Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gävle - 15 maart

Gävle – vrijdag 15 februari 2019 - Start: 18:20

We koersen vrijdag in de omgeving van Stockholm. Eerst rond lunchtijd op Solvalla en dan verleggen we via de E4 het werkterrein naar Gävle ca 170 kilometer boven de Zweedse hoofdstad. Een mooi programma met onder andere de Svensk Travsports Unghästserie en de Dubbelcupen voor koudbloeden. Het eerste onderdeel van de V64 start om ca. 19:30 uur. De starttijd van de eerste race is 18:20

Race 1 - Svensk Travsports Unghästserie - Treåriga Ston, 2140 meter bandenstart

De beginnersklasse in actie. Debutant Dontlooseallmoney (2) liep een proef waarmee zij gelijk een hoofdrol kan opeisen. Het startnummer van deze Bold Eagle-dochter is gunstig. Met Andthedanceisover heeft zij al een snelle broer in de baan. Ook Divina (7) komt voor het eerst in actie. De merrie toonde ook al haar mogelijkheden in de kwalificatieproef. Blownaway (11) en Steps From Heaven (10) hebben het tweede gelid. Een plaats bij de eerste vier is mogelijk. De bandenstart kan met deze nog onervaren paarden beslissend zijn.

Plaats 1:    Dontlooseallmoney (2)
Plaats 2:    Divina (7)
Plaats 3:    Steps From Heaven (10)
Plaats 4:    Blownaway (11)

 

Race 2 -  Montélopp, 1640 meter bandenstart

Pols Crazy Diamond (2) en Jennifer Persson vormen een goed monteduo. Er werd al tweemaal gewonnen en evenzoveel klasseringen behaald. Afgelopen zomer wonnen zij nog in 1.13,9 over de mijl. Het startnummer is in elk geval een voordeel. Oneofthosedays (7) is een interessante deelnemer. Hij maakt in handen van de talentvolle Emilia Leo zijn debuut onder het zadel. Staro In Fact (10) kan in het spoor van de favoriet meetrekken. Een klassering lijkt heel goed mogelijk. Livi Mistress (9) wordt verkozen boven de overige paarden.

Plaats 1:   Pols Crazy Diamond (2)
Plaats 2:   Oneofthosedays (7)
Plaats 3:   Staro In Fact (10)
Plaats 4:   Livi Mistress (9)

 

Race 3 - Fördel Ston, 2140 meter bandenstart

Vijftien koudbloeden in deze race waarvan de favoriet Hakkestadhs Hera (3) de favorietenrol krijgt toebedeeld. Hij won zijn laatste race en bleef daarbij van start tot finish voorop. Hij won het met drie lengtes voordeel. Odin Af Sola (13) won in december bij zijn debuut. Hij maakt vandaag zijn seizoensdebuut na bijna drie maanden afwezigheid. Enig voorbehoud op zijn plaats. Diesel Adrian (8) pakte in zijn laatste start een goede tweede plaats. Hij wordt vandaag gereden door zijn trainer Jan Olof Persson. Napoleon (9) beviel in zijn laatste start. Een hoge klassering zit er opnieuw in. Prins Eld (10) wint aan vorm.

Plaats 1:   Hakkestadhs Hera (3)
Plaats 2:   Diesel Adrian (8)
Plaats 3:  Napoleon (9) & Odin Af Sola (13)
Plaats 4:   Prins Eld (10)

 

Race 4 - V64-1, Svensk Travsports Unghästserie - Fyraåringslopp Ston, 2140 meter bandenstart

Fegurd Am (4) van Per Linderoth verbeterd per start. Zijn won inmiddels eenmaal en was tweemaal tweede. In Västerbo Jolene (1) treft zij een sterke tegenstander. Deze merrie won haar laatste race in een nieuw record van 1.14,6 over de mijl, vertrokken vanaf startnummer acht. Tot nu toe heeft zij in al haar starts wel aan het verwachtingen voldaan. Dat geldt ook voor Miss Silver (6) van Jörgen Westholm. Deze merrie ontwikkelt zich erg goed en gaat zich zeker mengen in de strijd om de overwinning. Olympique Girl (5) verbeterde in haar laatste start ook haar record. Deze vier staan ten opzichte van het tweede band gunstig. Die moeten twintig meter geven. Misschien kan Bear Gift (10) zich plaatsten.

Plaats 1:   Fegurd Am (4)
Plaats 2:   Västerbo Jolene (1)
Plaats 3:   Miss Silver (6)
Plaats 4:   Olympique Girl (5)

 

Race 5 - V64-2, Sleipner Gävles månadstäcke, 1640 meter autostart

Een sprintnummer met twaalf koudbloeden. Jan-Olov Persson brengt vier kanspaarden aan de start.  Järvsö Bukefalos (6) won begin december een vergelijkbare opdracht in Bollnäs. Hij maakte onlangs zijn seizoensdebuut waarin hij derde werd en zal nu dus scherper zijn. Stalgenoot Zulu Lynet (2) won ook zijn laatste race en heeft bovendien een mooi startnummer. Jan-Olov Persson heeft het met Järvsö Fux (9) het qua nummer minder getroffen. Toch is hij zeker niet kansloos met de vos die bijna vijftig procent van zijn starts heeft gewonnen. Ulf Ohlsson is gekoppeld aan Wild Blomma (11). De vijfjarige merrie maakt haar seizoensdebuut.

Plaats 1:   Järvsö Bukefalos (6)
Plaats 2:   Zulu Lynet (2)
Plaats 3:   Järvsö Fux (9)
Plaats 4:   Wild Blomma (11)

 

Race 6 - V64-3,  Välkommen på travgalan lördag 23 mars, 2640 meter bandenstart

De stayers in actie over 2640 meter. Nicklas Westerholm heeft twee ijzers in het vuur. Knifetown Lover (9) moet twintig meter geven aan het eerste band maar dat is voor hem overbrugbaar. Zijn vorm is optimaal. Bij zijn seizoensdebuut werd hij tweede over de afstand van vandaag en dat werd vervolgd met een goede zege in Örebro waarin hij van kop af dicteerde in een snelle tijd. Stalgenoot Scarlets Mirakel (11) start hier twintig meter achter. De afstand is voor hem geen probleem en bij Ulf Eriksson is hij in vertrouwede handen. Dante Sisu (6) en Tottenham (5) hebben beide vorm. Zij starten op gelijke hoogte met de favoriet en moet een plaats kunnen belopen.

Plaats 1:   Knifetown Lover (9)
Plaats 2:   Scarlets Mirakel (11)
Plaats 3:   Dante Sisu (6)
Plaats 4:   Tottenham (5)

 

Race 7 - V64-4,  3-åriga och äldre 40.001 - 115.000 kr. Körsvenskrav kat. 3., 1640 meter autostart

Een race over de mijl. Global U.S.A. (2) debuteerde dit seizoen met een uitstekende tweede plaats voor haar nieuwe trainer Daniel Wäjersten. Zij kan hier die stijgende lijn vasthouden, maar het wordt wel haar eerste race over de mijl. Dessert (4) ging in goede vorm op rust. Bij haar debuut ging het mis, maar we rekenen op herstel van de merrie. Wilshere (6) won zijn laatste start over de mijl. Hij heeft bovendien de steun van Ulf Ohlsson en dat is een groot pluspunt Ook Cheese Action L.W. (9) won de laatste keer over de mijl.

Plaats 1:   Wilshere (6)
Plaats 2:   Global U.S.A. (2)
Plaats 3:   Dessert (4)
Plaats 4:   Cheese Action L.W. (9)

 

Race 8 - V64-5, DubbelCupen, Försök 7 i Meeting, 2140 meter bandenstart

In het eerste band start Bellfaks (1) met Jan-Olov Persson. Hij kan de koers van start af domineren. Ook Uggla I Mossen (3), Järvsö Pegasus (7) en Norheim Svenn (11) vertegenwoordigen de stal van Jan-Olov Persson, maar zij zijn iets minder. Eldvin (8) heeft vorm en dat werd bevestigd met een tweede plaats. Tangen Haap (5) is een toonbeeld van trouw. Hij moet ver kunnen komen. Verder noemen we nog Pydin (9)

Plaats 1:   Bellfaks (1)
Plaats 2:   Eldvin (8)
Plaats 3:   Tangen Haap (5)
Plaats 4:   Pydin (9)

 

Race 9 - V64-6, 3-åriga och äldre 340.001 - 1.500.000 kr. Körsvenskrav kat. 3., 1640 meter autostart.

Een koers over de mijl met Perfect Dynamite (7) die de favorietenrol krijgt toebedeeld. Ondanks het startnummer moet hij deze opdracht met Rikard N Skoglund tot een goed einde kunnen brengen. Zijn vorm is onveranderd goed. Importedfrmdetroit (2) heeft het beter getroffen met het nummer. De Amerikaanse import lijkt in staat om partij te geven. Destiny Am (4) is een echte mijler die bovendien sterke tijden laat noteren. In het tweede gelid noemen we tot slot nog Mr Golden Quick (10) en Jeepster (9). Beide hebben een goede sprint in de benen.

Plaats 1:   Perfect Dynamite (7)
Plaats 2:   Importedfrmdetroit (2)
Plaats 3:   Destiny Am (4)
Plaats 4:   Jeepster (9)

 

Race 10, 3-åriga och äldre högst 40.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 2140 meter bandenstart.

Amore Mio L.L. (6) komt uit een prachtige moederlijn van de legendarische Peace Corps. Zij heeft al enkele snelle broers en zussen en ook Amor Mio L.L. lijkt uit het juiste koershout te zijn gesneden. Mythical Sunset (7) was in beide starts geplaatst en dat moet in deze opdracht ook lukken. In het tweede gelid start Melizza (12) die haar tweede start omzette in een goede zege. Ook haar verwachten we opnieuw in het front. Naast haar start Saphir C.D. (13) die op papier ver moet kunnen komen. De snelheid is aanwezig.

Plaats 1:   Amore Mio L.L. (6)
Plaats 2:   Mythical Sunset (7)
Plaats 3:   Melizza (12)
Plaats 4:   Saphir C.D. (13)  

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.