Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Enghien - 6 juli

Enghien  – zaterdag 6 juli 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix de l'Ardeche

Driejarige merries aan de start in een leuke koers. Graziella (5) loopt constant goede koersen en kan hier haar eerste overwinning behalen. Zij moet echter op haar hoede zijn voor Gloire Divine (6), die in haar loopbaan nog niets verkeerd deed, en Gallipoli (7), die altijd nog in de prijzen was en nog steeds verbetert. Gloria de Joudes (3) is in topvorm en kan hier een voorname rol spelen, net als Gravaleta (4), die nog niet buiten het podium was maar hier in categorie stijgt. Gaya des Brousses (1), met Franck Nivard, en Gloria d'Iraty (10), die de rijkste van dit veld is, hebben goede kansen op een plaatsgeld.

Plaats 1: Graziella (5)
Plaats 2: Gloire Divine (6)
Plaats 3: Gallipoli (7)
Plaats 4: Gloria de Joudes (3)
Plaats 5: Gravaleta (4)

 

Race 2: Prix d'Armentieres

Elegante Mika (9) staat hier heel mooi ingeschreven en heeft met Matthieu Abrivard een eerste kans. De buit is echter nog niet binnen tegenover Fifty Barbes (3), die niet altijd betrouwbaar is maar op een goede dag het leven van onze favoriete zuur kan maken. Faster Syga (2) bleef de laatste keer eindelijk weer eens op de benen en dan kan hij veel. Hij kan de opgaande lijn hier vasthouden. En Viking (4) is zonder ijzers met Yoann Lebourgeois een kandidaat voor de plaatsen, terwijl we benieuwd zijn naar de Henk Grift pupil Flying Dream (7), die zonder ijzers terugkeert in dit genre. Flicka Lucaxelo (10) heeft als meest verdienende in dit veld zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Elegante Mika (9)
Plaats 2: Fifty Barbes (3)
Plaats 3: Faster Syga (2)
Plaats 4: En Viking (4)
Plaats 5: Flying Dream (7)

 

Race 3: Prix de la Manche

Jerry Mom (3) is de laatste maanden in een absolute topvorm en in dit veld lijkt hij boven de rest te staan. Achter deze solide favoriet kan Bachar (5), die even weg was na zijn verrassende winst in de Grand National du Trot in La Capelle hem wellicht partij bieden. Colorado Blue (2) is hier zonder ijzers een kandidaat voor een podiumplaats. Cocktail Julino (12) kan verrassen, hij kan veel beter dan wat hij in zijn laatste twee starts liet zien. Cerenzo Turbo (7) liep de laatste keer een hele beste koers en kan voortgaan op de goede weg, hetgeen hem met Franck Nivard gevaarlijk maakt voor een hoge klassering. Be Bop Haufor (6) loopt constant goede tijden maar wordt daarvoor maar matig beloond, zijn laatste zege is alweer van anderhalf jaar geleden.

Plaats 1: Jerry Mom (3)
Plaats 2: Bachar (5)
Plaats 3: Colorado Blue (2)
Plaats 4: Cocktail Julino (12)
Plaats 5: Cerenzo Turbo (7)

 

Race 4: Prix RTL

Bellagio Monoi (3) won zijn laatste twee koersen en heeft hier een prachtig startnummer, hij zal proberen de hattrick vol te maken. Tegenstand zal komen van Cabernet (8), die met Matthieu Abrivard zijn goede laatste start op deze baan kan bevestigen, en Concerto Royal (13), die in maart en april drie zeges op rij boekte maar daarna minder was, hij kan zich herstellen. Carmin (14) won dit jaar al op deze afstand op Vincennes en kan bij een goed koersverloop meedoen voor de plaatsen, net als Cats de la Ferme (11), die na een lange periode zonder resultaat onlangs verrassend maar overtuigend won tegen een mega uitbetaling. Cekoi (6) kan beter dan wat hij de laatste tijd laat zien en heeft de steun van Franck Nivard.

Plaats 1: Bellagio Monoi (3)
Plaats 2: Cabernet (8)
Plaats 3: Concerto Royal (13)
Plaats 4: Carmin (14)
Plaats 5: Cats de la Ferme (11)

 

Race 5: Prix du Moulin Rouge

Don Williams (5) is in blakende vorm maar krijgt van zijn rijder niet altijd het mooiste koersverloop. Zelfs met wat meters buitenom lijkt hij hier echter te sterk voor de concurrentie, die wordt aangevoerd door Dino Volo (2), die drie van zijn laatste vier starts won, en Eclair du Mirel (7), die zonder ijzers weer meegenomen moet worden voor de eerste plaatsen. Elegant Tilly (4) is in vorm en kan zich hier herstellen van zijn laatste mispas. Etailo d'Eam (11) doet niets verkeerd en is eveneens kansrijk, voor Ekiango de Nile (10), die zijn heroptreden maakt na korte rust en met ijzers loopt.

Plaats 1: Don Williams (5)
Plaats 2: Dino Volo (2)
Plaats 3: Eclair du Mirel (7)
Plaats 4: Elegant Tilly (4)
Plaats 5: Etailo d'Eam (11)

 

Race 6: Prix de Berlin

Een sterk veld internationale driejarigen, waarin Give Me Cash (5) met Eric Raffin zal proberen de Franse eer hoog te houden. Hij moet echter op zijn hoede zijn voor de Italiaanse brigade die wordt aangevoerd door de vormpaarden Alcide Roc (4) en Admiral Effe (3). In dit geweld zijn we zeer nieuwsgierig naar wat Jambers (1) kan, de hengst van stal Langeweg is dit jaar nog ongeslagen en de manier waarop hij won duidt op verdere ruimte tot verbetering. Aramis Bar (8), die ons een revanche verschuldigd is na zijn laatste uitschakeling, en Grand Art (7), die op een goede dag veel kan, zijn niet ongevaarlijk voor het podium. Amonero Roc (2) stijgt in categorie maar deed in zijn loopbaan nog maar weinig verkeerd.

Plaats 1: Give Me Cash (5)
Plaats 2: Alcide Roc (4)
Plaats 3: Admiral Effe (3)
Plaats 4: Jambers (1)
Plaats 5: Aramis Bar (8)

 

Race 7: Prix d'Estry

Deesse Carisaie (8) is nog nooit zo goed geweest, zonder ijzers en met Emeline Desmignieux is zij onze favoriete. De buit is echter nog niet binnen tegenover Baradja de Nesle (9), die eveneens in topvorm steekt en haar stevig partij zal kunnen bieden. Diva du Caieu (7) loopt met ijzers maar dat maakt bij haar niet veel uit, de vorm is prima en zij doet mee voor een podiumplaats. Terrible GSO (5) leek afgelopen zondag op de grasbaan in Moulins de winst binnen te hebben toen zij in de laatste rechte lijn bij een korte fout zo abrupt werd teruggenomen dat zij ten val kwam. Zij leek er niets aan overgehouden te hebben en is een kanspaard voor de plaatsen, temeer omdat zij het prima doet in deze discipline. Crack de Corveil (3) dient zijn laatste overwinning te bevestigen en doet mee voor de plaatsen samen met Divine Folie (4).

Plaats 1: Deesse Carisaie (8)
Plaats 2: Baradja de Nesle (9)
Plaats 3: Diva de Caieu (7)
Plaats 4: Terrible GSO (5)
Plaats 5: Crack de Corveil (3)

 

Race 8: Prix de l'Ecole Militaire

Feel Good Desbois (2) komt terug van rust maar hoeft nog niet 100 procent te zijn om deze koers te kunnen winnen. Fifty Winner (7) is in vorm en zal zonder ijzers proberen de plannen van Rick Ebbinge te dwarsbomen. Flocon Digeo (6) is in dit veld kansrijk voor een podiumplaats. First de Piencourt (5) is op zijn laatste koers op Vincennes af een gevaarlijke kandidaat voor een hoge klassering. Fenix du Loisir (3), die de steun heeft van Matthieu Abrivard, en French Lover (11), de meest winnende van dit veld, doen mee voor de plaatsgelden.

Plaats 1: Feel Good Desbois (2)
Plaats 2: Fifty Winner (7)
Plaats 3: Flocon Digeo (6)
Plaats 4: First de Piencourt (5)
Plaats 5: Fenix du Loisir (3)

 

Race 9: Prix du Parc Montsouris

Op de getoonde tijden kunnen we er niet omheen dat Fontana Bella (4) hier eens en verdiende zege kan behalen, vooral nu zij een prachtig startnummer heeft geloot. Gevaar dreigt van Favorite (3), die erg ongelukkig koerst maar zonder ijzers met Franck Nivard als zij een goede dag heeft zomaar kan winnen. Flekkefjord (7) doet het vooral goed op rechtsom banen maar kan hier een podiumplaats belopen. Fraicheur du Mont (11) was op provinciebanen in zes van haar zeven starts bij de eerste twee en is hier een interessante deelnemer. Ook Fonceuse du Biston (12) stijgt in categorie maar haar prestaties zijn uitstekend en er lijkt nog marge tot verbetering te zijn. Futaie d'Erpion (10) kan enorm hard lopen maar zij doet er lang over om haar ware talent te laten zien.

Plaats 1: Fontana Bella (4)
Plaats 2: Favorite (3)
Plaats 3: Flekkefjord (7)
Plaats 4: Fraicheur du Mont (11)
Plaats 5: Fonceuse du Biston (12)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.