Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Graignes - 22 november

Graignes – vrijdag 22 november 2019 - Start 16.23 uur

Race 1: Prix de la Ville de Carentan

De sinds augustus zonder voorijzers uitstekend presterende Freetown (15) won al op deze afstand en verdient veel vertrouwen in deze koers. De pupillen van Richard Joly, Féline de Lavau (7), die won in Lignières en die er mooi in staat, en Fée Fraulein (3), die deze keer met ijzers loopt, hebben eveneens kansen in dit veld. Féline Baz (13), die 2e werd achter onze favoriete op 5 november in Maure-de-Bretagne na een 3e plaats op deze baan, en Fleur du Boisrond (6), die sinds begin dit jaar wisselvallig presteert, kunnen ook een rol in de aankomst spelen. Falinka de Carsi (4), die weer in vorm is gekomen na een lastige periode, en Francfort (11), die op 5 november opvallend snel eindigde op deze baan, zouden niet verbazen als zij meededen in de strijd om een podiumplaats. Fanchon de Roche (10) kan haar slechte laatste resultaten doen vergeten nu zij zonder ijzers loopt en tegen de winsomlimiet staat ingeschreven.

Plaats 1: Freetown (15)
Plaats 2: Feline de Lavau (7)
Plaats 3: Free Fraulein (3)
Plaats 4: Feline Baz (13)
Plaats 5: Fleur de Boisrond (6)

 

Race 2: Prix Intermarché

Na een 2e plaats achter een goed paard van de familie Viel op deze baan op 5 november treft Fleuve (15) vandaag soortgelijke condities en hij kan zijn goede actuele vorm bevestigen. De directe tegenstand wordt aangevoerd door Fronsac du Viver (5), die na een mindere periode weer in vorm is gekomen zoals blijkt uit zijn winst in Caen, en Flash Picken (7), die sterk verbeterd is sinds hij zonder ijzers loopt want hij boekte twee zeges in evenzoveel starts. Falcon Jet (8), die ondanks een uitschakeling vorm toonde in Le Croisé-Laroche, en Foxtrot des Bordes (12), die niet mooi staat ingeschreven maar die het goed doet in deze categorie, kunnen ook een rol spelen in de aankomst. Na een goede semi-rentrée in Laval en vandaag voor het eerst zonder ijzers lopend kan Flash du Cap Vert (13) hier zijn vorm bevestigen. François d'Houlbec (10), die tussen de fouten door snelheid laat zien, en Feeling Victory (9), die het goed deed in Reims, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Fleuve (15)
Plaats 2: Fronsac du Vivier (5)
Plaats 3: Flash Picken (7)
Plaats 4: Falcon Jet (8)
Plaats 5: Foxtrot des Bordes (12)

 

Race 3: Prix Cormoran Bois

De in topvorm zijnde Eros du Rib (9) doet het goed in Graignes waar hij al eens won en hij kan profiteren van de mooie inschrijving in het eerste band om bij zijn debuut onder het zadel direct te winnen. Echo Gema (1), die trouwer is geworden na een serie uitschakelingen, en Erwinn de Beaum (2), die erg regelmatig presteert onder het zadel, zijn de gevaarlijkste rivalen voor de pupil van Joël Hallais. Elphie du Marin (15), die meters voor moet geven maar die er eigenlijk altijd bij is, en Déesse du Houlme (13), die nu met ijzers loopt maar die prima in vorm is, zien we meer voor de plaatsen. De op deze baan kansrijke Délit de Fuite (3) kan zich weer eens laten gelden. Eckmuhl Jack (4), die beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien, en Eldorado Dream (14), die het beste paard van de koers lijkt te zijn maar die nog nooit succesvol was met ijzers, completeren onze keuze.

Plaats 1: Eros du Rib (9)
Plaats 2: Echo Gema (1)
Plaats 3: Erwinn de Beaum (2)
Plaats 4: Elphie du Marin (15)
Plaats 5: Deesse du Houlme (13)

 

Race 4: Prix Wahlsten

De na negen maanden afwezigheid in drie starts uitstekende Espoir du Seuret (8) zal deze mooie inschrijving aan de kop kunnen omzetten in een overwinning. Eclat Darche (6), die het beter doet op rechtsom banen maar die momenteel in prima vorm is, en Easy Kiss (9), die op 21 oktober 3e werd op deze baan, zullen proberen partij te bieden aan de pupil van Daniel Vallée. Na een slecht koersverloop in Nantes op 6 november krijgt Eden de l'Iton (17) vandaag weer ons vertrouwen. El Paso Blue (10), die snel maar wisselvallig is, en Elvis du Rib (12), die komende is en zijn beste prestaties levert met ijzers, hebben eveneens kans op een goede klassering. De verrassing zou kunnen komen van Electric Schmar (15), die 5e werd op deze baan, of van Ecu de Léau (4), die een eerste kans zou hebben gehad als hij zonder ijzers liep.

Plaats 1: Espoir du Seuret (8)
Plaats 2: Eclat Darche (6)
Plaats 3: Easy Kiss (9)
Plaats 4: Eden de l’Iton (17)
Plaats 5: El Paso Blue (10)

 

Race 5: Prix Bar PMU Relais de Saint-Jean

Na een zege op deze baan moet Django de Mongochy (18) nu meters voor geven maar hij zou niet verbazen als hij opnieuw zou winnen. Hij moet echter oppassen voor Délado (17), wiens laatste prestatie in Bordeaux te slecht was om waar te zijn, en voor Des Sabots d'Or (15), die in vorm is en zich niet meer hoeft te bewijzen op dit niveau. Dabaaz (7), die beter is dan ooit en zonder ijzers loopt, en Dandy de Betton (16), beoordeeld op zijn beste prestaties, kunnen eveneens een podiumplaats bemachtigen. In handen van Yoann Lebourgeois bij deze mooie inschrijving kan Dauphin Hibé (5) ons aangenaam verrassen. Wij completeren onze keuze met Diacre des Tithais (6), die zonder achterijzers erg regelmatig presteert, en Duca de Léau (2), die gereden wordt door een rijder die deze baan op zijn duimpje kent.

Plaats 1: Django de Mongochy (18)
Plaats 2: Delado (17)
Plaats 3: Des Sabots d’Or (15)
Plaats 4: Dabaaz (7)
Plaats 5: Dandy de Betton (16)

 

Race 6: Prix Madame Raymond Rigault

Na winst in een soortgelijke opdracht in Le Mans met Matthieu Abrivard heeft Bergh d'Yléa (6) zijn conditie op peil gehouden in een amateurkoers in Argentan. Nu hij zonder ijzers loopt vanuit het eerste band en bovendien gereden wordt door Yoann Lebourgeois zal hij vandaag in de voorhoede verwacht mogen worden. Zijn voornaamste rivalen zijn Dexter Paulois (5), die terugkeert op een zijn favoriete banen (twee zeges), en Boogie Danover (7), die komende is en een prachtige inschrijving aan de kop treft. Bon Winner (1), die terugkeert in zijn favoriete discipline en die baat heeft bij het profiel van de baan in Graignes, en Candie Guerchaise (3), die zonder ijzers loopt in tegenstelling tot haar zeven vorige starts, hebben ook kansen, op zijn minst voor de plaatsen. De in zijn enige start op deze baan als 2e geëindigde Boy de la Voire (4) kan ons zijn oude vorm laten zien. De verrassing kan komen van Chistera (15), die een van de weinigen uit het tweede band is die niet voorbereid wordt op een koers in de toekomst, of van Baxter Street (9), die al eens iets liet zien voor de sulky.

Plaats 1: Bergh d’Ylea (6)
Plaats 2: Dexter Paulois (5)
Plaats 3: Boogie Danover (7)
Plaats 4: Bon Winner (1)
Plaats 5: Candie Guerchaise (3)

 

Race 7: Prix CER France

De in drie starts nog ongeslagen Galius (5) lijkt hier moeilijk te verslaan. Greco Bello (10), die ook nog ongeslagen is na drie starts in de provincie, en Gipsy des Caillons (6), die goede en slechte resultaten afwisselt, lijken de kandidaten om te strijden om de ereplaatsen achter de pupil van Séverine Raimond. Gavroche Paulo (13), die er altijd bij is en het al goed deed op deze baan, en Good News (14), die in zijn voorlaatste start 2e werd in Enghien, verdienen eveneens de aandacht van de wedders. Greta Dream (11), die snel is maar niet altijd bij de les is, en Gatsby (7), die het al leuk deed op deze baan, zijn interessante outsiders.

Plaats 1: Galius (5)
Plaats 2: Greco Bello (10)
Plaats 3: Gipsy des Caillons (6)
Plaats 4: Gavroche Paulo (13)
Plaats 5: Good News (14)

 

Race 8: Prix Rival Concept Publicité

De sinds het begin van de herfst in de provincie naar een overwinning zoekende Darla Vili (1) lijkt daar vanavond in te kunnen slagen op deze baan waar zij het al eerder goed deed. Als tegenstanders zien wij Coco Renardière (2), die nu weer zonder ijzers loopt, en Câlin des Moissons (3), die een goede prestatie leverde in Argentan. Comtesse de Connée (7), die er bij haar terugkeer onder het zadel aan kop mooi instaat, en Besloise Verderie (18), die zich niet meer hoeft te bewijzen op deze baan maar die nog maar een keer zonder succes startte in de monté, zouden voor een verrassing kunnen zorgen. De voor het eerst in zijn carrière zonder ijzers lopende Bingo du Vivier (5) kan hier een ander gezicht laten zien, let op hem! De liefhebbers van outsiders kunnen kijken naar Calypso d'Harcouel (13), die sinds half augustus afwezig was, of naar Duc de Piencourt (10), die er mooi in staat tegen de winsomgrens.

Plaats 1: Darla Vili (1)
Plaats 2: Coco Renardiere (2)
Plaats 3: Calin des Moissons (3)
Plaats 4: Comtesse de Connee (7)
Plaats 5: Besloise Verderie (18)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.