Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Jägersro - 11 december

Jägersro - woensdag 11 december 2019 - Start: 18:27

We zijn deze woensdag in Jägersro waar de Breeders Crown voor tweejarigen op het programma staat. Daarnaast wordt samen met Solvalla de V86 georganiseerd die allen goed bezet zijn. In de Breeders Crown voor tweejarigen heeft Philosopher goede kans op de overwinning. Hij klopte eerder in het seizoen nog Climber van Dion Tesselaar vanuit deze startpositie. Nu treft hij Sanderson, Samson en de snelle Castillo. Een prachtig bezette koers. De koersen in Jägersro beginnen om 18.27 uur. De V86 begint om 20.30 uur waarna er geschakeld zal worden tussen de beide koersbanen.

Race 1 – 3-åriga och äldre högst 75.000 kr., 2140 meter bandenstart

De beginnersklasse opent deze woensdagavond in Jägersro met de Fransman Gladiator D'am (4) die de favorietenrol krijgt toebedeeld. De pupil van Adrian Kolgjini heeft inmiddels twee starts in de benen waarin hij beide keren plaatsgeld pakte. Hij komt van rust en zal zich verder hebben ontwikkeld. Aan de start heeft hij twintig meter voordeel en dat moet hij kunnen verzilveren. Ook Nice Flirt (9) heeft een rustpauze gehad. Joakim Lövgren rijdt de merrie zelf die al driemaal tweede werd en eenmaal won. Livi On The Run (1) maakte een zegevierend koersdebuut in Kalmar. De ruin mag het nu gaan proberen op zijn thuisbaan. De beide Boko’s in dit veld Jumeirah Boko (5) en Jocelyn Boko (7) kunnen zich plaatsen.

Plaats 1: Gladiator D'am (4)
Plaats 2: Nice Flirt (9)
Plaats 3: Livi On The Run (1)
Plaats 4: Jumeirah Boko (5)

 

Race 2 - DOT // Amatörlopp, 2140 meter autostart

In deze koers voor de liefhebbers is de ongeslagen Maestro Crowe (6) de logische favoriet. De ruin won zijn laatste vijf koersen met overmacht en deed dat op verschillende banen en over verschillende afstanden. Overwinning nummer zes lijkt wat dat betreft geen lastige opdracht. Fiftyshadesof Sisu (11) presteerde ook heel constant met vier derde plaatsen op rij. Daarbij werden ook hele goede tijden gerealiseerd. Hij moet nu wel beginnen in het tweede gelid. Catch The Day N.O. (1) heeft een mooi nummer. De vorm is al tijden goed. Nature Brodda (3) is snel genoeg voor een klassering. Thinking About You (12) is een hoofdpijndossier voor de wedder. Hij is snel, maar is nog wel eens foutief. Als hij zijn hoofd bij de les houdt, kan hij ver komen.

Plaats 1: Maestro Crowe (6)
Plaats 2: Fiftyshadesof Sisu (11)
Plaats 3: Catch The Day N.O. (1)
Plaats 4: Nature Brodda (3)

 

Race 3 – ElektroTeam Vellinge, 2640 meter bandenstart

Een koers over de stayersafstand. Xanthis De Roi (7) staat al enige tijd voor een overwinning. De vierjarige zoon van Un Mec d'Heripre treft hier zijn favoriete afstand en start bovendien in het eerste startvak. Jimpeto Joy (4) is een welkome aanwinst voor trainer Jerry Riordan. De Sloveense import won inmiddels twee koersen voor zijn nieuwe trainer. De laatste keer imponeerde hij over de mijl vanuit het dodenspoor en won hij het ruim. Upload (8) presteert erg trouw. Een klassering bij de eerste vier moet haalbaar zijn. Lovemelongtime (2) werd in zijn laatste start op Jägersro uitstekend tweede. Hij lijkt op weg naar de optimale vorm.

Plaats 1: Xanthis De Roi (7)
Plaats 2: Jimpeto Joy (4)
Plaats 3: Upload (8)
Plaats 4: Lovemelongtime (2)

 

Race 4 – Breeders' Crown - Tvååringar, 1640 meter autostart

Philosopher (2) kan met dit startnummer de leiding pakken en de koers tot aan de finish domineren. Dat heeft hij al eerder laten zien. Helaas verliep het in de finale van de Breeders Course minder voortvarend. Het wordt zijn eerste optreden na die koers. Hij zal in juiste vorm aan de start staan. Sanderson (7) is een talentvolle tweejarige van Per Nordström die met Revelation al een toptweejarige op stal heeft. Ook Sanderson moet ditmaal hoge ogen kunnen gooien. Samson (6) moet het ditmaal doen zonder Gert. De tweejarige is uit het juiste koershout gesneden en werd al driemaal tweede uit even zoveel starts. Een overwinning is goed mogelijk met trainer Joakim Lövgren. Castillo (5) doet het prima en schuwt de tegenstand niet. Hij kon nog niet winnen maar zat er wel dichtbij.

Plaats 1: Philosopher (2)
Plaats 2: Sanderson (7)
Plaats 3 Samson (6)
Plaats 4: Castillo (5)

 

Race 5 - Hukes Lärlingsklocka 2019, 2140 meter autostart

Twaalf leerlingpikeurs in actie over de middenafstand. Het kan wel eens een overwinning gaan opleveren voor Gideon H.Renka (4) die doorgaans sterke deelnemers treft. In deze koers maakt het fokproduct van Rene Knipscheer goede kans, maar ook nu staan er sterke paarden in. Infinitus (1) heeft een mooie nummer en steekt bovendien in prima vorm. De huidige vorm van Usain Cup (7) is misschien nog wel iets beter. Hij won viermaal uit zijn laatste vijf starts. Het startnummer is minder gunstig. Martijn de Haan komt in actie met Quattro Töll (6) die met een overwinning aan de start verschijnt. Hij bleef bij die gelegenheid van start tot finish voorop en won de koers met zes lengtes. Misschien kan hij een dergelijk optreden opnieuw verzorgen.

Plaats 1: Gideon H.Renka (4)
Plaats 2: Infinitus (1)
Plaats 3: Usain Cup (7)
Plaats 4: Quattro Töll (6)

 

Race 6 - V86-1, Ahnelövs Industrimålning // Luciastayern, 3140 meter autostart

In dit stayersnummer over ruim drie kilometer komen acht paarden in actie. Appreciated (1) won in Kalmar over 2640 meter. Het is ditmaal vijfhonderd meter langer maar dat zal geen probleem zijn. Hij heeft als enige twintig meter voordeel aan de start. Hij kan dit gaan uitbuiten maar dit zal geen gemakkelijke klus worden. Tony Afrika (4) start op 3160 meter. Hij evenaarde de laatste keer bijna zijn record van 1.12,1. Eerder dit seizoen won hij een V75 koers over 3140 meter met vijf lengtes voordeel. Ditmaal heeft hij twintig meter voordeel bij de start op Juan (5) die zijn favoriete afstand treft. Hij heeft opnieuw goede vooruitzichten op de overwinning. Olle Rols (8) is niet altijd even constant. De afstand is in elk geval geen probleem.

Plaats 1: Tony Afrika (4)
Plaats 2: Juan (5)
Plaats 3: Appreciated (1)
Plaats 4: Olle Rols (8)

 

Race 7 – V86-2 Solvalla , Christer Nöjd AB, 2640 meter autostart

Voor het tweede onderdeel van deze V86 zijn we op de baan van Solvalla. Een veld van twaalf deelnemers over 2640 meter. Payet D.E. (6) is een fokproduct van Gerrits Recycling Groupe. De Duitse ruin doet het prima dit seizoen. Tegenstand valt te verwachten van Idreamicanfly (11) die uit het tweede gelid moet komen maar daar weet Örjan Kihlström wel raad mee. Happy Romeo (5) sloot een mindere perioe af met een overwinning, Hier kan hij opnieuw voorin meedoen. Elias Avant (1) kwam de laatste keren alleen over 2640 aan de start. Zij vormcurve vertoont een prima stijgende lijn.

Plaats 1: Payet D.E. (6)
Plaats 2: Idreamicanfly (11)
Plaats 3: Happy Romeo (5)
Plaats 4: Elias Avant (1)

 

Race 7 - V86-3 Jägersro, Luftfördelarna i Skåne // Luciapokalen, 1640 meter autostart

In deze mijlskoers komt de Duitse Derbywinnaar Ferrari Kievitshof (8) in actie. Zijn laatste overwinning was vorig jaar met Johan Untersteiner. Dit jaar kwam hij pas vier keer aan de start maar zijn vorm is groeiende. Het startnummer daarentegen is over de mijl minder gunstig. Bvlgari Peak (7) start aan zijn binnenkant. Deze Deen maakte een zegevierend seizoensdebuut en verschijnt dus erg fris aan de start. Sevilla (9) moet in het tweede gelid beginnen Dat hoeft niet gelijk een nadeel te zijn. Hij kan gelijk het tweede spoor opzoeken. Hierro Boko (1) is ook snel genoeg voor een hoge klassering. Een leuk sprintnummer, deze Luciapokalen.

Plaats 1: Ferrari Kievitshof (8)
Plaats 2: Sevilla (9)
Plaats 3: Bvlgari Peak (7)
Plaats 4. Hierro Boko (1)

 

Race 8 – V86-4 Solvalla - Olof Brodin Chartering // Fyraåringslopp, 1640 meter autostart

Ook op Solvalla gaan we nu sprinten met een tiental vierjarigen. De door Svante Båth getrainde Captain My Captain (2) heeft met Erik Adielsson goede vooruitzichten op de overwinning. Hij zette in zijn laatste start een prima prestatie neer met een snelle overwinning over de middenafstand. De kortere afstand zal geen probleem zijn. Italiano Boko (5) is bezig aan een prachtig seizoen waarin hij al tweemaal won en zesmaal tweede werd. Hij lijkt nog altijd in juist conditie om hier een hoofdrol op te eisen. Mellby Goofy (10) heeft een snelle mijl in de benen maar het moet wel een beetje meezitten in de openingsfase, anders wordt het wel lastiger. b is een snelle Amerikaan van Stefan Melander die zich eerst gaat richten op het plaatsgeld

Plaats 1: Captain My Captain (2)
Plaats 2: Italiano Boko (5)
Plaats 3: Mellby Goofy (10)
Plaats 4: Manuzio Hanover (1)

 

Race 8 – V86-5 Jägersro, UniCarriers // Treåringslopp Ston, 2140 meter bandenstart.

In deze koers voor driejarige merrie is het veld verdeeld over drie startvakken. In het eerste startvak kan Use Face (2) de koers naar haar hand zetten. Haar laatste overwinning kwam ook tot stand met Lutfi Kolgjini die een offensieve koers zal rijden. Dan kan twintig meter aan de start voldoende zijn om te winnen. Waiting Hill Hall (10) won al viermaal uit zeven starts. Dat is een prima gemiddelde. Zij moet dus wel meters geven aan de start. American Hill (4) liep vrijdag nog in Kalmar, maar viel toen nog niet mee. Zij kan beter. Verder noemen we nog voor een klassering Briljant Sensation (11) en Elle Titation (3)

Plaats 1: Use Face (2)
Plaats 2: Waiting Hill Hall (10)
Plaats 3: American Hill (4)
Plaats 4: Briljant Sensation (11)

 

Race 9 – V86-6 Solvalla , Custom Sulky, 2140 meter bandenstart.

De driejarige United Broline (3) won begin oktober in een snelle tijd. Daarna was hij tweemaal foutief maar leek hij de laatste keer weer verbeterd. Als hij die vorm weet vast te houden kan hij hier opnieuw zegevieren met Erik Adielsson. Die reed onlangs Charles Du Sud (8) ook naar zijn eerste overwinning. De vos deed dat in een goede tijd en wordt nu gereden door zijn trainer Maxime Marais. De Fin Langen’s Airborne (11) moet meters geven maar toonde in zijn laatste start wel goede vorm. Carlos Messi (7) schatten we iets hoger dan Joffrey (4). Beide paarden doen mee om de plaatsen.

Plaats 1: United Broline (3)
Plaats 2: Charles Du Sud (8)
Plaats 3: Carlos Messi (7)
Plaats 4: Langen’s Airborne (11)

 

Race 9 – V86-7 Jägersro, Bege Plattform och ställning, 1640 meter autostart

Het voorlaatste onderdeel van de V86 gaat over de mijl. Mellby Guard (4) heeft een mooi nummer. Hij moet deze opdracht tot een goed einde kunnen brengen. Zijn voornaamste concurrent lijkt Racing Ribb (5). De pupil van Adrian Kolgjini heeft kende een goede periode, maar liep in juli voor het laatst. Hij mist dus koersritme. Ivana Boko (3) kan een goede sprint lopen, maar is niet altijd even constant. Havbergs Viking (9) moet beginnen in het tweede gelid. De afstand past hem en in zijn laatste start was hij verbeterd.

Plaats 1: Mellby Guard (4)
Plaats 2: Racing Ribb (5)
Plaats 3: Ivana Boko (3)
Plaats 4: Havbergs Viking (9)

 

Race 10- V86-8 Solvalla, Upplands Bildemontering AB, 2640 meter autostart.

Voor het laatste onderdeel van de V86 keren we terug naar Solvalla. Het is tevens de laatste koers van deze avond in de Zweedse hoofdstad. Een koers over de stayersafstand. De Fransman Balto D'huon (8) was in zijn laatste drie starts niet te kloppen. Ook nu moet hij deze opdracht winnend kunnen afsluiten met Kaj Widell waarvoor hij graag loopt. Die reed Cesar F.C. (11) onlangs naar een sterke sprintzege. Die moet het dus zonder de steun van Kaj Widell doen maar met Emilia Leo heeft hij een geweldige vervanger. Betting Rebel (4) liep in zijn laatste start een nieuw record over de mijl. Ook nu liggen er kansen. Vagabond Bi (1) zou ons met winst niet verbazen. De vorm is prima en de afstand is passend. Een leuke afsluiter van deze woensdagavond.

Plaats 1: Balto D'huon (8)
Plaats 2: Cesar F.C. (11)
Plaats 3: Betting Rebel (4)
Plaats 4: Vagabond Bi (1)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.