Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Jägersro - 5 november

Jägersro  - dinsdag 5 november 2019 - Start: 18:20Een mooi programma op Jägersro met twee series voor de Svensk Uppfödningslöpning 2019. Negentien tweejarigen, verdeeld over twee koersen met ook Nederlandse deelname. De door Dion Tesselaar getrainde Natorp Bo gaat proberen om met Jaap van Rijn door te dringen tot de finale. In de omlijstende koersen komt Patrick de Haan tweemaal in actie. In de openingskoers met Coutinho die zijn Zweeds debuut maakt en in de negende koers met Bestfrenchkitchen, wat tevens de laatste koers is van het V64-spel. De start van V64 is rond de klok van half acht. De eerste koers op Jägersro is om twintig over zes. 

Race 1 - Svensk Travsports Unghästserie - Treåringar, 2140 meter bandenstart

Het koersdebuut van American Hill (4) leverde een tweede plaats op. De Amerikaanse merrie finishte op één lijn met de winnende Vitro Diablo. Zij startte toen vanuit het tweede gelid. De bandenstart is voor haar geen probleem en met dit startnummer heeft zij een eerste kans. Malou Cheri (3) ontwikkelt zich goed. De merrie van Christoffer Eriksson gaat voorin meedoen. Ook stalgenoot Esther Cheri (2) is snel genoeg voor een klassering. Patrick de Haan laat Coutinho (9) zijn Zweeds debuut maken. De hengst liep driemaal op Victoria Park en werd in zijn laatste start tweede in 1.17,0a- 2100 meter. Patrick de Haan heeft een hoge pet op van de favoriet en houdt een slag om de arm. Coutinho is namelijk snel genoeg voor een hoge klassering; de startprocedure is echter nieuw en in combinatie met het startnummer is dat even afwachten. Elle Titation (5) werd in haar laatste start tweede in een goede tijd; kansrijk.

Plaats 1:   American Hill (4)
Plaats 2:   Malou Cheri (3)
Plaats 3:   Coutinho (9)
Plaats 4:   Elle Titation (5)

 

Race 2 -  3-åriga och äldre högst 550.000 kr., 2640 meter bandenstart

Het veld van zeven is verdeeld in twee vakken. In het eerste startvak starten Palais Bourbon (1) en Undigious Diamant (2) Eerstgenoemde is redelijk constant en kan de afstand gemakkelijk aan. Hij kan de twintig meter voordeel aan de start uitbuiten. Undigious Diamant heeft zo zijn uitschieters. De afstand is het probleem niet. Typhoeus Face (4) heeft de klasse in huis om deze koers op zijn thuisbaan te domineren. De vierjarige ruin heeft al zwaarder gestaan en kan hier zijn eerste overwinning behalen. Youngblood Pellini (7) heeft even niet gelopen. In de zomerperiode was hij goed op dreef. In die vorm zijn er kansen.

Plaats 1:   Typhoeus Face (4)
Plaats 2:   Palais Bourbon (1)
Plaats 3:   Youngblood Pellini (7)
Plaats 4:   Undigious Diamant (2)

 

Race 3 – Uttagningslopp Summer Meeting Fall, 2140 meter autostart

In dit veldje van zes is Nanetta Hill (6) de logische favoriet. De merrie van Joakim Lövgren startte dit seizoen pas viermaal, maar dat leverde drie overwinningen op en een tweede plaats. Die tweede plaats werd behaald in de Svensk Travsports Unghästserie - Fyraåriga Ston waarin zij uitkwam op 1.13,6a-2140 meter. Deze opdracht moet zij winnend kunnen afsluiten. Conrads Explosiv (4) bleef de laatste keer ongeplaatst. Daarvoor pakte hij een prima tweede plaats in de Euro Classic Lopp achter een imponerende Hurricane Silas die heel ruim won. Barista Oak (5) verbeterde in haar laatste start haar record. De merrie van Christoffer Eriksson kan over alles afstanden goed uit de voeten. Nature Brodda (1) is in beeld voor een klassering.

Plaats 1:   Nanetta Hill (6)
Plaats 2:   Conrads Explosiv (4)
Plaats 3:   Barista Oak (5)
Plaats 4:   Nature Brodda (1)

 

Race 4 -  V64-1- Fördel Ston, 2140 meter autostart

Rushmore Face (4) werd offensief gereden bij zijn laatste start op Jägersro. Het leverde het derde geld op. Als de krachten goed worden verdeel kan hij deze koers winnend afsluiten. Iets meer vertrouwen hebben we in Sevilla (1). De ruin van Joakim Lövgren finisht dit seizoen vrijwel altijd bij de eerste drie. Hij won al driemaal. Dizzy River (5) won begin oktober op Solvalla. Zijn laatste optreden met Erik Adielsson ging de mist in door een fout, waarbij hij reageerde op een springende Adiago Trot voor hem. Dat viel hem niet aan te rekenen. Hij zou met winst niet verbazen. Wonderboy (2) komt met goede prestaties over vanuit Denemarken. Zijn vorm is momenteel uitstekend met Thomas Uhrberg kan hij toeslaan.

Plaats 1:   Sevilla (1)
Plaats 2:   Dizzy River (5)
Plaats 3:   Rushmore Face (4)
Plaats 4:  Wonderboy (2)

 

Race 5 - V64-2- Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning 2019,  1640 meter autostart

Pucks Bounce (5) is de grote naam in dit veld. De tweejarige hengst won een serie van de Breeders Course en werd in de finale op fijne speed geklopt door Kuyt F Boko. Een finaleplaats moet zeker gesteld worden, maar dat moet niet al te lastig zijn. Karl May Boko (8) is niet allen prachtig gefokt maar beschikt ook over veel talent. Hij heeft zijn eerste zege al te pakken en werd in zijn laatste start keurig tweede. Het startnummer is alleen lastig. Global Badman (7) won dit seizoen al de Breeders Crown op Bergsåker. Dat deed hij in een nieuw baanrecord voor tweejarigen in 1.14,1. Philosopher (3) en Born Winner (2) hebben allebei hun talent al getoond met goede overwinningen. Een finaleplaats moet haalbaar zijn. Van Nederlandse zijde gaat Natorp Bo (1) dat proberen. De hengst van trainer Dion Tesselaar heeft zeker talent, maar staat nu wel zwaar. Hij wordt gereden door Jaap van Rijn.

Plaats 1:   Pucks Bounce (5)
Plaats 2:   Global Badman (7)
Plaats 3:   Karl May Boko (8)
Plaats 4:   Philosopher (3)

 

Race 6 - V64-3- Wången Cup - Ungdomslopp – Ston, 2140 meter autostart

In deze merriekoers krijgt Laurenti (3) ons vertrouwen. De merrie was in haar laatste twee starts goed op dreef met een overwinning en een tweede plaats. Haar nieuwe trainer Peter Untersteiner lijkt haar te hebben gevonden. Beide prestaties werd neergezet op Åby met Henriette Larsen. Ze heeft een mooi startnummer. Alhambra (9) is een geduchte tegenstander die dit seizoen al enkele goede prestaties neerzette. In de serie voor de Derbystoet kwam zij er niet aan te pas. Zij maakt na twee maanden weer haar opwachting. Carlos Stephanie (6) won begin september nog op Åby. Zij is in beeld voor een klassering samen met Bellflower Wine (5).

Plaats 1:   Laurenti (3)
Plaats 2:   Alhambra (9)
Plaats 3:   Carlos Stephanie (6)
Plaats 4:   Bellflower Wine (5)

 

Race 7 - V64-4 - Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning 2019, 1640 meter autostart

In deze tweede serie van de Svensk Uppfödningslöpning krijgt Usain Tilly (1) de favorietenrol toebedeeld. De tweejarige hengst is in drie starts nog ongeslagen en won op Solvalla de Breeders' Crown Tvååriga. Al zijn overwinningen komen erg gemakkelijk tot stand. A Good Point (7) valt ook in categorie van groot talent. De pupil van Sören Norberg won op Aby de Breeders' Crown - Kontorab’s Tvååringslopp in een snelle tijd. Daarna werd hij derde in de finale van de Breeders Course. Castillo (3) kon nog niet winnen maar pakte in al zijn starts wel geld. De trainer staat bekend als het gaat om tweejarige talenten. Castillo wordt vandaag opnieuw gereden door Örjan Kihlström. Fire Piston (9) is in twee starts nog niet geklopt. Hij beschikt over de nodige klasse, maar heeft alleen het startnummer tegen.

Plaats 1:   Usain Tilly (1)
Plaats 2:   A Good Point (7)
Plaats 3:  Castillo (3)
Plaats 4:  Fire Piston (9)

 

Race 8 - V64-5 - Svensk Travsports Unghästserie - Fyraåriga Ston, 2140 meter bandenstart

In het eerste band start Amazing Sensation (2) die onlangs van trainer wisselde. Met Peter Untersteiner won de merrie viermaal uit zes starts, waaronder de New Holland - Diamantstoet, Försök 1. In haar laatste twee starts bleef zij ongeplaatst. Vandaag maakt zij haar debuut voor Joakim Lovgren. Het kan een zegevierend debuut worden. Ilydia Boko (7) wist dit seizoen al tweemaal te winnen. Haar laatst twee prestaties zijn aanzienlijk minder, maar Lugauer zal niet starten als die merrie niet goed zou zijn. Ivy League (9) lijkt een mindere periode te hebben afgesloten. In deze koers kan zij die lijn doortrekken. Procalate (10) deed het in de Derbystoet niet onaardig. Ze werd zesde maar finsihte dichtbij de winnaar. Zij is kansrijk.

Plaats 1:   Amazing Sensation (2)
Plaats 2:   Ilydia Boko (7)
Plaats 3:   Procalate (10)
Plaats 4:   Ivy League (9)

 

Race 9 - V64-6 - Treåringslopp Ston, 2140 meter bandenstart.

In deze koers voor driejarige merries is Sashay My Way (9) het meest aansprekende paard. De merrie van Adrian Kolgjini draait een prachtig seizoen met onder andere winst in de Treåringseliten Ston op Solvalla in het Elitloppetweekend. Op datzelfde Solvalla liep zij haar record van 1.12,1. Deze opdracht moet zij tot een goed einde kunnen brengen hoewel Waiting Hill Hall (11) beslist geen slechte tegenstander is. De merrie van Steen Juul startte driemaal op Jägersro en dat leverde driemaal de volle winst op. Mellby Harissa (10) werd al vijfmaal tweede. Die eerst overwinning lijkt een kwestie van tijd. Explosive Rain (8) is een prima prestatiepaard die zich zeker kan plaatsen. Patrick de Haan heeft Bestfrenchkitchen (7) in de koers. De merrie van Draviet Stables kreeg in haar laatste start een lastige koers en was anders verder gekomen dan een vierde plaats. De vorm is goed, de concurrentie vandaag is sterker.

Plaats 1:   Waiting Hill Hall (11)
Plaats 2:   Sashay My Way (9)
Plaats 3:   Mellby Harissa (10)
Plaats 4:   Explosive Rain (8)

 

Race 10 - 3-åriga och äldre högst 85.000 kr, 2140 meter bandenstart.

In deze laatste koers van de avond komt de beginnersklasse in actie. De vierjarige Joey T.Cheri (5) van Christoffer Eriksson verbeterd per start. De laatste keer liep hij op Mantorp waar hij middels een sterk slot het derde geld pakte. Twintig meter voor hem start Ups Face (2) die zijn debuut maakt. De driejarige ruin liep een goede proef. Mina A Salam (1) deed dat ook. De pupil van Johan Untersteiner heeft haar debuut al gemaakt met een vierde plaats. Het startvoordeel van twintig meter kan worden verzilverd. Oak Tree (4) heeft al een overwinning te pakken. Hij kan met Joakim Lövgren op herhaling.

Plaats 1:   Joey T.Cheri (5)
Plaats 2:   Mina A Salam (1)
Plaats 3:   Ups Face (2)
Plaats 4:   Oak Tree (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.