Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Halmstad - 26 juli

Halmstad – vrijdag 26 juli 2019 - Start: 17.00

Halmstad heeft vrijdagavond een leuke meeting met de Midnattsloppet. Twee series en een finale over 2140 meter. In de eerste serie gaan La Cerise en Miss Mythos het waarschijnlijk onderling uitmaken. In de tweede serie is Sandsjöns Enzo de blikvanger. De zoon van Brioni wint dit seizoen bijna de helft van zijn starts. De series worden verreden in race vier en vijf. De finale wordt als laatste race van de dag verreden. De eerste start in Halmstad valt iets later dan gebruikelijk, namelijk om 20.00 uur.

Race 1 - 3-åriga och äldre högst 8.000 kr., 2140 meter bandenstart  

In deze openingsrace krijgt komt de beginnersklasse in actie. Een van de favorieten begint in het tweede gelid. Gutsy Rhyme (12) liep eind juni een snelle kwalificatieproef in Halmstad. De zoon van Bold Eagle zal zich verder hebben ontwikkeld en dan moet hij ver kunnen komen om zijn eerste zege te pakken met Johan Untersteiner. Thomas Malmqvist brengt Time to Fight (7) voor het eerst uit. De zoon van Zola Boko liep een hoopvolle kwalificatieproef en heeft hier uitzicht op een hoge klassering, misschien wel winst. Ook Xet Diablo (1) lijkt talentvol. We verwachten dat de ruin bij de eerste vier kan komen. G.P.T.T.No Aqua (6) en Herman K. (11) hebben allebei de snelheid in huis om zich te plaatsen

Plaats 1:    Gutsy Rhyme (12)
Plaats 2:    Time to Fight (7)
Plaats 3:    Xet Diablo (1)
Plaats 4:    Herman K. (11)

 

Race 2 - 3-åriga och äldre 8.001 - 34.000 kr, 2140 meter bandenstart  

Johan Untersteiner heeft ook in deze tweede race een kanspaard in handen. Staro Nessie (9) is een halfzus van de snelle Staro Lochlyn. Na twee ongeplaatste optredens werd er gewonnen op Jägersro in 1.16,8. Met een dergelijke tijd komt de merrie vandaag ook weer ver.  Er staan echter nog een aantal goede paarden in. Diversity Pellini (5) bewees in eerdere starts al ook een dergelijke tijd in de benen te hebben. Zij wordt voor het eerst gereden door Hanna Lähdekorpi. De ontwikkeling van Benellie (8) vertoont een stijgende lijn. De vierjarige merrie was in haar laatste twee starts verbeterd. In Axevalla werd zij tweede. Haar hoogste klassering tot nu toe. Peter Untersteiner vertolkt een gastrit achter Ritz Ina Hall (7). De vosmerrie heeft de nodige snelheid in de benen.

Plaats 1:   Staro Nessie (9)
Plaats 2:   Diversity Pellini (5)
Plaats 3:   Benellie (8)
Plaats 4:   Ritz Ina Hall (7)

 

Race 3 –  3-åriga och äldre 200.001 - 895.000 kr., 1640 meter autostart

Een sprintnummer voor de subtop waarin “De Untersteiners” het onderling gaan uitmaken. Star Costashorta (3) won begin april in Mantorp. Daarna werd hij met Peter Untersteiner uitgeschakeld. Hij kwam daarna niet meer in actie. Over deze afstand heeft hij een mooi startnummer. Zijn laatste overwinning over de mijl kwam tot stand in Halmstad waar hij overtuigend van start tot finish voorop bleef. Het gebrek aan ritme kan bepalend zijn en dan ziet het er voor Niky Flax (5) iets beter uit. De zesjarige allrounder van Peter Untersteiner kan een hele goede mijl lopen. Hij won dit seizoen al twee races. Tropicana Ås (4) start tussen de twee kanspaarden in. Hij loopt continu snelle tijden maar verder dan een vierde plaats kwam hij nog niet dit seizoen. In dit veldje van zes moet dat wel lukken. Verder noemen we nog Chosen One (6)

Plaats 1:   Niky Flax (5)
Plaats 2:   Star Costashorta (3)
Plaats 3:   Tropicana Ås (4)
Plaats 4:   Chosen One (6)

 

Race 4 - Midnattsloppet, Försök 1 - Fördel Ston, 2140 meter autostart

De vierjarige La Cerise (1) verschijnt met een overwinning in de benen aan de start van deze eerste serie van de Midnattsloppet. Zij ging in Kalmar de gehele weg aan de leiding. Aan de vorm zal het dus niet liggen, het startnummer is minder gunstig. Miss Mythos (6) kon dit seizoen nog niet winnen maar zat er enkele malen dicht tegenaan. Een klassering zit er zeker in. Glamour Dancing (5) overtuigde bij haar Zweeds koersdebuut. De Oostenrijkse merrie plaatste zich vervolgens tweemaal; kanspaard. Global Whitechapel (11) is een interessante deelnemer in het tweede gelid. Trainer Joakim Lövgren rijdt deze vierjarige.

Plaats 1:   La Cerise (1)
Plaats 2:   Miss Mythos (6)
Plaats 3:   Glamour Dancing (5)
Plaats 4:   Global Whitechapel (11)

 

Race 5 - Midnattsloppet, Försök 2 - Fördel Ston, 2140 meter autostart

De vierjarige zoon van Brioni Sandsjöns Enzo (4) wist dit seizoen bijna de helft van zijn starts om te zetten in winst. Hij heeft goede kansen maar treft wel een aantal goede tegenstanders. Volita Go (5) kan over deze afstand een tijd in de 1.14 gemakkelijk aan. In haar laatste race verbeterde zij haar record over de mijl naar 1.12,6. Lucky Babe (2) heeft dit seizoen nog niet gewonnen maar die overwinning zit er wel aan te komen. Misschien lukt het vandaag. Olivia Cheri (7) won recent over de mijl. Haar vorm is al langer goed. Ook nu zijn er goede kansen. Verder zijn er plaatsmogelijkheden voor Floyd Fortuna (8) die geen prettig startnummer heeft

Plaats 1:   Sandsjöns Enzo (4)
Plaats 2:   Volita Go (5)
Plaats 3:   Lucky Babe (2)
Plaats 4:   Olivia Cheri (7)

 

Race 6 - Fine Chip loppet - Treåringslopp Ston, 2140 meter autostart

Een race voor driejarige merries. Milady Grace (5) is een talentvolle dochter van Ready Cash die haar eerste overwinning al op zak heeft nadat zij bij haar debuut al derde was geworden. Die goede lijn kan in haar derde start worden doorgetrokken. Stalgenoot Posh Shopping (3) liep in haar laatste race een nieuw record. Zij moet er opnieuw dichtbij zien te komen. Paris By Cash (2) is een talent die zich per start verbeterd. Inmiddels heeft ook zij haar eerste overwinning te pakken. De Italiaanse Ale' Pride Gar (6) doet het dit seizoen uitstekend, maar zij was nog niet zo snel. Dat zit er zeker in. Met een overwinning zou zij niet verbazen.

Plaats 1:   Milady Grace (5)
Plaats 2:   Posh Shopping (3)
Plaats 3:   Paris By Cash (2)
Plaats 4:   Ale' Pride Gar (6)

 

Race 7 -  Stolopp, 2140 meter autostart

In deze race voor merries zal To The Moon Face (10) de meeste aanhang hebben. De merrie verschijnt met twee overwinningen aan de start. Haar laatste race werd overtuigend gewonnen en realiseerde de pupil van Christoffer Eriksson een nieuw record over de mijl. Queen Neo (4) zal zich niet zomaar gewonnen willen geven. In drie starts was de merrie van Peter Untersteiner nog niet buiten het geld. Er werd al eenmaal gewonnen in een uitstekende tijd van 1.15,9 over 2140 meter. De Deense Dolly Park (3) heeft ook nog maar weinig verkeerd gedaan in haar carrière. Normaliter zal zij zich opnieuw plaatsen. Neva Futura (2) is in beeld voor een plaatsgeld.

Plaats 1:   To The Moon Face (10)
Plaats 2:   Queen Neo (4)
Plaats 3:   Dolly Park (3)
Plaats 4.   Neva Futura (2)

 

Race 8 - 3-åriga och äldre 25.001 - 235.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 2640 meter bandenstart

Tien paarden in actie in deze race over 2640 meter. Een vrij open aangelegenheid. M.T.Nordic Spirit (3) won bij zijn seizoensdebuut over dezelfde afstand als vandaag. Daarna wist hij zich nog enkele malen te plaatsen. Capture (2) kan de afstand ook gemakkelijk aan. De vorm lijkt goed. Leopardi (5) zat al dicht tegen een overwinning aan. Ook over de afstand van vandaag. Een plaats bij de eerste drie is reëel. Pagano (9) won bij zijn seizoensdebuut en werd daarna tweemaal derde over 2640 meter. In zijn laatste twee starts bleef hij ongeplaatst. In oude vorm doet hij mee om te overwinning.

Plaats 1:  M.T.Nordic Spirit (3)
Plaats 2:   Capture (2)
Plaats 3:  Pagano (9)
Plaats 4:   Leopardi (5)

 

Race 9 - B-Tränarserien -5, 2140 meter bandenstart.

Het veld van elf deelnemers is verdeeld in vier startvakken. De favoriet moet beginnen op 2200 meter. Secret Mission (11) staat als enige in het laatste vak. De achtjarige ruin loopt altijd goede races met Henriette Larsen die al tweemaal, waarvan eenmaal een V75 Bronsdivisionen, met hem won in dit jaar. Bankrobber (4) heeft veertig meter voordeel aan de start. Als Johan Untersteiner het handig speelt kan hij het misschien uitbuiten. Eenvoudig wordt dat echter niet. Vagabundo Lux (2) staat ook voor een pittige opdracht. De minst verdienende in dit veld heeft echter wel zestig meter voor op de favoriet. Hij won dit seizoen al eenmaal. Dan zien we eerder Digital Yankee (10) en Borups Racing (9)

Plaats 1:   Secret Mission (11)
Plaats 2:   Bankrobber (4)
Plaats 3:   Borups Racing (9)
Plaats 4:   Digital Yankee (10)

 

Race 10 - Midnattsloppet, Finale, 2140 meter bandenstart.

Deelnemers komen vanuit race vier en vijf

Plaats 1:  J.J. (15)
Plaats 2:  Grace River (9)
Plaats 3:  Ambon Degato (14)
Plaats 4:  Bellflower Wine (2)

 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.