Selecteer livestream

 • Belgium
 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Finland
 • Engeland
 • Frankrijk
 • Ireland
 • Denmark
 • Singapore
 • Mauritius
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Duitsland (RSV)
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Finland
 • Engeland
 • Frankrijk
 • Ireland
 • Denmark
 • Singapore
 • Mauritius
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Duitsland (RSV)
 • USA

Beelden

Beelden

Enghien - 25 mei

Enghien  – zaterdag 25 mei 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix de Sare

Nu Gravity Délo (4) absoluut foutloos moet blijven om als eerste d finish te passeren lijken Giuletta Jet (8), die er altijd bij is, Gravure de Mode (12), die de stijgende lijn kan voortzetten ondanks het slechte startnummer, en Garde Rapprochée (3), die een goede merrie is en meedoet voor de winst als zij goed gemotiveerd is, hier meer zekere paarden om te spelen, net als Graine des Molles (9), die haar geschiktheid voor deze afstand al bewees en hier een rol kan gaan spelen. Galatée du Dollar (14) en Glorious Storm (2) zullen proberen met succes in categorie te stijgen.

Plaats 1: Giuletta Jet (8)
Plaats 2: Gravure de Mode (12)
Plaats 3: Gravity Delo (4)
Plaats 4: Garde Rapprochee (3)
Plaats 5: Graine des Molles (9)

 

Race 2: Prix de la Porte de Saint-Ouen

Terug op zijn favoriete baan met zijn nieuwe trainer is de "Ostheimer" Golden Renka (1) een interessante gok om in deze driejarigenkoers als favoriet te nemen, waar Giant Chief (5), soepel, en Granit du Choquel (6), die rustig zijn carriere opbouwt, hun recente prestatie tegen Gold de Chimay zouden moeten herhalen om een kans te hebben. Grelon des Racques (8), op een goede dag, en Ginkgo Rocq (9), die het vak geleerd heeft in de provincie, hebben eveneens kans op een podiumplaats.

Plaats 1: Golden Renka (1)
Plaats 2: Giant Chief (5)
Plaats 3: Grelon des Racques (8)
Plaats 4: Granit du Choquel (6)
Plaats 5: Ginkgo Rocq (9)

 

Race 3: Prix de l'Obelisque

Alhoewel we te maken hebben met de “JMB vorm” en alle ogen gericht zullen zijn op de in topvorm verkerende Colonel (1), hebben wij besloten om niet te snel de kansen van Nancy America (6) af te schrijven naar aanleiding van haar falen in de Prix de la Porte d'Auteuil, en wij denken dat als zij vanuit het veld wordt gereden zij de representant van Ecurie des Charmes de loef af kan steken. Achter deze twee solide basispaarden hebben we te maken met Tinamo Jet (11), die vaak het paard “om te onthouden” is, maar waarvan wij betere resultaten in de zomerperiode verwachten, de grillige Class de Loriol (2), die we weer meenemen op haar prestatie in de Prix de Montsoreau, Copernic de Play (8), die weg moet zien te komen met zijn nummer aan de buitenkant, en Tesauro (12), die we lastig kunnen aanbevelen maar ook niet weg durven te laten, al houdt hij vandaag de ijzers onder. Voor de veteraan Valfleury (3) geldt dat hij d koersen niet echt meer kan uitzoeken maar hij zou kunnen verrassen bij zijn terugkeer voor de sulky.  

Plaats 1: Nancy America (6)
Plaats 2: Colonel (1)
Plaats 3: Tinamo Jet (11)
Plaats 4: Class de Loriol (2)
Plaats 5: Copernic de Play (8)

 

Race 4: Prix de la Place Gambetta

Elevation (6) doet het goed op Enghien en wordt daarom aan het hoofd van onze selectie geplaatst, zelfs tegen Electra Du Vivier (3), die op zoek is naar haar topvorm (2 uit 2 over 2875 meter), Estocade Bleue (9), die kan verrassen met behulp van Alexandre Abrivard, en Easymède (1), die mag rekenen op de steun van Eric Raffin, allen hebben de mogelijkheid om onze favoriet te verslaan. Election Coquine (2), die alle types koersverloop aankan, kan profiteren van het eventueel falen van de favorieten om een podiumplaats te bemachtigen, ook omdat zij een prachtig startnummer heeft geloot.

Plaats 1: Elevation (6)
Plaats 2: Electra du Vivier (3)
Plaats 3: Estocade Bleue (9)
Plaats 4: Easymede (1)
Plaats 5: Election Coquine (2)

 

Race 5: Prix du Rhone

Een Prix du Rhône waarin de kleuren van Ourasi opnieuw kunnen schitteren dankzij de verbazingwekkende Eugenito du Noyer (9), die de Prix Albert Demarcq verrassend won tegen de beste 5-jarigen. Hij is hier ons bankpaard voor Digne et Droit (3), die zijn moraal heeft opgevijzeld in de provincie, Dostoievski (8), die de meest kansrijke deelnemer is van stal Bazire, en Exit Money (12), die het bij zijn heroptreden direct goed deed. Na een nette koers bij de amateurs zal Devirmont (7) de benen hier flink moeten strekken om een rol te spelen op een baan waar hij overigens in drie starts nog nooit teleurstelde. Chic et Belle (4) heeft met name zicht op een plaatsgeld in deze koers.

Plaats 1: Eugenito du Noyer (9)
Plaats 2: Digne et Droit (3)
Plaats 3: Dostoievski (8)
Plaats 4: Exit Money (12)
Plaats 5: Devirmont (7)

 

Race 6: Prix du Pont du Garigliano

Equateur Mauzun (11) lijkt met de grootste zorg te zijn voorbereid op deze koers waar hij een perfecte inschrijving tegen de winsomgrens heeft. Daarom lijkt de pupil van Pierre Vercruysse hier ondanks zijn rentree het te kloppen paard, zelfs tegen Easton of My Life (5), Enrique de Viette (1) en Eclair de Calendes (4), die allen vorm toonden door een recente zege, en de recent niet opvallende Eagle Meslois (2), die op een goede dag zou kunnen verrassen. Elégant Tilly (7) is meer een sprinter dan een stayer maar hij zou een rol in de aankomst kunnen opeisen.

Plaats 1: Equateur Mauzun (11)
Plaats 2: Easton Of My Life (5)
Plaats 3: Enrique de Viette (1)
Plaats 4: Eagle Meslois (2)
Plaats 5: Eclair de Calendes (4)

 

Race 7: Prix de la Place du Chatelet

Caban Prior (9) liet een fabelachtige tijd zien in Caen, en aangezien hij al gewonnen heeft op deze baan zou hij hier de goede lijn moeten kunnen vasthouden. Atout Du Hainaut (4) verraste hier op 20 april en met deze gewichtsontheffing kan hij onze favoriet stevig partij bieden, net als Crêpe de Satin (10), die beter is op vlakke banen, en de talentvolle maar wisselvallige Cambo Majyc (3) wiens prestaties vaak afhangen van zijn humeur van de dag. De nog niet richting de fokkerij vertrokken Bona Fidé (2) kan vanaf de kop een kleiner plaatsgeld belopen.  

Plaats 1: Caban Prior (9)
Plaats 2: Atout du Hainaut (4)
Plaats 3: Crepe de Satin (10)
Plaats 4: Cambo Majyc (3)
Plaats 5: Bona Fide (2)

 

Race 8: Prix de la Vienne

Forjan (4) zal alles in de strijd gooien in deze leerlingenkoers en heeft daarom onze voorkeur boven French Arctic (7), die we niet mogen veroordelen op zijn koers in Bernay want zijn prestaties van het begin van dit seizoen zijn uitstekend. Forever d'Ecajeul (15), die meer op zijn gemak zal zijn in een koers als deze, en de Guarato pupillen First de Montfort (1), bevestigd met Alexandre Ramage, en Fakir de Beauvalet (5), die met ambities terugkeert voor de sulky, zijn ook serieuze kanshebbers voor een hoge klassering. Beoordeeld op zijn prestaties in de zomer van 2018 moet Flocon Digeo (2) in staat zijn om hier een plaats te behalen, net als de efficiënte Falfaust (10) en Fairy Tale Darling (11), die in dit veld echter weinig marge lijken te hebben.

Plaats 1: Forjan (4)
Plaats 2: French Arctic (7)
Plaats 3: Forever d'Ecajeul (15)
Plaats 4: First de Montfort (1)
Plaats 5: Fakir de Beauvalet (5)

 

Race 9: Prix d'Espelette

Na een onopvallende rentree keert Fleuron du Goutier (9) terug op de baan waar hij in twee starts ongeslagen is, maar hij treft hier een sterk veld 4-jarige tegenstanders. Zoals Fahrenheit Flower (15), die op wachten dient te worden gereden en teleurstelde in een bewogen Prix Glauke waar de snelle Fast Cash (6) niet echt belang leek te hebben bij de koers en binnenkwam achter Filou des Tyll (14), die weinig geluk had in die koers en die steeds dichter bij een overwinning lijkt te zijn. De goede Free Man (16) blijft ons maar teleurstellen maar op een goede dag kan hij een veld als dit aan. Hij voert de oppositie aan voor Fossoyeur (3) en Fakir de Mahey (5), die twee strijdlustige paarden zijn die houden van en harde koers, en Fawley Buissonay (1), die gespaard werd in de genoemde referentiekoers maar van de benen ging toen hij de aanval inzette. De kansen van de heroptredende goede Fortissimoko (2) zijn lastig in te schatten.

Plaats 1: Fleuron du Goutier (9)
Plaats 2: Fahrenheit Flower (15)
Plaats 3: Fast Cash (6)
Plaats 4: Filou des Tyll (14)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.