Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Kalmar - 3 mei

Kalmar – vrijdag 3 mei 2019 - Start: 18:20

Tien draverijen staat er vrijdagavond op het programma in Kalmar. Hans Crebas heeft een drukke avond want de Nederlander komt in bijna alle races in actie behalve race 2, 6 en 9. Kansen zijn er zeker met onder ander Image Rapida en Imail Occagnes. In de Mack Lobells Lopp is Probo O.P. een aansprekende naam; een leuk sprintnummer dit derde onderdeel van de V64. Het eerste onderdeel van de V64 staat gepland op 19.30. De racedag begint om 18.20.

Race 1 -  Ömangruppen//Nybro Transport//Svensk Travsports Unghästserie - Treåringar, 2140 meter bandenstart

In deze race starten negen driejarigen. Adrian Kolgjini heeft met Redneck Woodland (9) een kanspaard in handen. Bij zijn debuut pakte hij een snelle tweede plaats. Hans Crebas rijdt voor Frederik Persson In Love Silas (1). De merrie was bij haar debuut dichtbij de overwinning. Die koers zal haar beter hebben gemaakt. Van huis uit is zij nog niet zo snel. Heeft wat geluk nodig, plaatskans. Glam Rock (3) werd tweede bij zijn debuut. Dat was het hoogst haalbare want de winnaar ging ruim voor hem aan. Bicc’s Avalon (8) maakt zijn debuut na een geslaagde kwalificatieproef. Het startnummer is minder gunstig.

Plaats 1:    Redneck Woodland (9)
Plaats 2:    Glam Rock (3)
Plaats 3     In Love Silas (1)
Plaats 4:    Bicc’s Avalon (8)
 

 

Race 2 -  Sandbäckens Rör//Stall Axelsson//Kalmarsundsmontén, 2640 meter bandenstart.

In deze race komen de paarden onder het zadel in actie. Barack La Marc (6) is een montespecialist van Veijo Heiskanen die voor de derde keer wordt toevertrouwd aan Sofia Adolfsson. Die won er al mee en werd een keer tweede. Ecupos Ahla (3) maakte onlangs op de baan van VAGGERYD zijn debuut in het montegenre. Dat leverde gelijk de volle winst op. We rekenen opnieuw op een goede prestatie. Joker’s Candyking (2) zag een uitstap naar de monte ook al beloond worden met een overwinning. De vorm is goed en hij krijgt twintig meter aan de start op Barack La Marc. Västerbovivann (5) is ook in beeld voor een plaats bij de eerste vier.

Plaats 1:  Barack La Marc (6)
Plaats 2:  Joker’s Candyking (2)
Plaats 3:  Ecupos Ahla (3)
Plaats 4:  Västerbovivann (5)

 

Race 3 -  Lantmännen Maskins Treåringsserie (Försök 5 av 12 - Final 29/11), 2140 meter bandenstart

In Your Dreams (9) maakt haar debuut voor trainer Jerry Riordan. De Duits geregistreerde merrie vertoonde haar kunsten al op Vincennes waar zij een tweede plaats behaalde in de Prix Leopold Verroken in 1.14,5 over 2100 meter. Daarbij finishte zij op één lijn met de winnaar. Staro Nashville (8) maakt zijn debuut als driejarige na een succesvolle campagne als tweejarige. Die campagne werd afgesloten met een vierde plaats in de Svensk Uppfödningslöpning 2018. Patch Wibb (6) zegevierde bij zijn koersdebuut. Die race werd van kop af gedomineerd. Urbion Face (5) en Becker (3) hebben beide al laten zien dat ze over de benodigde snelheid beschikken. Besa Hagh (1) geniet de steun van Hans Crebas. De merrie kreeg de laatste keer een zware koers. Een plaat bij de eerst vijf zit erin.

Plaats 1:   In Your Dreams (9)
Plaats 2:   Staro Nashville (8)
Plaats 3:   Patch Wibb (6)
Plaats 4:   Becker (3)

 

Race 4 -  V64-1 - Elbolagsgruppens Fyraåringsserie (Försök 5 av 12 - Final 29/11), 2140 meter bandenstart

Een klein veld met een zevental paarden die aan elkaar gewaagd zijn. Iwan Boko (3) doet het in zijn nieuw thuisland erg goed. Vijf starts was goed voor vier overwinningen en een vierde plaats. The Real Face (6) was de laatste keer tweede op Åby. We verwachten hem opnieuw voorin met Lutfi Kolgjino. Hans Crebas komt in actie met Image Rapida (5) die in zijn laatste race erg goed voor de dag kwam. De trainer heeft verwachtingen. Een overwinning is niet uitgesloten en hij acht een plaats bij de eerste drie als reëel. De Amerikaanse import Classichap (7) maakt zijn Europees koersdebuut. Hij heeft in zijn geboorteland goed gepresteerd en bracht het al tot een record van 1.09,1. Met zijn winsom van ruim honderdtienduizend euro is hij de grootverdiener in dit veld. Ondanks zijn starthandicap van veertig meter op de overige paarden krijgt hij onze voorkeur.

Plaats 1:   Classichap (7)
Plaats 2:   Iwan Boko (3)
Plaats 3:   Image Rapida (5)
Plaats 4:   Real Face (6)

 

Race 5 -  V64-2 -  Peak Performance//Lindbergs Bolist, 2140 meter bandenstart

In het eerste band valt Marcello Wibb (2) op. De ruin van Johan Untersteiner was al enkele keren dichtbij de overwinning. Tengil Face (3) is snel maar niet altijd constant in zijn prestaties.  Voor de wedders is dat niet prettig. Quattro Töll (7) moet beginnen in het tweede band. De twintig meter die hij moet geven aan de start, zijn overbrugbaar. Enclave (8) moest in een monterace meters geven en wist dat om te zetten in een overwinning. De door Hans Crebas gereden Ibiza Nalan (6) is een outsider in dit veld. Zij viel de laatste keren niet mee.

Plaats 1:   Marcello Wibb (2)
Plaats 2:   Quattro Töll (7)
Plaats 3:   Enclave (8)
Plaats 4:   Tengil Face (3)

 

Race 6 - V64-3 -  Sporrong & Eriksson//Strand Hotell//Mack Lobells lopp, 1640 meter autostart

Probo O.P. (1) won onlangs op Halmstad een V75-race. Hij klopte bij die gelegenheid de lang leidende Donatomite en Dante Boko. Het zit met de vorm wel goed en paarden van die klasse treft hij nu niet. Jairo (5) heeft even niet gelopen. Vorig najaar won hij nog drie races op rij. Zijn laatste race was op 26 januari. Montdore  (4) kwam de laatste keren in actie in Frankrijk. Dat deed hij met wisselend succes. Een klassering moet ditmaal zeker haalbaar zijn. Emmett Brown (3) en Xlnt Chili Tripel (2) zijn in beeld voor een klassering.

Plaats 1:   Probo O.P. (1)
Plaats 2:   Jairo (5)
Plaats 3:   Montdore  (4)
Plaats 4:   Emmett Brown (3)

 

Race 7 - V64-4 - Energikakan//Joli Interiör AB//Stayerserien, 3140 meter bandenstart

Een race voor paarden met de lange adem. Perfect Gede (6) treft zijn favoriete afstand. Hij is dit seizoen heel goed begonnen met drie overwinningen uit vijf starts. De laatste keer liep hij 1.16,1 over 3160 meter. Ook Dumas Sand (12) heeft geen problemen met de afstand. De inmiddels twaalfjarige zag zijn groeiende vorm beloond worden met een overwinning. Hans Crebas voorziet kansen met Imail Occagnes (3). De vierjarige hengst liep de laatste keer goed over de afstand van vandaag. De vorm is al een tijdje goed maar dat leverde nog geen overwinning op. Als hij goed van start komt zijn er goede kansen. Verder noemen we nog Caloy (1) en Appreciated (2).

Plaats 1:   Perfect Gede (6)
Plaats 2:   Dumas Sand (12)
Plaats 3:   Imail Occagnes (3).
Plaats 4:   Caloy (1)

 

Race 8 - V64-5 - Kalmar Bilcentrum//Triator//Svensk Travsports Unghästserie - Fyraåriga Ston, 2140 meter autostart

Een leeftijdskoers voor merries met Alhambra (10) die in handen van Conrad Lugauer al favoriet vertrekt. De vorm is al tijden goed en in dit veld moet zij de tegenstand de baas kunnen zijn. Hasty Helene (7) is trouw en verbeterd per start. Zij kan het de favoriet lastig maken. Esther Lixarve (3) beviel in Mantorp met een goede tweede plaats in een snelle tijd. Die lijn kan zij hier doortrekken. Text Me Carro (11) en Betting Queen (6) zijn aan elkaar gewaagd. De door Hans Crebas gereden Neonetta G.H. (4) krijgt het zwaar vandaag.

Plaats 1:   Alhambra (10)
Plaats 2:   Hasty Helene (7)
Plaats 3:   Esther Lixarve (3)
Plaats 4:   Text Me Carro (11)

 

Race 9 - V64-6 - Lindsdals Bygg & Designsnickeri//Hydrex//Stoserien, 2140 meter autostart

Joakim Lövgren heeft goede kansen om met Melissa Montoya (1) deze race tot een goed einde te brengen. De laatste keer won ze met twee lengtes voordeel nadat zij de gehele koers aan de leiding was gegaan. Alegra B. (11) komt uit de vormstal van Conrad Lugauer. De merrie gaat proberen om haar derde zege op rij te pakken. I'm The Only One (10) wisselt goede prestaties af met mindere. Als de vorm goed is kan zij toeslaan. Uandmetogether Ås (6) verkiezen wij boven Darshana (5).

Plaats 1:   Melissa Montoya (1)
Plaats 2:   Alegra B. (11)
Plaats 3:   I'm The Only One (10)
Plaats 4:   Uandmetogether Ås (6)

 

Race 10 - Lindbytvätten//Mårdskog & Lindkvist, 2140 meter bandenstart

Höwings Unicorn (10) maakte onlangs zijn seizoensdebuut maar bleef ongeplaatst. Bij zijn volgende start werd hij derde en was hij verbeterd. De Française Evangeline Face (1) heeft goed snelheid maar dat komt er nog niet genoeg uit. We laten ons graag verrassen. Miracle Gift (6) kende een prima seizoensdebuut. Hij moet normaliter opnieuw ver kunnen komen. Stepping Love (11) wil nog wel eens een foutje maken. Als dat achterwege wordt gehouden zijn er zeker kansen. Pancake (2) kan heel hard lopen. De hengst van Hans Crebas is erg grillig. Als hij foutloos blijft presteert hij naar tevredenheid.

Plaats 1:  Höwings Unicorn (10)  
Plaats 2:   Evangeline Face (1)
Plaats 3:   Miracle Gift (6)
Plaats 4:   Stepping Love (11)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.