Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Dundalk - 15 november

Dundalk – vrijdag 15 november 2019 – starttijd 18.15

Race 1 Irish Stallion Farms EBF M´dn – starttijd 18.15

Big Gossey (1) springt eruit na hij een tweede plaats behaalde in zijn tweede start voor trainer C O’Brien. Het verschil tussen hem en winnaar Corrienthes was 3¾ maar de winnaar heeft daarom ook niet voor niets een RPR van 83. Inmiddels in hij geruind en zal hij ook daar nog van kunnen profiteren. Dat zal ook wel moeten met Tinkerbells Effect (14) die op de loer zal liggen om de overwinning te pakken. Zij is net als de volgende 2 paarden in dit rijtje, getraind door J P O’Brien. De Kodiac nakomeling werd vierde in haar laatste paar starts en kwam in oktober over deze afstand maar 1¾ te kort op On Tick. Bombshell (9) start met jockey W Lordan, die momenteel een 17% winstpercentage heeft over de afgelopen 2 weken. Ze maakt vandaag haar debuut hier op Dundalk stamt af van de hengst No Nay Never. San Juan (7) wist zich in beide starts niet te plaatsen toen hij op een vijfde plaats kwam in september. Hij is daarna van trainer S Keightley naar trainer J P O’Brien gegaan en maakt daarvoor vandaag zijn eerste start.

Plaats 1: Big Gossey (1)
Plaats 2: Tinkerbells Effect (14)
Plaats 3: Bombshell (9)
Plaats 4: San Juan (7)

 

Race 2 BetVictor Bet 5 Euros Get 30 Euros Offer Handicap - starttijd 18.45

Nigg Bay (7) plaatste zich in 4 van zijn 12 races over de all-weather baan, één daarvan met winst. Dit gebeurde tijdens zijn laatste start eerder deze maand waar hij met 1¼ lengtes won onder jockey M A Enright. Ty Rock Brandy (17) ligt qua RPR wat onder de overige paarden uit dit rijtje maar heeft al bewezen zich prima staande te kunnen houden op all-weather. Uit 17 races daarover won ze er 5 en plaatste zich daarnaast in nog eens 3 races. Haar meest recente race was ook op deze baan, waar ze begin deze maand als tweede eindigde. Haar race ervoor had ze gewonnen met een halve lengte op Wolverhampton (die ook op all-weather werd gelopen).  Arcanears (11) en Strong Johnson (8) kwamen elkaar tijdens hun laatste race tegen op Naas. Strong Johnson werd tweede op 2¼ lengtes achter winnaar Tide Of Time, terwijl Arcanears op een derde plaats binnen kwam, met  2¾ lengtes tot diezelfde winnaar. Vandaag komt Arcanears er veel beter vanaf met de gewichten en daar gaat de voorkeur dan ook naar uit.

Plaats 1: Nigg Bay (7)
Plaats 2: Ty Rock Brandy (17)
Plaats 3: Arcanears (11)
Plaats 4: Strong Johnson (8)
Reserve: Oneiroi (9)

 

Race 3 Lengthen The Odds With BetVictor M´dn - starttijd – 19.15

Grandmaster Flash (9) won nog geen van zijn 8 starts maar kwam in al zijn 4 races over all-weather op een tweede plaats. In zijn laatste 2 races (over deze afstand) was dit ook het geval en hij laat hiermee zien goed in vorm te zijn. Voor Hannon (4) wordt dit de eerste keer over deze afstand. Meest in de buurt kwam zijn tweede plaats in augustus over een iets langere afstand. In zijn carrière, bestaande uit 8 races, won hij één maal. Convara (2) won in totaal ook maar één race (in juni dit jaar). Deze afstand is voor hem welbekend en als beste liep hij 2 maal naar een tweede plaats. Meest recent in augustus op Tramore. Zijn laatste races kwam het niet tot de plaatsen al zat hij met iets meer dan 4 lengtes verschil, ook niet ver van beide winnaars. De Frankel nakomeling Elizabeth Way (13) is getraind door M Halford en in bezit van Godolphin. Dat dit niet altijd een gouden combinatie blijkt, is te zien. Uit 4 starts wist de merrie namelijk nog niet te winnen. Eind oktober liep ze haar eerste race over all-weather, waar ze als vijfde de finish over kwam met 3¾ lengtes verschil tot winnaar Hazel Bay.

Plaats 1: Grandmaster Flash (9)
Plaats 2: Hannon (4)
Plaats 3: Convara (2)
Plaats 4: Elizabeth Way (13)

 

Race 4 Winter Series At Dundalk 2020 H´cap – starttijd 19.45

Charcor (3) en Bold Approach (2) kwamen in oktober al eens tegen elkaar uit. Daar bleek Charcor iets sterker toen hij als derde over de lijn kwam. Bold Approach zat maar ¼ lengte achter hem en kwam daarmee op een vierde plaats. De verwachting is dat de Dawn Approach nakomeling het hier beter zal gaan doen. Miss Snossyboots (4) (een afstamming van Rip Van Winkel) kwam in haar afgelopen 3 races niet eens in de buurt van de plaatsen. Maar als we naar haar all-weather resultaten kijken, liegen die er niet om. Van haar 8 starts plaatste ze zich er in 7, waaronder 3 met winst. Haar laatste 3 starts over all-weather won zij namelijk achter elkaar. Haar laatste daarvan, in mei, was over dezelfde afstand als vandaag. Major Reward (6) won zijn laatste race voor trainer G M Lyons halverwege oktober met 2½ lengtes. Daarna wisselde hij aar trainer D G Hogan en liep daar een paar weken geleden zijn eerste race voor. Op Dundalk werd hij daar vierde op 1½  lengte achter de winnaar.

Plaats 1: Bold Approach (2)
Plaats 2: Charcor (3)
Plaats 3: Miss Snossyboots (4)
Plaats 4: Major Reward (6)
Reserve: Spruce Meadows (9)

 

Race 7 Christmas Nights At Dundalk Nursery Hcap – starttijd 21.15

Enchanted One (13) krijgt in deze de stem. De door J P Murtagh getrainde ruin werd ongeveer een week geleden nog tweede op 3½ lengtes achter The King Of Kells, in een veld bestaande uit 14 deelnemers. Die race werd hij gereden door D Sheehy, die vandaag ook plaats zal nemen in het zadel. At War (2) stamt af van War Command en is getraind dor T Cooper. In geen van zijn 6 races is hij geplaatst maar kwam tijdens zijn laatste race tot 3¾ lengtes van uiteindelijke winnaar Leadership Race.  Hij liep twee maal over de afstand van vandaag, mt als beste resultaat een vierde plaats op Killarney in juli. Point Reyes (3) start voor trainer G Cromwell, onder jockey C Maxwell, die haar nog niet eerder bereed. Point Reyes kwam op een vijfde plaats binnen in haar beide laatste starts. Met  3½ lengtes verschil tijdens haar laatste race was ze niet ver verwijderd van de winnaar, al bestond het veld maar uit 7 deelnemers. Gold Factory (1) komt voor trainer J P O’Brien aan start. Op moment van schrijven is haar jockey nog onbekend. 2 van haar 3 races werd ze gereden door D O’Brien en behaalde in beide een zesde plaats. Ze zal vandaag voor het eerst over 1M lopen.

Plaats 1: Enchanted One (13)
Plaats 2: At War (2)
Plaats 3: Point Reyes (3)
Plaats 4: Gold Factory (1)
 

 

Race 8 Crowne Plaza Hotel Race & Stay H´cap – starttijd 21.45

Pretty Smart (11) won met een neklengte van Bellick (6) eind vorige maand op Dundalk. In vergelijk met de vorige keer is Bellick dit keer in het voordeel en leek Pretty Smart alles te hebben gegeven.  Laatstgenoemde plaatste zich voor het eerst in 3 races over all-weather. Bellick daarentegen plaatste zich voor de vierde keer uit 11 races. Alle twee hebben ze meermaals over 6F gelopen maar was Bellick meer constant in zijn behaalde resultaten. Sabrina Fairchild (4) liep vorig jaar rond deze tijd voor het laatst over all-weather. Daar won ze in november met 1¼ lengte op Dundalk en sloot ze dat seizoen met een RPR van 62. Dit jaar heeft ze over verschillende banen op Turf gelopen en kwam in haar laatste race als derde over de finish over dezelfde afstand als vandaag. D Sheehy zal haar vandaag rijden. Hij reed haar in haar vier eerste races van haar carrière waaronder haar winst. May Remain (1) is getraind door P J F Murphy en komt hier na winst aan start. Begin deze maand won hij over 5M hier op Dundalk waardoor zijn all-weather RPR nu op 66 staat. Hij maakt een kleine stap omhoog in afstand maar werd eerder dit jaar al tweede over deze afstand en zal daar geen problemen van ondervinden.

Plaats 1: Bellick (6)
Plaats 2: Pretty Smart (11)
Plaats 3: Sabrina Fairchild (4)
Plaats 4: May Remain (1)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.