Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gowran Park - 8 mei

Gowran Park - woensdag 8 mei 2019 - starttijd 18.25

 

Race 1 BetVictor Maiden - starttijd 17.50

Een aantal paarden maakt hier haar debuut maar de meeste paarden hebben één of twee races in de benen. Time Tunnel (12) is één van de paarden die hier vandaag haar debuut zal maken. Ze wordt getraind door D K Weld, die over de afgelopen 2 weken een winstpercentage van 24% heeft. Tel daarbij haar afstamming op (Invincible Spirit) en we hebben een mogelijke winnaar. Galtee Mist (9) heeft haar beide races eind 2018 gelopen waarvan ze als beste op een tweede plaats eindigde op minder dan een lengte afstand van de winnaar uit een veld van 18 op Naas. Ook Twentysixthstreet (8) maakt hier zijn debuut. De Zoffany gefokte ruin komt van trainer A Hughes waarvan er de afgelopen weken al een winnaar van zijn stal kwam. Landing Zone (4) heeft er net als Galtee Mist, twee races op zitten. Zijn debuut maakte hij al in augustus vorig jaar waar hij niet verder kwam dan een twaalfde plaats. Na een tijd niet op de baan te zijn geweest kwam hij in april terug om naar een zesde plaats te lopen en op iets meer dan 6 lengtes van de winnaar te komen.

Plaats 1: Time Tunnel (12)
Plaats 2: Galtee Mist (9)
Plaats 3: Twentysixthstreet (8)
Plaats 4: Landing Zone (4)

 

Race 2 Paulstown Handicap - starttijd 18.25

Pepperoni Pete (1) liep 3 races dit jaar en behaalde in zijn laatste race het beste resultaat tot nu toe, toen hij als tweede over de streep kwam en maar een neklengte achter de winnaar zat in een veld van 13. Carefully (14) liep in totaal 4 races, waarvan 2 in 2019. De 3 merrie getraind door A P O’Brien kwam begin april op een zevende plek binnen om eind april sterk te verbetere door op een vierde plaats binnen te komen met minder 3 lengtes tot de winnaar. Afric (3) begon zijn carrière in april dit jaar. Daar kwam hij tijdens zijn debuut op een derde plaats om zijn beide races erna als vijfde te eindigen. In zijn meest recente race zat hij  7½ lengtes achter de nummer één. Njord (17) maakte in september 2018 zijn debuut en liep begin april in zijn eerste races voor 2019 en wist op maar 3 lengtes tot de winnaar te komen op Cork in een veld van 18.

Plaats 1: Pepperoni Pete (1)
Plaats 2: Carefully (14)
Plaats 3 Afric (3)
Plaats 4: Njord (17)

 

Race 3 BetVictor Irish EBF Vintage Tipple Stakes - starttijd 18.55

True Self (1) verschijnt het best in vorm aan start. De 6 jarige merrie getraind door W P Mullins heeft haar laatste 3 races gewonnen. Allen op verschillende banen en over verschillende afstanden. Haar laatste race was in november 2018 waar ze met 2¼ won. Dit wordt haar eerste start voor 2019. Jaega, Echo Park en Bongiorno, liepen allemaal tegen elkaar in hun meest recente race, in april dit jaar. Jaega (4) kwam met een vijfde plaats, boven de overige twee paarden. Daarbij wist ze 1¾ lengte voor Echo Park te blijven, die met een zesde plaats genoegen moest nemen. Voor Jeaga wordt dit haar zevende start. Echo Park (3), kwam in haar laatste race zogezegd op een zesde plaats op 4¾ lengtes achter de winnaar terwijl ze extra meters maakte na de laatste bocht (omdat ze aan de buitenkant liep). Dit was haar eerste start van dit jaar. Van haar 8 gelopen races eindigde ze er bij  6 binnen de plaatsen waarvan ze er 2 gewonnen heeft. Bongiorno (2) werd achtste in die race en zat op 8¾ lengtes achter de winnaar. Tot nu toe is zij 7 maal gestart en liep daarbij 4 keer in de plaatsen waarvan één maal winst.

Plaats 1: True Self (1)
Plaats 2: Jaega (4)
Plaats 3: Echo Park (3)
Plaats 4: Bonriorno (2)

 

Race 4 BetVictor Handicap - starttijd 19.25

Giorni Felice (15) won één keer uit 15 races en plaatste zich daarnaast nog 3 keer. Zijn laatste race was eind april waar hij 2 lengtes te kort kwam en als runner-up de finish over kwam. Ook in races met lagere plaatsingen weet hij vaak niet ver van de winnaar te eindigen. Hey Little Boy (8) heeft er in totaal 15 races op zitten waarvan er 4 over flat (zoals ook vandaag over gelopen zal worden). Van die 4 races is de 6 jarige ruin nog niet geplaatst. Wel kwam hij in zijn meest recente races op een vierde plaats toen hij op 4¼ lengte achter winnaar Teologia wist te komen. Deze laatstgenoemde zal niet in dit rijtje voorkomen omdat hij in zijn 4 races erna er maar bij één goed wist te presteren. Hey Little Boy komt uit de stal van W P Mullins en loopt zijn eerste race sinds oktober 2018. Sbraase (10) heeft veruit de meeste ervaring uit deze lijst. Met welgeteld 55 gelopen races, waarvan er 5 op zijn naam. Zijn laatste paar races uit zijn 2018 seizoen liep hij sterk, met in november winst en een maand later een tweede plaats. Eind april startte hij zijn 2019 seizoen en liep op Navan naar een zevende plaats in een groot veld van 20. Hij kwam niet dichterbij dan 10 lengtes van de winnaar. Mastermind (13) heeft over flat 10 maal gelopen en plaatste zich daarvan 3 keer. In zijn eerste race dit jaar, verloor hij zijn jockey na een slechte landing. Zijn race erna maakte hij dit goed met een tweede plaats. Zijn laatste race kwam hij niet hoger dan een zesde plaats (van de 10) op Cork met 12 lengtes tot de nummer één.

Plaats 1: Giorni Felice (15)
Plaats 2: Hey Little Boy (8)
Plaats 3: Sbraase (10)
Plaats 4: Mastermind (13)

 

Race 5 Irish Stallion Farms EBF Fillies Maiden - starttijd 19.55

Qua paarden is deze race vergelijkbaar met de eerste race van vandaag. Ook hier maken een aantal paarden hun debuut maar een aantal hebben ook al een paar starts gehad. Ondanks dat Magic Fountain (1) tijdens haar debuut als tiende van de achttien eindigde, maakt zij een goede kans mits ze wat eerder naar voren wordt gereden. Zij is gefokt uit uitstekende bloedlijnen (War Front) en kan het daardoor extra goed gaan doen. Datzelfde geldt voor Anya Ylina (6) die uit de lijnen van Oasis Dream komt en van trainer D K Weld komt, die de afgelopen dagen al meerdere winnaar had. Romantic Proposal (13) werd op haar debuut derde met 5½ lengtes tot de winnaar. Zoals ook die race, bestaat ook dit veld uit 17 deelnemers. Coolbawn Magic (1) liep beide races naar een vijfde plaats en beide met iets meer dan 3 lengtes verschil tot de winnaar. Deze velden waren met 8 en 9 deelnemers aanzienlijk kleiner. Toch zal de (al) 8 jarige merrie het hier tot de plaatsen moeten kunnen maken.

Plaats 1:Magic Fountain (10)
Plaats 2: Anya Ylina (6)
Plaats 3: Romantic Proposal (13)
Plaats 4: Coolbawn Magic (1)

 

Race 6 Irish Stallion Farms EBF Median Auction Maiden - starttijd 20.25

Trainer J P O’Brien deze race vorig jaar met Irish Minister en maakt hier goede kans met Snapraeceps (16). De 3 jarige merrie liep vorige maand haar eerste race waarbij ze derde werd op minder dan één lengte afstand van winnaar Basic Law. Laatstgenoemde won 2 van de 3 gelopen races. Shennan (8) met 2½ lengtes tot de winnaar, tweede op zijn debuut. De 3 jarige hengst liep toen in een veld van 17 op Cork en wordt getraind door M Halford. Basrah Breeze (12) maakte ook in april haar debuut waar ze als derde de streep over kwam. Tussen haar en de winnaar zaten 6½ lengtes maar er was een overduidelijke winnaar die dag. Arabeska (11) liep tot nu toe 3 races waarvan 2 dit jaar plaatsvonden. Ongeveer 3 weken geleden kwam zij als achtste binnen uit 20 deelnemers op iets meer dan 8 lengtes achter de winnaar. Haar race erna kwam ze een hoofdje te kort waardoor ze tweede werd op Dundalk.

Plaats 1: Snapraeceps (16)
Plaats 2: Shennan (8)
Plaats 3: Basrah Breeze (12)
Plaats 4: Arabeska (11)

 

Race 7 Racing Again At Gowran Park 29th May Handicap (Div 1) - starttijd 20.55

Nog maar 3 dagen geleden liepen Insane Bolt, Meryems Way en Gatsby Cap tegen elkaar en eindigde in de bovengenoemde volgorde. Toch gaat deze keer de voorkeur uit naar Meryems Way (15) die met 9-1 gewicht liep en nu maar 8-7 mee hoeft te nemen. In 8 races heeft zij 3 maal de plaatsen weten te behalen waarvan ze er één keer met de winst vandoor ging. Dit was haar voorlaatste race begin vorige maand waar zij met 2¾ lengtes won op Gowran Park, waar deze race ook verreden zal worden. Haar meest recente race werd ze met een neklengte verschil tweede achter Insane Bolt. Insane Bolt (2) krijgt 9-10 gewicht mee, wat maar iets minder is dan de 9-12 waarmee hij zijn vorige start won. Eerder dit jaar liep hij ook al een nette race op Gowran Park toen hij vierde werd met minder dan 4 lengtes tot de winnaar. En deze winnaar was niemand minder dan Meryems Way. Gatsby Cap (10) won 2 weken geleden voor het eerst in zijn carrière, bestaande uit 7 races. Met 1¾ lengtes won hij in een veld van 9 paarden op Dundalk. Zijn meest recente race, zoals hierboven benoemd, 3 dagen geleden waar hij 1½ lengtes achter Insane Bolt kwam. Force Of Cashen (16) zal vandaag zijn vijfde race lopen. Zijn eerste 3 races kwam hij niet hoger dan een elfde plaats maar liet anderhalve week geleden zien dat hij veel beter kan toen hij naar als vijfde eindigde in een veld met 18 deelnemers. Ondanks dat hij zich ook hier niet wist te plaatsen, zat hij maar iets meer dan 1½ lengte van de winnaar af.

Plaats 1: Meryems Way (15)
Plaats 2: Insane Bolt (2)
Plaats 3 Gatsby Cap (10)
Plaats 4: Force Of Cashen (16)

 

Race 8 Racing Again At Gowran Park 29th May Handicap (Div 2) - starttijd 21.25

Van zijn 9 starts heeft de 4 jarige ruin Kudbegood (1) nog niet weten te winnen maar kan daar vandaag verandering in brengen. Een aantal dagen geleden finishte hij als derde, al zat hij maar een halve lengte achter winnaar Khafaaq. Heeft samen met Midnitemudcrabs met een rating van 58, één van de hoogste ratings deze race. Laatstgenoemde Midnitemudcrabs (2) liep haar laatste race in dezelfde race als Kudbegood maar kwam niet hoger dan een vijfde plaats. Dit was 2½ achter winnaar Khafaaq en 2 lengtes achter Kudbegood. Haar race ervoor werd ze tweede (ook op de baan van vandaag) op nog geen lengte afstand van winnaar Annie Fior. Diezelfde winnaar heeft momenteel een rating van 81. Lady Scathach (5)wist tot nu toe maar één van haar acht races te winnen. Wel deed zij dit tijdens haar laatste start, 3 dagen geleden op Gowran Park met 2¼ lengtes winst tot de nummer twee met de nummer drie op 3¼ daar pas achter. Guiding (15) is met haar 3 jaar één van de jongere paarden in dit veld. Ze heeft 7 starts gemaakt en wist de beste prestatie in haar meest recente race te leveren. Eind vorige maand werd ze derde met 2 lengtes afstand tot de winnaar.

Plaats 1: Kudbegood (1)
Plaats 2: Midnitemudcrabs (2)
Plaats 3: Lady Scathach (5)
Plaats 4: Guiding (15)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.