Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Hyeres - 1 augustus

Hyeres – donderdag 1 augustus 2019 - Start 16.20 uur

Race 1: Prix Albert Viel

César La Mésange (3) boekte een fraaie overwinning op deze baan en zal proberen op herhaling te gaan waarbij hij af moet zien te rekenen met Cracker (4), die prima presteert op deze baan en momenteel in goede vorm is. Anna du Perré (6) liep hier ook een beste koers waarbij zij meters moest voorgeven en zij komt in beeld voor het podium met Caesar Face (8), die weer ons vertrouwen krijgt, Aménophis du Lilas (7), die wel vaker uitschieters heeft, en Bora du Fossé (9), die goed haar best doet maar niet al teveel marge heeft.

Plaats 1: Cesar La Mesange (3)
Plaats 2: Cracker (4)
Plaats 3: Anna du Perre (6)
Plaats 4: Caesar Face (8)
Plaats 5: Amenophis du Lilas (7)

 

Race 2: Prix du Docteur Paul Cesari

Diva d’Enjé (13) is nog een revanche verschuldigd aan de wedders en krijgt in deze koers ons vertrouwen ten koste van Espoir du Biwetz (1), die erg gecompliceerd blijft maar die de laatste keer enige vorm toonde. Excalibur Debenich (11), in vorm, en Edarling (12), die ons geruststelde in Cagnes en die hier moet bevestigen op een rechtsom baan, komen in beeld voor de plaatsen voor de paarden die onlangs op deze baan dichtbij Excalibur Debenich eindigden te weten Emir de Faël (3) en Easy du Perré (4), die het hier goed zouden kunnen doen. Estero (15) viel niet tegen in Cagnes en doet mee voor de plaatsen met Eclat du Capre (5), die op 23 juli iets achter het veld binnenkwam.

Plaats 1: Diva d’Enje (13)
Plaats 2: Espoir du Biwetz (1)
Plaats 3: Excalibur Debenich (11)
Plaats 4: Edarling (12)
Plaats 5: Emir de Fael (3)

 

Race 3: Prix de la Capte

We vinden hier een groot deel van de aankomst op Cagnes sur Mer van 17 juli waarin Altea de Piencourt (2) maar heel weinig tekort kwam voor de winst, en zij kan profiteren van haar mooie startnummer om weer eens te winnen. De koers blijft echter erg open, met Blue Label (8), die ons vertrouwen krijgt op voorwaarde dat hij zuiniger gereden wordt dan de laatste keer waarbij hij onderweg veel te veel moest doen, de rechtsom baan zal hem niet verontrusten. Vivo Per Lei (1) keert met verwachtingen terug in Frankrijk en doet mee voor het podium met Capitole Meslois (3), die momenteel goed bij de les is, en Apollon d’Anjou (5) die erg goed afkwam in de referentiekoers. Aramis Deiha (7) zal proberen zijn uitstekende prestatie in Cagnes een vervolg te geven.

Plaats 1: Altea de Piencourt (2)
Plaats 2: Blue Label (8)
Plaats 3: Vivo Per Lei (1)
Plaats 4: Capitole Meslois (3)
Plaats 5: Apollon d’Anjou (5)

 

Race 4: Prix Guy Passet  

De amateurs op de baan in een koers waarin Bonbon Bleu (3), die het op dit niveau erg goed doet en hier gereden wordt door iemand die een autoriteit is in deze regio, een erg solide basispaard kan zijn. Hij zal echter moeten afrekenen met Bicêtre (9), die een veld als dit makkelijk aan zou moeten kunnen als hij de juiste gangen weet te bewaren, en Deliziosa (6), die het goed deed in een vrij sterk veld. Cocktail Atout (1) dient ons gerust te stellen maar loopt hier zonder ijzers en hij zal proberen zich in de aankomst te mengen, evenals Brem Orange (4), die altijd zijn best doet.

Plaats 1: Bonbon Bleu (3)
Plaats 2: Bicetre (9)
Plaats 3: Deliziosa (6)
Plaats 4: Cocktail Atout (1)
Plaats 5: Brem Orange (4)

 

Race 5: Prix de l’Hippodrome de Feurs

Vierjarigen aan de start in deze koers waarin Fabiola d’Héripré (15), die een uitstekende indruk maakte op deze baan, een betrouwbare favoriet kan zijn. Freddy Boy (14) boekte onlangs ook een zege op deze baan die hij erg waardeert en hij voert de tegenstand aan met Forever des Noëls (12), die in een vaste vorm verkeert, en zijn stalgenoot Funny Pierji (13), waarvan we de laatste keer meer verwachtten en die weer in vertrouwen dient te worden genomen. Fix It Fass (3) debuteert in deze regio en zonder ijzers is zij kansrijk voor de plaatsen met Falko de l’Extrême (11), die het momenteel goed doet, Fleuron du Surf (1), die onlangs 2e werd achter een goed paard, en Fantastique Ace (8), die vandaag zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Fabiola d’Heripre (15)
Plaats 2: Freddy Boy (14)
Plaats 3: Forever des Noels (12)
Plaats 4: Funny Pierji (13)
Plaats 5: Fix It Fass (3)

 

Race 6: Prix de l’Hippodrome de Marseille-Borely

Een draverij voor 6-jarigen gereden door leerlingen, waarin Delina Reyor (6), die twee goede prestaties neerzette, waarvan de laatste in een sterker veld, hier een mooie inschrijving in het eerste band treft, zij zou weer eens kunnen winnen. Django of Carless (11) loopt zonder ijzers net als bij zijn prima 2e plaats begin deze maand op deze baan en hij voert de oppositie aan met Divine Ohem (12), die niet echt doorbreekt maar houdt van deze baan. Voor de plaatsen zien we paarden van de trainer Roubaud te weten Daltair de Kirva (2), die zich kan verbeteren bij zijn debuut in deze regio, en Dorkaholic Jupille (7), die het hier goed deed onder het zadel. Best Scott (10) is in vorm en doet mee voor de overige plaatsen met de mooi ingeschreven Classico d’Esge (9).

Plaats 1: Delina Reyor (6)
Plaats 2: Django of Carless (11)
Plaats 3: Divine Ohem (12)
Plaats 4: Daltair de Kirva (2)
Plaats 5: Dorkaholic Jupille (7)

 

Race 7: Prix des Borrels

Een koers onder het zadel waarin Elton de Chanlecy (4), die van alle markten thuis is, een ideale gelegenheid treft om weer eens te winnen. Hij zal daarvoor af moeten rekenen met Call Girl Pan (7), die overtuigend won op deze baan, maar ook met Dottarus (9), die vandaag geen meters hoeft voor te geven en die een voorname rol kan gaan spelen. Dollar du Caux (8), gereden door Océane Briand, moet daarachter in de gaten gehouden worden, met Baltic Sehlan (11), die kansrijk is zelfs met ijzers, en Epico Blue (1), die zijn laatste koers won maar er hier minder gunstig in staat.

Plaats 1: Elton de Chanlecy (4)
Plaats 2: Call Girl Pan (7)
Plaats 3: Dottarus (9)
Plaats 4: Dollar du Caux (8)
Plaats 5: Baltic Sehlan (11)

 

Race 8: Prix Francis Jolit

De driejarigen beëindigen deze dag met als blikvanger Gilda Fligny (10), die netjes kwalificeerde en haar debuut in Saint-Omer omzette in een zege. Zij zal hier proberen ongeslagen te blijven zelfs tegen Gun Turgot (9), die foutloos kan laten zien dat hij zijn debuutzege kan herhalen. De debutant Greenback de Carel (2) komt uit een goede stal en hij is hierna onze keuze met Guipel Montaval (6), die goed liep op deze baan, en Gazelle de Mortrée (7), die vooruitgang boekt.

Plaats 1: Gilda Fligny (10)
Plaats 2: Gun Turgot (9)
Plaats 3: Greenback de Carel (2)
Plaats 4: Guipel Montaval (6)
Plaats 5: Gazelle de Mortree (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.