Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Enghien - 13 juli

Enghien - zaterdag 13 juli - Start: 14:00

Race 1: Prix de la Sorbonne

De in zijn laatste start over deze afstand fraai winnende Gold Mencourt (2) lijkt in staat om hier op herhaling te gaan. De buit is echter nog niet binnen tegenover Galiano Griff (10), die we in dit veld zeker weer moeten meenemen, Great Father (3), die een aanzienlijke vormverbetering liet zien, en Georgio du Gîte (7), die erg trouw is. Granit Galaa (8), die een slechte positie achter de auto heeft, heeft ook ambities voor een goede klassering in dit veld.

Plaats 1: Gold Mencourt (2)
Plaats 2: Galiano Griff (10)
Plaats 3: Great Father (3)
Plaats 4: Georgio du Gite (7)
Plaats 5: Granit Galaa (8)

 

Race 2: Prix de la Porte de Sevres

Force Vive (6), die wist te winnen in Cabourg, lijkt in staat om dit veld haar wil op te leggen. Om te winnen dient de 4-jarige merrie af te rekenen met Fleur de Loiron (1), die zij onlangs voorbleef maar voor wie de kortere afstand een voordeel zal zijn, Eaubeline du Home (10), die zich thuis voelt onder het zadel en Fazenda de Mortrée (7), die gebouwd is om iemand op haar rug te dragen, en wiens debuut in deze discipline met interesse gevolgd zal worden. Flaya du Saptel (3) is, als zij de juiste gangen eronder houdt, niet onmogelijk voor een verrassing en zij completeert onze keuze.

Plaats 1: Force Vive (6)
Plaats 2: Fleur de Loiron (1)
Plaats 3: Eaubeline du Home (10)
Plaats 4: Fazenda de Mortree (7)
Plaats 5: Flaya du Saptel (3)

 

Race 3: Prix du Palais de Chaillot

Na te zijn uitgeschakeld in zijn laatste start op het gras van Ecommoy kunnen we Défi de Retz (2), gepresenteerd door Jean-Michel Bazire, in dit veld weer in vertrouwen nemen. Hij heeft nog winsom in te halen, start vanuit het eerste band en lijkt hier lastig te verslaan. Achter dit solide basispaard kunnen Baladin Hongrois (13), die er qua winsom mooi in staat en zich onlangs weer eens liet zien, Cocktail Desbois (4), die in topvorm is en op de goede weg voort zal gaan, maar ook Doum Jénilou (6), die ver kan komen op deze afstand, het uitvechten om de ereplaatsen. Cyriel d'Atom (9) is aardig opgeknapt in Belgie en kan dat hier bevestigen, let op hem. Chistou d'Iraty (11), wiens laatste start we hem niet mogen aanrekenen, Balando (12), die het goed doet op vlakke banen en die zonder ijzers loopt na een heroptreden maar ook Bambino du Pré (7), die opnieuw een goede koers zal lopen, zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders voor de plaatsen.

Plaats 1: Defi de Retz (2)
Plaats 2: Baladin Hongrois (13)
Plaats 3: Cocktail Desbois (4)
Plaats 4: Doum Jenilou (6)
Plaats 5: Cyriel d'Atom (9)

 

Race 4: Prix Canalturf.com

Na pechvol te zijn geweest op Vincennes in de Prix René Ballière (Groupe I) verdient Tony Gio (3) het om hier weer in vertrouwen te worden genomen, hij zou teleurstellen als hij niet actief meedeed in de strijd om de overwinning. De tegenstand voor de pupil van Sébastien Guarato wordt aangevoerd door Blé du Gers (2), die in tegenstelling tot zijn laatste start nu rondom zonder ijzers loopt, en Drôle de Jet (1), wiens laatste eindsprint niet onopgemerkt is gebleven en die voor een verrassing kan zorgen in dit veld. Orlando Jet (9), die het de laatste keer uitstekend deed, en Tessy d'Eté (6), die een mooi nummer achter de startauto heeft, komen in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Tony Gio (3)
Plaats 2: Ble du Gers (2)
Plaats 3: Drole de Jet (1)
Plaats 4: Orlando Jet (9)
Plaats 5: Tessy d'Ete (6)

 

Race 5: Prix du Louvre

De in het buitenland uitstekend presterende Tsunami Diamant (8) komt met hoge verwachtingen naar Frankrijk en zal vandaag zijn klasse kunnen tonen. Mocht de 5-jarige hengst teleurstellen dan kunnen Elvis d'Evron (1), die de minst winnende van het veld is maar zeker niet de minst getalenteerde, El Villagio (3), die voor een overwinning staat, en Excellent (9), alhoewel die met ijzers loopt, daarvan profiteren. Fakir du Lorault (11), die een heroptreden maakt met ijzers maar wiens kwaliteiten voldoende bekend zijn, en Eléna de Piencourt (5), die snel kan eindigen, zullen proberen een rol in de aankomst te spelen.

Plaats 1: Tsunami Diamant (8)
Plaats 2: Elvis d'Evron (1)
Plaats 3: El Villagio (3)
Plaats 4: Excellent (9)
Plaats 5: Fakir du Lorault (11)

 

Race 6: Prix de Villiers

De onlangs op Vincennes indrukwekkende Norton Commander (8) lijkt het te kloppen paard in deze koers. Hooters USA (5), die zijn conditie aanscherpte in Nederland, Very Impressive S (3), die in zijn laatste koers beter liep dan de klassering doet vermoeden en Innovation Love (9), wiens debuut in Frankrijk met interesse gevolgd zal worden, kunnen strijden om de ereplaatsen. Zucchero Roc (10), die veel snelheid heeft, komt hierna.

Plaats 1: Norton Commander (8)
Plaats 2: Hooters USA (5)
Plaats 3: Very Impressive S (3)
Plaats 4: Innovation Love (9)
Plaats 5: Zucchero Roc (10)

 

Race 7: Prix de Romainville

Zelfs nu hij vanuit het tweede gelid moet starten lijkt Dur d'Oreye (13) een betrouwbare favoriet in dit veld. De buit is echter nog niet binnen ten opzichte van Dream du Chatault (1), die beter liep dan zijn laatste klassering doet vermoeden, Diamond Kalouma (12), die een aardige vormstijging liet zien, en Déesse Noire (5), die zelfs nu zij met ijzers loopt voor een verrassing kan zorgen. Darwin Star (2), die een mooi startnummer heeft, Dear Money (10), indien hij blijft draven, en Derby Cash (14), die op een goede dag snel kan finishen, zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Dur d'Oreye (13)
Plaats 2: Dream du Chatault (1)
Plaats 3: Diamond Kalouma (12)
Plaats 4: Deesse Noire (5)
Plaats 5: Darwin Star (2)

 

Race 8: Prix d'Uzerche

De voor het eerst in haar carrière zonder ijzers lopende Vaniti Bar (3) treft hier een mooie gelegenheid om weer eens te winnen. Om daarin te slagen moet de 5-jarige merrie afrekenen met Vistamar (8), die met zorg is voorbereid op deze koers, Elégante River (2), wiens laatste optreden we moeten vergeten, en Envoûtante de Kacy (7), die even rust heeft gehad met het oog op deze koers en die het hier goed zal doen.

Plaats 1: Vaniti Bar (3)
Plaats 2: Vistamar (8)
Plaats 3: Elegante River (2)
Plaats 4: Envoutante de Kacy (7)

 

Race 9: Prix de Bertincourt

Wij verwachten een verrassing in de vorm van Figolu Frazéen (10), die voor het eerst in zijn carrière zonder ijzers loopt na een rentreekoers. Mocht de pupil van Sébastien Guarato teleurstellen dan kunnen Fédor d'Héripré (12), die het goed deed in Argentan, Feeling Meslois (6), die is voorbereid op deze koers, en Fëanor (8), hier gereden door een toprijder, daarvan profiteren. Fly du Vertain (7), die een derde zege op rij zou kunnen behalen maar in categorie stijgt, en Fingers Cross (5), zonder ijzers bij dit heroptreden, completeren onze keuze.

 

Plaats 1: Figolu Frazeen (10)
Plaats 2: Fedor d'Heripre (12)
Plaats 3: Feeling Meslois (6)
Plaats 4: Feanor (8)
Plaats 5: Fly du Vertain (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.