Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Halmstad - 24 juni

Halmstad – maandag 24 juni 2019 - Start: 18.20

We gaan sprinten in Halmstad met de merries oftewel StoSprintern. Zevenendertig merries gaan zich proberen te kwalificeren voor de finale van 6 juli waarin achthonderdduizend Zweedse kronen klaarligt voor de winnares. Tien paarden zijn startgerechtigd, dus het zal een mooie strijd worden op deze maandagavond. Ook de omlijstende races zijn meer dan de moeite waard. De V64 begint zoals gebruikelijk om half acht. De eerste start is om 18.20 uur.

Race 1 - Svensk Travsports Unghästserie – Treåringslopp, 2140 meter bandenstart  

Acht driejarigen in deze openingsrace. Bjorn Goop laat de driejarige Fransman Mister Donald (5) zijn debuut maken. Het fokproduct van Jean-Pierre Barjon liet hierin een prima indruk achter en kan hier zijn eerste overwinning behalen. In Era Wan (4) treft hij dan een snelle tegenstander. De Deen liep in de kwalificatieproef al 1.16,4 over 2040 meter en debuteerde met een derde plaats in 1.17,5 over 2000 meter. Ook Superbopp E.T. (8) doet het prima. In beide starts was hij geplaatst. Gravity Pace (2) en Herman K. (3) zijn in beeld voor een klassering.

Plaats 1:    Mister Donald (5)
Plaats 2:    Era Wan (4)
Plaats 3:    Superbopp E.T. (8)
Plaats 4:    Gravity Pace (2)

 

Race 2 -  Euro Classic Trot Next Year - Treåringslopp, 2140 meter autostart

Twee driejarigen springen eruit. Borin T.N. (1) is een zoon van Joke Face en komt uit de stal van Adrian Kolgjini. De ruin zette zijn laatste start op Åby om in een zeer ruime overwinning en heeft nu de steun van Örjan Kihlström. Vanaf negen start Empire (9) en die heeft in twee starts uitstekend gepresteerd met een overwinning en een snelle tweede plaats achter de goede Guzz Mearas. Hij heeft vanaf april niet meer gelopen. Exclusive Matter (4) kwam op Solvalla in de ASVT Trottex Auktionslopp niet helemaal uit de verf. In deze race zijn de kansen gunstiger. Bugatti Miles (2) en de door Patricia van der Meer getrainde Spotlight Vixi (5) noemen wij nog verder.

Plaats 1:   Borin T.N. (1)
Plaats 2:   Empire (9)
Plaats 3:   Exclusive Matter (4)
Plaats 4:   Bugatti Miles (2)

 

Race 3 – Krambo's lopp, 1640 meter bandenstart

Een klein veld van vijf paarden. Spartan Kronos (1) werd bij zijn seizoensdebuut tweede in een snelle tijd. Die koers zal de pupil van Conrad Lugauer scherper hebben gemaakt. Dat zal ook moeten want Son Of God (5) zal zich willen herstellen van zijn laatste race op Solvalla. In de Harper Hanovers Lopp had hij veel aanzien bij het spelend publiek maar kwam hij geen moment lekker in zijn loop. In de slotronde sprong hij weg en werd hij uitgeschakeld. Als hij in oude vorm is, kan hij deze koers gewoon winnen. Classichap (4) liep de laatste keer een snelle mijl. Hij zal zich opnieuw laten zien. Seven And Seven (3) en Prosperous (2) zijn beide constant in hun presteren.

Plaats 1:   Spartan Kronos (1)
Plaats 2:   Son Of God (5)
Plaats 3:   Classichap (4)
Plaats 4:   Seven And Seven (3)

 

Race 4 - Genrepet - Fyraåringslopp, 1609 meter bandenstart

In zijn laatste race wist Betting Gangster (9) te winnen in een nieuw record van 1.10,4. De vierjarige hengst heeft het, als zoon van de geweldige Viola Silas, niet van een vreemde. Het startnummer is alleen minder gunstig maar misschien kan hij een goede uitgangspositie krijgen. De Amerikaanse import Hill Street (6) verschijnt met twee overwinningen op rij aan de start. De afstand past hem als geen ander. Pakt hij ook in zijn derde start op Zweedse bodem opnieuw de volle winst? De twee Italianen Zabul Fi (5) en Zohar Font (1) zijn beide ervaren sprinters. Verder lijkt ook Terminator Face (2) in beeld voor een klassering. Hij komt terug van rust na een goed begin van het jaar met drie overwinningen.

Plaats 1:   Betting Gangster (9)
Plaats 2:   Hill Street (6)
Plaats 3:   Zohar Font (1)
Plaats 4:   Terminator Face (2)

 

Race 5 - StoSprintern - Uttagningslopp,  1609meter autostart

Flash Am (8) springt er qua vorm momenteel bovenuit. De merrie won haar laatste race in een nieuw record van 1.11,0 en is daarmee de snelste van het veld. Het startnummer is minder gunstig maar daar zal door Torbjörn Jansson passend op worden geacteerd. No Matter (4) begon het seizoen weifelend maar leek in haar laatste race verbeterd met een vierde plaats. Hier kan zij die lijn doortrekken. Fast Moving Cash (3) lijkt gezien haar vorm iets beter. Trainer Daniel Redén zal haar scherp  hebben voor deze koers. Zenita Kronos (2) liep een goede race op Solvalla waarbij zij Flash AM voor zich moest dulden. Er zat duidelijk verbetering in haar.

Plaats 1:   Flash Am (8)
Plaats 2:   No Matter (4)
Plaats 3:   Fast Moving Cash (3)
Plaats 4:   Zenita Kronos (2)

 

Race 6 - Slättåkra Trädgårdsanläggnings lopp - StoSprintern - Uttagningslopp, 1609 meter autostart

Zeta Wise As (9) werd op Solvalla vierde achter Flash AM die vandaag een koers eerder in actie komt. De merrie liet daarbij een nieuw record aantekenen van 1.11,3. Nu moet zij beginnen vanuit het tweede gelid. Pittig maar niet onoverbrugbaar. Felicity Shagwell (2) begon het seizoen goed met een tweede plaats maar was daarna even van slag. Het startnummer is gunstig. Fast And Quick (3) is momenteel in goede vorm. De merrie van Daniel Redén doet mee om de winst. Ti Punch Broline (4) kon dit jaar nog niet winnen. Toch was zij er al enkele malen dichtbij. Tot slot nog Procalate (8) die de snelheid in de benen heeft voor een hoge klassering.

Plaats 1:   Zeta Wise As (9)
Plaats 2:   Felicity Shagwell (2)
Plaats 3:   Fast And Quick (3)
Plaats 4:   Ti Punch Broline (4)

 

Race 7 -  Peab Asfalt loppet - StoSprintern - Uttagningslopp, 1609 meter autostart

Trainer Daniel Redén levert met Convivial Church (8) een van de favorieten in deze race. Het lukte de merrie nog niet om te winnen maar zij was in vier starts nog niet buiten het geld. Örjan Kihlström rijdt haar; een voordeel. Dallas As (2) bevestigde haar groeiende vorm met een overwinning op Åby waarbij zij in de laatste zevenhonderd meter veel progressie boekte in het derde spoor. Zij gaat het waarschijnlijk met Convivial Church uitmaken. Ook Zeeland Kronos (5) heeft een snelle mijl in de benen. Call Me Brodda (7) verkiezen we boven de rest van de deelneemsters.

Plaats 1:   Convivial Church (8)
Plaats 2:   Dallas As (2)
Plaats 3:   Zeeland Kronos (5)
Plaats 4:  Call Me Brodda (7)

 

Race 8 - Starka loppet - StoSprintern - Uttagningslopp, 1609 meter autostart

Adi Gallia (6) en Fanny Chenal (9) springen er iets boven uit. Eerstgenoemde verbeterd per start en is toe aan een overwinning. Bjorn Goop heeft met Fanny Chenal een kanspaard in handen. De merrie liep al tweemaal in de 1.11. De mijl past haar duidelijk. De Amerikaanse import Bay View (1) werd vierde in de Delicious lopp - Fyraåringseliten Ston. Op een zware baan liep zij 1.12,4. Dat was die dag het maximale. Global Wireless (10) heeft het ook niet getroffen met het startnummer. Haar vorm is echter uitstekend. Als het koersverloop meezit moet een plaats bij de eerste drie mogelijk zijn.

Plaats 1:   Adi Gallia (6)
Plaats 2:   Fanny Chenal (9)
Plaats 3:  Bay View (1)
Plaats 4:   Global Wireless (10)

 

Race 9 - Brizy's Lärlingsserie -8, 2140 meter autostart.

In deze race voor leerlingen heeft Dante Kolgjini met Taiga Woodland (11) een kanspaard in handen. De ruin was dit seizoen al tweemaal winnaar. El Gaitero Sisu (10) won op Jägersro. Een overwinning die eraan zat te komen. Spartak Face (5) toonde zich verbeterd in de kwalificatieproef. De ruin maakte in zijn voorgaande starts steeds fouten. Enig voorbehoud is dus op zijn plaats. Golden Indra (2) heeft een mooi nummer. De merrie is bovendien bezig aan een prima seizoen. Majestic Wine (9) noemen we nog voor een plaatsgeld.

Plaats 1:   Taiga Woodland (11)
Plaats 2:   El Gaitero Sisu (10)
Plaats 3:   Spartak Face (5)
Plaats 4:   Golden Indra (2)

 

Race 10 - Summer Meeting Halmstad, 2140 meter autostart.

Acht paarden in deze race. Kees Bokma (5) maakt zijn debuut voor Hans Crebas. De ruin lijkt in staat om dit veld zijn wil op te leggen. Tegen Roofie (2) zal dat echter geen gemakkelijke klus worden. De pupil van Johan Untersteiner kende vorig jaar een goed seizoen. Bij zijn debuut bleef hij nog ongeplaatst maar hij zal nu scherper zijn. Stalgenoot Harvey (7) zou met een hoge klassering zeker niet verrassen.  Verder is Shorthanded Jag (8) met Björn Goop nog het vermelden waard.

Plaats 1:  Kees Bokma (5)
Plaats 2:  Roofie (2)
Plaats 3:  Harvey (7)
Plaats 4:  Shorthanded Jag (8)

 

Race 11 - 3-åriga och äldre 15.001 - 135.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 2640 meter autostart

Undigious Diamant (2) doet het voor zijn nieuwe trainer Peter Untersteiner uitstekend. Twee starts leverde de volle winst op voor de ruin van de eigenarencombinatie Merwestaal Moerdijk BV & Van Dijk. In dit veld lijkt een derde overwinning haalbaar. De trouwe Conrads Explosiv (7) gaat proberen om partij te geven. Hij is er elke keer dichtbij. Lexus Håleryd (11) toonde zijn kwaliteiten in zijn laatste twee starts waarbij hij tweemaal tweede werd in sterke tijden. Hans Crebas brengt Imail Occagnes (3) aan het vertrekt. De vierjarige hengst heeft baat bij deze afstand en lijkt oe aan een overwinning. Indy D. (10) en Jopi (8) mogen niet worden vergeten.

Plaats 1:    Undigious Diamant (2)
Plaats 2:    Conrads Explosiv (7)
Plaats 3:    Lexus Håleryd (11)
Plaats 4:   Imail Occagnes (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.