Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Kalmar - 7 december

Kalmar - vrijdag 7 december 2018 - Start: 18:20

Een mooie koersdag op deze vrijdagavond in Kalmar. De driejarigen hebben de E3 Revansch - Öppen klass, de leerlingen gaat de strijd aan in de Peter Johanssons Minne en de amateurrijders komen in actie in de Amatörernas Guldklocka 2018. Aangevuld met een montékoers en een aantal goed bezette koersen mag je spreken van een veelzijdig programma. De eerste start is om 18.20 uur.

Race 1 - Tangens Tvååringspris, 1640 meter autostart

De koersdag van Kalmar begint met vijf tweejarigen. Jaipur F.Boko (2) beviel met een tweede plaatst bij zijn debuut op Jägersro. De merrie kan haar eerste overwinning behalen. Dan zal zij Global Action (1) moeten weerstaan. De hengst sprong in diezelfde  koers op Jägersro. Hij plaatste zich al tweemaal uit vier starts. Ortega Bob (5) heeft een constante prestatiereeks. Drie starts leverden even zoveel derde plaatsten op. Cedric Diggory (4) maakt zijn koersdebuut. De pupil van Frederik Persson kan voor een verrassing zorgen. Paintitblack A.O. (3) zie wij voor het plaatsgeld.

Plaats 1:    Jaipur F.Boko (2)
Plaats 2:    Global Action (1)
Plaats 3:    Ortega Bob (5)
Plaats 4:    Cedric Diggory (4)

 

Race 2 - Svensk Travsports Unghästserie - Treåriga Ston, 2140 meter bandenstart

Een veld van twaalf driejarige merries die nog geen koers hebben gewonnen. Kan Ipomea (10) met Christoffer Eriksson een winnend koersdebuut maken? De kwalificatieproef was hoopgevend. Joy Lane (1) Liep op de baan van Aby al twee keer laag in de 1.17. Haar eerste zege is vandaag goed mogelijk. Tango Face (9) heeft al een mooi record. In haar laatste start werd ze uitgeschakeld. Daarvoor liep ze een snelle derde plaats. Tarantella Face (6) lijkt iets betrouwbaarder.

Plaats 1:   Ipomea (10)
Plaats 2:   Joy Lane (1)
Plaats 3:   Tarantella Face (6)
Plaats 4:   Tango Face (9)

 

Race 3 - 3-åriga och äldre högst 40.000 kr, 2140 meter bandenstart

Gaat Skogans Survivor (6) hier zijn eerste overwinning behalen? De kans is groot voor de ruin die er al enkele malen dichtbij was. Hij moet echter wel een handicap ziet te overbruggen op Tvingens King (1) die twintig meter voor hem start. Dat moet haalbaar zijn. New Day (5) heeft ook die handicap. Hij kon dit seizoen nog niet winnen. Dat lijkt opnieuw lastig, maar een plaats is goed mogelijk. Opal All Over (8) stelde onlangs zijn record bij. De vorm is dus aanwezig.

Plaats 1:   Skogans Survivor (6)
Plaats 2:   Opal All Over (8)
Plaats 3:   Tvingens King (1)
Plaats 4:   New Day (5)

 

Race 4 - V64-1 3-åriga och äldre 13.501 - 95.000 kr., 1640 meter autostart

Het eerste onderdeel van de V64 met twaalf deelnemers over de mijl. It’s My Boko (5) is na haar overwinning over de mijl op Jägersro de logische favoriet. Ze liet een hele sterke indruk achter waarbij ze deels van de koers in het dodenspoor opereerde en middels een sterke laatste tweehonderd meter de zege naar zich toe trok. De laatste koers van Borups Racing (3) was ook over de mijl. Daarin werd hij tweede in een nieuw record. Made In Sweden (2) is lang weggeweest. Hij kwalificeerde goed maar mist koersritme. Dan zien wij eerder Helios K (9) die half november over de mijl won in Kalmar. Daar bleef hij van start tot finish voorop. Het tweede gelid maakt het nu iets lastiger.

Plaats 1:   It’s My Boko (5)
Plaats 2:   Borups Racing (3)
Plaats 3:   Helios K (9)
Plaats 4:   Made In Sweden (2)

 

Race 5 - V64-2 Montélopp, 2140 meter bandenstart

De favoriet in deze montékoers  is niet moeilijk om aan te wijzen. Blue Snapper (5) is onder het zadel een geweldenaar die zijn laatste start ook omzette in een goede zege. Rubacuori Alca (9) is ook een montétalent. Drie starts onder het zadel leverden al twee overwinningen op in goede tijden. Red Hot Snapper (11) krijgt het moeilijk vanuit het tweede gelid. Dan zien wij eerder Valter L.P.C. (1) en Morgan Atlas (3)

Plaats 1:   Blue Snapper (5)
Plaats 2:   Rubacuori Alca (9)
Plaats 3:   Morgan Atlas (3)
Plaats 4:   Valter L.P.C. (1)

 

Race 6 - V64-3,  Amatörernas Guldklocka 2018, 2140 meter autostart

De liefhebbers komen in actie, oftewel de amateurrijders komen in actie. Wie volgt Oscar Grinman op die deze koers verleden jaar won. Burn Out (5) had de laatste keer totaal geen last van een burn out want hij haalde enorm uit. Hij wordt vandaag gereden door Kjell Gustafsson die hem vier jaar geleden voor het laatst reed. Burn Out mag bewijzen dat deze overwinning geen toevalstreffer was. Quite E.Wood (7) werd de laatste maal derde met zijn trainer. Hij heeft in dit veld goede kansen. Belle Godiva (9) won begin september in Axevalla. Daarna verliep het iets minder. Kirby Sånna (3) lijkt dan iets betrouwbaarder.

Plaats 1:   Quite E.Wood (7)
Plaats 2:   Burn Out (5)
Plaats 3:   Kirby Sånna (3)
Plaats 4:   Belle Godiva (9)

 

Race 7 - V64-4, 24Kalmar.se-loppet, 1640 meter bandenstart

Uptothe Chapel (7) heeft met Joakim Lövgren een eerste kans. De ruin in constant in zijn prestaties. Target Kronos (9) begint als enige over 1660 meter. Die handicap van twintig meter moet te belopen zijn. Jack Bowler (8) won zijn laatste koers onder het zadel. Hij bleef op een natte, plakkerige piste van start tot finish voorop in een snelle tijd. Hochthereitis Sox (5) hoort ook op de tickets thuis. De vorm is nog altijd aanwezig. Digital Product (3) verbetert per start. Als die lijn wordt doorgetrokken loopt hij zeker in het geld.

Plaats 1:   Uptothe Chapel (7)
Plaats 2:   Jack Bowler (8)
Plaats 3:   Hochthereitis Sox (5)
Plaats 4:   Target Kronos (9)

 

Race 8 - V64-5, Peter Johanssons Minne - Lärlingslopp, 2140 meter autostart

M.T.Mighty Winner (2) wordt op pad gestuurd met Henriette Larsen. Een combinatie dat klikt, want eerder dit jaar won Larsen al en werd ze een keer derde met deze vierjarige ruin. De vorm van Höwings Venus (4) is prima. Een hoge klassering zit erin voor de Duitse merrie die de laatste maal haar record liep. Bij Tobias O Eriksson is zij in goede handen. Ook Staro Leonardo (11) en Bernardo Grasso vormen een beproefde combinatie zo bleek in Jägersro. Hij achterhaalde op de finish de van huis uit leidende Delicious Brown. Verder noemen we nog Digger Smasher (12) en Hillcrest Player (5)

Plaats 1:   M.T.Mighty Winner (2)
Plaats 2:   Höwings Venus (4)
Plaats 3:   Staro Leonardo (11)
Plaats 4:   Digger Smasher (12)

 

Race 9 - V64-6, E3 Revansch - Öppen klass - Treåringslopp, 2140 meter autostart

In Halmstad won Roofie (6) overtuigend zijn koers en daarvoor wist hij ook al te zegevieren. De laatste start was op Kalmar en toen liep hij in de finale van de Lantmännen Maskins Treåringsserie 2018 een nieuw record van 1.12,9. Dat was op één lijn met de winnaar. Hij is met Johan Untersteiner de favoriet in deze koers. Önas Nougat (5) was diegene die de favoriet klopte. Hem verwachten we opnieuw voorin. Holy Water (4) loopt altijd in het geld. Ook in deze koers moet de topdriejarige ver kunnen komen. Concrete Dee (8) won op Solvalla de Kriterierevanschen. In die vorm zijn er opnieuw mogelijkheden.

Plaats 1:   Roofie (6)
Plaats 2:   Önas Nougat (5)
Plaats 3:   Concrete Dee (8)
Plaats 4:   Holy Water (4)

 

Race 10 - Svensk Travsports Unghästserie - Fyraåriga Ston, 2140 meter autostart

Bitcoin (9) zal haar overwinning van Axevalla willen bevestigen. In de stromende regen bleef zijn van start tot finish probleemloos voorop. Greta Silas (2) is toe aan een overwinning. Zij was er al enkele malen dichtbij. Misschien lukt het deze keer. Alea Iacta Est (1) kan met dit nummer een hogere klassering lopen dan de laatste keren. Winnen wordt lastig. Carmen Brick (6) schatten we dan iets hoger in. Verder noemen we nog Amulett Jons (7)

Plaats 1:   Bitcoin (9)
Plaats 2:   Carmen Brick (6)
Plaats 3:   Greta Silas (2)
Plaats 4:   Alea Iacta Est (1)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.