Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Jagersro - 3 december

Jagersro - dinsdag 3 december - Start: 18:20We zijn dinsdag in Malmö, waar op de Zuid-Zweedse baan Jägersro negen koersen worden verreden. In de derde koers een onderdeel van de Svensk Travsports Unghästserie. Een leuke bezette koers met enkele talenten zoals Eagle Merci en Jareth Boko. Het fokproduct van John Bootsman is als halfbroer van Gareth Boko (winnaar Svensk Uppfödningslöpning 2015) interessant gefokt. Voor Merwestaal Moerdijk BV zijn er winstkansen in koers twee met Ihagua F.Boko, maar de merrie treft enkele goede tegenstanders. Mooie sport dus op deze dinsdagavond. De start van V64 is rond de klok van half acht. De eerste koers in Jägersro is om twintig over zes.

Race 1 - 3-åriga och äldre högst 17.500 kr som ej segrat., 2140 meter bandenstart


In deze koers starten acht paarden die nog geen overwinning hebben behaald. De vos Navaho Ghostdance (4) liep een prima kwalificatieproef waarin hij goed uit de banden startte. Hij nam de leiding en liep gaandeweg steeds verder bij de rest vandaan en kwam uit op 1.18,1b-2140 meter. Met een dergelijke tijd kan hij vandaag winnen. Even Steven (5) maakt zijn debuut voor Joakim Lövgren. De Deense hengst liep in december 2018 een kwalificatieproef op Charlottenlund. Hij verhuisde tussentijds van trainer en start voor het eerst in Zweden. Feel The Rush (6) liep in Halmstad een iets minder snelle proef. Dat verliep echter naar tevredenheid. We rekenen op een goede prestatie van de merrie van Jerry Riordan. Sister Stephanie (4) werd begin van dit jaar al tweede. Daarna verdween ze uit beeld. Ze mist dus enige ritme.Plaats 1: Navaho Ghostdance (4)
Plaats 2: Even Steven (5)
Plaats 3: Feel The Rush (6)
Plaats 4: Sister Stephanie (4)


Race 2 - 3-åriga och äldre 17.501 - 100.000 kr., 2140 meter autostart


In Kalmar won Ihagua F.Boko (3) in een goede tijd. De driejarige merrie van Merwestaal Moerdijk BV kan hier op herhaling, maar treft wel een aantal hele goede tegenstanders. Zo won Oscar L.A. (10) de laatste keer met Joakim Lövgren in Jägersro over de lijn waarbij een rappe 1.13,9 op de klokken kwam. Deze keer moet de zoon van Ready Cash beginnen in het tweede gelid, maar qua vermogen moet dat geen probleem zijn. De vierjarige Dempsey Cloc (6) deed het met Steen Juul al goed in zijn thuisland Denemarken. Hij zette zijn laatste twee starts om in volle winst. Explosive Dancer (5) Won begin november als favoriet. Ook in deze koers moet hij ver kunnen komen. Umami Face (1) is een driejarige van Stal Kolgjini. Lutfi Kolgjini rijdt hem opnieuw. Een outsider, maar met Kolgjini weet je maar nooit.Plaats 1: Oscar L.A. (10)
Plaats 2: Dempsey Cloc (6)
Plaats 3: Ihagua F.Boko (3)
Plaats 4: Explosive Dancer (5)Race 3 – Svensk Travsports Unghästserie - Treåringar, 2140 meter bandenstart


In deze leeftijdskoers voor driejarigen heeft Eagle Merci (1) een mooie uitgangspositie. De hengst van Steen Juul verkeert in uitstekende vorm en heeft bovendien twintig meter voordeel bij de start op Jareth Boko (3). Dit fokproduct van John Bootsman, die de ruin ook nog bezit, is als halfbroer van Gareth Boko (winnaar Svensk Uppfödningslöpning 2015) interessant om te volgen. Jareth Boko kon nog niet winnen maar was er al enkele malen dichtbij. Inox River (5) won zijn laatste koers met overmacht in een hele goede 1.15,9b-2160 meter. Dat was een vergelijkbare opdracht als vandaag waarbij hij ook meters moest geven. Bali Miles (2) heeft ook al gewonnen. De laatste keren viel hij minder op, maar een plek bij de eerste vier moet mogelijk zijn.Plaats 1: Eagle Merci (1)
Plaats 2: Inox River (5)
Plaats 3: Jareth Boko (3)
Plaats 4: Bali Miles (2)


Race 4 - V64-1- Carsten och Jonnys Toalettuthyrning // Fördel Ston, 2140 meter autostart

Een klein veld, maar veel kwaliteit. Het seizoen van Staro Leonardo (1) verloopt uitstekend. De pupil van Joakim Lövgren won al vijf koersen en pakte bovendien al driemaal een tweede en derde plaats. Deze opdracht moet hij tot een goed einde kunnen brengen. Toddler (4) maakte in Kalmar zijn favorietenrol helemaal waar met een snelle overwinning. De paarden van Conrad Lugauer zijn in optimale vorm. De prestaties van Niky Flax (3) zijn ook erg goed. De ruin Johan Untersteiner gaat zich zeker met de prijsverdeling bemoeien. Bonnies Celebrity (6) en Wonderboy (7) zijn een toonbeeld van trouw. Een overwinning zou geen grote verrassing zijn.Plaats 1: Staro Leonardo (1)
Plaats 2: Toddler (4)
Plaats 3: Niky Flax (3)
Plaats 4: Bonnies Celebrity (6)Race 5 - V64-2- Decembermontén, 2140 meter autostart


In deze montékoers is Börge (1) onze favoriet. Hij vormt samen met Sofia Adolfsson een bewezen combinatie in dit genre. Op Solvalla won hij ruim. Afstand en startpositie maakt hem weinig uit. Day Sun Dream (2) is ook een specialist die recentelijk nog won. Een paard met de nodige klassen. Olivia Cheri (3) heeft ook aanleg voor het monté. De merrie startte driemaal onder het zadel en was in alle drie starts geplaatst. Verder moet met Pax (5) ook rekening worden gehouden. De ruin startte pas driemaal maar dat leverde wel een overwinning op en twee tweede plaatsten. In dit veld zijn er kansen.Plaats 1: Börge (1)
Plaats 2: Day Sun Dream (2)
Plaats 3: Pax (5)
Plaats 4: Olivia Cheri (3)Race 6 - V64-3- Kranpunkten, 2140 meter bandenstart


Peter Untersteiner heeft met Perfect Lane (2) een kanspaard in handen. De merrie maakte onlangs een goed seizoensdebuut na lange afwezigheid. Zij kreeg zeker geen gemakkelijke koers maar streed tot aan de finish goed door. Livi Midnight (1) won de laatste keer onder niet al te beste omstandigheden. Zij kan in elk geval harder dan de gelopen 1.21. en maakt hier haar debuut in Zweden. Ups Face (12) had in Jägersro de laatste keer een sterk slot in de benen. Hij won de koers met een halve lengte. Een paard met een prachtig moederlijn. Diesel D.K. (11) deed het al goed in zijn thuisland Denemarken. Hij mag het nu laten zien in Zweden.Plaats 1: Perfect Lane (2)
Plaats 2: Livi Midnight (1)
Plaats 3: Ups Face (12)
Plaats 4: Diesel D.K. (11)Race 7 - V64-4 - Storbaneföreningens Pris - Amatörlopp, 1640 meter bandenstart


Een open aangelegenheid deze koers voor amateurrijders. The Muffin Man (6) heeft de snelheid om een rol te spelen maar is niet even constant. Dat geldt voor meerdere deelnemers. Tiffany Cash (9) is een snelle driejarige die onlangs won met Hanna Lähdekorpi. Het paard is optimaal, maar tegen oudere paarden is het wel een pittige klus. Wij hebben echter vertrouwen in de merrie van trainer Conrad Lugauer. Selected Face (1) won op Charlottenlund in een goede tijd. Die prestatie kreeg in de daaropvolgende start nog geen passend vervolg. Fellini Boko (4) kan beter dan wat hij de laatste keren liet zien. Hij heeft even rust genoten en verschijnt weer fris aan de start.Plaats 1: Tiffany Cash (9)
Plaats 2: The Muffin Man (6)
Plaats 3: Selected Face (1)
Plaats 4: Fellini Boko (4)Race 8 - V64-5 - Carl-Philips VVS, 2140 meter bandenstart


Als Breidabliks Cognac (3) het hoofd er goed bij houdt kan hij deze koers winnend afsluiten met trainer Conrad Lugauer. Hij moet het ditmaal opnemen tegen Stand By Ken (9) die de laatste keer met Johan Untersteiner won in Åby. Dat was een ruime overwinning middels een sterke slotfase. Valentin (2) verschijnt ook met een overwinning op zak aan de start. Daarvoor was hij er al enkele keren dichtbij, dus helemaal verrassend was dat niet. Hier kan hij die goede lijn doortrekken. Champion Melon (6) en Victory Lee (7) zijn in beeld voor een klassering.Plaats 1: Breidabliks Cognac (3)
Plaats 2: Stand By Ken (9)
Plaats 3: Valentin (2)
Plaats 4: Champion Melon (6)Race 9 - V64-6 - Lärlingslopp - Ston, 2140 meter autostart


Het laatste onderdeel van de V64 wordt door de leerlingen voor hun rekening genomen. De Duitse Queen For A Day (9) maakt haar Zweeds koersdebuut. In Duitsland won zij dit seizoen al zesmaal en werd zij viermaal tweede. Tot dusver een uitstekend seizoen. Aura S.L. (10) voelt zich thuis in Zweden. De Italiaanse merrie begon haar carrière veelbelovend en gaf dat met twee overwinningen in Zweden een passend vervolg. In haar voorlaatste start liep de driejarige merrie een prachtig nieuw record over de mijl van 1.13,2. De vorm van Zaira Del Ronco (1) vertoont een stijgende lijn. Misschien kan zij eindelijk eens toeslaan, maar dan zal het wel mee moeten zitten. Global Wireless (4) kan deze koers van kop af bepalen. Met haar vorm is weinig mis.

Mijn voorspelling
Plaats 1: Queen For A Day (9)
Plaats 2: Aura S.L. (10)
Plaats 3: Zaira Del Ronco (1)
Plaats 4: Global Wireless (4)

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.