Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Jägersro - 13 november

Jägersro – dinsdag 13 november – Start: 18.20 uur

De tweejarigen staan centraal op de Derbybaan Jägersro want er worden twee series verreden voor de Svensk Uppfödningslöpning 2018. Jong talent over de sprintafstand, oftewel de kampioenen van de toekomst. Rajesh Face maakt na een korte afwezigheid zijn heroptreden. Hoewel de hengst nog niet in de grootste vorm verkeert verwachten we hem wel vooraan. De eerste race is om 18:20 uur


Race 1: Solkraft 3-åriga och äldre högst 90.000 kr., 2140 meter bandenstart

Xanthis De Roi (3) is zijn carrière goed begonnen. De zoon van Un Mec d’Heripre was in alle drie starts geplaatst, waarvan hij ook eenmaal won. In zijn laatste start stond hij zwaarder en werd hij geklopt door de talentvolle Velten Versailles van trainer Jeroen Engwerda. King Moneyfee (1) heeft twintig meter startvoordeel op Xantis De Roi. Ook hij heeft inmiddels drie starts in de benen. Een overwinning is goed mogelijk in zijn vierde start. Kicki Lagö (2) maakt zijn debuut met Conrad Lugauer. De kwalificatieproef verliep dusdanig goed dat hij gelijk mee kan doen in de voorhoede. Hurricane Silas (5) plaatst zich regelmatig bij de eerste drie. Die klassering is opnieuw mogelijk.


Plaats 1:  Xanthis De Roi (3)
Plaats 2:  Kicki Lagö (2)
Plaats 3:  King Moneyfee (1)
Plaats 4:  Hurricane Silas (5)


Race 2: Salsa Hästfoder - Hakuna Matata Trotting, 2140 meter bandenstart

De Duits gefokte Mamba (3) vertrekt als favoriet. De ruin was recentelijk snel over de sprintafstand waarin hij een nieuw record liep van 1.13,0. In zijn vier eerdere starts werd hij even zo vaak tweede. Joakim Lovgren rijdt deze zoon van Brioni. Bootz Simoni (2) was enkele malen geplaatst op de baan van Charlottenlund (Denemarken). De laatste maal startte hij voor zijn nieuwe trainer  Axel Jacobsen en won hij gelijk. Een herhaling lijkt er opnieuw in te zitten. Youngblood Pellini (4), Marjons Julle (5) en Jack Bowler (6) zijn aan elkaar gewaagd. Zij moeten echter twintig meter goedmaken op Mamba en Bootz Simoni.

Plaats 1:  Mamba (3)
Plaats 2:  Bootz Simoni (2)
Plaats 3:  Marjons Julle (5)
Plaats 4:  Jack Bowler (6)


Race 3: EVJO Trav // Wången Cup - Lärlingslopp – Ston, 1640 meter autostart

We gaan sprinten met acht deelnemers. Party Lane (2) is een sprinter bij uitstek. Zij won dit seizoen drie koersen en dat gebeurde allemaal over de mijl. Haar record van 1.11,6 liep zij ook vanaf startnummer twee op de baan van vandaag. Melissa Montoya (6) is meer een paard voor de middenafstand, hoewel twee eerdere starts wel een klassering opleverde. Het startnummer is minder gunstig. Dat geldt ook voor  Lucky Babe (7). De Muscle Mass-dochter lijkt wel voor een overwinning te staan. Notre Avenue (8) wordt verkozen boven de overige deelnemers

Plaats 1:  Party Lane (2)
Plaats 2:  Lucky Babe (7)
Plaats 3:  Melissa Montoya (6)
Plaats 4:  Notre Avenue (8)


Race 4: Ugglarps Gård Hästkliniken Evidensia // Höstpokalen, 2140 meter autostart

Rajesh Face (3) is in dit veld van vijf de grote naam. Hij start voor het eerst onder hoede van Adrian Kolgjini. In de Aby Stora Pris kwam hij niet uit de verf. Daarna heeft hij even rustig aangedaan. Volgens zijn trainer zit hij op zestig procent van zijn topvorm. Toch mag hij op grond van zijn klasse deze koers eigenlijk niet verliezen. Jairo (5) won begin dit jaar op Solvalla een finale van de Silverdivisionen. Daardoor kwam hij wel zwaarder te staan. In de Sweden Cup werd hij nogvvijfde. Een paard die weer aan vorm lijkt te winnen. Harry Haythrow (2) is een toonbeeld van trouw en plaatst zich vrijwel altijd. Hij wordt verkozen boven Turno Di Azzurra (1) en Magiccarpetride (4).

Plaats 1:  Rajesh Face (3)
Plaats 2:  Jairo (5)
Plaats 3:  Harry Haythrow (2)
Plaats 4:  Turno Di Azzurra (1)


Race 5: Börjes Tingsryd // Höstmontén, 2640 meter bandenstart

Elf deelnemers aan het vertrek in deze montedraverij. Onder het hoogste startnummer vertrekt Shogun D.K. (11) als het te kloppen paard. Een topper in het Zweedse montegenre met zijn vaste rijdster Jessica Pilenberg. Hij gaat op voor zijn vijfde montezege van dit seizoen. Dat zal Olympic Kronos (10) willen voorkomen. Die won verleden jaar nog de Jägersros Stora Montépris. Winnen lukte dit seizoen nog niet maar hij was er wel enkele malen dichtbij. Unik Tamsen (6) heeft dit seizoen eenmaal een montekoers gewonnen en werd daarbij gereden door Christina Lindhardt die hem ook nu rijdt. In het eerste band zal Natosi Goj (3) proberen om zijn startvoordeel van twintig meter uit te buiten.

Plaats 1:  Shogun D.K. (11)
Plaats 2:  Olympic Kronos (10)
Plaats 3:  Unik Tamsen (6)
Plaats 4:  Natosi Goj (3)


Race 6: Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning 2018, 1640 meter autostart

De eerste serie van de Svensk Uppfödningslöpning waarin Ultion Face (2) als favoriet vertrekt. Deze zoon van Joke Face is een groot talent en heeft al een record op zak van 1.13,5 gelopen in de Svampen Örebro 2018. Eerder dit jaar won hij nog in 1.13,8. Aetos Kronos (8) was nog niet zo snel maar er zijn verwachtingen van de door Jerry Riordan getrainde hengst. Het startnummer is minder gunstig. Thomas Malmqvist heeft met Barnacle (3) een kanspaard in koers. De Zweed heeft een reputatie als het gaat om starten met jonge paarden. Unico Broline (7) is ook goed begonnen aan zijn carrière. Ook hij heeft inmiddels een koers gewonnen. King Oliver (5) heeft zijn record van 1.17,6 gelopen op de baan van Halmstad. Wil hij vooraan meedoen dan moet hij zijn record verbeteren. Hij komt overigens uit de Nederlandse merrie Djessie Bros

Plaats 1:  Ultion Face (2)
Plaats 2:  Aetos Kronos (8)
Plaats 3:  Barnacle (3)
Plaats 4:  Unico Broline (7)


Race 7: Wahlstén - Jägersro Hästshop // Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

Een koers voor driejarigen waarin het vermoedelijk zal gaan tussen Staro McMillan (8) en Run Brodde Run (2). Laatstgenoemde zal zijn startvoordeel van twintig meter gaan gebruiken om uit de greep van Staro McMillan te blijven. Dat is zeker mogelijk met het vormpaard van Peter Untersteiner. Star McMillan is een groot talent die al viermaal won en twee keer geplaatst was. De kansen van Willmer Gel (6) schatten we iets hoger in dan die van Zoey Kronos (7) gelet op zijn startvoordeel van twintig meter.  

Plaats 1:  Run Brodde Run (2)
Plaats 2:  Staro McMillan (8)
Plaats 3:  Willmer Gel (6)
Plaats 4:  Zoey Kronos (7)


Race 8: Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning 2018, 1640 meter autostart

In deze tweede serie lijkt Christoffer Eriksson de beste papieren te hebben met Trix On Line (3) met wie hij al twee keer wist te winnen. De eerste maal won hij zeer ruim en bij zijn tweede overwinning finishte hij op één lijn met de tweede aankomende waarin hij 1.16,9 over 2140 liep. Hill Of Fame F. (7) heeft al meer starts in de benen, maar wist nog niet te winnen. Dat zit er zeker aan te komen. Ubiquarian Face (1) en Affinity Kronos (4) zijn allebei een telg van de dekhengst Joke Face. Zij hebben de nodige snelheid in huis.

Plaats 1:  Trix On Line (3)
Plaats 2:  Hill Of Fame F. (7)
Plaats 3:  Affinity Kronos (4)
Plaats 4:  Ubiquarian Face (1)


Race 9: Assistanspoolen // Kjell Uddenheims Minne - B-tränarpriset 2018, 2140 meter bandenstart

Gaat Bankrobber (2) de koers stelen vanuit het eerste startvak. Half oktober won hij nog in een goede tijd. Dat deed Floalts Cicciolina (1) ook in 1.16,8. Een verrassende overwinning. Nu zal het iets zwaarder worden. Liza With A Z. (6) is in hele goede doen. In haar laatste koers liep zij een hele snelle mijl. Daarvoor won zij in een sterke tijd over de afstand van vandaag.  Silver Annie (8) krijgt het vandaag zeker niet cadeau met een handicap van zestig meter aan de start. Toch verwachten we haar wel bij de eerste vier.

Plaats 1:  Bankrobber (2)
Plaats 2:  Liza With A Z. (6)
Plaats 3:  Floalts Cicciolina (1)
Plaats 4:  Silver Annie (8)

 
Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.