Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Jägersro - 16 juli

Jägersro – dinsdag 16 juli 2019 - Start: 19.45 uur


Een vol programma op Jägersro met de Treåringarnas Sommarpris, een onderdeel van de Breeders Course als hoofdnummer. De Kolgjini-crack Upset Face vertrekt hierin als favoriet. Het grote talent én halfbroer van Mosaique Face moet deze opdracht over de mijl succesvol kunnen afronden. Deze race zal ook ongetwijfeld de aandacht hebben van Rick Ebbinge. De wereldkampioen heeft later op de avond twee kanspaarden te rijden. Unar Bi en Vive le Vent hebben de verre reis vanuit Biddinghuizen goed doorstaan en zijn er klaar voor. Beide zijn favoriet in hun race. Doordat de eerste race om 19.45 staat gepland is ook de V64 iets later. Het eerste onderdeel van de V64 staat gepland op 20.05.  

Race 1 -  3-åriga och äldre högst 25.000 kr., 2140 meter autostart

De eerste race van de dag waarin High Roller Sox (8) als favoriet gaat vertrekken. De kwalificatieproef zag er hoopvol uit. Er kwam een uitstekende tijd op de klokken. Aan de binnenkant van de favoriet begint Baula (7) aan de klus over de middenafstand. De dochter van Maharajah werd bij haar debuut derde in een keurige tijd.  Een plaats bij de eerste drie behoort zeker tot de mogelijkheden. Era Wan (12) doet normaal gesproken ook mee om de overwinning. De ruin verbeterd per start maar moet wel in het tweede gelid beginnen. Ook Brave Sensation (11) moet dat. De zoon van Zola Boko is zijn carrière goed begonnen.

Plaats 1:    High Roller Sox (8)
Plaats 2:    Baula (7)
Plaats 3     Era Wan (12)
Plaats 4:    Brave Sensation (11)Race 2 - V64-1 - 3-åriga och äldre 99.001 - 220.000 kr., 1640 meter autostart.

In deze race over de mijl komen twaalf paarden in actie. De door Patricia van der Meer getrainde Hector Greenwood (3) won begin mei een soortgelijke opdracht over de mijl. In deze winnende rit werd hij ook gereden door Thomas Uhrberg. Hij treft een aantal goede tegenstanders. Spartak Face (4) was de laatste keer verbeterd. In het verleden was hij niet altijd even betrouwbaar, maar aan snelheid ontbreekt het hem niet. De Deense Betula Derm (1) heeft het niet getroffen met het startnummer. De merrie heeft een goede mijl in de benen. Ook Verona Brodda (5) heeft de nodige sprintkwaliteiten in huis. Hij liep half mei zijn record van 1.12,7.  


Plaats 1:  Hector Greenwood (3)
Plaats 2:  Verona Brodda  (5)
Plaats 3:  Betula Derm (1)
Plaats 4:  Spartak Face (4)


Race 3 - V64-2 - Treåringarnas Sommarpris - Uttagningslopp Breeders Course 3 years old 2019 Second Final, 1640 meter autostart

Een klein maar kwalitatief sterk veld, dit onderdeel van de Breeders Course. Upset Face (4) kreeg na zijn optreden in de Håkan Wallner Memorial – Treåringseliten even rust. In deze race werd hij vierde na een krankzinnig duel met Axl Rose die zelf deze werd. Het leverde Upset Face een nieuw record op van 1.12,3a – 2100 meter op een hele zware piste. In deze opdracht kan hij de zegereeks in de voorgaande starts weer oppakken. Stalgenoot Ubiquarian Face (6) komt aan de start met Adrian Kolgjini. Een snel en trouw paard die als tweejarige het seizoen 2018 over de mijl afsloot in de Breeders' Crown – Tvååringar. Daarin werd hij tweede achter de nu ook aanwezige Trix Online (1) die die seizoen pas tweemaal heeft gelopen. De vorm lijkt groeiende. Eric The Eel (3) is een Deens talent die zich normaal gesproken gaat plaatsen. Dat geldt ook voor Roller Coaster Ås (5) die recent de E3 Consolation won.


Plaats 1:   Upset Face (4)
Plaats 2:   Ubiquarian Face (6)
Plaats 3:   Trix Online (1)
Plaats 4:   Roller Coaster Ås (5)Race 4 -  V64-3 - YesBox - Uttagningslopp Super Trot Cup 2019 - Fördel Ston, 2140 meter autostart

Peter Ingves won de laatste keer met Beatriz (7) op Jägersro. Daarbij werd met een halve lengte gewonnen. Nu neemt ze het op tegen Pelle Barosso (3) die eerder dit jaar nog tweede werd op Vincennes. Ook in Zweden heeft hij gewonnen. Met trainer Bjorn Goop won hij in 1.13,6 – 2140 meter. Silent Hill (8) heeft het niet getroffen met het startnummer. Hij heeft zeker de klasse in huis om een rol te spelen. De Italiaan Victory Island (10) is bezig aan een ijzersterk seizoen waarbij vijftig procent van zijn starts winnend werd afgesloten.


Plaats 1:   Beatriz (7)
Plaats 2:   Pelle Barosso (3)
Plaats 3:   Silent Hill (8)
Plaats 4:   Victory Island (10)

 

Race 5 -  V64-4 -  Sofiero Bryggeri - Åbergs Nästa, 1609 meter autostart

Dreammoko (6) viel in zijn laatste twee starts niet mee. Zijn laatste start was twee maanden geleden in de Copenhagen Cup waarin hij geen moment gevaarlijk was. Hoe goed hij daadwerkelijk is zal in de race moeten blijken. In oude vorm heeft hij winstkansen. Momenteel is er echter meer vertrouwen in Spartan Kronos (1) die in uitstekende vorm verkeert. De Italiaan van Conrad Lugauer startte dit seizoen pas tweemaal. Het leverde een overwinning en een tweede plaats op. Jairo (3) kan enorm hard beginnen Hij heeft bovendien een mooi startnummer die hem ver kan brengen. Justice Ås (2) is een echte sprinter die normaliter in het geld loopt.


Plaats 1:   Spartan Kronos (1)
Plaats 2:   Jairo (3)
Plaats 3:   Dreammoko (6)
Plaats 4:   Justice Ås (2)Race 6 - V64-5 -  Sydbuss - Uttagningslopp Super Trot Cup 2019 - Fördel Ston, 2140 meter autostart

De overwinning van Unar Bi (7) in Oslo staat de meesten nog wel op het netvlies. De Italiaanse merrie van trainer Jeroen Engwerda won erg overtuigend in een snelle tijd. Ditmaal heeft de merrie, die al zesmaal won uit acht starts, opnieuw een eerste kans met wereldkampioen Rick Ebbinge.  Aan de binnenkant start Zefiro Dei Cedri (6). Deze vierjarige hengst komt met goede verrichtingen aan het vertrek. Ilona Håleryd (1) is een snelle dochter van Zola Boko. Winnen lijkt lastig vandaag met de aanwezigheid van Unar Bi maar een plaats moet wel mogelijk zijn. Elcamino Dimanche (11) moet beginnen in het tweede gelid. De vorm is goed.


Plaats 1:   Unar Bi (7)
Plaats 2:   Zefiro Dei Cedri (6)
Plaats 3:   Ilona Håleryd (1)
Plaats 4:   Elcamino Dimanche (11)Race 7 - V64-6 - Uttagningslopp Summer Meeting Mares - Ston, 2140 meter autostart

Ook in deze race heeft Rick Ebbinge de favoriet in handen. Vive Le Vent (12) moet beginnen in het tweede geld maar de frêle merrie kan deze opdracht tot een goed einde kunnen brengen. Aan de vorm zal het niet liggen. Jopi (2) verschijnt ook met goede prestaties aan de start. In Halmstad bleef hij een aantal goede concurrenten ruim voor. Victoria Lane (1) zag een goede reeks onderbroken worden want in haar laatste start bleef zij ongeplaatst. Hier verwachten we haar gewoon weer in de voorste gelederen. Very Many Legs (8) heeft de klasse in huis om te winnen. Het startnummer is niet zo gunstig.


Plaats 1:   Vive Le Vent (12)
Plaats 2:   Jopi (2)
Plaats 3:   Victoria Lane (1)
Plaats 4:   Very Many Legs (8)Race 8 - ICA Supermarket Kävlinge // Uttagningslopp Dam-SM 2019, 2140 meter autostart

On The Line (6) won op Kalmar dankzij een sterk slot. In deze race heeft zij opnieuw een goede kans maar treft in Quite E.Wood (7) een tegenstander die eveneens in hele goede steekt. De ruin komt uit de vormstal van Conrad Lugauer. Harri K. (10) haalde enorm uit in Tingsryd door een race over de mijl af te raffelen in 1.10,7. Hij bleef de tweede aankomende zeven lengtes voor. De langere afstand is geen probleem voor deze allrounder. Vincent Horse (1) is trouw en plaatst zich vrijwel altijd. Dat moet ook in deze race lukken. Een leuke open race, deze achtste van de avond.


Plaats 1:   On The Line (6)
Plaats 2:   Quite E.Wood (7)
Plaats 3:   Harri K. (10)
Plaats 4:   Vincent Horse (1)Race 9 - Stefan Kristenssons Åkeri // Svensk Travsports Unghästserie - Treåringar - Fördel Ston, 2140 meter autostart

In deze race voor driejarigen is veel mogelijk. Meerdere paarden die kans hebben op de overwinning. Livi Oxford H.M. (3) won dit seizoen al driemaal. Bij haar laatste optreden liep zij haar record van 1.14,6. Mabel’s Dream (5) is haar carrière erg goed begonnen. Ze was in al haar vier starts geplaats waarvan zij tweemaal won. De nog korte carrière van Virginia Woolf (6) kent een stijgende lijn. Het leverde, naast diverse klasseringen, ook een goede overwinning op. Harper Seabrook (9) en Stella Follo (10) zijn twee serieuze kanspaarden uit het tweede gelid.


Plaats 1:   Livi Oxford H.M. (3)
Plaats 2:   Mabel’s Dream (5)
Plaats 3:   Stella Follo (10)
Plaats 4:   Virginia Woolf (6)
Race 10  -  Bege Plattform & Ställning // Lärlingslopp, 2140 meter autostart

M.T.Naomi (7) doet het goed bij haar nieuwe trainer Sören Norberg. De merrie kan deze lijn doortrekken. Om te winnen moet zij onder andere Tiffany Cash (6) voor zien te blijven. Haar laatste prestaties laten een stijgende lijn zien. Usiana Face (11) won bij haar debuut. Daarna finishte zij niet meer in het front. De vorm lijkt echter wel goed. Dazzle Nock (1) lijkt wat dat betreft iets beter in vorm. Zij won dit seizoen al twee races. Verder noemen wij Nature Brodda (3) nog voor een klassering.


Plaats 1:   M.T.Naomi  (7)
Plaats 2:   Tiffany Cash (6)
Plaats 3:   Usiana Face (11)
Plaats 4:   Dazzle Nock (1)
Race 11 - Hellges Glasmästeri // Colorama Staffanstor, 2140 meter bandenstart

Acht deelnemers in de laatste race van de avond. Erik Clausen (5) kan hier zijn vierde overwinning op rij gaan behalen. De Deense vos wint zijn races erg gemakkelijk. Twee Deense landgenoten liggen op de loer. Chilli Reerstrup (1) heeft al goede prestaties laten zien. De  Deense vosruin won al in een goede tijd. De vijfjarige Carlos Halbak (7) moet vanaf zeven beginnen. Dat lijkt een nadeel voor deze laatbloeier. Dan zien we Mission Beach (4), die op Charlottenlund haar laatste race wist om te zetten in een overwinning, verder komen in deze slotrace.


Plaats 1:   Erik Clausen (5)
Plaats 2:   Chilli Reerstrup (1)
Plaats 3:   Mission Beach (4)
Plaats 4:   Carlos Halbak (7)


Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.