Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Jägersro - 23 november

Jägersro  - zaterdag 23 november 2019 - Start: 14:45Een mooi programma op Jägersro met de finale van de Svensk Uppfödningslöpning 2019 en het heroptreden van Campo Bahia. De Svensk Uppfödningslöpning  is het absolute hoofdnummer voor de Zweedse tweejarigen. Een goed bezette koers waarin Global Badman als favoriet gaat vertrekken. Een groot talent die het tegen Armani Degato, Fire Piston en Karl May Boko niet cadeau zal krijgen. In de  Johan Jacobssons Minne zal Campo Bahia als groot favoriet vertrekken. Hij loopt voor het eerst weer na zijn jammerlijk mislukte Derbyavontuur. Als deze test goed verloopt volgt zeer waarschijnlijk een start in het Criterium Continentale. Rick Ebbinge komt ook tweemaal in actie. In het openingsnummer heeft hij met Zed Gifont serieuze winstkansen. In de V75-1, de Johan Jacobssons Minne, treft hij met Zion Font dus Campo Bahia en nog een aantal goede Zweden. Een pittige klus voor de Italiaanse ruin. De eerste koers in Jägersro is om 14.45 uur. De V75 begint om 16.20 uur 

Race 1 - Ronneby Brunn, 2140 meter autostart

In deze eerste koers van deze topmeeting heeft Rick Ebbinge een kanspaard in handen. De vierjarige Italiaan Zed Gifont (5) verschijnt ongeslagen aan de start. Zijn drie overwinningen kwamen overtuigend tot stand. Already Gone (4) presteerde in zijn laatste start uitstekend. Hij werd tweede in Kalmar in 1.15,1a-2140 meter en sloot daarmee een mindere periode af. Gameboy Pellini (6) won met Johan Untersteiner bij zijn debuut. Hij heeft opnieuw kansen om ver te komen. Nice Flirt (1) startte pas vier maal waarin hij eenmaal won en driemaal tweede werd. Ditmaal is de tegenstand iets sterker, maar hij heeft de klasse in huis om een hoofdrol op te eisen.

Plaats 1:   Zed Gifont (5)
Plaats 2:   Already Gone (4)
Plaats 3:   Gameboy Pellini (6)
Plaats 4:   Nice Flirt (1)

 

Race 2 -  Akvarieleasing // Lärlingslopp, 2140 meter autostart

Ook in deze tweede koers een Italiaans fokproduct die goede kansen maakt op de overwinning. Allocco Jet (4) is een driejarige talent van Igor Font. Hij heeft zijn draai gevonden in zijn nieuwe thuisland. Superbopp E.T. (4) bleef de laatste keer een tiende boven zijn record. De ruin ontwikkelt zich prima. Global Workaholic (2) kon dit seizoen nog niet winnen. Hij moet zich kunnen plaatsen in dit veld van twaalf. Tresexton (3) is snel genoeg, maar wil nog wel eens een steekje laten vallen. Als hij goed bij de les blijft zit er misschien wel iets meer in.

Plaats 1:   Allocco Jet (4)
Plaats 2:   Superbopp E.T.
Plaats 3:   Global Workaholic (2)
Plaats 4:   Tresexton (3)

 

Race 3 – Sydsten / Svensk Travsports Unghästserie - Treåriga ston, 2140 meter autostart

Het koersdebuut van Eliza Diablo (5) leverde gelijk de volle winst op. De driejarige merrie won ruim vanuit het veld in een snelle tijd. Zij kan hier op herhaling met Peter Untersteiner maar die moet dat wel afrekenen met Johan Untersteiner die met Someone Special Ås (6) een vergelijkbaar paard in handen heeft. Zij werd bij haar debuut nog derde en zette haar tweede start om in een zeer ruime overwinning. Trainingsgenoot Global Anniversary (1) heeft de steun van Erik Adielsson. Ook haar verwachten we voorin. Christoffer Eriksson heeft twee ijzers in het vuur. Esther Cheri (8) heeft het niet getroffen met het startnummer. De merrie, die de laatste keer haar record liep, wordt gereden door Örjan Kihlström. Zelf komt Eriksson in actie met Nipomo (2) die ook al een overwinning achter haar naam heeft staan.  

Plaats 1:   Eliza Diablo (5)
Plaats 2:   Someone Special Ås (6)
Plaats 3:   Global Anniversary (1)
Plaats 4:   Esther Cheri (8)

 

Race 4 -  Frese Skyltar // Stolopp, 2140 meter bandenstart

In Halmstad bleef Ipomea (4) van start tot finish voorop over de mijl. Haar overwinning kwam geen moment in gevaar waarbij zij met ruim tweeënhalve lengte voordeel de concurrentie voor bleef. De bandenstart is voor haar geen probleem, hoewel het wel een tijdje is geleden. Rosy Wine (3) kwam in haar laatste twee starts niet uit de verf. Daarvoor was zij juist zo lekker op dreef. Ook Borups Tindra (5) behoort in het eerste band tot de kanspaarden. Very Many Legs (12) moet meters geven. Hij lijkt even iets minder maar heeft de klasse om het tegendeel te bewijzen. Majah Winner (10) en Notre Avenue (11) noemen we nog voor een klassering.

Plaats 1:   Ipomea (4)
Plaats 2:   Rosy Wine (3)
Plaats 3:   Borups Tindra (5)
Plaats 4:  Very Many Legs (12)

 

Race 5 – V75-1- Johan Jacobssons Minne 2019,  2140 meter bandenstart

Alle ogen zijn gericht op Campo Bahia (9) met Conrad Lugauer. De vierjarige hengst was de grote favoriet voor de Zweedse Derby maar was jammerlijk foutief in de eerste bocht. Daarna werd er een streep gezet door een vervolgstart in de serie van de Grand Prix de L’U.E.T. Als hij optimaal is zal hij nu niet geklopt worden. De vorm van Zion Font (10) is uitstekend maar dit veld is aanzienlijk sterker dan wat hij normaal gesproken tegenkomt. Rick Ebbinge zal voor een zo hoog mogelijke klassering gaan. Winnen is, als de favoriet goed is, eigenlijk uitgesloten. Guzz Mearas (2) is een hele goede driejarige van Johan Untersteiner. DE hengst heeft het voordeel van twintig meter aan de start. Hij werd de laatste keer derde in de Breeders Crown waarmee zijn seizoensverdienste over de miljoen aan Zweedse kronen ging. Gargamel Sisu (1) heeft op dit moment de juiste vorm te pakken. Hij mag zeker niet worden onderschat. Mellby Glader (7) won een onderdeel van de Breeders Crown. De vorm is nog steeds goed.

Plaats 1:   Campo Bahia (9)
Plaats 2:   Guzz Mearas (2)
Plaats 3:   Gargamel Sisu (1)
Plaats 4:   Mellby Glader (7)

 

Race 6 – V75-2 - Solar Sverige // STL Klass II, Försök 4 i Meeting 18, 2140 meter autostart

Het tweede onderdeel van de V75 breng veel kanspaarden aan de start. Niet elke deelnemers heeft even gelukkig geloot. Pere Ubu (10) bleef in Halmstad van start tot finish voorop met Peter Untersteiner in een koers over 2640 meter. Hij leek in de slotfase nog over voldoende reserves te beschikken. Johan rijdt de ruin terwijl Peter Untersteiner zelf in actie komt met Tiger Face (9). Het wordt zijn tweede start. In de vorm van 2018 zijn er reële kansen. Ottens Filosof (12) heeft het niet getroffen met het startnummer. De vorm is echter uitstekend getuige zijn laatste drie overwinningen. Bordeaux Doc (1) en Imagine Boko (11) kunnen zich plaatsen.

Plaats 1:   Pere Ubu (10)
Plaats 2:   Tiger Face (9).
Plaats 3:   Ottens Filosof (12)
Plaats 4:   Bordeaux Doc (1)

 

Race 7 – V75-3 - Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning 2019, 2640 meter bandenstart

In deze koers vertrekt Tyson Dimanche (7) als onze favoriet. Hij won vorige week op Solvalla over 3160. Hij lag de gehele weg in het midden van het veld en ging bij het naderen van de laatste bocht in de aanval om in machtige gangen naar de overwinning te snellen. Velasquez Gar (8) is weer toe aan een overwinning. De Italiaan werd al zesmaal tweede. Een ideaal bankpaard. Love Håleryd (12) is ook gebaat bij de langere afstand. De vierjarige van Peter Untersteiner heeft een goede kans. Stalgenoot Undigious Diamant (5) won de laatste keer na een koers op maat. Zij staat nu wel zwaarder. Franklin Face (6) kwam de laatste keren hoofdzakelijk in actie over de mijl. Dat deed hij met drie overwinningen uitstekend. Hij debuteert over deze afstand met Erik Adielsson. Hij is zeker kansrijk.

Plaats 1:   Tyson Dimanche (7)
Plaats 2:   Velasquez Gar (8)
Plaats 3:  Franklin Face (6)
Plaats 4:  Love Håleryd (12)

 

Race 8 – V75-4 - Svensk Uppfödningslöpning 2019 (Gr. I Nat.), 1640 meter autostart

Het hoofdnummer van vandaag, deze Svensk Uppfödningslöpning 2019. Global Badman (2) is een groot talent die vier van zijn vijf starts omzette in een overwinning. In de Svampen Örebro (Gr II Int) was hij met startnummer acht foutief in de eerste bocht die hij in het derde, vierde spoor rondde. Dat kan je een jong paard niet aanrekenen. Armani Degato (1) komt uit de stal van Svante Båth. De ruin is talentvol en de stal heeft een naam als het gaat om jonge paarden. Fire Piston (5) is zijn carrière uitermate goed begonnen. Hij hoort zeker op de tickets thuis. Timo Nurmos brengt de talentvolle Karl May Boko (10) aan de start. Hij heeft het startnummer niet mee, maar misschien kan hij een mooie positie krijgen als Global Badman goed van start komt. Dan kan hij ver komen. Hij is met een record van 1.13,6 de snelste van het veld. Mizita Sound (7) is reeds geschrapt.

Plaats 1:   Global Badman (2)
Plaats 2:   Armani Degato (1)
Plaats 3:   Karl May Boko (10)
Plaats 4:   Fire Piston (5)

 

Race 9 – V75-5 - Mix Megapol // STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 8, 1640 meter autostart.

Een koers over de mijl met Man At Work (6) als favoriet. De pupil van Timo Nurmos heeft goede vorm en met de gouden handen van Örjan Kihlström moet hij ver kunnen komen. Bij zijn debuut was hij oppermachtig. De laatste keer viel hij niet mee, maar we rekenen op herstel. Deep Pockets (2) is eveneens een goede mijler die dit seizoen nog wist te winnen met Rick Ebbinge. Sandsjöns Enzo (7) moet het doen met een slecht startnummer. Dat maakt het er niet gemakkelijker op. De afstand past hem wel. Chapuy (4) is in hele goede doen. De ruin van Åke Lindblom won al enkele malen erg sterk over de sprint waarbij snelle tijden werden gerealiseerd. In het tweede gelid hebben we verder nog Demolition Man F. (10) en Barolo D.K. (11), maar zij staan voor een pittige taak.

Plaats 1:   Man At Work (6)
Plaats 2:   Chapuy (4)
Plaats 3:   Deep Pockets (2)
Plaats 4:   Sandsjöns Enzo (7)

 

Race 10 - V75-6 - Meadow Prophets Minne 2019 // STL Gulddivisionen, Försök 4 i Meeting 8 - Danska Travligan – Liga 1, 2140 meter autostart.

Global Trustworthy (5) won de laatste keer van kop af in de Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst. Hij won in een sterke 1.12,1a-2140 meter met Jorma Kontio. In Jägersro kwam Racing Mange (6) aan de start over 3180 meter. De hengst kreeg een rustige koers waarin hij relatief weinig had te kloppen. Na 2500 meter ging hij naar voren en klaarde de klus op eenvoudige wijze. Zo gemakkelijk zal het vandaag niet gaan. De twee Italianen Velvet Gio (10) en Shadow Gar (9) zijn snel genoeg om zich met de prijzenverdeling te gaan bemoeien. Ook van Tae Kwon Deo (2) kan wat worden verwacht. De vierjarige staat voor een pittige klus maar heeft vorm en een mooi nummer. Dreammoko (11) moet in het tweede gelid beginnen. De vos kon de laatste malen niet imponeren. Het zou mooi zijn als de oude Dreammoko weer eens opstaat.

Plaats 1:   Global Trustworthy (5)
Plaats 2:   Racing Mange (6)
Plaats 3:   Velvet Gio (10)
Plaats 4:   Tae Kwon Deo (2)

 

Race 11 - V75-7 - John Scott's // STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 8, 2640 meter autostart.

Pastor Power (5) is bezig aan een hele goede reeks van tweede plaatsen. Die overwinning lijkt een kwestie van tijd. In deze opdracht heeft hij goede kansen. Martin De Bos (3) heeft een mooi startnummer. De hengst wint 37% van zijn starts en heeft ook al over de stayersafstand gewonnen. Zijn vorm is momenteel erg goed. Illuminati (7) is een troef van Joakim Lövgren. De zoon van Ready Cash verbetert per start. Ook Esprit Sisu (8) is een zoon van Ready Cash. De door Svante Båth getrainde ruin won al zesmaal uit zeven starts. Peter Untersteiner heeft in Niky Flax (10) een heel goed prestatiepaard. De ruin won begin oktober nog een vergelijkbare opdracht. Een mooie koers met meerdere kanspaarden.

Plaats 1:   Pastor Power (5)
Plaats 2:   Martin De Bos (3)
Plaats 3:   Illuminati (7)
Plaats 4:   Niky Flax (10)

 

Race 12 - 3-åriga och äldre 10.001 - 40.000 kr., 1640 meter autostart.

De laatste koers van deze mooie meeting is voor de beginnersklasse. Elf deelnemers over de mijl met Yankee Dee (9) die de favorietenrol krijgt toebedeeld. Hij debuteerde eind augustus in Halmstad en won gelijk in 1.15,9b-2140 meter met vijf lengtes voordeel. Daarna kreeg hij even een break en hij zal hier dan ook fris aan de start verschijnen. Dat is Johan Untersteiner wel toevertrouwd. Diesel D.K. (11) is zijn carrière goed begonnen. Hij won eenmaal en werd viermaal tweede uit zes starts in totaal. De laatste maal in een nieuw record. Just Make It (4) pakte in zijn derde start de volle winst. Het begin van zijn carrière vertoont een stijgende lijn. Super Alice (3) en Otiz (2) zijn snel genoeg voor een plaats bij de eerste vier. Het startnummer is in elk geval een voordeel.

Plaats 1:   Yankee Dee (9)
Plaats 2:   Diesel D.K. (11)
Plaats 3:   Just Make It (4)
Plaats 4:   Super Alice (3)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.