Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Graignes - 15 februari

Graignes – vrijdag 15 februari 2019 - Start 16.22 uur

Race 1: Prix Renault Scauto Saint-Lo

Nadat zij een mooie winnares was op een lager niveau op de baan van Saint-Brieuc op 11 februari zijn wij positief over de kansen van de zonder ijzers lopende Brume de Lunes (4), zelfs nu zij sterkere tegenstand treft. De merrie van Guillaume Cardine zal in eerste instantie op moeten passen voor de kansen van Carmela (8), die mogelijkheden heeft maar nog steeds riskant is, en van Aragonaise (14), van wie we progressie mogen verwachten na haar rentreekoers en die vorig jaar een koers won op deze baan. Charmeur du Vivier (9), in topvorm en mooi ingeschreven tegen de winsomgrens, Clara du Bocage (17), waar we in dit veld niet omheen kunnen, en Crack des Landes (1), die goed presteert op deze baan, komen hierna. Aubrac du Rib (2), die over het algemeen een grote mate van betrouwbaarheid toont, en de verdienstelijke Clever Blue (6) zullen de liefhebbers van outsiders interesseren.

Plaats 1: Brume de Lunes (4)
Plaats 2: Carmela (8)
Plaats 3: Aragonaise (14)
Plaats 4: Charmeur du Vivier (9)
Plaats 5: Clara du Bocage (17)

 

Race 2: Prix Jaminska

Dollar du Châtelet (10) vindt hier een mooie inschrijving aan de kop en zonder ijzers lijkt hij een goede favoriet in deze koers. De tegenstand voor de pupil van Christian Jouenne wordt in principe aangevoerd door de verdienstelijke Dello Sun (11), op voorwaarde dat hij buiten de fouten blijft, en door de talentvolle Domingo d'Ela (6), die we echter bijna een jaar geleden voor het laatst op de baan zagen. Dorélie de Labroye (2), overtuigend winnares eind december op de baan van Cordemais, Django de Mongochy (14), die bij zijn heroptreden na enkele maanden rust een stuk beter liep dan de klassering doet vermoeden, en Derby Story (8), over het algemeen regelmatig presterend, zullen ook hun aanhang hebben. Dunty des Landes (7), in vorm maar beter presterend in de monté, en Darwin du Rib (18), op een oude waarde, zijn paarden die het feestje van de favorieten kunnen verstoren!

Plaats 1: Dollar du Chatelet (10)
Plaats 2: Dello Sun (11)
Plaats 3: Domingo d’Ela (6)
Plaats 4: Dorelie de Labroye (2)
Plaats 5: Django de Mongochy (14)

 

Race 3: Prix de la Brasserie de l’Hippodrome

In deze zeer open koers hebben wij een voorzichtige voorkeur voor Etoile Mystic (14), die in het algemeen een betrouwbare indruk maakt, en Exotica Idef (13), onlangs winnares op deze baan maar die hier nu 25 meter moet voorgeven, of eventueel Elfa Baz (3), die grote vooruitgang boekt sinds begin dit jaar. Eroxane du Vivier (12), die klasse heeft maar bijna een jaar niet liep, Eva Nonantaise (16), momenteel in vorm, en Elégante Cravache (10), rondom zonder ijzers bij haar heroptreden, zijn niet bij voorbaat verslagen, verre van dat. Emeraude d'Yvel (15), ongeslagen in twee starts op deze baan, en Etoile Rochelaise (18), mooi ingeschreven tegen de winsomgrens, zijn in staat om een rol in de aankomst te spelen.

Plaats 1: Etoile Mystic (14)
Plaats 2: Exotica d’Idef (13)
Plaats 3: Elfa Baz (3)
Plaats 4: Eroxane du Vivier (12)
Plaats 5: Eva Nonontaise (16)

 

Race 4: Prix Lady d’Auvrecy

Indien foutloos zou de goede Figaro Gema (9) deze koers zomaar kunnen winnen. Frivolo Bello (6), die we weer in vertrouwen moeten nemen, en Fun Jeloca (7), die een goed heroptreden deed op deze baan, staan klaar bij een eventueel falen van de pupil van Marc Sassier. Fitzroy (2), die steeds verbetert en voor het eerst zonder achterijzers loopt, en Furyo (4), die vorig jaar duidelijk talent ten toon spreidde, completeren onze selectie.

Plaats 1: Figaro Gema (9)
Plaats 2: Frivolo Bello (6)
Plaats 3: Fun Jeloca (7)
Plaats 4: Fitzroy (2)
Plaats 5: Furyo (4)

 

Race 5: Prix Jirella

Fania des Erablais (4), die al mooie dingen voor de sulky heeft laten zien, dient bij haar debuut onder het zadel gelijk in de gaten gehouden te worden, ook omdat zij gereden wordt door Yoann Lebourgeois. Als tegenstanders zien wij vooral Forever du Rib (15), om wie we in dit veld niet heen kunnen, en Fybèle de la Frad (16), mooi ingeschreven tegen de winsomgrens en voor de eerste keer zonder ijzers. Fortuna Turgot (13), wiens enige start in deze discipline vorig jaar resulteerde in een knappe 3e plaats in Laval, Fiesta Del Phedo (7), in prima vorm, en Fidzi Rose (12), foutloos (?), zijn meer een tweede keus. Fougeray du Rib (14), ervaren, en de verdienstelijke Fierté d'Auvrecy (5) zijn interessant voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Fania des Erablais (4)
Plaats 2: Forever du Rib (15)
Plaats 3: Fybele de la Frad (16)
Plaats 4: Fortuna Turgot (13)
Plaats 5: Fiesta del Phedo (7)

 

Race 6: Prix de Port-Saint-Pierre

De bij haar heroptreden in Saint-Brieuc fraai winnende laatbloeier Fierté du Biwetz (1), die nog voldoende ruimte tot verbetering heeft, verdient veel aanhang in deze koers. De getalenteerde maar riskante Féria de Bertrange (4) zou de pupil van Philippe Billard echter stevig partij kunnen bieden, samen met de regelmatige Furie de Babel (11)Feline de Calvi (12), momenteel in uitstekende vorm, Féline des Ruettes (13), op haar frisheid, en Féline de la Fye (3), die we weer in vertrouwen moeten nemen, hebben eveneens terechte ambities voor de eerste plaatsen. De ervaren Fanny de Guinette (6), die hier zonder ijzers loopt, is interessant voor de spelers van outsiders.

Plaats 1: Fierte du Biwetz (1)
Plaats 2: Feria de Bertrange (4)
Plaats 3: Furie de Babel (11)
Plaats 4: Feline de Calvi (12)
Plaats 5: Feline des Ruettes (13)

 

Race 7: Prix des Vans MTM

Zelfs nu zij 25 meter moet voorgeven treft de ervaren Damarosa Bouillon (13) een tegenstand die ruimschoots binnen haar bereik ligt en zij is in staat om hier een nieuwe overwinning in het  montégenre te boeken. De koers is op voorhand echter nog niet gewonnen voor de pupil van Sébastien Hardy gelet op de aanwezigheid van Elphie du Marin (6), die goed presteert op deze baan, en van Duty Free (7), indien hij erin slaagt om de gehele koers foutloos te blijven. Electhor Segah (10), die komende is, Elogio Téjy (12), mooi ingeschreven aan de winsomgrens, en En Tête (2), zonder ijzers, komen vlak hierachter. De voor de sulky verdienstelijke Esha Perrine (4) is niet onmogelijk voor een verrassing bij haar debuut in deze discipline.

Plaats 1: Damarosa Bouillon (13)
Plaats 2: Elphie du Marin (6)
Plaats 3: Duty Free (7)
Plaats 4: Electhor Segah (10)
Plaats 5: Elogio Tejy (12)

 

Race 8: Prix Jag de Bellouet

Gabriella (10) en Goutte de Pluie (11) wonnen beiden imponerend bij hun debuut en hebben hier zonder twijfel veel supporters. Of je voor de een of de ander kiest is een kwestie van voorkeur. Gaylord Jayf (7), die per koers verbetert, Giuliano (4), foutloos (?), Gang of New York (3), die van rust komt maar vorig jaar al kwaliteiten heeft getoond, en Golden du Bourg (9), voorzien van een mooie loop, komen in beeld in een tweede lijn.

Plaats 1: Gabriella (10)
Plaats 2: Goutte de Pluie (11)
Plaats 3: Gaylord Jayf (7)
Plaats 4: Giuliano (4)
Plaats 5: Gang Of New York (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.