Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Enghien - 29 juni

Enghien - zaterdag 29 juni - Start: 14:00

Race 1: Prix du Pont Aval

Als Danseur du Houlbet (1) net zo goed is als bij zijn winst op 29 april heeft hij hier een eerste kans. Dorian de Souvigne (6) is gevaarlijk nu hij zonder ijzers loopt. Diza de Courtille (7) stelde onlangs teleur maar won haar voorlaatste start op deze baan, we nemen haar weer mee. Easy Goer (12) is wisselvallig maar zijn laatste koers was weer prima. Dalba Soyer (8) is een gevaarlijke outsider nu zij zonder ijzers loopt met Matthieu Mottier. Deal des Marceaux (13) kan verrassen nu hij zonder ijzers loopt.Plaats 1: Danseur du Houlbet (1)
Plaats 2: Dorian de Souvigne (6)
Plaats 3: Diza du Courtille (7)
Plaats 4: Easy Goer (12)
Plaats 5: Dalba Soyer (8)

 

Race 2: Prix du Pont d'Arcole

Crack de Christal (6) treft hier zijn favoriete afstand en Pascal Allais kan goed met hem overweg, hij is onze favoriet. Cash Vrac (7) heeft ook een goede rijder en liep de laatste keer in een veel sterker veld als dit, hij doet mee voor het podium. Check des Brousses (10) zou op zijn oude vorm kunnen verrassen, hij heeft zicht op een plaats net als Brooks (12), die er altijd bij is en meestal goed loopt voor deze amatrice. Battleship (8) komt steeds beter in vorm en kan een rol spelen net als Aristote Gede (11), die de laatste keer op Vincennes een pechvolle koers had.

Plaats 1: Crack de Christal (6)
Plaats 2: Cash Vrac (7)
Plaats 3: Check des Brousses (10)
Plaats 4: Brooks (12)
Plaats 5: Battleship (8)

 

Race 3: Prix du Rousillon

Bryssel (11) was in zijn laatste 9 (!) starts niet buiten de eerste drie en vooral zijn recente zege op Vincennes was indrukwekkend. Hij debuteert op Enghien maar moet hier de goede lijn voort kunnen zetten. Calou Renardiere (1) won al 7 koersen met Eric Raffin en zijn laatste start op deze baan leverde ook de volle buit op. Hij is kansrijk voor een podiumplaats. Talisker Horse (14) won deze winter tweemaal in Italie en treft hier weer mooie koerscondities, Pierre Levesque rijdt haar zonder ijzers hetgeen duidt op vertrouwen. Calvin Borel (7) is een klassepaard dat terugkomt na een blessure, het feit dat hij zonder ijzers loopt is opvallend, wij zien hem gelijk een rol spelen voor de plaatsen. Crescendis (3) heeft een mooi startnummer en won twee van haar drie koersen op Enghien dit jaar. De trouwe Onceforall Face (9) heeft zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Bryssel (11)
Plaats 2: Calou Renardiere (1)
Plaats 3: Talisker Horse (14)
Plaats 4: Calvin Borel (7)
Plaats 5: Crescendis (3)

 

Race 4: Prix de Neuilly-Levallois

Cuizzy Smiling (3) liep de laatste keer met ijzers vanuit het tweede band, nu hij zondr ijzers vooraan start met JMB is hij onze favoriet. Crooner Maza (9) zou het hem lastig kunnen maken nu hij weer komende is en zonder ijzers loopt. Ook Cadeau de la Vie (4) is kansrijk, zijn laatste start, zonder ijzers, leverde een klinkende overwinning op. Cimarron (14) houdt van deze baan en is komende na een rustperiode. Crazy Charm (15) moet voorgeven maar is in vorm, de laatste keer had hij uitzicht op een hoge klassering toen hij in de laatste bocht van de benen ging. Copain du Cedre (2) loopt zonder ijzers en kan weer een plaatsgeld belopen.

Plaats 1: Cuizzy Smiling (3)
Plaats 2: Crooner Maza (9)
Plaats 3: Cadeau de la Vie (4)
Plaats 4: Cimarron (14)
Plaats 5: Crazy Charm (15)

 

Race 5: Prix de l'Observatoire

Hambo Transs R (4) staat hier mooi geplaatst in het eerste gelid en kan een nieuw succes behalen voor de combinatie Paul Hagoort / Robin Bakker. Hij moet echter oppassen voor Violetto Jet (10), die erg trouw is en bij Franck Nivard in goede handen is, maar wel uit het tweede gelid moet starten, en Ghazi B.R. (8), die nog wat goed te maken heeft na zijn laatste uitschakeling na eerder goed te hebben gepresteerd in sterke velden. Elvis d'Evron (1) is in vorm gekomen en met startnummer 1 zonder ijzers kan hij het de favorieten lastig maken. Universo d'Amore (6) toonde een prima eindschot en is met Eric Raffin een gevaarlijke outsider, let op hem! Docteur d'Erable (5) is in vorm en loopt altijd goed met autostart, hij doet mee voor de plaatsen.

Plaats 1: Hambo Transs R (4)
Plaats 2: Violetto Jet (10)
Plaats 3: Ghazi B.R. (8)
Plaats 4: Elvis d'Evron (1)
Plaats 5: Universo d'Amore (6)

 

Race 6: Prix de Crepy-en-Valois

Fabago du Gers (9) was tweemaal foutief maar treft nu weer Jean-Michel Bazire zelf op de sulky en wij verwachten een herstel. Farinelli Paulois (15) boekte drie zeges op rij en heeft nog winsom in te halen, hij kan het onze favoriet erg lastig maken. Feeling Meslois (14) stelt de laatste tijd teleur maar heeft de klasse om in dit veld te verrassen, let op hem! Free Love (4) boekte een fraaie overwinning in Laval en doet hier mee voor de plaatsen, samen met Fanatique Bond (5), die zich met Franck Nivard kan herstellen van zijn laatste misser, daarvoor was hij in topvorm. For No One (8) won zijn laatste koers en is in handen van Matthieu Abrivard ook kansrijk.

Plaats 1: Fabago du Gers (9)
Plaats 2: Farinelli Paulois (15)
Plaats 3: Feeling Meslois (14)
Plaats 4: Free Love (4)
Plaats 5: Fanatique Blond (5)

 

Race 7: Prix de la Place des Alpes

Fame Music (6) won haar laatste start en kan deze zege hier bevestigen. Zij zal daarvoor wel af moeten rekenen met Fusion de Grez (11), die een goede rentreekoers liep en daarop verbeterd zal zijn, en de in topvorm verkerende Flamme Viking (10), die weer zicht heeft op een podiumplaats. Foudre du Gosier (7) is zonder ijzers en met Eric Raffin gevaarlijk voor de plaatsen, ook Fleur Charentaise (3) loopt zonder ijzers en heeft een goede rijder achter zich. Folie du Choquel (5) boekte een fraaie overwinning in La Capelle en kan op basis daarvan in dit veld verrassen.

Plaats 1: Fame Music (6)
Plaats 2: Fusion de Grez (11)
Plaats 3: Flamme Viking (10)
Plaats 4: Foudre du Gosier (7)
Plaats 5: Fleur Charentaise (3)

 

Race 8: Prix de la Haute-Vienne

Eusebio du Roumois (6) is in vorm en presteert goed met deze leerling, hij krijgt hier onze voorkeur. East River (1) kwam prima af op Vincennes en kan de stijgende lijn voortzetten. Day To Day (8) won zijn laatste koers op Vincennes en is hier ook weer kansrijk, net als Defenseur d'Am (7), wiens laatste start veelbelovend genoeg was om hem hier aan te bevelen. Elite du Lys (5) debuteert in deze discipline zonder ijzers en met de steun van Eric Raffin en is niet ongevaarlijk.

Plaats 1: Eusebio du Roumois (6)
Plaats 2: East River (1)
Plaats 3: Day To Day (8)
Plaats 4: Defenseur d'Am (7)
Plaats 5: Elite du Lys (5)

 

Race 9: Prix de la Porte Saint-Martin

In Your Dreams (6) heeft vorig jaar hele mooie dingen laten zien en wij kiezen haar in dit veld met de nodige reserve als onze favoriete. Zij zal daarvoor af moeten rekenen met Giuletta Jet (13), die haar laatste koers sterk won en altijd goed loopt met Franck Nivard, en Galaxie du Goutier (7), die heel eenvoudig won in Lyon. Goldy Mary (4) heeft de klasse om een rol te spelen als zij buiten de fouten weet te blijven. Garincha Sport (8) komt uit een stal in grootse vorm en won op indrukwekkende wijze op Vincennes. Goopgirl (12) is komende en kan een plaatsgeld belopen.

Plaats 1: In Your Dreams (6)
Plaats 2: Giuletta Jet (13)
Plaats 3: Galaxie du Goutier (7)
Plaats 4: Goldy Mary (4)
Plaats 5: Garincha Sport (8)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.