Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Enghien - 27 juli

Enghien  – zaterdag 27 juli 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix de la Porte Pouchet

De sinds haar debuut steeds verbeterende Galaxie du Goutier (6) wist gemakkelijk te winnen op deze baan in deze categorie. Zij heeft nog niet het achterste van haar tong laten zien en de pupil van Thierry Duvaldestin lijkt in staat om op herhaling te gaan. Giuletta Jet (7), die 2e werd achter onze favoriete op 29 juni, en Gazelle du Corta (8), die alleen maar verbeterd kan zijn na haar laatste start, zijn niet bij voorbaat verslagen, verre van dat. Gesira (9), die goed liep bij haar heroptreden voor de sulky begin juni, en Gladys des Plaines (4), die goed presteert in beide disciplines, kunnen een rol in de aankomst spelen.

Plaats 1: Galaxie du Goutier (6)
Plaats 2: Giuletta Jet (7)
Plaats 3: Gazelle du Corta (8)
Plaats 4: Gesira (9)
Plaats 5: Gladys des Plaines (4)

 

Race 2: Prix du Roule

De momenteel in volle ontwikkeling zijnde en in zijn laatste drie starts op rechtsom banen ongeslagen Good Friday (9) zal geen problemen hebben met de andere koersrichting en is hier een betrouwbare favoriet als hij van start tot finish bij de les blijft. Golfe Juan (10), die weinig tot niets verkeerd doet, en Great Father (8), die twee goede prestaties leverde op Enghien, staan klaar om toe te slaan mocht de pupil van Luc Roelens falen. Give Me Cash (5) is niet van alledag maar heeft de klasse om een koers als deze te winnen en hij dient in de gaten gehouden te worden. Good Morning (6), die beter kan dan wat zijn verrichtingen laten zien, en Giuliano (7), van wie we meer verwacht hadden, komen hierna.

Plaats 1: Good Friday (9)
Plaats 2: Golfe Juan (10)
Plaats 3: Great Father (8)
Plaats 4: Give Me Cash (5)
Plaats 5: Good Morning (6)

 

Race 3: Prix Dominique Savary

Als winnaar van drie van zijn laatste vier starts na een lange periode van teleurstellingen komt Classic Haufor (2) hier in topvorm aan de start. Alhoewel hij beter uit de voeten kan op de langere afstanden zou hij niet verbazen door hier opnieuw een zege aan zijn palmares toe te voegen. De tegenstand voor de pupil van Christian Bigeon wordt vooral aangevoerd door Always Perfect (5), die beter is dan ooit en geen last zal hebben van de andere koersrichting, en Brandeis Jet (6), die in topvorm is net als veel van zijn stalgenoten. De momenteel constant presterende Black Rain (1) zal haar huid hier opnieuw duur verkopen, temeer omdat zij al won op deze afstand. Na een 2e plaats op de grasbaan van Compiègne bij haar heroptreden na vijf maanden afwezigheid heeft Coalinga City (9) hier als enig nadeel dat zij uit het tweede gelid moet starten. De kansen van Ballina d'Ourville (11), die haar vorm toonde in de provincie en die het doorgaans goed doet over kortere afstanden, en Bois du Bosnet (10), die ook houdt van deze baan, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Classic Haufor (2)
Plaats 2: Always Perfect (5)
Plaats 3: Brandeis Jet (6)
Plaats 4: Black Rain (1)
Plaats 5: Coalinga City (9)

 

Race 4: Prix Equidia

Na enorm te zijn verbeterd sinds hij zonder ijzers loopt zal Dream Shot (8) proberen deze mooie inschrijving te benutten om opnieuw te winnen. Om daarin te slagen dient de pupil van Ecurie Le Trémont af te rekenen met Bambou Tahiti (11), die sinds het begin van de zomer beter is dan ooit, en Dream The Best (12), die een voortreffelijke eerste helft van 2019 heeft gerealiseerd en die goed presteert op de baan in Enghien. De sinds kort bij vormtrainer Laurent-Claude Abrivard in training staande Canadair (5) kan hier zijn oude vorm laten zien, let op hem! Défi de la Coudre (3), die komende is en voor de tweede keer in zijn carrière zonder ijzers loopt, Duc de Castelle (1), die de goede vorm weer teruggevonden heeft, en Brooks (9), die niet erg mooi staat ingeschreven maar die wel voortdurend goed presteert, verdienen eveneens de nodige aandacht van de wedders.

Plaats 1: Dream Shot (8)
Plaats 2: Bambou Tahiti (11)
Plaats 3: Dream The Best (12)
Plaats 4: Canadair (5)
Plaats 5: Defi de la Coudre (3)

 

Race 5: Prix de Washington

De winnaar van de laatste Elitloppet (Gr.I), Dijon (4), heeft geen koers gehad in de Prix René Ballière (Gr.II), waar hij van de benen ging in de afdaling. Hier terug op de afstand van zijn absolute voorkeur verdient de pupil van Romain Derieux veel krediet bij de wedders. Bel Avis (1), die zelden teleurstelt als hij zonder ijzers loopt, en Billie de Montfort (3), die thuis hoort op dit niveau, gaan eveneens met de nodige ambities van start. De sinds februari 2018 niet meer rondom zonder ijzers gestartte Cash Gamble (5) kan weer van zich laten horen tegen een mooie quotering.

Plaats 1: Dijon (4)
Plaats 2: Bel Avis (1)
Plaats 3: Billie de Montfort (3)
Plaats 4: Cash Gamble (5)

 

Race 6: Prix du Faubourg Montmartre

De aan het eind van het voorjaar tweemaal op Vincennes zegevierende Filoe de Jary (10) liep een hele sterke koers tegen hengsten over 2925 meter in Cagnes-sur-Mer. Nu zij hier alleen maar merries tegenkomt verdient de dochter van de kampioen Timoko veel aanhang bij de wedders. Haar voornaamste rivalen zijn Féerie Wood (11), die het uitstekend doet als zij zonder haar vier ijzers loopt en die goed presteert op deze baan, en Family Queen (3), die fraai won op een lager niveau op Vincennes en die zich gelijk kan laten gelden bij haar debuut voor haar nieuwe eigenaar. Aandacht ook voor Foraya de Cahot (9), die laatste beter liep dan haar 7e plaats doet vermoeden over kortere afstand. Fille du Chêne (5), die onlangs 4e werd (in een klein veld), en Frégate Island (4), die alleen maar verbeterd kan zijn na haar heroptreden en die goed loopt op de baan van Enghien, komen meer in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Filoe de Jary (10)
Plaats 2: Feerie Wood (11)
Plaats 3: Family Queen (3)
Plaats 4: Foraya de Cahot (9)
Plaats 5: Fille du Chene (5)

 

Race 7: Prix de Milan

De stal van Paul Hagoort is erg sterk vertegenwoordigd in deze Groupe III met Ids Boko (6), (zwaar) gestraft met uitschakeling voor de eerste plaats op 3 juli over 2875 meter op deze baan, en met Mister F Daag (8), die zijn twee koersen na rust gemakkelijk won en die deze koers moet winnen als hij zijn ambities voor de Grand Prix de l'U.E.T wil rechtvaardigen. De zonder ijzers goed presterende Fakir du Lorault (3) zal een actieve rol in de aankomst kunnen spelen. Feliciano (1), die afwezig was sinds zijn échec in het Critérium des 4 Ans, en Florida Sport (9), die als enige in het tweede gelid moet starten maar die hier een zeer goede koers liep, komen meer in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Mister F Daag (8)
Plaats 2: Ids Boko (6)
Plaats 3: Fakir du Lorault (3)
Plaats 4: Feliciano (1)
Plaats 5: Florida Sport (9)

 

Race 8: Prix de l'Hay-des-Roses

De winnaar en tweede aankomende van de Prix de Gravelines, verreden op deze baan over langere afstand, Eurequus Ludois (3) en Euripide Ludois (6) zullen hier opnieuw de strijd om de zege kunnen uitvechten, ondanks de kortere afstand in deze koers. Als belangrijkste rivalen zien wij Espoir d'Avril (4), winnaar van de referentiekoers op 26 juni over 2875 meter, en Esprit Occagnes (1), die 4e werd in 1'11"4 over 2100 meter op Vincennes. Espoir Fou (5), die voor zijn nieuwe eigenaar voor het eerst zonder ijzers loopt en gereden wordt door Matthieu Abrivard die hem door en door kent, en Enzo Dhelpa (11), die het goed doet op deze baan, kunnen mogelijk een rol in de aankomst spelen.

Plaats 1: Eurequus Ludois (3)
Plaats 2: Euripide Ludois (6)
Plaats 3: Espoir d'Avril (4)
Plaats 4: Esprit d'Occagnes (1)
Plaats 5: Espoir Fou (5)

 

Race 9: Prix d'Aix-en-Provence

De bij haar terugkeer in de monté, waar zij drie zeges boekte, een mooie inschrijving treffende First Class (9) zal er dicht bij zijn als zij van start tot finish het hoofd erbij houdt. De oppositie voor de pupil van Ecurie Victoria Dreams wordt voornamelijk aangevoerd door Elite du Lys (8), die geen echte koers heeft gehad bij haar debuut onder het zadel op 29 juni en daarna een erg goede prestatie leverde in Cabourg, en Espoir du Jour (2), gezien haar 2e plaats van 14 juni over 2700 meter op Vincennes. Fiaschetto (7), die beter kan dan wat zijn verrichtingen laten zien en die hier minder sterke tegenstanders ontmoet, en Easy To Love Blue (4), die goed presteert zonder ijzers en die na rust drie koersen in de benen heeft, zijn meer dan simpele outsiders in dit veld.

Plaats 1: First Class (9)
Plaats 2: Elite du Lys (8)
Plaats 3: Espoir du Jour (2)
Plaats 4: Fiaschetto (7)
Plaats 5: Easy To Love Blue (4)

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.