Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Eenrum - 14 augustus

Eenrum  – woensdag 14 augustus 2019 - Start 16.00 uur

Let op: Op deze meeting is geen vooruitspel mogelijk. Spel is alleen mogelijk op woensdag 14 augustus.

Race 1: Herman Lammerts-prijs

Na haar sterke zege in Emmeloord geven wij hier ons vertrouwen aan Jackinthebox (9), die overigens in Groningen geschrapt was. Zij zal van achter af de jacht moeten inzetten op Laststar Dieschoot (1), die snel genoeg lijkt om hier een rol te spelen, en Jee Mie Nee (3), die in Emmeloord verrassend sterk 3e werd en goed uit de voeten kan op gras. Junice Boko (6) is veruit de snelste van het veld en als zij op deze ondergrond uit de voeten kan is zij gevaarlijk. Go With The Flow (10) bivakkeert al lang in deze klasse en liep in Hilversum een nette koers, op basis daarvan kan zij erbij komen. Jessy Camelot (8) is op een goede dag niet ongevaarlijk.

Plaats 1: Jackinthebox (9)
Plaats 2: Laststar Dieschoot (1)
Plaats 3: Jee Mie Nee (3)
Plaats 4: Junice Boko (6)
Plaats 5: Go With The Flow (10)

 

Race 2: Merwestaal Moerdijk-prijs

Josanne JE (3) verbetert per start en heeft hier met dit mooie startnummer kans op haar eerste zege. Zij zal dan af moeten rekenen met vooral Fleuron du Thure (7), die het in Joure en Emmeloord erg goed deed maar op Groningen danig teleurstelde. Wij zien hem hier weer een hoofdrol spelen. Handsome Guy (6) is er altijd bij en kan hier ondanks de voorgift weer een podiumplaats behalen. Feria de Rheve (5) zal scherper zijn door haar kortebaan optredens en is met deze startplek in het eerste band gevaarlijk, onderschat haar niet! Fantastic Well (8) kan weer een prijsje meepakken en is gelijkwaardig aan Ida Swagerman (4).

Plaats 1: Josanne JE (3)
Plaats 2: Fleuron du Thure (7)
Plaats 3: Handsome Guy (6)
Plaats 4: Feria de Rheve (5)
Plaats 5: Fantastic Well (8)

 

Race 3: Draviet Stable-prijs

Ondanks de sterke zege van Graceful Boko (1) in Emmeloord zoeken wij de winnaar in het tweede band. Dundee Boko (7) liep namelijk in een hogere klasse op Joure in de Gouden Swipe en werd met gering verschil geklopt door een heel goed paard. Hier moet zij een eerste kans hebben. Ook Ghislaine (8), die in absolute topvorm is gekomen, heeft hier ambities voor de bloemen. Flair Lady DF (4) bevestigde haar sterke winst in Joure op de baan van Emmeloord en is met deze startpositie een gevaarlijke deelnemer. Dream Women (6) is er altijd bij en doet weer mee voor de plaatsen. Hooray Boko (2) zal weer een geldprijs mee naar huis kunnen nemen.

Plaats 1: Dundee Boko (7)
Plaats 2: Ghislaine (8)
Plaats 3: Flair Lady DF (4)
Plaats 4: Graceful Boko (1)
Plaats 5: Dream Women (6)

 

Race 4: Dierenkliniek Emmeloord-prijs

Cashflow (6) is dit seizoen tot nu toe de onbetwiste smaakmaker in dit soort koersen en ondanks haar nipte nederlaag in Joure tegen de hier ook aanwezige Elma Alki (5) geven wij haar de favorietenstatus. Achter dit vaste koppel kan Bizzy Tolli T (7) zich (wederom) als derde plaatsen, hij moet voorgeven maar is in vorm en bewezen in dit genre. Bronco Boko (8) deed het in het verleden ook erg goed onder het zadel en als hij overweg kan met de krappe bochten is hij gevaarlijk, zeker nu de baan rechtsom is geworden. Hij presteerde namelijk ook altijd prima in Gelsenkirchen. Beat It (4) was een paar jaar geleden een autoriteit onder het zadel en hij lijkt weer op de weg terug, al is hij niet meer de jongste. Pierro Kavenga (1) kan beter dan wat hij de laatste starts laat zien maar hij krijgt het zeker niet makkelijk.

Plaats 1: Cashflow (6)
Plaats 2: Elma Alki (5)
Plaats 3: Bizzy Tolli T (7)
Plaats 4: Bronco Boko (8)
Plaats 5: Beat It (4)

 

Race 5: Nieuwe Wereld-prijs

Everglide Rapida (2) kan hier de kop bemachtigen en is dan erg gevaarlijk voor de winst. Hij moet echter op zijn hoede zijn voor Mr Bathuan Byd (3), die weliswaar debuteert op gras maar die een echte rechtsom specialist is. Als hij op gras uit de voeten kan zou hij niet verrassen met de overwinning. Fleur Swagerman (6) is in uitstekende vorm en zal zich weer minimaal voor een plaatsgeld melden. Andrea Swagerman (5) deed het uitstekend in Emmeloord maar juist op het kleinere Joure ging het mis. Aangezien Eenrum ook een kleine baan is hebben we enige reserve bij zijn kansen. Cha Cha Cha (4) doet mee voor de plaatsen, net als Come On Scott (8) en Early Ricardo (7), die de zware taak hebben om meters voor te geven aan de favorieten.

Plaats 1: Everglide Rapida (2)
Plaats 2: Mr Bathuan Byd (3)
Plaats 3: Fleur Swagerman (6)
Plaats 4: Andrea Swagerman (5)
Plaats 5: Cha Cha Cha (4)

 

Race 6: Stal Payday Eigenaar voor 1 dag – prijs / Newport Breeding BV Amsterdam-prijs

Foppe H Twietel (2) is weer aan een prima seizoen bezig en van kop af zien we hem erg ver komen. Het gevaar kan komen van Howings Win Win (3), die echter rechtsom nog niet bewezen is, maar dat geldt voor de meeste starters op deze meeting. Hampshire F Boko (7) was in drie grasstarts steeds bij de eerste twee maar moet nu van achter af komen, hetgeen zijn taak niet makkelijker maakt op deze kleine baan. Elbert H (6) is komende en zijn kortebaan prestaties zullen zijn conditie verbeteren. Hij mag niet onderschat worden. Eva Hallinck (4) lijkt even de weg kwijt na een uitstekend voorseizoen op het gras, zij kan zich herstellen. El Salsa (5) doet het prima op deze ondergrond maar zij start niet al te snel en staat dan op een kleine grasbaan voor een zware opgave.

Plaats 1: Foppe H Twietel (2)
Plaats 2: Howings Win Win (3)
Plaats 3: Hampshire F Boko (7)
Plaats 4: Elbert H (6)
Plaats 5: Eva Hallinck (4)

 

Race 7: Flevofarm Eenrum Stayersprijs

Acht deelnemers in dit fraaie stayersnummer over maar liefst 3500 meter. Fakir Oldeson (7) treft het hier een stuk lichter dan in zijn vorige starts en eigenlijk zou hem de overwinning niet mogen ontgaan. Achter deze vaste favoriet kan Beau Gaillard (4), als hij zijn prestatie van de stayerskoers in Joure weet te herhalen, de tweede plaats voor zich opeisen. Djina de Pilliere (8) heeft de ondankbare taak om helemaal achteraan te starten maar zij heeft lucht voldoende en kan in de laatste ronde nog menig deelnemer passeren. Flavius Boko (3) kan lang de kop hebben maar de vraag is opnieuw of hij in  de laatste ronde bestand is tegen de aanvallen van de concurrentie. Willow Burgerheide (1) deed het goed in Joure en kan een plaatsgeld belopen, net als good old Dreamline Promise (5), die voorheen een specialist was in dit soort koersen maar die zijn oude niveau nog niet bereikt heeft, al lijkt hij wel weer komende.

Plaats 1: Fakir Oldeson (7)
Plaats 2: Beau Gaillard (4)
Plaats 3: Djina de Pilliere (8)
Plaats 4: Flavius Boko (3)
Plaats 5: Willow Burgerheide (1)

 

Race 8: Taxi Uithuizen BV / Goudhandel Toxopeus-prijs

Hickory Forest (5) imponeerde ons in Emmeloord met een sterke zege en aangezien hij op de rechtsom baan in Gelsenkirchen ook goed liep zien we hem hier winnen. Gloria Petnic (4) gaat nu gelijk af met Galaxy Frejo (3) en zij kunnen in die volgorde de ereplaatsen bezetten. Grizzly Greenwood (1) heeft zijn vorm van vorig jaar nog niet laten zien maar hij won toen op deze baan en ondanks de andere rijrichting kan hij vooruitgang tonen. Haya Alki (2) loopt nu tegen sterkere paarden maar doet mee voor de plaatsen, net als Ids Baldwin (6), die in Emmeloord sterk won maar deze zege nog moet bevestigen.

Plaats 1: Hickory Forest (5)
Plaats 2: Gloria Petnic (4)
Plaats 3: Galaxy Frejo (3)
Plaats 4: Grizzly Greenwood (1)
Plaats 5: Haya Alki (2)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.