Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Jägersro - 12 februari

Jägersro - dinsdag 13 november - Start: 18:20

Een mooie afwisselende meeting op Jägersro met negen races. De leerlingen komen in actie, een race voor de amateurs en een prachtig bezet stayersnummer. De V64 kent een jackpot van vier miljoen Zweedse kronen en wordt vanaf race vier, ca 19.30, verreden. De eerste race is om 18:20 uur

Race 1 -  E Olssons Råvaror & Entreprenader // Fördel Treåriga, 2140 meter bandenstart

In deze eerste race van de dag komt de beginnersklasse in actie. Alle negen deelnemers zijn nog zonder overwinning. De eerst die daarop aanspraak kan maken is debutant Nelle Atticus Lane (8) die een veelbelovende kwalificatieproef liep. Op grond daarvan moet hij ver kunnen komen, hoewel het startnummer minder gunstig is. Sweetman (1) heeft al een tweetal koersen in de benen. De hengst, vandaag gereden door Christoffer Eriksson , ontwikkelt zich prima. Sek (6) werd in beide starts zesde. In deze race moet hij normaliter verder komen. One Deep Valley (3) werd bij zijn debuut derde. Ook van hem verwachten we een hoge klassering.

Plaats 1:  Nelle Atticus Lane (8)
Plaats 2:  Sweetman (1)
Plaats 3:  Sek (6)
Plaats 4:  One Deep Valley (3)

 

Race 2 -  Jonas Tornell Veterinä, 2140 meter autostart

Gambit Brodde (10) is lang weggeweest. In zomerperiode had hij een hele sterke periode. Als hij in die vorm aan de start verschijnt dan kan hij hier een zegevierend debuut maken. Durello (3) is dit jaar begonnen met een goede tweede plaats. Hij had in die race lang het initiatief maar de uiteindelijke winnaar was die dag simpelweg beter. Rocky Pop (1) wist zich in eerdere starts op Jägersro al te plaatsen. Tussendoor won hij in een snelle tijd op Charlottenlund over de stayersafstand. Twentyfourseven (2) debuteerde met een tweede plaats. De zoon uit de snelle Naltrastoria Rex verwachten we bij de eerste vier.

Plaats 1:  Gambit Brodde (10)
Plaats 2:  Durello (3)
Plaats 3:  Rocky Pop (1)
Plaats 4:  Twentyfourseven De (2)

 

Race 3 -  Brizy // Fördel Treåriga, 2140 meter bandenstart

De twee favorieten staan in het eerste band. Upstate Face (1) had op de baan van Åby lang het initiatief maar werd in de slotfase op speed geklopt voor de winst en het tweede geld. Die koers zal hem beter hebben gemaakt. King Oliver (2) maakt zijn seizoensdebuut. Als tweejarige wist dit talent al te winnen. Deze twee hebben een startvoordeel van twintig meter en dat kan genoeg zijn. Topaz Face (5) heeft de snelheid in huis om een rol te kunnen spelen. Ook voor Minnie The Moocher (3) en Tinkerman Face (7) is een rol weggelegd.  

Plaats 1:  Upstate Face (1)
Plaats 2:  King Oliver (2)
Plaats 3:  Topaz Face (5)
Plaats 4:  Tinkerman Face (7)

 

Race 4 - V64-1, Colorama Staffanstorp // Fördel Ston, 1640 meter autostart

In deze race over de mijl is een rol weggelegd voor Triton Neergård (2) die met goede verrichtingen overkomt vanuit Denemarken. Een eerdere start op Jägersro leverden een vijfde plek op in een prima tijd. Marcus Lindgren heeft twee paarden in koers. Zelf neemt hij plaats achter Prosperous (5), een allrounder die over alle afstanden uit de voeten kan. De bij ons bekende Pokemon Ås (1) leek verbeterd in zijn laatste start. Eerder zien wij J.H.Mannerheim (3) van Johan Untersteiner. Diens pupil lijkt toe aan een overwinning.

Plaats 1:  Triton Neergård (2)
Plaats 2:  Prosperous (5),
Plaats 3:  J.H.Mannerheim (3)
Plaats 4:  Pokemon Ås (1)

 

Race 5 - V64-2, Ladugårdsinrede // Februarimontén, 2140 meter bandenstart

Vijftien deelnemers aan het vertrek in deze montedraverij. In het eerste band starten een viertal outsider. Nemo Rols (5) moet twintig meter goedmaken op het eerste band. Dat moet te doen zijn. In vier starts na een succesvolle proef werd hij tweemaal eerste. Hij moet dan af zien te rekenen met het fenomeen Bonnies Celebrity (12) die uit zijn laatste zestien starts negenmaal zegevierde op wie hij zelf twintig meter voordeel heeft bij de start. Een prachtig duel kan het worden. Ook Uappa Di Azzurra (13) is een begenadigd montepaard. Vier starts leverden drie overwinningen op. Kung Edward (11) zag zijn stijgende vorm bevestigd worden met een overwinning.

Plaats 1:  Nemo Rols (5)
Plaats 2:  Bonnies Celebrity (12)
Plaats 3:  Uappa Di Azzurra (13)
Plaats 4:  Kung Edward (11)

 

Race 6 - V64-3, ICA Malmborgs // Lärlingslopp - Ston, 1640 meter autostart

Een race over de mijl die gereserveerd is voor de toekomst.  Twaalf leerlingen in deze race waarvan Bernardo Grasso het met It's My Boko (9) moet gaan doen. Haar vorm werd begin december getoond met twee snelle sprintzeges. Zij maakt haar seizoensdebuut en kan gelijk toeslaan. Het startnummer is minder gunstig maar de open stretch kan bepalend zijn. Victoria Lane (2) komt van rust. Zij liep de laatste keren snelle tijden. Zefira Kronos (1) en Velegance (3) zullen zich ook in de strijd willen mengen.

Plaats 1:  It's My Boko (9)
Plaats 2:  Victoria Lane (2)
Plaats 3:  Zefira Kronos (1)
Plaats 4:  Velegance (3)

 

Race 7 - V64-4, Brizys Amatörmästare // Fördel Ston, 2140 meter autostart

De liefhebber in actie. Het wordt tijd dat Ferrari Silas (7) een overwinning pakt. De ruin is een toonbeeld van trouw. Enjoy Ginco (3) is  snel genoeg om gelijk een rol te gaan spelen. Hij maakt zijn seizoensdebuut, dus gebrek aan koersritme kan hem opbreken. Vanyar Pil (11) won zijn laatste start over de mijl in een snelle tijd. Hij kan op herhaling. Ook Dream Of Nature (1) won recentelijk over de mijl. Hij had een goed slot in de benen.

Plaats 1:  Ferrari Silas (7)
Plaats 2:  Enjoy Ginco (3)
Plaats 3:  Vanyar Pil (11)
Plaats 4: Dream Of Nature (1)

 

Race 8 - V64-5, Agria Djurförsäkring // Februaristayern, 3140 meter bandenstart

Een mooie race over 3140 meter met de favoriet in het laatste band. Sevilla (11) won half januari een soortgelijke opdracht, de Vinterstayern, in een uitstekende tijd. Ook in deze race heeft hij goede vooruitzichten op de overwinning. Panamera (6) is ook een kilometervreter. Hij toonde op Jägersro vorm met een goede zege. Diamond Hall (5) liep de laatste keer erg goed. Ook hem verwachten we in de voorhoede. Typhoeus Face (7) is een interessante outsider met Adrian Kolgjini. Als het meezit zou hij niet verbazen met een zege.

Plaats 1:  Sevilla (11)
Plaats 2:  Panamera (6)
Plaats 3:  Diamond Hall (5)
Plaats 4:  Typhoeus Face (7)

 

Race 9 - V64-6, Beijer Byggmaterial Trelleborg, 2140 meter bandenstart

In deze laatste race van de dag levert trainer Conrad Lugauer met Harran Boko (15) de favoriet. De hengst was ongelukkig in zijn laatste optreden. Het koersverloop zat niet mee onderweg die resulteerde in een kleine aanrijding in de laatste bocht. Revanche! Echelon (6) is dan geen geringe tegenstander. De pupil van Joakim Lövgren heeft een mooie prestatielijst en doet zeker mee om de overwinning. Hij heeft bovendien twintig meter voordeel aan de start. Ook Moliere (12) heeft vorm getuige haar laatste overwinning. Wij schatten hem iets hoger in dan Moruga (10).

Plaats 1:  Harran Boko (15)
Plaats 2:  Echelon (6)
Plaats 3:  Moliere (12)
Plaats 4:  Moruga (10)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.