Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Jägersro - 1 oktober

Jägersro – dinsdag 1 oktober 2019 - Start: 18.20Negen races staan er dinsdagavond op het programma van Jägersro. Mooie bezette koersen met een serie van de Breeders Course als hoofdnummers. Vijf tweejarige gaan proberen een startbewijs te bemachtigen voor de finale van 26 oktober waarin zeshonderdduizend Zweedse kronen klaarligt voor de winnaar. Dion Tesselaar start met Climber. De talentvolle Zweed  heeft goede kansen op zich te plaatsen voor de finale, maar gemakkelijk zal het niet worden met tegenstanders als de ongeslagen Philosopher en Revelation die een sterk koersdebuut maakten. De eerste start op Jägersro valt om 18.20 uur

Race 1 - Derom, 2140 meter bandenstart  

De eerste koers van deze dinsdagavond op Jägersro is gereserveerd voor de beginnersklasse. Shalun Benois (9) liep een goede kwalificatieproef. De pupil van Conrad Lugauer kan een zegevierend koersdebuut maken. Rackham (4) heeft al een rit in de benen. De  vos van Christoffer Eriksson maakt bij zijn debuut op Kalmar een fout. Hij kwam goed terug en werd uiteindelijk vierde. Als hij vandaag de fouten achterwege houdt, kan hij zomaar winnen. Grace Lane (2) maakte na haar goede kwalificatieproef een bevredigend debuut. Een klassering moet mogelijk zijn. Amarock (8) pakte in Kalmar tweemaal het derde geld. Hij zal nu wel zijn record moeten lopen om deze plaats te behalen. Joey T.Cheri (6) lijkt zich te verbeteren.

Plaats 1:    Rackham (4)
Plaats 2:    Shalun Benois (9)
Plaats 3:    Grace Lane (2)
Plaats 4:    Amarock (8)

 

Race 2 - Makita / Treåringslopp - Ston, 2140 meter bandenstart  

Opnieuw een koers voor de beginnersklasse. Carro Ås (7) had bij haar debuut lang het initiatief. Die inspanning leverde uiteindelijk het derde geld op. Het is nu even afwachten hoe ze vanaf zeven vertrekt. Als zij de leiding kan krijgen, zien we haar ver komen. Ook de debuterende Elle Titation (8) kan met dit startnummer gelijk aan de bak. De gelopen kwalificatieproef was in elk geval prima. Boogie Woggie (11) heeft al meerdere starts in de benen waarbij telkens tijden van in de 1.17 werden gerealiseerd. Christoffer Eriksson brengt twee paarden aan de start. Zelf rijdt hij Undine Face (10) die vanuit het tweede gelid moet beginnen. De merrie lijkt over de nodige snelheid te beschikken om zich te plaatsen Stalgenoot Maxi (1) beviel bij haar debuut met een vijfde plaats in een prima tijd.

Plaats 1:   Carro Ås (7)
Plaats 2:   Elle Titation (8)
Plaats 3:   Boogie Woggie (11)
Plaats 4:   Undine Face (10)

 

Race 3 –  Uttagningslopp Breeders Course 2 years old 2019, 1640 meter autostart  

De eerste serie van de Breeders Course in een reeks van vier. De laatste serie wordt 11 oktober op Wolvega verreden; de finale op 26 oktober in Jägersro. In deze koers starten een aantal aan elkaar gewaagde paarden. Dion Tesselaar heeft de reis gemaakt naar Zuid Zweden met Climber (3) die een keurig debuut maakt op Jägersro achter Philosopher (2) die hij nu opnieuw treft. Climber heeft zijn vorige koers op Jägersro goed verwerkt en traint momenteel goed. De trainer is optimistische gestemd, maar realiseert zich dat hij opnieuw goede paarden treft. Philosopher heeft een startnummer waarmee hij gelijk de leiding kan nemen. Dan kan zijn derde zege op rij worden behaald. Zij beide overwinningen kwamen imponerend tot stand. Revelation (1) liet een sterke indruk achter bij zijn debuut. Hij gaat zich zeker melden in de voorhoede. Castillo (5) liep vorige week op Solvalla. Hij vertrok als favoriet maar werd tweede achter de sterk acterende Fantaghiro Brick die in 1.16,8 won. Gordon Brodde (4) deed in twee starts nog maar weinig verkeert met een tweede plaats en een overwinning. Die dateert van eind augustus en dat was dus tevens zijn laatste start.

Plaats 1:   Philosopher (2)
Plaats 2:   Revelation  (1)
Plaats 3:   Castillo (5)
Plaats 4:   Climber (3)

 

Race 4 – Isover, 2140 meter bandenstart  

In deze koers is het veld verdeeld over twee banden. De favoriet Hennesy Boko (12) lijkt weer toe aan een overwinning. Naast twee overwinningen leverden zijn laatste vijf starts betaalde klasseringen op. De vorm lijkt ongewijzigd goed. Er moet wel twintig meter worden gegeven aan stalgenoot Kicki Lagö (4) die optimaal presteert. Ook Pere Ubu (1) is momenteel erg goed in orde. In Halmstad won hij in een snelle tijd over de mijl. Die koers werd met zeven lengtes voordeel gewonnen. Typhoeus Face (9) was in zijn laatste koers verbeterd. Verder noemen we nog Ingo (5) voor een klassering.

Plaats 1:   Hennesy Boko (12)
Plaats 2:   Pere Ubu (1)
Plaats 3:   Typhoeus Face (9)
Plaats 4:   Kicki Lagö (4)

 

Race 5 - DeWalt / Amatörlopp, 2640 meter autostart

De twee favorieten moeten beginnen in het tweede gelid. Siesta Rak (12) maakt haar seizoensdebuut en mag vanuit het tweede gelid gelijk aan de bak. De merrie begon haar carrière hoopvol met drie zeges en een tweede plaats. Dat is echter twee jaar geleden. Onlangs liep zij een hele goede kwalificatieproef. Koersritme kan wel eens doorslaggevend zijn, want Springbank (10) liep al tien maal. Een paard in vorm die al tweemaal zegevierde. Twentyfourseven (6) is mooi gefokt als zoon van Explosive Matter en de snelle Italiaanse Naltrastoria Rex. De ruin is snel genoeg voor een hoge klassering waarbij winst niet wordt uitgesloten. Far From Over (2) en Icloud (9) zijn in beeld voor plaatsgeld.

Plaats 1:   Springbank (10)
Plaats 2:  Siesta Rak (12)
Plaats 3:   Twentyfourseven (6)
Plaats 4:  Far From Over (2)

 

Race 6 - Hultafors, 2140 meter autostart

In deze koers kan Wolf Of Wallstreet (4) zijn eerste overwinning behalen. Hij was er de laatste keren heel dichtbij met twee tweede plaatsen. Garry S.T. (5) won in Halmstad in een goede tijd. We verwachten hem opnieuw voorin. De Deense C.C.'S Easy Lady (7) hield aan haar eerste optreden in Jägersro gelijk een nieuw record over. De merrie van Jens A Hansen is haar carrière prima begonnen. Verder verwachten we een nette prestatie van Carlossatisfaction (1). Winnen wordt lastig.

Plaats 1:   Wolf Of Wallstreet (4)
Plaats 2:   Garry S.T. (5)
Plaats 3:   C.C.'S Easy Lady (7)
Plaats 4:   Carlossatisfaction (1)

 

Race 7 -  Weber / Lärlingslopp - Ston, 2140 meter bandenstart

Vijftien deelnemers in deze leerlingkoers waarin veel mogelijk is. De Deen Dellis (6) verschijnt met goede prestaties, gelopen in Denemarken, aan de start. De merrie werd in haar laatste start derde met Birger Jörgensen in een snelle tijd. Landgenoot Dazzle Nock (5) presteert erg regelmatig. Een plek bij de eerste drie is haalbaar. Kunnen deze twee het startvoordeel van twintig meter verzilveren. Virgin Maiden (14) behoort tot de grootverdieners in dit veld. In haar laatste start bleef zij één tiende boven haar eigen record van 1.12,6. De vorm is dus ruimschoots aanwezig. De prestaties van Livi Love (12) vertonen een stijgende lijn. Een hoge klassering zou ons niet verbazen.

Plaats 1:   Dellis (6)
Plaats 2:   Dazzle Nock (5)
Plaats 3:   Virgin Maiden (14)
Plaats 4.   Livi Love (12)

 

Race 8, Traryd Fönster // STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 7 (Final Solvalla 2 november), 2140 meter autostart  

Dion Tesselaar komt in deze koers in actie met Isabella Boshoeve (2) die het met het startnummer getroffen heeft. De merrie heeft vanwege te weinig startmogelijkheden even niet gelopen. In de training bevalt zij erg goed en haar klasse is bekend. Een klassering lijkt mogelijk. Illuminati (8) viel in zijn laatste twee starts niet mee. Hij kan veel beter. We rekenen op herstel van deze Ready Cash-zoon. Stalgenoot Infinitus (9) heeft over vorm niet te klagen. De ruin wint een derde van zijn starts, vijf uit vijftien. Una Blessed (3) liep op Jägersro vorige week een snelle mijl waarbij zij van kop af de koers dicteerde en ruim won. Harran Boko (4) kan beter dan wat hij de laatste keren liet zien. We hebben vertrouwen in trainer Conrad Lugauer.

Plaats 1:  Illuminati (8)
Plaats 2:  Infinitus (9)
Plaats 3:  Una Blessed (3)
Plaats 4:   Isabella Boshoeve (2)

 

Race 9 - Derome // Diamantstoet, Försök 1 - Spårtrappa (Final Solvalla 2 november), 2140 meter autostart

In deze laatste koers van deze avond op Jägersro verwachten we een goede prestatie van Queen Of Sand (12). Het seizoen verloopt voorspoedig voor de merrie van Camilla Jonasson die haar paard laat rijden door Stefan Söderkvist. J.J. (7) had op Åby een sterk slot in de benen. De merrie won in 1.13,8a-2640 meter. Een puike prestatie. Emmylou (10) doet het prima dit seizoen. Er werd al viermaal gewonnen, viermaal tweede en driemaal derde. Ook nu kan ze bij de eerste drie finishen. Ook Ilydia Boko (2) is een constante factor voor het spelend publiek. Ze zou kunnen toeslaan. De pupil van Bjorn Goop, Valetta (13) loopt continu sterke tijden en is toe aan een overwinning.

Plaats 1:   Queen Of Sand (12)
Plaats 2:   J.J. (7)
Plaats 3:   Emmylou (10)
Plaats 4:   Ilydia Boko (2)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.