Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Halmstad - 22 april

Halmstad- maandag 22 april 2019 - Start: 13:45

Elitloppetwinnaar Ringostarr Treb maakt op påskmåndag in Halmstad zijn seizoensdebuut in de Yngve Larssons Memorial. Deze koers heeft al een imponerende lijst van winnaars zoals Revenu, Brioni, Delicious US en Day or Night in. Ringostarr Treb treft een aantal goede paarden en ondanks dat hij nog wat koersritme mist verwachten we dat trainer Jerry Riordan hem klaar heeft voor deze eerst race van zijn seizoen. De start van de Yngve Larssons Memorial is om 16.48 uur. De eerste race is om 13:45 uur.

Race 1 - 3-åriga och äldre högst 14.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 2140 meter bandenstart

First One In (5) maakt na een drietal kwalificatieproeven een bevredigend debuut waarin een tweede plaatst werd behaald. Mabel’s Dream (3) maakt haar koersdebuut. De kwalificatieproef verliep voorspoedig. Dat geldt ook voor Unarmed Face (10) die al tweejarige al een aantal kwalificatieproeven liep. Op 11 april liep de ruin opnieuw een proef op Jägersro en daarin was hij duidelijk verbeterd. Exclusive Laser (12) heeft al iets meer ervaring. In Denemarken liep de merrie enkele goede koersen en mag niet worden onderschat.

Plaats 1:  First One In (5)
Plaats 2:  Mabel’s Dream (3)
Plaats 3:  Unarmed Face (10)
Plaats 4:  Exclusive Laser (12)

 

Race 2 -  Treåringslopp, 2100 meter autostart

Acht driejarigen in deze koers voor de beginnersklasse. Kick The Dust Ås (1) lichte al een tipje van de sluier op in de kwalificatieproef waarin een uitstekende tijd op de klokken kwam. De Amerikaan van Johan Untersteiner kan een zegevierend koersdebuut maken. Hij moet dan wel afrekenen met Golden Girl D.T. (5) die vorige week overtuigend won op Jägersro. De merrie bleef onaangevochten van start tot finish voorop. Gladiator D'am (7) is een talentvolle zoon van Bold Eagle die bij zijn debuut een vijfde plaats behaalde. Hij wordt nu gereden door zijn trainer Adrian Kolgjini. Gulfstream Am (6) is een driejarige zoon van Trixton en deels in bezit van de Boko Stables. We verwachten hem gelijk voorin. Verder noemen we nog Devs Dom Perignon (4)

Plaats 1:  Kick The Dust Ås (1)
Plaats 2:  Golden Girl D.T. (5)
Plaats 3:  Gulfstream AM (6)
Plaats 4:  Gladiator D'am (7)

 

Race 3 -  3-åriga och äldre 14.001 - 120.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 2140 meter bandenstart

Johan Untersteiner levert ook in deze race de favoriet met Explosive Class (14). De ruin won dit seizoen twee maal uit even zoveel starts. De eerste keer vanuit het veld en de laatste keer van kop af. Het tweede band zal geen probleem zijn. Lukas (10) beviel in Halmstad met een goede tweede plaats. Hij kan hier op herhaling. Father Of Sun (4) kwam bij zijn seizoensdebuut nog niet uit de verf maar zal nu verbeterd zijn. In het eerste band start Close Your Eyes (1). Als één van de favorieten het laat afweten kan deze misschien profiteren.

Plaats 1:  Explosive Class (14)
Plaats 2:  Lukas (10)
Plaats 3:  Father Of Sun (4)
Plaats 4:  Close Your Eyes (1)

 

Race 4 – Grand Slam V75-1, Stolopp, 2140 meter autostart

Grace River (12) begon het seizoen met een overwinning en werd de laatste keer zesde in een nieuw record. In deze race heeft zij opnieuw goede kansen op de overwinning. Fantasia Newport (5) kreeg in Mantorp een mooie koers maar sprong plotseling weg bij het uitkomen van de laatste bocht. De merrie van eigenaar Peter ter Borgh zal uit zijn op herstel. Hingis Transs R. (11) won onlangs voor het eerst in Zweedse dienst. De getoonde tijd was goed en wellicht kan de merrie opnieuw toeslaan. I'm The Only One (9) verbeterde de laatste maal ook zijn record. De vorm is onveranderd goed.

Plaats 1:  Grace River (12)
Plaats 2:  Hingis Transs R. (11)
Plaats 3:  Fantasia Newport (5)
Plaats 4:  The Only One (9)

 

Race 5 - Grand Slam V75-2, Svensk Travsports Unghästserie - Fyraåringslopp Ston, 2140 meter autostart

Alhambra (10) vertegenwoordigt de vormstal van Conrad Lugauer. De vierjarige merrie is talentvol en won al drie koersen uit vijf starts. De laatste keer van kop af. Don't Be Shy (4) mag in het eerste gelid beginnen. Als driejarige was zij al goed bezig en vandaag maakt zij haar debuut. It's My Boko (2) verbetert zich per start en dat leverde de laatste keer een prachtig record op van 1.13,2. Hashtag River (8) won als driejarige tweemaal. Dat is een jaar geleden. In beide races werd zij gereden door Johnny Takter die haar ook nu gaan rijden. Dat is een voordeel. 

Plaats 1: Alhambra (10)
Plaats 2:  Don't Be Shy (4)
Plaats 3:  It's My Boko (2)
Plaats 4:  Hashtag River (8)

 

Race 6 - Grand Slam V75-3, B-tränarserien -3, 2640 meter bandenstart

Een race zonder een favoriet die er echt bovenuit springt. Mellis Akema (8) doet het goed op Charlottenlund. Een uitstap naar Jägersro leverde ook een overwinning op. De merrie van Lars Lykke krijgt onze voorkeur. Quite A Soldier (3) kan het de favoriet lastig maken. De langere afstand past hem en hij heeft bovendien twintig meter voordeel aan de start. Ook Floalts Cicciolina (2) verwachten we voorin. Hij is constant en laat sterke tijden noteren. Asterix Hornline (11) verkiezen wij boven Firewire (12)

Plaats 1:  Mellis Akema (8)
Plaats 2:  Quite A Soldier (3)
Plaats 3:  Floalts Cicciolina (2)
Plaats 4:  Asterix Hornline (11)

 

Race 7 - Grand Slam V75-4, Euro Classic Trot Next Year – Treåringslopp, 2140 meter autostart

De door Johan Untersteiner getrainde Guzz Mearas (8) kwam in twee starts zijn gelijke nog niet tegen. Beide keren werd er gewonnen. De zoon van Muscle Mass komt uit dezelfde lijn als Raja Mirchi en Fortune Mearas en wij zien hem hier opnieuw zegevieren. Empire (7) en Epic (3) zijn twee Deense talenten die hun klassen al hebben laten zien. Hitthebar (1) won als tweejarige tweemaal. Dit seizoen lukte dat nog niet in twee starts maar de vorm is groeiende. Upper Face (4) moet normaal gesproken ver kunnen komen. Of hij de favoriet al kan kloppen vragen wij ons af, maar met Kolgjini weet je het nooit.

Plaats 1:  Guzz Mearas (8)
Plaats 2:  Upper Face (4)
Plaats 3:  Empire (7)
Plaats 4:  Hitthebar (1)

 

Race 8 - Grand Slam V75-5, 3-åriga och äldre 55.001 - 575.000 kr. Körsvenskrav kat. 3., 2640 meter autostart

In dit stayersnummer laten wij Aha (6) als favoriet vertrekken. De ruin won in Halmstad na een perfect koersverloop achter het koppaard die in de slotfase werd terugverwezen naar het tweede geld. Frances Yoda (4) heeft even enkele maanden rustig aan gedaan Daarvoor was goed bezig met enkele zeges in het najaar van 2018. Hij kan over alles afstanden uit de voeten. Oki Doki Face (2), Bastian T. (1) en Earthquake Neo (9) zijn in beeld voor een klassering op plaats twee, drie en vier.

Plaats 1:  Aha (6)
Plaats 2:  Frances Yoda (4)
Plaats 3:  Oki Doki Face (2)
Plaats 4:  Earthquake Neo (9)

 

Race 9 - Grand Slam V75-6, Yngve Larssons Memorial, 1640 meter autostart

Het seizoensdebuut van Ringostarr Treb (3) die na het verrichten van dekdiensten in Italië weer klaar is voor een nieuw seizoen. Hij beviel goed in de training maar de hengst treft onder andere Dante Boko (6) die vanaf dit nummer met zijn startsnelheid de kop kan nemen en de koers kan domineren. Die is bovendien in volledig koersconditie. Racing Mange (1) kan een goede mijl lopen. Startnummer 1 is echter niet het meest ideale. Justice Ås (2) maakt zijn seizoensdebuut. Van zijn laatste vijf starts liet hij driemaal een tijd van in de 1.10 noteren. Donatomite (5) van Frode Hamre mag niet worden onderschat. Een

Plaats 1:  Ringostarr Treb (3)
Plaats 2:  Dante Boko (6)
Plaats 3:  Racing Mange (1)
Plaats 4:  Donatomite (5)

 

Race 10, Grand Slam V75-7, 3-åriga och äldre 35.001 - 215.000 kr. Körsvenskrav kat. 3., 1609 meter autostart

Een oude bekende neemt de favorietenrol op zich. Viveur Bi (2) was bij trainer Jeroen Engwerda al een groot talent en dat werd op Victoria Park geëtaleerd. Vervolgens werd zij verkocht naar Duitsland waar zij in zes starts niet werd geklopt. Inmiddels staat zij bij Robert Bergh die haar begin april liet debuteren in Mantorp. Zij werd zesde en zal nu optimaal aan de start verschijnen De afstand is geen probleem. Marcello Wibb (5) zal zich ook vooraan laten gelden. De ruin beschikt over de nodige klasse. Global Warrior (4) won zijn laatste koers over 2640 meter waarin hij van start tot finish leidde. De Italiaan Vulcano N.P. (7) heeft zich ook al bewezen over de langere afstand. De vorm is goed en hij maakt na enkele maanden rust weer zijn opwachting.

Plaats 1:  Viveur Bi (2)
Plaats 2:  Global Warrior (4)
Plaats 3:  Vulcano N.P. (7)
Plaats 4:  Marcello Wibb (5)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.