Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Graignes - 1 mei

Graignes – woensdag 1 mei 2019 - Start 16.42 uur

Race 1: Prix Entreprise Laisney Travaux Publics

In deze zeer open koers gaat onze voorkeur uit naar de pupil van Arnaud Randon Carat Du Bocage (5), die al won op deze afstand en die sterker zal zijn geworden na zijn heroptreden, bovendien heeft hij de steun van David Thomain. De buit is echter nog niet binnen gelet op Cyrano De L'Iton (3), die zonder ijzers loopt en is toevertrouwd aan Franck Nivard, en op Cosmos Gédé (11), die alles kan en zonder ijzers loopt bij deze inschrijving tegen de winsomgrens. Ook moeten we Cléopâtre Du Paou (4) scherp in de gaten houden, die sterker zal zijn geworden na haar heroptreden, alsmede Cats De La Ferme (13), die hier al eens won maar onvoorspelbaar blijft. Aandacht ook voor Civette Du Pont (16), die een eervolle 2e plaats behaalde in Cagnes-sur-Mer, Cascade Music (8), die haar rentreekoers in Saint-Omer nodig had, en voor Catharina Spring (6), die gereden wordt door een van de gespecialiseerde rijders op deze baan. Tenslotte noemen wij nog Bella Street (7), die trouw is en in het eerste band mag starten, en Copain Du Cèdre (1), die beter is op rechtsom banen.

Plaats 1: Carat du Bocage (5)
Plaats 2: Cyrano de l'Iton (3)
Plaats 3: Cosmos Gede (11)
Plaats 4: Cleopatre de Paou (4)
Plaats 5: Cats de la Ferme (13)

 

Race 2: Prix de la Brasserie de l'Hippodrome

Wij stellen ons vertrouwen in Dystocik Jéloca (10), in vorm en vandaag zonder ijzers lopend. Toevertrouwd aan Franck Nivard na een benodigde rentreekoers heeft Duc De Christal (12) ook een goede kans om hier een voorname rol te spelen. De tegenstand wordt aangevoerd door Diamond Kalouma (11), die ons hier zijn oude vorm kan laten zien, Drugstore (8), die zonder achterijzers loopt en wordt gereden door David Thomain, en door Diamant Du Sam (13), die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens. Tenslotte noemen wij Dollar Le Blanc (7), die de uitbetalingen in deze koers een beter aanzien kan geven, hetzelfde geldt voor Dédé La Science.

Plaats 1: Dystocik Jeloca (10)
Plaats 2: Duc de Christal (12)
Plaats 3: Diamond Kalouma (11)
Plaats 4: Drugstore (8)
Plaats 5: Diamant du Sam (13)

 

Race 3: Prix du Credit Mutuel

Een koers vanuit de banden voor 4-jarigen. Wij stellen ons vertrouwen in Fly Des Caillons (2), die zich thuis voelt op deze baan en nog veel ruimte tot progressie heeft, en in Fuchsia Du Rib (6), die zijn palmares opende in Vire. De tegenstand wordt aangevoerd door Ferry Boat (9), die geen toonbeeld van trouw is, en door Fosbury (8), die zijn omgeving moet geruststellen na twee galoppades. Aandacht ook voor Flash Valmont (5), toevertrouwd aan Franck Nivard voor een mogelijke verrassing, en voor Forban Du Rib (7), die nog wat huiswerk geeft aan Joël Hallais. De liefhebbers van grote verrassingen kunnen kijken naar Fakir Des Champs (10), die beter is op een rechtsom baan en slecht geplaatst is in het tweede band.

Plaats 1: Fly des Caillons (2)
Plaats 2: Fuchsia du Rib (6)
Plaats 3: Ferry Boat (9)
Plaats 4: Fosbury (8)
Plaats 5: Flash Valmont (5)

 

Race 4: Prix Renault Scauto Saint-Lo

Wij proberen het hier met Dakar Du Loiret (11), die terugkeert in zijn favoriete discipline, en Ermine Du Lude (17), die we bij haar debuut in dit genre direct in de gaten moeten houden, net als Doris Jenilou (18) overigens. De buit is nog niet binnen tegenover Djoy De Bellande (15), die het uitstekend doet op deze baan, en de riskante Empereur D'Orival (10), die goed overweg kan met Charlène Callico. Aandacht ook voor Etoile Du Gaultier (8), die voor een overwinning staat, en voor Egypte Des Landes (4), die een 3e plaats behaalde in Cherbourg. Tenslotte noemen wij Delicious Quality (16), die weer zijn uiterste best zal doen om een prijs te bemachtigen.

Plaats 1: Dakar du Loiret (11)
Plaats 2: Ermine de Lude (17)
Plaats 3: Doris Jenilou (18)
Plaats 4: Djoy de Bellande (15)
Plaats 5: Empereur d'Orival (10)

 

Race 5: Prix de la Societe du Cheval Francais

Een koers uit de banden voor 4-jarige merries. Onze voorkeur gaat uit naar France D'Occagnes (13), die twee van haar laatste drie koersen wist te winnen, en naar Fée Du Canet (3), die komende is na een goede rentree in Langon. Als tegenstanders zien wij Fine Mélodie (10), die al goed liep op deze baan, en Fanfare (8), die zonder achterijzers loopt in een poging een plaatsgeld te behalen. De verrassing zou kunnen komen van Flicka Du Liot (5), gereden door Sébastien Baude, Fantasia Foxtrot (12), op haar gemak op deze baan, of van Fanny Chaléonnaise (7), die toevertrouwd is aan David Thomain voor een "wonder".

Plaats 1: France d'Occagnes (13)
Plaats 2: Fee du Canet (3)
Plaats 3: Fine Melodie (10)
Plaats 4: Fanfare (8)
Plaats 5: Flicka du Liot (5)

 

Race 6: Prix Trefibois

De amateurrijders in actie. Wij gaan voor een gok met Captain D'Ourville (4), die beetje bij beetje zijn vorm terugvindt na een lange afwezigheid en voordeel heeft van de steun van de rijder in vorm Jean-François Noël. Als oppositie zien wij Calagan Dechambou (1), die erg regelmatig is in zijn prestaties, en Cisa Du Mouchel (9), die een 3e plaats behaalde in een claimkoers op Vincennes. Aandacht ook voor Bernardo Du Boulay (7), die we niet mogen veroordelen op zijn recente falen in Laval, en voor Belline Du Perche (3), die een prima heroptreden deed in Elbeuf. De verrassing zou kunnen komen van Aubrac Du Rib (11), in zijn categorie, of van Brillant Castelets (6), met wie het alles of niets is. Wij completeren onze keuze met Comète Des Landes (8), die alles zal geven met de steun van Sébastien Campain.

Plaats 1: Captain d'Ourville (4)
Plaats 2: Calagan Dechambou (1)
Plaats 3: Cisa du Mouchel (9)
Plaats 4: Bernardo du Boulay (7)
Plaats 5: Belline du Perche (3)

 

Race 7: Prix Jeanne Poids Lourds

Een koers voor 3-jarigen met weinig ervaring. We stellen ons vertrouwen in Gui D'Erable (13), die debuteerde met een 3e plaats in Cherbourg. Als tegenstanders zien we de debuterende Glenn Gould (6), die wordt gereden door Franck Nivard, en Gatsby (11), die nog een mooie ruimte tot verbetering heeft. Pas op voor de debuterende Gavimour (4), klaargestoomd door Damien Bonne, en voor Gad De Baffais (1), die is voorbereid door Jean-Pierre Thomain. We mogen ook Ghana (7) niet vergeten, die verbeterd zal zijn ten opzichte van zijn eerste koers, en Genêt De Boitron (14), die voordeel zal proberen te halen uit zijn koerservaring. Tenslotte noemen wij Gipsy Thoris (10), die weer aanspraak kan maken op een plaats.

Plaats 1: Gui d'Erable (13)
Plaats 2: Glenn Gould (6)
Plaats 3: Gatsby (11)
Plaats 4: Gavimour (4)
Plaats 5: Gad de Baffais (1)

 

Race 8: Prix Carentan Transports

Een koers voor 3-jarige merries aan het begin van hun carriere. Gekwalificeerd in 1'15"6 eind maart in Caen waarbij zij grote indruk maakte en bovendien geprepareerd door de deskundige Anthony Dollion verdient Glame De Valace (4) veel aanhang bij haar eerste koersoptreden. Zij zal echter af moeten rekenen met de "Guarato" Gemma Star (12), 2e bij haar debuut in Elbeuf, en met Guyane De L'Iton (8), die hier gelijk is toevertrouwd aan David Thomain. Aandacht ook voor Gisela (11), 3e bij haar debuut in Saint-Omer, en Gloria Du Rib (5), goed gefokt en voorbereid door Joël Hallais. Verder noemen wij Golden Lilac (6), die een mooie afstamming heeft en afkomstig is uit de stal van Thomas Levesque, en Gipsy Des Caillons (1), die we direct in de gaten moeten houden. Van de overige paarden kunnen we kijken naar Girouette Jéloca (10), die zich liet zien op de baan van Villedieu-les-Poëles, en Grande Ligneries (9), die sterker zal zijn geworden na haar eerste start.

Plaats 1: Glame de Valace (4)
Plaats 2: Gemma Star (12)
Plaats 3: Guyane de l'Iton (8)
Plaats 4: Gisela (11)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.