Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gowran Park - 9 april

Gowran Park – dinsdag 9 april 2019 – starttijd 17.05

 

Race 1 Irish Stallion Farms Ebf Median Auction Maiden - starttijd 17.05

Basic Law (3) heeft recent het beste resultaat neergezet door op een tweede plaats te eindigen, eind vorige maand. Hij kwam 2½ te kort tot de winnaar maar liet de 13 overige paarden meer dan 2½ lengtes achter zich. Pocotaligo (9) had geen spectaculair debuut toen hij negende werd in oktober. Wel wist hij eind maart zich te herpakken toen hij op plaats 4 van de 17 eindigde met 3½ lengtes tot winnaar Sherkali. Voor In My Business (12) geldt grotendeels hetzelfde. Zijn debuut viel tegen maar de race erna wist hij netjes te eindigen. In dit geval op een vijfde plaats met ongeveer 4½ achter de nummer één. Deze race werd gelopen op Gowran Park, waar hij ook vandaag loopt. Fugacious (5) liep zijn eerste en laatste in oktober op Limerick. Van de 13 paarden kwam hij tot plaats 5. Dit deed hij met 4¾ lengtes verschil.

Plaats 1: Basic Law (3)
Plaats 2: Pocotaligo (9)
Plaats 3: In My Business (12)
Plaats 4:: Fugacious (5)

 

Race 2 Irish Stallion Farms Ebf Fillies Handicap - starttijd 17.35

Innamorare (8) is een 4 jarige merrie getraind door G P Cromwell. Vandaag zal zij proberen om voor de derde keer op rij te winnen. Dit zal haar niet makkelijk gemaakt worden door onder andere Waitingfortheday (4) die maar een halve lengte achter Innamorare zat toen zij in november won.  Dat was voor Waitingfortheday ook de laatste race die zij liep. Van de 13 gelopen races is ze alleen in haar eerste vier buiten de plaatsen gekomen. In alle races daarna eindigde zij nooit lager dan een derde plaats waarvan 4 met winst. Zij kan sterker blijken dan Innamorare, zeker omdat ze er qua gewichten er beter vanaf komt. Tuamhain (10) kan hier ook een grote rol gaan spelen. Naast course&distance winnaar te zijn, heeft zij ook al eens de favoriet verslagen. Haar laatste race in november wist ze niet hoger dan een twaalfde plaats te komen maar was voor de race al erg onrustig. Hiervoor was zij in goede vorm en behaalde haar beide races ervoor nog winst. Crotchet (3) kwam niet hoger dan een achtste plaats in haar laatste race, die ook in november was, terwijl ze vanaf augustus nog twee maal er met de winst vandoor ging en daartussen nog een derde plaats behaalde met maar een halve lengte tot de winnaar.

Plaats 1: Waitingfortheday (4)
Plaats 2: Innamorare (8)
Plaats 3: Tuamhain (10)
Plaats 4: Crotchet (3)

 

Race 3 Betvictor Bet 5 Get 30 Offer Handicap (Div 1) - starttijd 18.05

Peshkova (1) lijkt hier een goede kans te hebben ondanks dat ze als twaalfde eindigde in haar laatste race waar ze gehinderd werd. Ze kent sterkere concurrentie en zal hier minstens een plaats moeten weten te bemachtigen. Villa Maria (9) is in 11 races tot nu toe 3 keer geplaatst. Ze is nog nooit eerste geworden maar maakt daar vandaag wel kans op. In haar laatste race, eind vorig jaar, werd ze zesde op minder dan 4 lengtes achter de nummer één. Waitaki (3) is een wat meer bekend paard, wat met name komt door haar 39 gelopen races. Hiervan wist ze zich 14 keer naar de plaatsen te rennen maar heeft pas 2 keer kunnen winnen.  Haar laatste daarvan was in juni 2018. Heeft op deze baan meermaals goede prestaties neergezet. Dat Althib (10) hier wint is onwaarschijnlijk maar de 5 jarige ruin maakt wel kans op een plaats. In ¼ van zijn races is hij geplaatst waarvan één maal met winst. Dit was in zijn voorlaatste race in oktober. Zijn meest recente race was begin november waar hij op plaats 8 eindigde op ongeveer 4½ lengtes verschil tot de winnaar.

Plaats 1: Peshkova (1)
Plaats 2: Villa Maria (9)
Plaats 3: Waitaki (3)
Plaats 4: Althib (10)

 

Race 4   BetVictor Bet 5 Get 30 Offer Handicap (Div 2) - starttijd 18.40

Nisior Donn (4) won haar meest recente race met 1¼ marge op Dundalk uit een veld van 12. In januari startte ze twee keer. Halverwege die maand kwam ze binnen op een tweede plek en kwam maar 1 lengte te kort tot de winnaar en aan het eind van diezelfde maand werd ze vijfde met maar 1½ lengte verschil. Annie Fior (3) kwam 3 dagen geleden nog aan de start op Leopardstown en won met een neklengte verschil. Haar race daarvoor werd ze zesde met 3½ afstand tot de winnaar. Die race was maar 3 dagen voor haar laatste race en de vraag is of ze na zo’n korte tijd rust in goede conditie aan de start komt. 3 starts in een week tijd valt elk paard zwaar en dat is ook de reden waarom de stem naar Nisior Donn gaat. Mulzamm (7) is één van de vier paarden uit deze race die uit de stal van Denis Hogan komt. Startte 8 keer in 2019 en wist daarvan 6 keer  binnen de plaatsen te blijven. Daartussen zat één maal winst in begin maart. Zijn laatste race liep hij 2 weken geleden waar hij als runner-up de finish over kwam met minder dan 1 lengte tot winnaar Takeachancejimmy. Eacharn (2) zat in zijn vorige race op iets meer dan 2 lengtes achter winnaar Confrontational ondanks dat hij op een vijfde plaatst terecht kwam. Is in 9 van de 23 starts geplaatst maar de vorm is nog steeds beter dan vele paarden die hier meelopen. Alle bovengenoemde paarden hebben al eens gewonnen over deze afstand maar geen van allen op deze baan.

Plaatst 1: Nisior Donn (4)
Plaats 2: Annie Fior (3)
Plaats 3: Mulzamm (7)
Plaats 4: Eacharn (2)

 

Race 5 Gowran Park Golf Club Handicap - starttijd 19.10

Er is maar één paard wat (recent) heeft gewonnen en dat is de 3 jarige hengst Ice Bullet (14). Eind februari won hij met een neklengte verschil van Libras Power, al zaten de nummers drie en vier het paar ook aardig op de hielen. Ondanks dat dit zijn enige plaatsing is in 4 races, maakt hij de beste kans als hij zijn vorm weet te behouden. Zo niet, dan kan Paris Duvet (2) mogelijk de winst voor zijn neus wegkapen. De 3 jarige merrie werd in februari zesde maar wist de ‘’schade’’ binnen 4 lengtes te houden. Haar 2019 begon ze goed toen ze naar een tweede plaats liep en een halve lengte achter de winnaar kwam. Dandy Belle (8) heeft in vergelijking ‘’veel’’ races gelopen. Toch wist hij in 8 starts maar twee keer een tweede plaats te behalen. Bij beide races deed hij dat in augustus van vorig jaar. Vorige maand was zijn laatste start waar hij zesde werd op Dundalk met 4¾ lengtes tussen hem en de winnaar. Gatsby Cap (18) kan hier nog verassend uit de hoek komen. In 5 starts is hij nog niet geplaatst maar wist wel bijna altijd op korte afstand achter de winnaar te finishen. Eergisteren liep hij op Cork waar hij zesde werd in een veld met 18 deelnemers en iets meer dan 7 lengtes achter winnaar The Names Jock eindigde.

Plaats 1: Ice Bullet (14)
Plaats 2: Paris Duvet (2)
Plaats 3: Dandy Belle (8)
Plaats 4: Gatsby Cap (18)

 

Race 6 Follow at betvictorracing On Twitter Fillies Maiden - starttijd 19.40

In deze race lijkt het tussen 2 paarden te kunnen gaan. Solage (10) getraind door J S Bolger, werd tweede tijdens haar debuut in oktober in een veld van 13 paarden met een neklengte verschil en maakte duidelijk indruk. Maria Christina (5) werd vierde op haar debuut wat ook in november was. Dat veld was met 20 deelnemers aanzienlijk groter en hier wist zij op 1¼ van de winnaar te eindigen. Four Leaf Clover (4) liep ook in diezelfde race maar kwam niet hoger dan een achtste plaats met in totaal 5¾ verschil tot de winnaar. Quote (8) zat in die race maar een hoofdje achter Four Leaf Clover en weet misschien nu verder te komen. Kleine voorkeur van dit stel naar Quote omdat hij een moeilijkere race voor zijn kiezen kreeg. Al met al een lastige race door de weinige ervaring en resultaten van alle paarden, al steken de eerste 2 er met kop en schouders bovenuit.

Plaats 1: Solage (10)
Plaats 2: Maria Christina (5)
Plaats 3: Quote (8)
Plaats 4: Four Leaf Clover (4)

 

Race 7 Tickets Online At www.gowranpark.ie Maiden - starttijd 20.10

Minnie Haha (15) heeft uit dit rijtje er de meeste races op zitten. Zij heeft er 7 gelopen waarbij het 3 maal tot de plaatsen kwam. Zo ook in haar laatste race vorige maand, die ze verloor met 2¾ van Bobby Boy. Dat was haar eerste start sinds oktober 2018. Ook grote kanshebber in deze race is Jassaar (4), die vorig jaar op een halve lengte verschil van toppaard Sir Erec wist te komen. Dat was zijn eerste race na zijn debuut waar hij als achtste binnen kwam. De voorkeur gaat niet naar hem omdat zijn concurrentie (op Sir Erec na), een stuk minder sterk bleek dan de concurrentie waar Minnie Haha tegen heeft gelopen. Telepathy (17) liep zijn debuut al in 2017 en wist zich meteen te plaatsen als derde. Zijn eerstvolgende race was in juli 2018 waar hij als tweede over de finish kwam. Sinds die race heeft hij niet meer gelopen maar het is duidelijk dat hij na een langere periode goed weet te starten. Johnny Drama (5) moest zijn debuut starten in een veld van 22. Toch wist hij het er daar goed vanaf te brengen met een zevende plaatst en iets meer dan 3 lengtes verschil tot de nummer één. In november liep hij zijn tweede en laatste race waar hij als tweede binnen kwam op maar een neklengte afstand.

Plaats 1: Minnie Haha (15)
Plaats 2: Jassaar (4)
Plaats 3: Telepathy (17)
Plaats 4: Johnny Drama (5)

 

Race 8 Betvictor Proudly Supporting Irish Racing Race - starttijd 20.40

De voorkeur in deze race gaat uit naar Twilight Payment (2) die in zijn laatste race (in oktober) op een derde plaats finishte, iets meer dan 4 lengtes achter Sir Erec. Laatstgenoemde liep helaas fataal letsel maar behaalde een rating van 151. Twilight Payment heeft is sinds 2018 maar één maal buiten de plaatsen gevallen toen hij vierde werd in setember. Alle plaatsingen waren op minder dan 5 lengtes achter de winnaar. Start vandaag voor het eerst sinds oktober. De 4 jarige Hasanabad (5) maakte in april vorig jaar zijn debuut en werd daar derde op 4 lengtes achter de winnaar. Diezelfde winnaar heeft momenteel een rating van 113 en winstpercentage van 33%. Hasanabad heeft nog alle ruimte voor verbetering en kan dat in een race als deze laten zien. Brazos (1) heeft 10 races op de teller staan en heeft 4 daarvan gewonnen. Daarvan was zijn laatste winst in oktober 2018. Daarna is hij in november nog één maal gestart waar hij 16 van de 20 eindigde in een race waar hij steeds verder naar achteren weg zakte. Whirling Dervish (6) kwam als runner-up over de finish tijdens zijn laatste race in november. Dit deed de 4 jarige ruin op iets meer dan 6 lengtes achter de winnaar. Zijn 2 races ervoor kwam hij niet in de buurt van een plaatsing maar kan hopelijk weer zijn vorm herpakken. Heeft 7 races gelopen waarvan hij bij 5 een plaatsing wist te bemachtigen en één keer wist te winnen.

Plaats 1: Twilight Payment (2)
Plaats 2: Hasanabad (5)
Plaats 3: Brazos (1)
Plaats 4: Whirling Dervish (6)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.