Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gavle - 26 maart

Gavle - donderdag 26 maart 2020 - Start: 18:20

Race 1: Lopp 1

Een interessante openingsdraverij in Gävle, waarin we het debuut zien van de Bäth pupil Twigs Honor (5), die in een supertijd kwalificeerde en naar wiens debuut wordt uitgekeken. Illfindmywayhome (4) komt ook uit een goede stal en na zijn debuutkoers waar hij zwaar favoriet was (1,40) zal hij proberen hier verder te komen dan een 3e plaats, hij voert de oppositie aan samen met U.S.A. Face (6), die ook een prima eerste optreden maakte. Asterix S.H. (9) won gelijk bij zijn eerste start op deze baan maar hij moet vandaag meters voorgeven waardoor zijn kansen zich lijken te beperken tot de plaatsen, net als voor Eric Halbak (1), die zich al tweemaal plaatste, en Cuenca (8), die we bij haar rentree in de gaten moeten houden.

Plaats 1: Twigs Honor (5)
Plaats 2: Illfindmywayhome (4)
Plaats 3: U.S.A. Face (6)
Plaats 4: Asterix S.H. (9)

 

Race 2: Lopp 2

Driejarigen in de baan in deze draverij met Follow My Lead (1), die uit een goede Finse stal komt en wiens mislukte heroptreden we moeten vergeten want zij boekte vorig jaar bij haar debuut direct een fraaie overwinning. Houdini J.C. (2) maakt hier zijn eerste start in het volste vertrouwen van zijn omgeving, hij voert de tegenstand aan samen met Upgrade Pellini (7), die op Solvalla al in sterke velden liep, en Hombre D. (4), die bij zijn debuut lang niet slecht liep.

Plaats 1: Follow My Lead (1)
Plaats 2: Houdini J.C. (2)
Plaats 3: Upgrade Pellini (7)
Plaats 4: Hombre D. (4)

 

Race 3: Lopp 3

Mellby Hope (10) (opnieuw een paard van Svante Bäth) maakte een verpletterende rentree op deze baan en hij kan hier opnieuw zegevieren als hij weet af te rekenen met And Stitch (9), die op 13 maart in Solvalla voorbleef op She Follow Me (6), laatstgenoemde heeft nu wel een mooier startnummer en kan daardoor een revanche nemen. Iceland Falls (7), die we niet mogen veroordelen op zijn heroptreden en die vandaag in goede handen is bij Orjan Kihlström, heeft zicht op een plaatsgeld met Normal Capture (4), die het momenteel prima doet en die er in het eerste band mooi in staat, en Monique Tooma (8), die ondanks dit startnummer kansrijk blijft.

Plaats 1: Mellby Hope (10)
Plaats 2: And Stitch (9)
Plaats 3: She Follow Me (6)
Plaats 4: Iceland Falls (7)

 

Race 4: Lopp 4

Het eerste onderdeel van de V64 vanavond met 4-jarige hengsten en ruins van een hoog niveau, waar de uitstekende Global Adventure (1), die vorig jaar 2e werd in de Breeders Crown, verbeterd zal zijn na zijn rentrée in Bergsäker en geholpen door dit mooie startnummer kansrijk is. Hij is een solide favoriet tegenover Admiral As (5), die een fraaie zege behaalde over langere afstand in Farjestad waar hij meters moest voorgeven, en die hem stevig partij kan bieden, net als Golden Dream M.E. (8), die hem de laatste keer voorbleef en die zal proberen een tweede zege op rij te behalen, hij loopt opnieuw zonder ijzers. Jason’s Camden (7) komt uit Amerika en debuteert met veel ambities in Zweden voor de rekening van Daniel Redén.

Plaats 1: Global Adventure (1)
Plaats 2: Admiral As (5)
Plaats 3: Golden Dream M.E. (8)
Plaats 4: Jason’s Camden (7)

 

Race 5: Lopp 5

De koudbloeden van 4 jaar oud in de baan met Tekno Jerven (8) die twee gemakkelijke zeges boekte in Böllnas en die voor een derde op rij gaat. Dat is mogelijk maar hij treft hier wel enkele goede paarden die van rust komen zoals Bäcklös Uriel (6), Alfa Lina (5) en Byske Philip (4), die allen al veel sneheid toonden als 3-jarige en die we gelijk in de gaten moeten houden. Järvsö Elling (7) heeft ook voldoende klasse en kan goed finishen, hij is niet bij voorbaat verslagen.

Plaats 1: Tekno Jerven (8)
Plaats 2: Backlos Uriel (6)
Plaats 3: Alfa Lina (5)
Plaats 4: Byske Philip (4)

 

Race 6: Lopp 6

Everest Sisu (11) won gemakkelijk van start tot finish en zelfs nu hij niet dezelfde tactiek kan hanteren door zijn nummer in het tweede gelid is hij onze favoriet in dit veld. De tegenstand kan komen van Findus M. (4), die onlangs achter hem 2e werd en die nu een veel beter startnummer heeft getroffen. De Amerikaan Matter of Fact (9) liep dit jaar twee goede koersen in Zweden en kan dichtbij de favorieten eindigen net als de heroptredende Selma Töll (5), die we op basis van haar prestaties van vorig jaar gelijk in de gaten moeten houden, Melizza (2), die al in sterkere velden liep en onlangs haar vorm toonde, en Lady Youline (8), die we ook niet mogen onderschatten.

Plaats 1: Everest Sisu (11)
Plaats 2: Findus M. (4)
Plaats 3: Matter of Fact (9)
Plaats 4: Selma Toll (5)

 

Race 7: Lopp 7

Very Charming (7) is in topvorm en bleef onlangs een goed paard van Daniel Redén voor, hij kan hier ongetwijfeld een grote rol spelen voor de overwinning, zelfs tegen Solitary Champ (11), die ook al veel talent toonde en die hem zelfs vanuit het tweede gelid stevig partij kan bieden. Rossa Regina (6) keert met verwachtingen terug van rust en heeft zicht op een podiumplaats net als Blue Star Cantab (10), als hij zijn vorm van de afgelopen winter kan laten zien, Meshan (9), die we niet te snel mogen weglaten, en Up To The Minute (4), die verbeterd zal zijn na een rentree op deze baan.

Plaats 1: Very Charming (7)
Plaats 2: Solitary Champ (11)
Plaats 3: Rossa Regina (6)
Plaats 4: Blue Star Cantab (10)

 

Race 8 : Lopp 8

In deze draverij zien we een terugkeer in de baan van Minnestads El Paso (7), die het deze winter enkele keren uitstekend deed op Vincennes en die bij zijn terugkeer in Zweden een betrouwbare favoriet is. Ebony Boko (3) keert terug van rust maar is erg snel en kan met dit nummer de kop pakken, hij voert de oppositie aan samen met Hill Street (8), die vorig jaar in sterke velden startte en die we in de gaten moeten houden, en Jefferson Dotcom (1), die het momenteel uitstekend doet. Picasso (5) steekt in goede vorm en hij completeert onze keuze.

Plaats 1: Minnestads El Paso (7)
Plaats 2: Ebony Boko (3)
Plaats 3: Hill Street (8)
Plaats 4: Jefferson Dotcom (1)

 

Race 9 : Lopp 9

Het laatste onderdeel van de V64 vanavond is gereserveerd voor de koudbloeds, met Tangen Haap (9), die vorig jaar in sterke velden actief was en die een zegevierend heroptreden maakte. Hij is onze favoriet ten koste van Pydin (12), die deze keer dichter bij hem kan eindigen, en Steinfaks (15), die ook komende is na een rentrée. Björs Frej (8) heeft een goed koersverloop nodig want dan kan hij erg snel eindigen, hij doet mee voor de betere plaatsgelden net als Bellfaks (2), op basis van zijn oude vorm, Don Viking (1), die zijn laatste start won, B.W.Sture (11), die weer ons vertrouwen krijgt, en Guli Rubin (4), die ons in zijn laatste start weer geruststelde.

Plaats 1: Tangen Haap (9)
Plaats 2: Pydin (12)
Plaats 3: Steinfaks (15)
Plaats 4: Bjors Frej (8)

 

Race 10: Lopp 10

Västerbo Replique (2) staat bij dit heroptreden een stuk lichter dan normaal en hij kan op basis van zijn prestaties van vorig jaar met dit mooie nummer gelijk de hoofdrol spelen. Marengo (7) kwam maar weinig tekort in sterke velden op Solvalla en kan hier weer wat moed op doen, hij voert de tegenstand aan samen met Brad de Lina (10), die we in de gaten moeten houden, net als Mythical Sunset (9). Mercedes (5) heeft kansen als zij foutloos blijft, zij komt hierna met Xanthis Millpond (1), die in vorm is en een mooi startnummer heeft.

Plaats 1: Vasterbo Replique (2)
Plaats 2: Marengo (7)
Plaats 3: Brad de Lina (10)
Plaats 4: Mythical Sunset (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.