Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Enghien - 24 juli

Enghien  – woensdag 24 juli 2019 - Start 13.50 uur


Race 1: Prix de Picpus

Als winnaar van 5 koersen in 6 starts zal Funky Jet (6) hier kunnen doorgaan op de goede weg en hij is een solide basispaard in deze koers. De buit is echter nog niet op voorhand binnen tegenover Formi (10), die met zorg is voorbereid door zijn trainer op deze koers, Fresh Bidder (13), die ongelukkig was op Vincennes maar een veld als dit aan kan, en Fortissimoko (14), die er dicht bij kan zijn als hij buiten de fouten blijft. Fantoccini (11), die op de grote piste van Vincennes beter liep dan zijn klassering doet vermoeden, is niet bij voorbaat verslagen in dit veld en mag hopen op een podiumplaats, let op hem! French Man (12), alhoewel die niet in zijn beste vorm is, Fligny (4), wiens laatste start niet optimaal was, en Fort Galaa (8), die zijn kansen wederom niet mag vergooien bij de start, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Funky Jet (6)
Plaats 2: Formi (10)
Plaats 3: Fresh Bidder (13)
Plaats 4: Fortissimoko (14)
Plaats 5: Fantoccini (11)

 

Race 2: Prix de Clignancourt

Gang de Villeneuve (5) lijkt een goed paard te zijn en zelfs als hij niet gestart is sinds zijn zege van 5 juni in Laval zou hij hier niet mogen teleurstellen. Garuda Fligny (7), te beoordelen op zijn voorlaatste prestatie, en Gayard du Goutier (3), ondanks dat die een heroptreden maakt, kunnen strijden om de ereplaatsen. Gala de Crennes (6) heeft nog ruimte tot verbetering en mag in de voorhoede verwacht worden.


Plaats 1: Gang de Villeneuve (5)
Plaats 2: Garuda Fligny (7)
Plaats 3: Gayard du Goutier (3)
Plaats 4: Gala de Crennes (6)

 

Race 3: Prix de la Porte Didot

We nemen een gok in deze koers met Fleur des Molles (4), die voor het eerst in haar carrière zonder ijzers loopt. Mocht zij falen dan kunnen Fibule du Vivier (2), die we weer meenemen, Fortuna (6), die een ambitieuze verre reis maakt, en Fipsie Griff (7), die al enig talent heeft laten zien, daarvan profiteren. Futaie d’Erpion (15) kan enorm snel afkomen, hou haar in de gaten! Fleur de Baffais (5), in vorm, For Loving You (12), die een aardige vormverbetering liet zien, en Flèche de Feu (8), indien zij de juiste gangen eronder houdt, kunnen een rol in de aankomst spelen.


Plaats 1: Fleur des Molles (4)
Plaats 2: Fibule du Vivier (2)
Plaats 3: Fortuna (6)
Plaats 4: Fipsie Griff (7)
Plaats 5: Futaie d'Erpion (15)

 

Race 4: Prix du Medoc

De in zijn laatste koers opvallend goede Bachar (9) treft hier een mooie gelegenheid om te winnen. De tegenstand voor de pupil van Emmanuel Allard wordt aangevoerd door All Feeling (8), die bij zijn zege een uitstekende indruk achterliet, Crazy Charm (2), die voor een zege staat, en Cromy (6), die perfect staat ingeschreven tegen de winsomgrens en die we daarom weer ons vertrouwen geven. Bolide du Loisir (5), die hard kan eindigen, en Gross Weight (11), die er mooi in staat, zijn leuke outsiders.


Plaats 1: Bachar (9)
Plaats 2: All Feeling (8)
Plaats 3: Crazy Charm (2)
Plaats 4: Cromy (6)
Plaats 5: Bolide du Loisir (5)


Race 5: Prix de la Place d'Italie

Na zijn conditie te hebben aangescherpt voor de sulky met het oog op deze koers lijkt Barack (12) hier een betrouwbare favoriet. De strijd is echter nog niet gestreden gezien de aanwezigheid van Bettina de Tillard (8), die graag onder het zadel loopt, Barry de Courtison (13), wiens laatste prestatie we moeten vergeten, en Délicieux du Cébé (1), indien hij blijft draven. Art d’Erable (6), die op een goede dag een rol kan spelen, Pythagoras Face (9), wiens debuut in deze discipline wij met interesse volgen, en Baraka de Lou (3), als zij de juiste gangen heeft, completeren onze keuze.


Plaats 1: Barack (12)
Plaats 2: Bettina de Tillard (8)
Plaats 3: Barry de Courtison (13)
Plaats 4: Delicieux du Cebe (1)
Plaats 5: Art d'Erable (6)

 

Race 6: Prix de la Chaussee d'Antin

Drôle de Jet (8) won erg overtuigend de Prix de Bruxelles en zal deze zege hier kunnen bevestigen. Achter dit solide basispaard kunnen Eclat de Gloire (4), die speciaal op deze koers is voorbereid, Etonnant (6), indien hij van start tot finish op de benen blijft, en Dascalia (2), die van kop af ver kan komen, strijden om de ereplaatsen.


Plaats 1: Drole de Jet (8)
Plaats 2: Eclat de Gloire (4)
Plaats 3: Etonnant (6)
Plaats 4: Dascalia (2)

 

Race 7: Prix de Crespieres

De mooi tegen de winsomgrens ingeschreven en vandaag alleen maar merries als tegenstanders treffende Earth Victory (10) heeft hier een goede kans om weer te winnen. Mocht de pupil van Philippe Moulin teleurstellen, dan kunnen Etoile Kily (6), die een aardige vormstijging liet zien, Estocade Bleue (9), als zij een beter koersverloop krijgt dan de vorige keer, en Eldora (4), die op deze koers is voorbereid, daarvan profiteren. Eternella (5), die trouw is, komt hierna.


Plaats 1: Earth Victory (10)
Plaats 2: Etoile Kily (6)
Plaats 3: Estocade Bleue (9)
Plaats 4: Eldora (4)
Plaats 5: Eternella (5)

 

Race 8: Prix de la Haute Marne

Zelfs nu zij deze woensdag met ijzers loopt kan Devise du Vivier (9), die weer gereden wordt door Alexandre Abrivard, bij een foutloos parcours deze koers voor zich opeisen. Cialotta (1), die weer ons vertrouwen krijgt, Diana de Monti (5), die enorm verbeterd en zelfs ongeslagen is sinds zij zonder ijzers loopt maar die hier wel in categorie stijgt, maar ook Dame de la Coudre (7), die er altijd bij is, kunnen toeslaan mocht de pupil van Laurent-Claude Abrivard falen. Daluna de Tilou (4), die opnieuw snel zal eindigen, en Bayahibe des Vents (11), die er mooi in staat, zullen eveneens de nodige aanhang hebben.


Plaats 1: Devise du Vivier (9)
Plaats 2: Cialotta (1)
Plaats 3: Diana de Monti (5)
Plaats 4: Dame de la Coudre (7)
Plaats 5: Daluna de Tilou (4)

 

Race 9: Prix de Gravelines

Het entrainement van Stéphane Bourlier is sterk vertegenwoordigd in deze slotkoers met Euripide Ludois (10), die een goed heroptreden deed in Laval met ijzers waarbij hij niet tot het uiterste ging, en Eurequus Ludois (6), die hier zonder ijzers loopt met goede kansen. Tussen hen zien wij nog Extrême Desbois (2), die dan wel foutloos door de bochten moet komen. Enjoleur Léman (5), die onlangs 4e werd in een soortgelijke koers op deze baan, en Equiano (12), die voortdurend verbetert na een lange afwezigheid, hebben eveneens kansen voor de eerste plaatsen. De in vorm zijnde en mooi ingeschreven Enzo d'Arcy (14) gaat van start met zicht op een van de plaatsgelden, net als Enzo Dhelpa (9), die zich thuis voelt op deze baan. We hadden nog andere kanshebbers kunnen noemen.
Plaats 1: Euripide Ludois (10)
Plaats 2: Extreme Desbois (2)
Plaats 3: Eurequus Ludois (6)
Plaats 4: Enjoleur Leman (5)

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.