Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Enghien - 26 juni

Enghien – woensdag 26 juni 2019 – Start 16.30 uur

Race 1: Prix de Rouvroy

Een openingskoers met autostart, waarin wij ons vertrouwen stellen in Feeling Paco (2), die foutief was in Laval maar ongetwijfeld de klasse heeft om zich te onderscheiden in een veld als dit. Forestrello (7) haalde een streek uit aan de start in Caen en krijgt hier ook weer ons vertrouwen, voor Furyo (10), die het goed doet en voor het eerst zonder ijzers loopt, maar hij moet weg zien te komen uit het tweede gelid. Faon du Vivier (8) kwam erg hard af in Nantes maar start hier aan de buitenzijde, hetgeen niet gemakkelijk is, maar hij heeft zicht op een plaats voor Flash de Fromentel (11), die goede koersen liep in de provincie, net als Forever Young (5), gereden door Eric Raffin bij deze mooie inschrijving, en First Piya (9), die in vorm is. Fakir du Vallon (14) heeft snelheid te koop en doet mee voor de plaatsen. Pas op voor Follow Josselyn (13), die verbeterd zal zijn na en rentreekoers.

Plaats 1: Feeling Paco (2)
Plaats 2: Forestrello (7)
Plaats 3: Furyo (10)
Plaats 4: Faon du Vivier (8)
Plaats 5: Flash de Fromentel (11)

 

Race 2: Prix de la Nation

Een koers voor 6-jarige merries waarin Dyna D’Erpion (15), ondanks dat zij voor moet geven, een mooie kans vindt om weer eens te winnen, temeer omdat zij gereden wordt door Eric Raffin net als bij haar 2e plaats in de maand april op Vincennes. Zij zal proberen voor te blijven op Daluna de Tilou (11), die een goede koers liep in Caen met ijzers, en op Diva de l’Ecaillon (3), die in een zekere vorm is. Déesse de Plessis (12) liep goed in Le Croisé Laroche en komt in beeld voor de plaatsen met Dazzle Jet (14), die erg hard kan afkomen als zij foutloos is, Divinella (1), die eindelijk een toprijder achter zich vindt, en Deborah d’Amboise (8), die ons moet geruststellen maar ook een goede rijder achter zich ziet. Diva de Carsi (5) zal niet voor niets uit het zuiden komen en completeert onze keuze voor Divergence (10), die het prima doet maar beter uit de voeten kan op grasbanen.

Plaats 1: Dyna d'Erpion (15)
Plaats 2: Daluna de Tilou (11)
Plaats 3: Diva de l'Ecaillon (3)
Plaats 4: Deesse de Plessis (12)
Plaats 5: Dazzle Jet (14)

 

Race 3: Prix de la Place du Commerce

In deze koers vinden wij Espoir d’Avril (15) die het deze winter op Vincennes prima deed en die erg sterk liep in Reims na een korte rust en een rentreekoers. Hij treft hier een ideale inschrijving tegen de winsomgrens en kan zo de zege behalen. Hij is echter niet de enige starter en daarom kan Enjoleur Leman (7), die beter is op harde banen en zijn trainer op de sulky treft, hem stevig partij bieden net als Espoir du Jour (2), die weer in topvorm is gekomen en hier zonder ijzers loopt, en Enzo Viva (14), die komt uit een stal die momenteel in supervorm is. Esprit Mystic (4) is ook in goede doen en doet mee voor de plaatsen samen met Eclat de Quick (1), die hier zonder achterijzers loopt, maar ook Everest de Blary (5), die kan bogen op goede recente prestaties, en Et Pourtant (13), die het uitstekend doet in de provincie. Ook anderen hebben kans op de plaatsgelden.

Plaats 1: Espoir d'Avril (15)
Plaats 2: Enjoleur Leman (7)
Plaats 3: Espoir du Jour (2)
Plaats 4: Enzo Viva (14)
Plaats 5: Esprit Mystic (4)

 

Race 4: Prix du Pont de l'Archeveche

Een koers onder het zadel voor de leerlingen waarin El Soro (5), die ons zeer beviel in Reims, terugkeert op de baan waar hij het al goed heeft gedaan en hij kan hier de koers naar zich toe trekken, tegenover Espoir Venesi (7), die een goede koers liep in La Rochelle en die als basispaard mag worden gezien voor een plaats bij de eerste drie, voor Elton du Ham (1), die altijd regelmatig presteert in deze discipline. Eldorado Dream (3), op zijn oude vorm, komt in aanmerking voor een plaats.

Plaats 1: El Soro (5)
Plaats 2: Espoir Venesi (7)
Plaats 3: Elton du Ham (1)
Plaats 4: Eldorado Dream (3)

 

Race 5: Prix de la Gare des Invalides

Een amateurkoers waarin Dream The Best (8), in absolute topvorm, terugkeert in een categorie waarin hij enkele weken geleden won op Vincennes, en hij zal hier vandaag zijn vorm kunnen bevestigen. D’Artagnan France (11) liep in sterkere velden en kan eveneens een hoofdrol spelen net als Au Temps Dubonheur (9), die al goed presteerde op deze baan, en de riskante Calypso d’Alb (3), die mooi staat ingeschreven aan de kop. Amour du Coglais (10) beschikt over goede referenties en komt in beeld voor een plaats samen met Cette Noblesse (6), die mooi staat ingeschreven in het eerste band.

Plaats 1: Dream The Best (8)
Plaats 2: D'Artagnan France (11)
Plaats 3: Au Temps Dubonheur (9)
Plaats 4: Calypso d'Alb (3)
Plaats 5: Amour du Coglais (10)

 

Race 6: Prix de Lunel

Een claimkoers met voorheen erg goede paarden waarin we verbaasd zijn dat we Avrik de Guez (16) aantreffen, die goed afkwam in Vichy in een veel sterker veld als dit en die hier zonder ijzers loopt in een veld dat ruimschoots binnen zijn bereik moet zijn als hij zijn oude vorm ook maar enigszins benadert. Hij zal rekening moeten houden met Astral Viretaute (18), die minder sterk is als voorheen maar die hier gereden wordt door Yoann Lebourgeois, en Alabama Blue (9), die perfect staat ingeschreven en zonder twijfel speciaal voorbereid is door Guillaume Gillot. Cooper de Guez (7) zien we vaker op dit niveau en hij doet mee voor de plaatsen met Beatnik Turgot (8), die weer ons vertrouwen krijgt, Baxter du Klau (17), die terug is gekeerd uit Corisca en van trainer is veranderd, Batum des Bruyères (4), op basis van zijn koers van begin mei op Vincennes en Crazy Criscani (1), die hier gereden wordt door Eric Raffin.

Plaats 1: Avrik de Guez (16)
Plaats 2: Astral Viretaute (18)
Plaats 3: Alabama Blue (9)
Plaats 4: Cooper de Guez (7)
Plaats 5: Beatnik Turgot (8)

 

Race 7: Prix du Parc Monceau

Een koers over de korte afstand voor 3-jarigen waarin Garden of Memory (3), die een prima indruk maakte in Chartres, zicht heeft op een tweede overwinning als hij goed bij de les is. Good de Tillard (7), in vorm en gereden door Franck Nivard, voert de oppositie aan samen met Gaucho de Houelle (2), die zich op deze baan en afstand ongetwijfeld beter thuis zal voelen, en Gold Mencourt (1), die mooie verrichtingen achter zijn naam heeft. Galon d’Amiral (6) treft hier weer zijn trainer op de sulky na zijn winst in Amiens en doet mee voor een plaatsklassering.

Plaats 1: Garden Of Memory (3)
Plaats 2: Good de Tillard (7)
Plaats 3: Gaucho de Houelle (2)
Plaats 4: Gold Mencourt (1)
Plaats 5: Galon d'Amiral (6)

 

Race 8: Prix de la Place Vendome

Opnieuw 3-jarigen, maar deze keer onder het zadel om het programma af te sluiten, met Goldenboy Maybe (12), die de laatste keer na een beginfout veel snelheid toonde en die hier in de voorhoede kan eindigen als hij nu op het goede been vertrekt. Hij geniet onze voorkeur boven Grandiosa (7), die zeker over talent beschikt maar die weer eens foutloos zal moeten blijven, van de start tot aan de finish. Hierachter komen Gavroche Kily (9), wiens laatste prestatie te slecht was om waar te zijn, en Gelato (13), die laatst 2e werd in Vichy en hier gereden wordt door Yoann Lebourgeois. Gavroche Best (10), in vorm, maar ook Granada Bella (11), snel maar riskant, en Griotte du Vif (1), die een ander gezicht kan laten zien in deze discipline, zien we meer voor de plaatsgelden.

Plaats 1: Goldenboy Maybe (12)
Plaats 2: Grandiosa (7)
Plaats 3: Gavroche Kily (9)
Plaats 4: Gelato (13)
Plaats 5: Gavroche Best (10)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.