Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Jägersro - 26 maart

Jägersro- dinsdag 26 maart 2019 - Start: 18.20

Een mooie afwisselende meeting op Jägersro met negen races. In de Fyraåringstoppen, het eerste onderdeel van de V64, komen een aantal goede vierjarigen aan de start. Zahra Mil die eind januari op Vincennes nog de Prix Moni Maker won treft nu Zara Kronos. Deze merrie schitterde verleden jaar in de E3-finale waarin zij als driejarige 1.12,7 liep over 2140 meter. Op papier een mooi duel. De V64 begint om ca. 19.30 uur. De eerste race is om 18.20 uur

Race 1 -  3-åriga och äldre högst 10.000 kr som ej segrat, 2140 meter bandenstart

In deze eerste race van de dag komt de beginnersklasse in actie. De door Christian Lindhardt getrainde Dolly Park (4) is een talent die bij haar debuut een hele goede tweede plaats beliep in een snelle tijd. Dat was op de baan van Charlottenlund. In dit veld heeft zij een goede kans op haar eerste overwinning. Faster Than You (5) is geweldig gefokt als jongere broer van YOUR HIGHNESS en Executive Caviar. Hij maakt zijn koersdebuut en er zal met belangstelling worden gekeken naar de pupil van trainer Joakim Lövgren. He Is In (8) liep twee weken terug een kwalificatieproef. Die verliep uitstekend en een plaats bij de eerste drie moet zeker haalbaar zijn.  Bugsy Rich (7) toonde al twee maal een goede tijd. Hij lijkt per start te verbeteren.

Plaats 1:  Dolly Park (4)
Plaats 2:  Faster Than You (5)
Plaats 3:  He Is In (8)
Plaats 4:  Bugsy Rich (7)

 

Race 2 -  Vårmontén, 2140 meter autostart 

Dornoch Am (1) maakt zijn debuut onder het zadel. Vorig jaar was succesvol met onder andere een V75-overwinning. Hij heeft nu de steun van Sofia Adolfsson, een van de betere Zweedse monterijdsters die dit jaar alweer zes overwinningen behaalde. De favoriet in dit veld. Ook Cantona Mearas (7) is nieuw in het montegenre. Eerder dit jaar won hij nog op overtuigende wijze in Mantorp. De vorm is nog steeds aanwezig. Uptothe Chapel (3) is trouw en plaatst zicht met grote regelmaat. Viking Olympic (9) gaat goed onder het zadel. Hij won in november nog onder het zadel. Zijn laatste race leverde een uitschakeling op dus er zullen revanchegevoelens zijn.

Plaats 1:  Dornoch Am (1)
Plaats 2:  Cantona Mearas (7)
Plaats 3:  Uptothe Chapel (3)
Plaats 4:  Viking Olympic (9)

 

Race 3 -  Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

In deze race starten zeven driejarigen waarbij het vermoedelijk zal gaan tussen Empire (5) en Guzz Mearas (6). Beidde maakten een zegevierend koersdebuut. Eerstgenoemde won zijn koers erg ruim en lag zes lengtes voor op de rest. Guzz Mearas won na een mooi koersverloop. Gladiator D'am (1) is een zoon van Bold Eagle. De door Adrian Kolgjini getrainde hengst liep een goede proef en kan met Christoffer Eriksson ver komen. Ze hebben twintig meter voordeel aan de start. Stalgenoot Udde Face (4) heeft al een koers in de benen. Met die ervaring kan hij zeker een plaatsgeld pakken. Ludde Kolgjini rijdt de zoon van Joke Face.

Plaats 1:  Empire (5)
Plaats 2:  Guzz Mearas (6)
Plaats 3:  Gladiator D'am (1)
Plaats 4:  Udde Face (4)

 

Race 4 - V64-1, Fyraåringstoppen - Ston, 2140 meter autostart

Zahra Mil (2) won eind januari op Vincennes de Prix Moni Maker, een koers over 2700 meter. Ondanks een koers waarin de merrie veel van positie en spoor veranderde zette zij in de slotfase enorm goed door en won in 1.14,7. Daarna kreeg zij even rust en maakt zij op Jägersro haar heroptreden. In dezelfde vorm moet zij ver kunnen komen. Procalate (8) heeft op dit moment iets meer koersritme en verschijnt met twee recente zeges op rij aan de start. Een serieuze opponent. Dat geldt ook voor Zara Kronos (3) die haar seizoensdebuut maakt. Vorig jaar won de merrie de E3 finale voor merries in 1.12,7 – 2140 meter. We zijn benieuwd hoe zij de winterperiode is doorgekomen. Zanzibar Effe (7) treft nu sterkere tegenstanders dan de laatste keren. Een klassering zou mooi zijn.

Plaats 1:  Zahra Mil (2)
Plaats 2:  Zara Kronos (3)
Plaats 3:  Procalate (8)
Plaats 4:  Zanzibar Effe (7)

 

Race 5 - V64-2, Menhammars Amatörcup – Avd 2, 2140 meter bandenstart

De amateurrijders komen in actie met Xanthis De Roi (7) die favorietenrol krijgt toebedeeld. Hij wint aan vorm en lijkt toe aan een overwinning. Hij start op gelijke hoogte met All In A Dream (2) die zijn laatste race omzette in een overwinning. Ondanks het tweede gelid had hij vrij snel de leiding en won onaangevochten. Net als in die race wordt hij ook nu gereden door Micael Stjernström. Leopardi (3) was de laatste keer ten opzichte van zijn seizoensdebuut verbeterd. We zien hem opnieuw rondom plek drie of vier eindigen. Springbank (1) start als enige op 2140 meter. Misschien kan hij profiteren van de twintig meter startvoordeel.

Plaats 1:  Xanthis De Roi (7)
Plaats 2:  All In A Dream (2)
Plaats 3:  Leopardi (3)
Plaats 4:  Springbank (1)

 

Race 6 - V64-3, 3-åriga och äldre högst 560.000 kr, 2640 meter bandenstart

Een mooie race over de stayersafstand. De Duitse trainer Victor Gentz brengt Nordmann (2) aan de start. Zijn paarden hebben vorm. Nordmann won al op Jägersro en heeft opnieuw een eerste kans. Hij krijgt bovendien twintig meter aan de start op M.T.Mighty Winner (7) met Peter Untersteiner. Kennedy (1) won begin maart een vergelijkbare opdracht op Aby. Als hij de start goed door komt zou hij met een overwinning niet verbazen. Gaya Di Quattro (4) kan de afstand gemakkelijk aan. Een klassering moet erin zitten.

Plaats 1:  Nordmann (2)
Plaats 2:  Kennedy (1)
Plaats 3:  M.T.Mighty Winner (7)
Plaats 4:  Gaya Di Quattro (4)

 

Race 7 - V64-4, 3-åriga och äldre högst 96.000 kr., 2140 meter bandenstart

De beginnersklasse in actie in deze open race. Joakim Lövgren heeft Durello (7) in de koers. Een zoon van Echo die in zijn laatste vijf races niet buiten de trio-aankomst was.  Dat zien we ook vandaag niet gebeuren. Höwings Unicorn (3) kan partij geven. De Duitse laatbloeier heeft de nodige snelheid in de benen. Ten C.C.Face (5) kan met Lutfi Kolgjini ver komen. Hij heeft wel wat in zijn mars maar wil wel eens een foutje maken. Lopende kan hij deze race ook zomaar winnen. One Deep Valley (1) heeft het startvoordeel van twintig meter. Een overwinning is niet onmogelijk.

Plaats 1:  Durello (7)
Plaats 2:  Ten C.C.Face (5)
Plaats 3:  Höwings Unicorn (3)
Plaats 4: One Deep Valley (1)

 

Race 8 - V64-5, Fördel Sto, 1640 meter autostart

Een race over de mijl met Iron Steel (9) die als enige in het tweede gelid moet beginnen. Als hij er na de start een positie kan bemachtigen in het tweede spoor kan hij ver komen. In het eerste gelid starten echter ook een aantal snelle sprinters. Sobel Conway (8) won in oktober nog in 1.10,7 met Peter Untersteiner. Ook Wingait C.H. (5) heeft een snelle mijl in de benen. Begin januari won hij op Jägersro nog in 1.11,8. Triton Neergård (1) treft zijn favoriete afstand. De Deen komt met aansprekende prestaties aan de start.

Plaats 1:  Sobel Conway (8)
Plaats 2:  Iron Steel (9)
Plaats 3:  Wingait C.H. (5)
Plaats 4:  Triton Neergård (1)

 

Race 9 - V64-6, Executive Caviars Vårlopp för Ston - Avd1, 2140 meter autostart

In deze laatste race van de dag levert Conrad Lugauer met Ilydia Boko (11) de favoriet. De dochter van Main Wise As liet als driejarige al het nodige talent zien. Zij won twee koersen en liep hele sterke tijden waarmee zij de snelste van het veld is. Livi Magic (5) is ook een rappe merrie. Zij heeft koersritme opgedaan. De Italiaan Venere Di Azzurra (7) liet vorig seizoen ook mooie dingen zien voor zijn toenmalige trainer Johan Untersteiner. Vandaag maakt hij zijn debuut voor Per Nordström en een wisseling van omgeving kan een positief effect geven. Googla In (8) maakt het rijtje kanspaarden compleet.

Plaats 1:  Ilydia Boko (11)
Plaats 2:  Livi Magic (5)
Plaats 3:  Venere Di Azzurra (7)
Plaats 4:  Googla In (8)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.