Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Enghien - 12 maart

Enghien – dinsdag 12 maart 2019 - Start 16.00 uur

Race 1: Prix Quick Williams

De momenteel vaster wordende Eveil du Lupin (6), een nieuwe troef voor de tandem Jean-Paul Marmion/Antoine Wiels', won tweemaal achtereen in de provincie en kan hier indien hij in dezelfde conditie aan de start verschijnt doorgaan op de succesvol ingeslagen weg. In dit gezelschap kan hij dan zij derde zege op rij boeken! Zijn voornaamste rivalen kunnen zijn Easy Atout (8), die we niet veroordelen op zijn laatste uitglijder, maar ook El Matador (7), na een veelbelovend heroptreden (3e), Edgy Perrine (5), waarvan we verbetering verwachten ten opzichte van zijn laatste koersen, en Edy du Pommereux (4), indien hij een goede dag heeft.

Plaats 1: Eveil du Lupin (6)
Plaats 2: Easy Atout (8)
Plaats 3: El Matador (7)
Plaats 4: Edgy Perrine (5)
Plaats 5: Edy du Pommereux (4)

 

Race 2: Prix de Contrexeville

Na een niet tegenvallende – in tegendeel – 3e plaats op de grote piste van Vincennes zal Dynamite Marceaux (6) kunnen doorgaan op de goede weg en hier een voorname rol spelen in de strijd om de overwinning, samen met Dahlia du Bon Air (7) en Dahlia du Pont (1), die we beiden niet mogen beoordelen op hun laatste teleurstellingen voor de sulky, en die daarvoor seriewinnaars onder het zadel, maar ook met Balade Majyc (8), die al eens fraai wist te winnen met haar jockey van vandaag (Mathilde Collet) in januari, en met Dédé au Chalet (9), voor de gelegenheid rondom zonder ijzers.

Plaats 1: Dynamite Marceaux (6)
Plaats 2: Dahlia du Bon Air (7)
Plaats 3: Dahlia du Pont (1)
Plaats 4: Balade Majyc (8)
Plaats 5: Dede Au Chalet (9)

 

Race 3: Prix de Tournemire

In deze aangespannen draverij voor 6- tot en met 10-jarige merries kunnen we een strijd om de overwinning verwachten tussen Deux Etoiles Gédé (9), die we niet te snel mogen weglaten en die we vooral moeten beoordelen op wat zij heeft laten zien in de maand december 2018, en Crescendis (11), die het de afgelopen wintermeeting op Vincennes uitstekend heeft gedaan. Diva du Buisson (4), die weer ons vertrouwen krijgt (hier zonder achterijzers!), Dolly du Quesne (6), terug voor de sulky, na op andere gedachten te zijn gebracht onder het zadel, en Dryade de Chenu (5), die op dit niveau ook een kans heeft, gezien haar oude vorm, zullen proberen zich in de aankomst te mengen.

Plaats 1: Deux Etoiles Gede (9)
Plaats 2: Crescendis (11)
Plaats 3: Diva du Buisson (4)
Plaats 4: Dolly du Quesne (6)
Plaats 5: Dryade de Chenu (5)

 

Race 4: Prix de Laroquebrou

Flamme Vive (2) verschijnt hier aan de start met een indrukwekkende overwinning in Cordemais op zak, de pupil van Franck Leblanc, gereden door zijn zoon Kevin, zal proberen te profiteren van haar grote vorm van dit moment om ook hier de zege voor zich op te eisen. Tegenover haar zien wij als kanshebbers Farah Sport (11), die een stuk beter is als zij zonder ijzers loopt, maar ook Fidèle du Goutier (8), die komende is, Fée de Boisney (15), qua winsom mooi ingeschreven in deze categorie, en die aardige verrichtingen heeft staan, en Flora Suédoise (12), die weinig gelukkig was op de grote piste. Fantasia Dream (3), hier zonder achterijzers voor de eerste keer in haar carriere na een rentreekoers die zij nodig had, Fille A Papa (13), die op de goede weg lijkt dit seizoen, en Freedom Ceijy (7), opnieuw toevertrouwd aan de goede zorgen van Yoann Lebourgeois (zij kan verrassen!), kunnen profiteren van een eventueel falen van de favorieten.

Plaats 1: Flamme Vive (2)
Plaats 2: Farah Sport (11)
Plaats 3: Fidele du Goutier (8)
Plaats 4: Fee de Boisney (15)
Plaats 5: Flora Suedoise (12)

 

Race 5: Prix de Bagnolet

De gezien zijn meest recente prestaties voor de sulky in stijgende vorm verkerende Espoir Venesi (6) lijkt een van de voornaamste kandidaten voor de overwinning in deze koers voor 5-jarigen onder het zadel, voor Eliott d'Agenville (4), die al een en ander heeft laten zien in deze categorie (het is blijkbaar alles of niets met hem!), maar ook Exotic Jet (2), die in zijn laatste starts niet slecht presteerde, Effet (7), die al won op deze baan in september vorig jaar, en Eliott de Simm (5), die goed debuteerde in deze specialiteit met een 2e plaats, waarvan bevestiging verwacht kan worden.

Plaats 1: Espoir Venesi (6)
Plaats 2: Eliott d’Agenville (4)
Plaats 3: Exotic Jet (2)
Plaats 4: Effet (7)
Plaats 5: Eliott de Simm (5)

 

Race 6: Prix des Ardennes

Cocktail Way (11) verkeert in vorm en zal hier proberen een revanche te nemen op Cortney Visais (4), die hem de vorige zomer enkele keren voorbleef en wiens trainer er vertrouwen in heeft. Carlton de Viette (6) komt van rust maar doet het doorgaans goed in dit soort koersen, net als Desperados Love (5), die al een koers na rust heeft gehad en bovendien de steun heeft van een gerenommeerde amateurrijder. Borigano (7) won zijn voorlaatste start in Mauquenchy en kan een rol spelen voor de plaatsen, samen met Bandoline (3), bij Pauline Prod’homme in goede handen, en Brume de Lunes (8), die uitstekend presteert met deze rijdster maar weg moet zien te komen met startnummer 8.

Plaats 1: Cocktail Way (11)
Plaats 2: Cortney Visais (4)
Plaats 3: Carlton de Viette (6)
Plaats 4: Desperados Love (5)
Plaats 5: Borigano (7)

 

Race 7: Prix du Gave

Crazy Criscani (9) verschijnt in deze claimkoers aan de start in een stijgende vorm gezien zijn meest recente prestaties en hij lijkt een van de voornaamste kandidaten voor de zege te zijn, met Diabolo Star (4) en Cooper de Guez (13), die respectievelijk 2e en 1e werden op 29 januari jongstleden over 2700 meter van de grote piste op Vincennes. Achter dit sterke trio mogen we Cachou d'Occagnes (7) niet te snel weglaten, hij is bij voorbaat niet verslagen voor op zijn minst een plaatsgeld, net als Divine Emeraude (1), die twee bemoedigende koersen liep, Bastingage (11), die zal proberen met succes de twee disciplines te combineren, en Belmann (12), die waarschijnlijk verbetering zal laten zien ten opzichte van zijn vorige koersen. We kunnen nog enkele anderen noemen.

Plaats 1: Crazy Criscani (9)
Plaats 2: Diabolo Star (4)
Plaats 3: Cooper de Guez (13)
Plaats 4: Cachou d’Occagnes (7)
Plaats 5: Divine Emeraude (1)

 

Race 8: Prix de l’Alene d’Or

De bij hun koersdebuut allebei fraai winnende Godine de Valforg (11) en Gaulthéria (9) kunnen het hier ook uitvechten voor de overwinning, met zodoende voor een van hen de mogelijkheid om ongeslagen te blijven. Beide merries lijken zeker nog verder te verbeteren en we kunnen daarom een mooi duel verwachten tussen deze twee paarden. We mogen hierbij echter de kansen niet onderschatten van Garance de Hoerdt (8), die haar palmares opende in haar tweede start, van Grip (10), met wie het wederom alles of niets zal zijn, en van Gaélique Girl (2), die komende is.

Plaats 1: Godine de Valforg (11)
Plaats 2: Gaultheria (9)
Plaats 3: Garance de Hoerdt (8)
Plaats 4: Grip (10)
Plaats 5: Gaelique Girl (2)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.