Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Dundalk - 1 maart

Dundalk – vrijdag 1 maart 2019 – starttijd 18.15

 

Race 1 Bet 5 Get 30 For All Our New Customers At Betvictor Claiming Race - starttijd 18.15

Yuften (3) komt hier in de beste vorm en met de hoogste rating (95).  Zijn beide twee laatste starts kwam hij als eerste de finish over met 3¼ (meest recent) en 4 lengtes verschil tot de nummer twee Hasselnott. Die races vonden allebei, net zoals vandaag, plaats op Dundalk. In totaal heeft hij 4 maal op Dundalk gelopen waarvan hij er bij 3 met de winst vandoor ging. Sharp Defence (8) wist de marge net onder 5 lengtes te houden toen hij als vierde de finish over kwam begin februari. Hij heeft in totaal drie keer op Dundalk gelopen waarvan twee keer een tweede plaats. Al Batal (5) is in 11 races nog geen eerste geworden maar loopt ook zelden een slechte race. Bij zijn laatste start eind januari werd hij vierde op iets meer dan 5 lengtes van Master Driver. Your Pal Tal (9) liep twee keurige laatste races waar ze in beide tweede werd. Zijn voorlaatste race zat er maar één lengte verschil tussen hem en de winnaar Hee Haw (rating 67) terwijl hij deze marge in zijn laatste race wist te verkleinen tot een halve lengte in een veld van 14 paarden.

Plaats 1: Yuften (3)
Plaats 2: Sharp Defence (8)
Plaats 3: Al Batal (5)
Plaats 4: Your Pal Tal (9)

 

Race 2 Lengthen The Odds With Betvictor Maiden - starttijd 18.45

Op een enkeling na, hebben de meeste paarden in deze race drie of minder races gelopen. U S S Michigan (8) wist in zijn enige start in juni 2018 een goede impressie achter te laten. De 3 jarige hengst werd tweede in een veld van 10. Het is afwachten hoe hij deze eerste race na 8 maanden zal gaan rijden maar de verwachtingen zijn hoog. Royal Court (5) heeft er vijf races op zitten en liep daarvan 4 keer in de plaatsen. Hij is nog geen eerste geworden maar dat zal niet lang op zich laten wachten. Zijn afgelopen twee races zat er tussen hem en de winnaar 2½ lengte. In diezelfde race liet hij Lewandowski (1) op 2¾ lengte achter zich. Laatstgenoemde is in zijn beide starts al derde geëindigd en zat in beide races zo’n 5 lengtes achter de winnaar. Nu hij een paar races in benen heeft krijgen we een duidelijker beeld van zijn vorm. Will Be King (9) maakt vandaag ‘’al’’ zijn zevende start. Hiervoor wist hij zich twee maal te plaatsen. Twee weken terug kwam hij als achtste binnen maar dit was op minder dan 6 lengtes achter de winnaar.

Plaats 1: U S S Michigan (8)
Plaats 2: Royal Court (5)
Plaats 3: Lewandowski (1)
Plaats 4: Will Be King (9)

 

Race 3 Follow at betvictorracing On Twitter Handicap - starttijd 19.15

Burning Lake (8) heeft er 7 starts op zitten. Gekeken naar zijn resultaten is hij in uitstekende vorm. Zijn voorlaatste race won hij in november met een nek verschil. Zijn daaropvolgende (en recentste) was halverwege januari waar hij tweede werd en met een halve lengte verschil, dicht op de winnaar zat. Annabelle Rock (5) won haar voorlaatste race met 2 lengtes tot de overige 7 paarden in het veld. Tegen het einde van januari werd zijn vijfde. Dit was op minder dan 2 lengtes afstand van de nummer één, in een race waarbij het grootste deel van de paarden dicht op elkaar finishte. Vhagar (1) is in zijn 11 starts vier keer geplaatst waarvan één maal een eerste plaats (november vorig jaar), op Dundalk. Halverwege december liep hij zijn laatste race en werd daarbij en kwam op een derde plaats binnen. Met ongeveer 5½ verschil tot de winnaar. Diezelfde winnaar, Beau Warrior) heeft inmiddels de helft van zijn gelopen 6 races weten te winnen. Isotope (2) zal vandaag zijn vierde start maken. Hij liep twee races eind vorig jaar maar was niet sterk genoeg voor de tegenstand. Begin februari deed hij het al een stuk beter en liep naar een vierde plaats, op minder dan 5 lengtes verschil. De winnaar van die race, Empire Line heeft een rating van 82. Isotope heeft al zijn vorige races ook op Dundalk gelopen en kan zich volledig focussen op de te lopen race.

Plaats 1: Burning Lake (8)
Plaats 2: Annabelle Rock (5)
Plaats 3: Vhagar (1)
Plaats 4: Isotope (2)

 

Race 4 Get A Run For Your Money With Betvictor Fillies Race - starttijd 19.45

I Can Fly (1) heeft een hoge rating van 116 maar liep haar laatste race ver buiten de plaatsen. Haar voorlaatste race, in november, kwam ze een neklengte te kort tot de winnaar. Met een winpercentage van 27% en bewezen resultaten maakt ze hier de grootste kans, ookal is ze niet de meest constante runner en daarom wat lastig om te voorspellen. Op haar best zal ze een veld als dit makkelijk aan kunnen. Surrounding (2) is hier een course&distance winnaar. Daaruit bestaan ook haar laatste twee races, die zij op Dundalk won en daardoor haar winpercentage op 31% kwam. Haar laatst gelopen race was eind oktober maar zal zich hier goed uit de voeten moeten kunnen maken. Waitaki (4) heeft voor hetere vuren gestaan dan vandaag. Gaat de laatste tijd wat op en neer in de rating maar heeft de kwaliteit om hier kans te maken. Haar laatste race was vorige week waar ze op 5 lengtes afstand tweede werd. Annie Fior (3) heeft het in 18 races maar 1 keer tot een eerste plaats weten te schoppen. Haar laatste twee races werd ze vierde en derde maar in dit veld lijkt ze niet veel kans te hebben om hoger te komen.

Plaats 1: I Can Fly (1)
Plaats 2: Surrounding (2)
Plaats 3: Waitaki (4)
Plaats 4: Annie Fior (3)

 

Race 5 Betvictor Horse Racing Multiples Cash Out Handicap - starttijd 20.15

Meerdere paarden komen hier in goede vorm aan de start. Één daarvan is Hasselnott (2). In zijn afgelopen vijf races is hij maar één keer lager geëindigd dan een tweede plaats en zelfs toen wist hij binnen 1½ lengtes binnen de winnaar te blijven. Zijn meest recente start was een week geleden waar hij hier op Dundalk met 2 lengtes won. Sevenleft (5) werd op minder dan een lengte verschil tweede in zijn laatste race begin februari achter The Game Of Life. Een paard wat 2 van zijn 3 races gewonnen heeft en inmiddels op een rating van 81 staat. Is sinds begin 2019 al bezig aan een opwaartse spiraal en interessant om in de gaten te houden voor verdere races. That Is The Spirit (4) heeft een winpercecntage van 19%, wat voor dit veld hoog is. Vorig seizoen was niet zijn beste maar het tij lijkt te keren voor deze 8 jarige ruin. Begin februari werd hij nog derde, achter Yuften. Ondanks zijn rating van 80, heeft hij al eens gewonnen toen hij een rating van 95 had. Dandys Gold (3) won ook tijdens zijn laatste start op Dundalk en deed dit met 1¼ verschil op View The Bay. Al zijn overige starts van de afgelopen maanden zat hij altijd op kleine afstand achter de winnaar. Zijn meeste races liep hij op Dundalk. Is uit dit rijtje net als Sevenleft een course&distance winnaar.

 

Plaats 1: Hasselnott (2)
Plaats 2: Sevenleft (5)
Plaats 3: That Is The Spirit (4)
Plaats 4: Dandys Gold (3)

 

Race 6 Betvictor Patton Stakes (listed Race) - starttijd 20.45

Aan de start verschijnen meerdere paarden die een grote kans hebben om te winnen. Western Autralia (8) heeft de hoogste rating en in vergelijking tegen sterkere concurrentie gelopen dan de overige paarden. Zijn laatste race liep hij in november waar hij derde werd met 1 lengte verschil. Magna Grecia won die race. Een sterk paard, waar we ook uit kunnen opmaken dat Western Australia genoeg in zijn mars zou moeten hebben om dit te kunnen winnen. Numerian (6) behoort ook tot één van de sterkere paarden in dit veld. De 3 jarige hengst heeft drie starts gehad in 2019 waarvan er twee gewonnen. Dit gebeurde ook bij zijn laatste race, waar hij zijn concurrentie op een lengte afstand liet. Colfer Me (4) liep in diezelfde race en werd derde, 3½ lengte achter Numerian. Wat niet alles zegt want zijn voorlaatste race, eind januari werd hij eerste waarbij hij Numerian op 2¾  lengte achter zich wist te houden. De races daarvoor werd hij net aan tweede waarbij hij een klein hoofdje en een neklengte te kort kwam. Van Playa Del Puente (7) mogen we ook een hoop verwachten. De 3 jarige hengst heeft 3 races gelopen waarvan hij zijn laatste twee, als eerste eindigde. Zijn meest recente won hij net aan met een halve lengte verschil maar liet de rest van het veld op meer dan 7½ lengte achter zich.

Plaats 1: Western Australia (8)
Plaats 2: Numerian (6)
Plaats 3: Playa Del Puente (7)
Plaats 4: Colfer Me (4)

 

Race 7 Over 1000 Games At Betvictor Casino Handicap - 19.15

Tussen Mcguigan (3) en Drakensberg (9) kan het nog spannend worden. Mcguigan is van zijn laatste drie starts, twee keer als winnaar geëindigd. De overige keer kwam hij op een nette tweede plaats binnen. Halverwege januari was zijn meest recente start waarbij hij met 1½ lengte won. Drakensberg had tot het begin van februari in zijn carrière niet zulke beste resultaten. Dat was, tot hij 3 weken geleden naar een overweldigende overwinning stormde. Met 6 lengtes tot de nummer 2 en minstens 9 lengtes tot de overige paarden in het veld, leek het alsof het een oefening voor hem was. With A Start (2) is twee maal tweede geworden in zijn 5 starts. Halverwege februari werd hij vierde in een veld bestaande uit 12. Een maand daarvoor liet hij zich beter zien toen hij tweede werd en maar een halve lengte te kort kwam. Met een rating van 76 een paard om rekening mee te houden. Alcander (5) is zoals opvallend veel paarden vandaag, een moeilijk te peilen paard. Zijn vorm lijkt niet veel te zeggen over zijn kansen de aankomende race. Wel is dit een paard voor de plaatsen omdat hij al vaker heeft laten zien goede races te kunnen lopen. Zo werd hij in januari weliswaar vijfde, dit deed hij met minder dan 4 lengtes verschil tot de winnaar.

Plaats 1: Mcguigan (3)
Plaats 2: Drakensberg (9)
Plaats 3: With A Start (2)
Plaats 4: Alcander (5)

 

Race 8 Betvictor (Q.R.) Handicap - starttijd 21.45

Markhan (1) is in zijn laatste 8 starts niet lager geëindigd dan een derde plaats, waarvan hij twee starts gewonnen heeft. In januari heeft hij twee races gelopen. Begin van die maand kwam hij nipt als tweede binnen, met maar een klein hoofdje verschil. De race erna, eind januari, werd hij ook tweede. Ditmaal met ¾ lengte verschil. All’s Quiet (2) won, in tegenstelling tot Markhan, zijn laatste race in januari  met 2¾ lengtes op Dundalk. Zijn voorlaatste race was op dezelfde baan en ook daar deed hij het goed en sloot die race af met een tweede plaats iets meer dan 4 lengtes achter de winnaar. De winnaar die race, Jake Peter, heeft inmiddels een winpercentage van 33% en een rating van 113 over hindernissen en 63 over flat. City Limits (3) lijkt terug te komen van een aantal slecht gelopen races, toen de 5 jarige ruin een derde plaats bemachtigde in een veld van 18. De afstand tot de nummer één was iets meer dan 9 lengtes. Zijn paar races ervoor mochten dan wel niet zo goed zijn, het waren zijn eerste starts sinds juni 2017 dus hij zal die gebruikt hebben als opwarmertje. Poitin (5) is ook een paard wat eerdere seizoenen al heeft laten zien wat hij kan. Desondanks liep hij alle drie zijn laatste races naar een zevende plaats. Hopelijk kan hij vandaag weer een beetje in vorm komen. Voordeel is wel dat hij van zijn 63 starts grotendeels op Dundalk gelopen heeft en hier al meermaals heeft gewonnen.

Plaats 1: Markhan (1)
Plaats 2: All’s Quiet (2)
Plaats 3: City Limits (3)
Plaats 4: Poitin (5)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.