Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Eskilstuna - 28 juni

Eskilstuna – vrijdag 28 juni 2019 - Start: 18.20

Een vol koersprogramma op Eskilstuna met elf goed bezette races waaronder de E3 Consolation voor hengsten/ruins en merries. Slaat het fokproduct van John Bootsman, Juncio Boko, toe bij de mannelijke sekse? Bij de merries vertrekt Mellby Hope als favoriet. Verder is de finale van de MR Arbogavagnar – Diamantstoet een sterk bezette race. Peter Untersteiner brengt met Don't Be Shy en Vinci I.M. twee kanspaarden aan de start. De V64 staat ook op het programma waarvan de eerste race gepland staat om 19.30 uur. De eerste start in Eskilstuna is om 18:20 uur.  

Race 1 - Konditori Janelin, 2140 meter bandenstart

De eerste race van de dag heeft veertien paarden getrokken. Veel debutanten, dus er is veel mogelijk. De kwalificatieproef van Boycott (6) verliep voorspoedig. De zoon van Maharajah zette een uitstekende tijd neer. We verwachten gelijk een goede prestatie van de jongere broer van Zola Boko en Yarrah Boko. Jörgen Westholm brengt Easy Cash (7) aan het vertrek. De zoon van Ready Cash maakt zijn debuut nadat hij op Solvalla een ruim voldoende proef aflegde. Acorn Kronos (9) begint in het tweede gelid. Gelijk een pittig begin met de twee favorieten voor zich. Voor de plaatsen zien we nog Garca (3) en Marble Arch (5)

Plaats 1:    Boycott (6)
Plaats 2:    Easy Cash (7)
Plaats 3:    Acorn Kronos (9)
Plaats 4:    Marble Arch (5)

 

Race 2 -  Sundbyholms DamklubB, 2140 meter bandenstart

Opnieuw de beginnersklasse, maar deze hebben al meer ervaring. Golden Boy Sisu (1) won op de baan Hagmyren met Ulf Ohlsson. Hij bleef bij die gelegenheid van start tot finish voorop en won met vier lengtes voordeel. Ditmaal wordt hij gereden door Erik Adielsson. D'Amore (8) is trouw en plaatst zich met regelmaat. In Vaggeryd bleef de merrie van start tot finish voorop. Allez Allez (11) staat voor een overwinning. Uit zijn laatste vier starts werd hij driemaal tweede. Icarus Boko (4) is een rappe zoon van Zola Boko en Venus Boko. Hij kan een rol opeisen in deze race.

Plaats 1:  Golden Boy Sisu (1)
Plaats 2:   D'Amore (8)
Plaats 3:  Allez Allez (11)
Plaats 4:  Icarus Boko (4)

 

Race 3 –21:an - Misty Trottings Montéserie, 2140 meter bandenstart

Een leuk montenummer met meerder kanspaarden. Jet Lini (5) heeft de smaak van het montegenre te pakken. In drie starts met Emilia Leo werd er tweemaal gewonnen en een tweede plaats behaald. Aan Anna Erixon de taak om opnieuw een hoge klassering eruit te halen. Tyra I.H. (4) loopt ook graag onder het zadel. Een trouw paard die zich regelmatig weet te plaatsen. Thomas O'Malley (9) zette zijn laatste start om in een ruime overwinning. Die race werd van kop af gewonnen. In het eerste band start Mahrock (1) alleen. De ruin wisselde van trainer en maakt zijn debuut voor Jennifer Persson die hem ook laat debuteren onder het zadel. De kwalificatieproef was hoopgevend. 

Plaats 1:   Jet Lini (5)
Plaats 2:   Tyra I.H. (4)
Plaats 3:   Thomas O'Malley (9)
Plaats 4:   Mahrock (1)

 

Race 4 - Z Consult, 1640 meter autostart

Een race over de sprintafstand met Night Rhythm (6) die hier zijn eerste overwinning kan behalen. Als hij de fouten achterwege laat, moet hij ver kunnen komen. Er zijn echter kapers op de kust. Zoals Ny Diamondinthesky (2), een snelle dochter van Dream Vacation die voor het eerst wordt gereden door Björn Goop. Die brengt iets extra’s. Supreme Court (9) won half mei onder het zadel in een snelle tijd. Ditmaal wordt hij gereden door Erik Adielsson die hem in het verleden al eens naar de overwinning stuurde. Flash Håleryd (10) heeft de klasse in huis om hoog te eindigen. Hij heeft het alleen niet getroffen met het startnummer. Van één moet Pablo Andover (1) beginnen. De snelheid is aanwezig om een rol te spelen.

Plaats 1:   Night Rhythm (6)
Plaats 2:   Ny Diamondinthesky (2)
Plaats 3:   Supreme Court (9)
Plaats 4:   Flash Håleryd (10)

 

Race 5 - NJ Elinstallation - E30-försök  - Uttagningslopp - Ingår i Misty Trottings Lärlingsserie,  2140 meter bandenstart

Allowable (6) begon het seizoen goed met een snelle en zeer ruime overwinning. Hij kan die lijn hier doortrekken. Aan zijn binnenkant start Prediction (5) die eind februari in Romme nog zegevierde. De ruin van eigenaar Piet van de Poel doet normaal gesproken voorin mee. Raclette (12) was in haar laatste twee starts duidelijk verbeterd met een overwinning en een tweede plaats. Ook nu  verwachten we haar voorin. Pecorino (2) en Xanthis Amber (11) zijn beide in beeld voor een klassering.

Plaats 1:   Allowable (6)
Plaats 2:   Prediction (5)
Plaats 3:   Raclette (12)
Plaats 4:   Pecorino (2)

 

Race 6 - Bilia Toyota - E3 Consolation - Hingstar/Valacker, 2140 meter autostart

Deze race moet Juncio Boko (7) tot een goed einde kunnen brengen. De Donato Hanover-telg zette al een aantal sterke prestaties neer waarvan tweemaal winst. Hij treft wel een aantal goede paarden. Global Action (4) zette in Halmstad goede prestaties neer. De pupil van Joakim Lövgren is bij Örjan Kihlström in vertrouwde handen. Roller Coaster Ås (6) bleef de laatste keer ongeplaatst. Daarvoor was hij driemaal derde en tweemaal winnaar. Hij doet ook nu mee. De Fransman Granit De La Roque (3) ontwikkelt zich goed. Hij verbeterde recent zijn record naar 1.13,6.

Plaats 1:   Juncio Boko (7)
Plaats 2:   Global Action (4)
Plaats 3:   Roller Coaster Ås (6)
Plaats 4:   Granit De La Roque (3)

 

Race 7 - Chapel Hill - E3 Consolation - Ston, 2140 meter autostart

Driejarige merries in actie in de E3 Consolation. Mellby Hope (7) won dit seizoen al drie races. In haar laatste race werd ze uitgeschakeld, maar er zal revanche volgen. Destination Zet (9) is een talent die zeker mee gaat doen om de prijzen. Haar vorm is goed getuige haar recente recordverbetering. Ditmaal moet ze beginnen vanuit het tweede gelid. Galadriel Sisu (6) startte dit seizoen tweemaal en was beide keren geplaatst. Om te winnen zal zij wel verder moeten zijn.  Young Spirit (1) en Jobie Storm (3) noemen we nog voor een klassering. 

Plaats 1:   Mellby Hope (7)
Plaats 2:   Destination Zet (9)
Plaats 3:   Galadriel Sisu (6)
Plaats 4:   Young Spirit (1)

 

Race 8 - ICA Maxi Hälla, 2140 meter autostart

Björn Goop gaat hier vermoedelijk toeslaan met Ronzon Face (5). De zesjarige ruin won in Färjestad na een koers op maat. Pas bij het naderen van de laatste bocht ging hij in de aanval en won hij het ruim. B.B.S. Jhonny (1) finisht vrijwel altijd bij de eerste drie. Dat lijkt er opnieuw in te zitten. Divine (2) wil nog wel eens een foutje maken. Zonder fouten is zij zeker gevaarlijk. Liam Dana (6), Copitex (7) en Digital Diamond (8) hebben de hoogste nummers in het eerste gelid. Een klassering is zeker mogelijk.

Plaats 1:   Ronzon Face (5)
Plaats 2:   Divine (2)
Plaats 3:   B.B.S. Jhonny (1)
Plaats 4:   Copitex (7)

 

Race 9 - MR Arbogavagnar - Diamantstoet, Final, 2140 meter bandenstart.

In deze finale van de Diamantstoet zien wij de merrie van Peter Untersteiner Don't Be Shy (9) niet zomaar geklopt worden. De merrie won al tweemaal en werd een keer tweede uit even zoveel starts. Toch treft zij in Mellby Eye Catcher (8) een hele goede tegenstander. Zij won op Solvalla op overtuigende wijze. Na een ronde koers streek zij neer naast de leider en rondde de klus overtuigend af met Erik Adielsson die haar opnieuw rijdt. Trainer Peter Untersteiner heeft met Vinci I.M. (1) nog een kanspaard in deze race. In vijf starts was de merrie louter één of twee. Aan Stefan Söderkvist de taak om dit te evenaren. Joyeuxanniversaire (7) verkiezen wij boven Beauty Leg (2). Een prachtig bezette race.

Plaats 1:   Don't Be Shy (9)
Plaats 2:   Mellby Eye Catcher (8)
Plaats 3:   Vinci I.M. (1)
Plaats 4:   Beauty Leg (2)

 

Race 10 - A-Optik Eskilstuna - MälardalsCupen, Försök, 2140 meter bandenstart

Een race over de stayersafstand, dit onderdeel van de MälardalsCupen. In het eerste band valt First Heartbeat (2) op. De dochter van Joke Face zag een reeks van plaatsgelden beloond worden met een overwinning. Indie (3) start in hetzelfde vak. Ook zij vertoont een vergelijkbare prestatiereeks. Dit tweetal kan het onderling gaan uitmaken ook gelet op het startvoordeel van twintig meter. Emmylou Love (6) sloot vorig seizoen af met een overwinning. Dat lukte dit seizoen in drie starts nog niet. Bjorn Goop heeft met de Amerikaanse Sweet On You (11) een paard in vorm. De merrie won in Farjestad in 1.15,5b – 2640 meter. Dan doen je vandaag ook gewoon mee.

Plaats 1:   First Heartbeat (2)
Plaats 2:   Indie (3)
Plaats 3:   Sweet On You (11)
Plaats 4:   Emmylou Love (6)

 

Race 11 - Välkommen imorgon till E3- & STL-Finale, 2140 meter bandenstart

Een afsluitende race die vrij open is. Ti Amo Face (4) doet het goed in handen van Erik Adielsson. Dit duo kan de laatste winnaar van de dag worden. In het eerste band start Watering Can (3) die na tegenvallende prestaties opnieuw een kwalificatieproef liep. Zij kan die proef hier gaan bevestigen met een klassering. One Direction (10) won begin deze maand in een snelle tijd. Ook Get Winning (12) verschijnt met een overwinning aan de start. Deze twee verkiezen we boven Victoria Tilly.

Plaats 1:   Ti Amo Face (4)
Plaats 2:   One Direction (10)
Plaats 3:   Watering Can (3)
Plaats 4:   Get Winning (12)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.