind door S Crisford en zal worden gereden door W Buick, die haar nog niet eerder met haar startte. Ze won voor het laatst in maart op de All-weather track op Lingfield. Als laatste kwam ze aan start op Musselburgh in mei maar werd daar 4/5 met iets meer dan 10 lengtes tot de winnaar.

Plaats 1: Litgious (4)
Plaats 2: Asoof (1)
Plaats 3: Makawee (2)
Plaats 4: Maybe Today (3)

 

Race 6 William Hill Leading Racecourse Bookmaker Conditions Stakes - starttijd 17.45

Loxley (3) had 6 starts in 2018 en won daar de helft van. Na een rust van 154 dagen kwam hij in maart voor trainer C Appleby aan start op Meydan, om op een vijfde plaats te komen.  Sinds juni gaat hij als ruin door het leven en maakt daarvoor zijn eerste start met jockey W Buick, waar hij zijn 2018 seizoen mee afsloot op een tweede plaats dicht achter winnaar Alignement. Willie John (4) werd tweede op 2½ lengtes achter Elarqam op Goodwood in mei. Als laatst was hij te zien op Ascot toen hij 14/16 werd in een sterk gelopen race, gewonnen door Addeybb. Zoals op Ascot rijdt hij vandaag met jockey A Ateni voor trainer R Varian. Fox Tal (6) wordt gereden door jockey O Murphy, die een 27% winstpercentage heeft. Dit jaar heeft hij nog neer gelopen maar sloot 2018 af op een derde plaats met maar één lengte tot winnaar Wonderment. Fox Tal is de enige in dit rijtje die nog nooit gewonnen heeft over deze afstand. Walkinthesand (5) maakte 6 starts in 2019 en plaatste zich in de helft ervan (waaronder één keer met winst). Lijkt wel wat uit vorm na 2 minder goed gelopen races met jockey R Moore.

Plaats 1: Loxley (3)
Plaats 2: Willie John (4)
Plaats 3: Fox Tal (6)
Plaats 4: Walkinthesand (5)

 

Race 7 Parkes Bros Roofing Contractors Handicap - starttijd 18.20

War Whisper (3) werd tweede in zijn laatste 3 races. De meest recente daarvan zat er maar een neklengte tussen hem en Han Solo Berger. Vandaag zal jockey P Hanagan proberen hem naar een overwinning te leiden. Han Solo Berger (14) won de bovengenoemde race en plaatste zich al meermaals eerder dit seizoen. 2019 werd hij vooral gereden door jockey G Wood maar had tijdens zijn overwinning T Qually in het zadel, die we ook vandaag daar aan zullen treffen. Line Of Reason (6) kwam iets meer dan een week geleden als derde binnen op Windsor met maar een halve lengte tot de winnaar. O Murphy reed hem al meerdere keren in zijn carrière waarvan zijn beste prestatie een overwinning op Newcastle in 2017. Line Of Reason heeft in totaal 95 races gelopen waarvan hij er 11 gewonnen heeft en zich daarnaast in 20 wist te plaatsen. Afandem (15) plaatste zich in 5 van zijn afgelopen 7 races. Vorige maand won hij met een hoofdlengte verschil op Nottingham. Vandaag krijgt hij jockey D Allen mee, die hem 2 keer eerder reed maar zich met hem nog niet wist te plaatsen.

Plaats 1: War Whisper (3)
Plaats 2: Han Solo Berger (14)
Plaats 3: Line Of Reason (6)
Plaats 4: Afandem (15)
Reserve: Bowson Fred (17)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.