Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Hyeres - 19 maart

Hyeres – dinsdag 19 maart 2019 - Start 11.55 uur

Race 1: Prix des Carrieres Dodet

Een koers voor 3-jarigen. Wij stellen ons vertrouwen in Gloria Turgot (11), die enig talent liet zien bij haar debuut in Marseille-Borély, en in de debutant Galiano Du Bocage (12), die voorbereid is en gereden wordt door Yannick-Alain Briand. Als tegenstanders zien wij vooral Goldy D'Atout (7), deze keer toevertrouwd door David Békaert, en Go Fast De Ginai (1), door Emile Gout speciaal voorbereid op deze thuiswedstrijd. Wij completeren onze keuze met Gourmand Royal (10), die ons moet geruststellen na twee teleurstellingen, en Gold Piquenard (3), die kan verbeteren met Christophe Martens op de sulky.

Plaats 1: Gloria Turgot (11)
Plaats 2: Galiano du Bocage (12)
Plaats 3: Goldy d’Atout (7)
Plaats 4: Go Fast de Ginai (1)
Plaats 5: Gourmand Royal (10)

 

Race 2: Prix de la Mairie de Bourg Saint-Andeol

Oudere dravers onder het zadel! De in deze discipline zeer regelmatige pupil van Yannick-Alain Briand Cocktail Dynamite (12) lijkt een betrouwbare keuze in dit veld met Florian Desmigneux aan de leidsels. Als tegenstanders zien wij vooral César Turgot (10), die het prima doet op rechtsom banen, en Calie De Bassière (4), die het in haar zeldzame koersen onder de man erg goed heeft gedaan. Ook moeten we Cachaca D'Escures (2) van dichtbij in de gaten houden, zij heeft zich al bewezen op deze baan, hetzelfde geldt voor Tam Tam Roc (5), die al enig talent toonde in Italie. Tenslotte noemen wij Bambou Des Corvées (6), met wie het kan vriezen of dooien, en Boléro Love De Lou (9), die met een zuinig koersverloop een plaatsgeld kan bemachtigen.

Plaats 1: Cocktail Dynamite (12)
Plaats 2: Cesar Turgot (10)
Plaats 3: Calie de Bassiere (4)
Plaats 4: Cachaca d’Escures (2)
Plaats 5: Tam Tam Roc (5)

 

Race 3: Prix des Bieres Bourganel

Een koers uit twee banden voor 4-jarigen. Wij gaan voor een verrassing met Fillmore (2), een zoon van Jag de Bellouet die nog een aardige puzzel blijkt te zijn voor Yannick-Alain Briand. Hij dient een goede dag te hebben en buiten de fouten te blijven om zich te ontdoen van Feder De Banville (5), die een bemoedigende 2e plaats behaalde in Cagnes-sur-Mer, en van Fernandina (9), die door Nicolas Ensch zonder ijzers wordt gepresenteerd en voor een verrassing zou kunnen zorgen. Ook mogen we Falcon De Godrel (11) niet vergeten, de andere troef van “YAB" in deze koers en gereden door Christophe Martens, evenals Financière Bond (7), die deze winter in Cagnes-sur-Mer heeft gewonnen. De van rust komende Furie De L'Alba (10) is erg lastig in te schatten. Tenslotte noemen wij nog Fukuyama (4), die nog een revanche te nemen heeft op Feder De Banville.

Plaats 1: Fillmore (2)
Plaats 2: Feder de Banville (5)
Plaats 3: Fernandina (9)
Plaats 4: Falcon de Godrel (11)
Plaats 5: Financiere Bond (7)

 

Race 4: Prix du Domaine de la Courtade

Een koers voor 5-jarigen met autostart. Ongeslagen in zijn vier laatste starts op rechtsom banen is de pupil van Jean-Marie Roubaud Eclaireur (11) in deze koers de logische favoriet. Hij zal op moeten passen voor Expert De La Côte (7), die al gewonnen heeft op een rechtsom baan, en voor Ernestina (6), die een bemoedigende 2e plaats in Cagnes-sur-Mer behaalde waarbij zij Energie D'Anlouna (4) voorbleef. Ook mogen we Ebène De Jay (5) niet vergeten, die hier is toevertrouwd aan David Békaert en kan verrassen, hetzelfde geldt voor Edylle Du Val (2), die een zege behaalde in Châtillon-sur-Chalaronne.

Plaats 1: Eclaireur (11)
Plaats 2: Expert de la Cote (7)
Plaats 3: Ernestina (6)
Plaats 4: Ebene de Jay (5)
Plaats 5: Energie d’Anlouna (4)

 

Race 5: Prix Raoul Daures

Een bandenstartkoers voor oudere paarden. Wij gaan voor een gok met Classe Voirons (15), die nu drie voorbereidingskoersen in de benen heeft, en met Ego Turgot (13), die al goede koersen liep op rechtsom banen en die bij deze mooie inschrijving zonder ijzers zal starten. De strijd is echter nog niet beslist gezien de aanwezigheid van de op rechtsom banen voortreffelijk lopende Diktat Du Vivier (7), die hier zonder ijzers vanuit het eerste band mag vertrekken, en van Cœur De Miennais (6), die zal proberen voordeel te halen uit zijn startpositie in het eerste band. Aandacht voor Clovis Du Val (11), die terugkeert op een rechtsom baan met gerechtvaardigde ambities, en voor Boléro Carisaie (14), die Yannick-Alain Briand moet geruststellen na twee mindere koersen. Wij completeren onze keuze met Bingo D'Or (9), hier zonder ijzers na twee rentreekoersen, en Cikia Deiha (4), die nu met ijzers loopt na twee galoppades.

Plaats 1: Classe Voirons (15)
Plaats 2: Ego Turgot (13)
Plaats 3: Diktat du Vivier (7)
Plaats 4: Coeur de Miennais (6)
Plaats 5: Clovis du Val (11)

 

Race 6: Prix de la Sica du Marche aux Fleurs d’Hyeres

De amateurrijders in actie. Wij proberen het hier met de "Briand" Betty Des Ombres (14), die deze keer een veld binnen haar bereik treft. De zeer regelmatige en in het eerste band mooi ingeschreven pupil van Richard Gout Bambi De Kernas (5) verdient ook veel aanhang in deze koers. Aandacht ook voor Calice (8), die hier bij haar heroptreden direct voor een verrassing kan zorgen, en voor Airelle Fleurie (7), die won op deze afstand op 3 maart. We moeten tevens Douce La Ravelle (3) in de gaten houden, die in deze categorie snel een koers zou kunnen winnen, en Vadalio (11), die inmiddels drie voorbereidingskoersen in de benen heeft. Verder noemen wij nog Brem Orange (4), op zijn gemak op rechtsom banen, en Avatar Vet (12), met wie het alles kan worden bij zijn terugkeer op een rechtsom baan. De kansen van Valencio Du Maza (13) zijn hier moeilijk in te schatten.

Plaats 1: Betty des Ombres (14)
Plaats 2: Bambi de Kernas (5)
Plaats 3: Calice (8)
Plaats 4: Airelle Fleurie (7)
Plaats 5: Douce La Ravelle (3)

 

Race 7: Prix du Restaurant “Le Porquerollais”

Deze Prix du Restaurant "le Porquerollais" kan de terugkeer op het hoogste plan bevestigen van de "Ensch"-pupil Colonel Bond (14), die de Prix de Rome - Tor Di Valle in Cagnes-sur-Mer wist te winnen. Hij moet zich echter voor de koers niet teveel opwinden om de aanvallen af te slaan van de "Bigeon" Auch (15), die op stal is gekomen bij Yannick-Alain Briand en een mooi programma in deze regio tegemoet gaat, en Avocat Des Loyaux (5), die het al goed deed op deze baan. We dienen ook Cronos D'Hameline (9) van dichtbij in de gaten te houden, hij maakt met Stéphane Michel een verre reis voor deze mooie inschrijving, en Bichon Del Green (6), hier zonder ijzers gepresenteerd door Jean-Marie Roubaud en mogelijk in staat tot een verrassing. De verrassing zou ook kunnen komen van Bingo D'Attaque (12), die al voor sterkere velden heeft gestaan, of van Vénézia De Mai (13), als zij zich kan herstellen bij haar terugkeer op een rechtsom baan. De kansen van Atom De Mai (2) zijn hier moeilijk in te schatten.

Plaats 1: Colonel Bond (14)
Plaats 2: Auch (15)
Plaats 3: Avocat des Loyaux (5)
Plaats 4: Cronos d’Hameline (9)
Plaats 5: Bichon del Green (6)

 

Race 8: Prix de la Chambre de Commerce

Oudere dravers achter de vleugels van de startauto. Onze voorkeur gaat uit naar Celestial Light TK (8), die door Gerhard Biendl ver van huis wordt gebracht voor een mooie inschrijving. Zij zal weg moeten zien te komen met startnummer 8 achter de auto en zich aan moeten passen aan de baan van Hyères om voor te blijven op Cyan Jicée (3), die zich prettig zal voelen op deze baan, en Buffalo Dub's (12), die het rechtsom prima doet en komende is. Aandacht ook voor Bodega Del Arte (2), zonder ijzers en mooi geplaatst achter de auto, en Bolide Des Champs (13), die nu twee voorbereidingskoersen in de benen heeft. De verrassing zou kunnen komen van Colombo Du Rib (7), die ons moet geruststellen na een valpartij, of van Butterfly Elde (6), die hier niet zijn favoriete baan treft. Wij volgen het heroptreden van Balzac Bourgeois (4) van dichtbij, maar houden ook Comète Du Val (14), die haar ijzers onder houdt, en Coco Du Cire (9) scherp in de gaten.

Plaats 1: Celestial Light TK (8)
Plaats 2: Cyan Jicee (3)
Plaats 3: Buffalo Dub’s (12)
Plaats 4: Bodega del Arte (2)
Plaats 5: Bolide des Champs (13)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.