Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Eskilstuna - 2 april

Eskilstuna – dinsdag 2 april 2019 - Start: 18.20


Een vol koersprogramma op Eskilstuna met elf goed bezette races. Per Lennartsson heeft deze avond een aantal kanspaarden in koers met onder andere Young Spirit, Sheeza Trixie en Young King. Hij is een rijder om te volgen. De V64 staat gepland om 19.30 uur. De eerste start in Eskilstuna is om 18:20 uur. 

Race 1 - 3-åriga och äldre högst 21.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 2140 meter bandenstart

De beginnersklasse neemt deze eerste race voor zijn rekening. Het debuut van Eagle Hall (11) liep door een fout op niets uit. Hij was toen groot favoriet en zal in deze race zijn ware gezicht laten zien. Remain In Light (6) is een talentvolle zoon van Muscle Hill. Hij maakt zijn debuut voor trainer Svante Bath na een prima verlopen kwalificatieproef. Ook First Heartbeat (1) staat hier voor zijn debuut en moet op grond van de kwalificatieproef een rol kunnen spelen. El Gumpert (3) liep verleden jaar, half juni een kwalificatieproef. Daarna kwam hij niet meer in actie. Trainer Timo Nurmos zal hem klaar hebben voor deze race.

Plaats 1:    Eagle Hall (11)
Plaats 2:    Remain In Light (6)
Plaats 3:    First Heartbeat (1)
Plaats 4:    El Gumpert (3)

 

Race 2 -  3-åriga och äldre 10.001 - 37.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 1640 meter autostart

Een race over de sprintafstand en opnieuw de beginnersklasse die in actie komt. Young Spirit (8) is toe aan een overwinning. Drie starts als tweejarige leverden een derde plaats en twee tweede plaatsen op. De merrie maakt haar heroptreden met Per Lennartsson. Het startnummer kan een punt van zorg zijn, maar als zij de openingsfase goed doorkomt moet zij deze race winnend kunnen afsluiten. Maharanih (3) is een geduchte tegenstander na zijn laatste overwinning in een snelle tijd. Zij bleef toen van start tot finish voorop en vertrok toen ook vanaf startnummer drie. De vorm van Raj's Red Magi (9) vertoont een stijgende lijn. Een plaats bij de eerste vier is mogelijk. Jobie Storm (7) scherpte in haar laatste race haar record behoorlijk aan. Met haar vorm is dus weinig mis. 

Plaats 1:   Young Spirit (8)
Plaats 2:   Maharanih (3)
Plaats 3:   Raj's Red Magi (9)
Plaats 4:   Jobie Storm (7)

 

Race 3 – Treåringslopp, 2140 meter autostart

Een race met meerder kanspaarden. Atlas Kronos (8) maakte de laatste keer zijn favorietenrol volledig waar. Hij zette de koers naar zijn hand maar dat zal nu minder gemakkelijk zijn met onder andere Goethe Am (3) aan het vertrek. Hij maakt indruk bij zijn laatste optreden waarin hij won en de leider van het eerste uur naar het tweede geld terugverwees. Sheeza Trixie (4) is de snelste deelneemster van het veld. Haar seizoensdebuut verliep uitstekend en de merrie van Per Lennartsson zal verder verbeterd zijn. Ook Easy So Easy (7) hoort bij de kanspaarden thuis. Hij is zijn carrière hoopvol begonnen.

Plaats 1:   Goethe Am (3)
Plaats 2:   Atlas Kronos (8)
Plaats 3:   Sheeza Trixie (4)
Plaats 4:   Easy So Easy (7)

 

Race 4 - V64-1, 3-åriga och äldre 50.001 - 1.350.000 kr. Körsvenskrav kat. 3., 2140 meter bandenstart

Het eerste onderdeel van de V64. Knifetown Winner (1) heeft dit seizoen al twee zeges te pakken. Beide keren over de mijl maar ook deze opdracht over de middenafstand vanuit de banden moet hij tot een goed einde kunnen brengen. V75-winnaar Sheriff Bi (3) is lang weggeweest. In 2017 won hij nog een V75-finale en vertrok vervolgens naar Frankrijk waar hij in 2018 voor trainer Ron Kuiper twee maal liep en zich beide keren plaatsten. Tien maanden later, op 3 februari van dit jaar, werd hij tweede in een prima tijd. Die lijn kan hier worden doorgetrokken. O.P.Q.C. (5) en Van Kronos (4) zijn in beeld voor een plaatsgeld.

Plaats 1:   Knifetown Winner (1)
Plaats 2:   Sheriff Bi (3)
Plaats 3:   O.P.Q.C. (5)
Plaats 4:   Van Kronos (4)

 

Race 5 - V64-2, Misty Trottings Montéserie - 12 bakom bilen - Montélopp,  1640 meter autostart

In dit montetreffen krijgt Naughty Boy (3) de voorkeur. Hij werd bij zijn debuut door Emilia Leo naar een sterke overwinning gestuurd. Hij moet nu afrekenen met Laza Magic (4) die inmiddels een koers in de benen heeft. In oktober vorig jaar won hij nog een vergelijkbare opdracht in een sterke tijd. Ashbury Park (2) heeft elf starts onder het zadel achter de rug en dat leverden vijf overwinningen op. Het startnummer is in zijn voordeel. Van de overige deelnemers noemen wij Omaha Zenz (9) en Incredible Rex (12)

Plaats 1:   Naughty Boy (3)
Plaats 2:   Laza Magic (4)
Plaats 3:   Ashbury Park (2)
Plaats 4:   Omaha Zenz (9)

 

Race 6 - V64-3,  3-åriga och äldre 25.001 - 255.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 1640 meter bandenstart

Vijftien deelnemers over de mijl. In het eerste band lijkt New Aviator (4) momenteel over de beste vorm te beschikken. Hij zal de twintig meter startvoordeel willen uitbuiten op Emotion Man (8) die onlangs nog over de mijl wist te winnen in 1.13,1a. Global Tattoo (9) zegevierde bij zijn seizoensdebuut. Hem verwachtten we opnieuw voorin. Imakeyouproud (15) heeft het hoogste startnummer. Een zesjarige ruin die constant is in zijn prestaties en in zijn enige start van dit jaar tweede werd.

Plaats 1:   New Aviator (4)
Plaats 2:   Emotion Man (8)
Plaats 3:   Global Tattoo (9)
Plaats 4:   Imakeyouproud (15)

 

Race 7 - V64-4,  3-åriga och äldre 85.001 - 550.000 kr. Körsvenskrav kat. 3, 2640 meter bandenstart

De kanspaarden starten vanuit het tweede band. Actual Star (10) won begin maart met Jurgen Westholm over 2640 meter waarbij een goede tijd werd gerealiseerd. Herrera Boko (9) heeft geen enkel probleem met de afstand en gaat zeker mee doen om de overwinning. Zij wint regelmatig over de lange afstand. Maintainability (12) was de laatste keer duidelijk verbeterd. Zij mag hier bewijzen dat dat geen toeval was. Lima Mermaid (13) wint aan vorm. Eskimo Brother (4) kan zich misschien plaatsten vanuit het eerste band.

Plaats 1:   Actual Star (10)
Plaats 2:   Herrera Boko (9)
Plaats 3:   Maintainability (12)
Plaats 4:   Lima Mermaid (13)

 

Race 8 - V64-5, MälardalsCupen, Försök - Stolopp - Spårtrappa, 2140 meter autostart

In deze race word gestart op winsom. Beauty Leg (11) moet beginnen in het tweede gelid maar dat is geen beletsel om haar de favorietenrol toe te bedelen. De vorm is namelijk erg goed. Haar laatste race op Eskilstuna werd met vier lengtes voordeel gewonnen. Head For Home (6) moet ook ver kunnen komen. Een overwinning is goed mogelijk. S.G.’S Atalanta (5) kon nog niet winnen maar was er al wel enkele keren dichtbij. Misschien lukt het nu eindelijk eens. Bon Ego (13) liep dit seizoen tweemaal over de mijl waarin hij goed presteerde.

Plaats 1:   Beauty Leg (11)
Plaats 2:   Head For Home (6)
Plaats 3:   S.G.’S Atalanta (5)
Plaats 4:   Bon Ego (13)

 

Race 9 - V64-6, Spårtrappa, 2140 meter autostart.

Enjoy’s Wifi (9) heeft de goede vorm van vorig jaar meegenomen naar dit jaar. De ruin won al tweemaal in goede tijden. Het tweede gelid is niet in zijn voordeel met Moschino Degato (6) en Over The Hills (7) die voor hem starten. Eerstgenoemde was in zijn laatste vier starts niet buiten de trio-aankomst en vertrekt hier als favoriet. Over The Hills moet normaal gesproken bij de eerste drie eindigen. Nika (1) was de laatste keer foutief en dat koste een hoge klassering. Ze liet namelijk nog erg veel snelheid zien.

Plaats 1:   Moschino Degato (6)
Plaats 2:   Over The Hills (7)
Plaats 3:   Enjoy’s Wifi (9)
Plaats 4:   Nika (1)

 

Race 10 - Amatörserien – Amatörlopp, 2140 meter bandenstart

Beauty Rivner (3) was in al haar drie starts geplaatst. Winnen lukte nog niet maar dat is in deze race heel goed mogelijk. In Starlight M.L. (1) treft zij een laatbloeier die het dit jaar gewoon goed doet. Een overwinning en twee tweede plaatsen zijn resultaten waarmee je kan thuiskomen. Daysofourlives (2) wil nog wel eens een foutje maken, maar heeft wel degelijk snelheid getuige zijn overwinning van begin februari. Verder zijn Enjoy’s Jagger (6) en Mr Magic Man (7) in beeld om eenrol te spelen.

Plaats 1:   Beauty Rivner (3)
Plaats 2:   Starlight M.L. (1)
Plaats 3:   Daysofourlives (2)
Plaats 4:   Enjoy’s Jagger (6)

 

Race 11 - P22-lopp, 2140 meter autostart

De laatste race van de dag met acht deelnemers. Een overzichtelijk veld met Young King (8) met het hoogste startnummer. De vierjarige ruin maakt zijn seizoensdebuut en deze opdracht moet hij met Per Lennartsson tot een goed einde kunnen brengen. Hij treft echter in Acorn Shell (1) een goede tegenstander die bovendien al iets meer koersritme heeft. Dat kan uiteindelijk de doorslag geven. Regent D'inverne (7) was de laatste keer verbeterd en moet opnieuw bij de eerste vier eindigen. Ugli (3) en Line Select (4) zijn aan elkaar gewaagd.

Plaats 1:   Acorn Shell (1)
Plaats 2:   Young King (8)
Plaats 3:   Regent D'inverne (7)
Plaats 4:   Line Select (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.