Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Kalmar - 25 oktober

Kalmar - vrijdag 25 oktober 2019 - Start: 18:20

Een goed bezet programma op Kalmar deze vrijdag. De E3 Bonus - Lantmännen Maskins Treåringsserie, V64-1, is het hoofdnummer van de avond. De kans is groot dat Johan Untersteiner beslag gaat leggen op de eerste prijs. De hengst He Is In won erg gemakkelijk in Mantorp en wees het veld van start tot finish de weg. De snelle Conrads Massiv en de goed presterende Benjamin S.H. zijn z’n voornaamste tegenstanders in deze leeftijdskoers. De Nederlandse Gento komt in de V64-2 in actie met Martijn de Haan. Er zijn kansen voor de hengst die in Counterfeightr een goede tegenstander treft. De V64 staat op het programma vanaf race vier rond de klok van half acht. De eerste race op Axevalla is om twintig over zes. 

Race 1 - Härproducerad solenergi - Kalmar Energi, 2140 meter bandenstart

In deze openingskoers starten veel paarden voor het eerst. Malou Cheri (2) is één van de weinige paarden die al een koers in de benen heeft. Het is een fokproduct van Christoffer Eriksson zelf, die verwachtingen heeft van de merrie. Die liep een snelle proef maar maakte bij haar debuut fouten aan de start. Ze liet daarna wel snelheid zien. Frederik Persson laat Oliver Nalan (6) debuteren. De hengst kwalificeerde in mei van dit jaar en ging daarna aan de kant. Hij zal er klaar voor zijn. Thisgirlisonfire (1) liep afgelopen zaterdag nog in Kalmar waarbij zij kort na de start foutief was toen ze positie koos achter het koppaard. De merrie heeft genoeg snelheid om voorin te eindigen. Just Make It (3) was achtste bij haar debuut. Zij liep toen 1.18,2 en is daarmee qua record de snelste van het veld.

Plaats 1:   Malou Cheri (2)
Plaats 2:   Oliver Nalan (6)
Plaats 3:   Thisgirlisonfire (1)
Plaats 4:   Just Make It (3)

 

Race 2 -  Härproducerad solenergi - Kalmar Energi, 2140 meter bandenstart

Muscle Energy (1) maakte een zegevierend koersdebuut op Jägersro. De ruin won die koers in een prima tijd. Vorige week liep hij opnieuw op de Zuid Zweedse baan en werd toen vijfde over de mijl na een parcours in het dodenspoor. Hij hield er een nieuw record aan over van 1.15,9. Newlight Coger (5) is minstens zo snel. Op Kalmar won de pupil van Fredrik Persson middels een goed eindschot. Moons Lille Olle (3) heeft ook de capaciteiten om te zich te bemoeien met de prijsverdeling. Drie starts leverde een overwinning op en twee derde plaatsten. Een prima begin van zijn carrière. Cheers For Me (8) en Maxi (9) zijn twee paarden voor het plaatsgeld.

Plaats 1:   Muscle Energy (1)
Plaats 2:   Newlight Coger (5)
Plaats 3:   Moons Lille Olle (3)
Plaats 4:   Maxi (9)

 

Race 3 – Härproducerad solenergi - Kalmar Energi//Wången Cup - Ungdomslopp - Ston, 2140 meter autostart

In deze merriekoers kan Veiled (4) haar eerste overwinning van dit seizoen behalen. De merrie was er al een aantal keren dichtbij en heeft bovendien een goed nummer. William Ekberg kan goed overweg met de merrie en hij rijdt haar ook in deze koers. True Devotion (9) is een snelle merrie die partij kan geven. Haar gelopen tijden zijn erg sterk. Het tweede gelid kan een drempel vormen. Just Invincible (5) wacht ook nog op haar eerste overwinning van dit seizoen. De merrie presteert wel constant in de middenmoot met een enkele uitschieter. Dan zien we eerde Nouvelle Madelene (2) of Prima Italia (3) voor een derde plaats.

Plaats 1:   Veiled (4)
Plaats 2:   True Devotion (9)
Plaats 3:   Nouvelle Madelene (2)
Plaats 4:   Prima Italia (3)

 

Race 4 -  V64-1- E3 Bonus - Lantmännen Maskins Treåringsserie (Försök 11 av 12 - Final 29/11
) 2140 meter bandenstart

Zeven deelnemers in deze E3 Bonus met een goede kans voor He Is In (4). De hengst won in Mantorp met Johan Untersteiner waar hij van start tot finish aan de leiding ging. Hij had nog voldoende achter de hand en won het ruim. Ook met dit nummer kan hij met zijn startsnelheid opnieuw de leiding bemachtigen. Conrads Massiv (6) heeft met 1.11,8 al een erg snel record voor een driejarige. De talentvolle hengst vavn Joakim Lövgren kon nog niet winnen maar dat duurt niet lang meer. Het seizoen van Benjamin S.H. (3) verloopt tot nu toe heel voortvarend waarbij ook sterke tijden worden neergezet door de hengst van Fredrik Persson. De Fransman Granit De La Roque (2) is snel maar het ontbeert hem nog aan kracht. Een klassering rond plaatst drie, vier moet mogelijk zijn.

Plaats 1:   He Is In (4)
Plaats 2:   Conrads Massiv (6)
Plaats 3:   Benjamin S.H. (3)
Plaats 4:   Granit De La Roque (2)

 

Race 5 - V64-2- Härproducerad solenergi - Kalmar Energi,  1640 meter autostart

In deze sprintopdracht maakt Gento (3) een goede kans op de overwinning. De hengst liep half augustus voor het laatst maar is wel aan het werk gehouden. Hij wordt voornamelijk getraind onder het zadel. Conditioneel zit het goed. Counterfeightr (2) start aan zijn binnenkant en dat lijkt zijn voornaamste tegenstander. Hij liep de laatste keer een goede koers op Åby waar hij met startnummer zeven tweede werd in 1.12,8 over 2140 meter. Hij heeft even iets meer ritme dan Gento. Sphinx D'inverne (6) liep op 18 augustus nog een mijl. Dat leverde gelijk een nieuw record op van 1.11,2. Sobel Jocke (1) en Kosmopolit Du Gull (7) lijken aan elkaar gewaagd.

Plaats 1:   Counterfeightr (2)
Plaats 2:   Gento (3)
Plaats 3:   Sphinx D'inverne (6)
Plaats 4:   Kosmopolit Du Gull (7)

 

Race 6 - V64-3- Härproducerad solenergi - Kalmar Energi, 2140 meter autostart

De carrière van O.M.Gogentle (9) is prima begonnen want de driejarige ruin won al tweemaal en deed dat met ruime voorsprong. In dit veld springt hij er boven uit. Bria Hagh (7) is een andere snelle driejarige. Het startnummer is lastig maar de vorm is wel degelijk in orde. G.K.Ursus (4) heeft de snelheid in huis om in deze koers een rol te spelen. Borups Party (3) en C.D.C.’S Ludde (2) zijn twee laatbloeiers in deze openingsklasse. Eerstgenoemde wist dit seizoen al tweemaal te winnen. C.D.C.’S Ludde heeft pas één start in de benen. Een klassering lijkt erin te zitten.

Plaats 1:   O.M.Gogentle (9)
Plaats 2:   Bria Hagh (7)
Plaats 3:   G.K.Ursus (4)
Plaats 4:   Borups Party (3)

 

Race 7 - V64-4 - Härproducerad solenergi - Kalmar Energi, 1640 meter autostart

Ottens Filosof (3) is een allround koerspaard die zijn laatste twee starts omzette in volle winst over zowel 2140 meter als 2640 meter. Daarvoor werd hij nog tweede over de mijl. Dat betekende een nieuw record voor de vierjarige zoon van Maharajah. Met dit startnummer kan zijn derde overwinning op rij worden gerealiseerd. Bonfire Lady (4) kan een goede mijl lopen. Haar laatste overwinning werd ook over de mijl gerealiseerd. Bij die gelegenheid werd zij gereden door William Ekberg die haar ook nu rijdt. Ook Christoffer Eriksson heeft wederom een kanspaard in handen. Barista Oak (10) heeft het echter niet getroffen met het startnummer in deze sprintopdracht. La Reine Nalan (7) krijgt de voorkeur boven Edello (5)

Plaats 1:   Ottens Filosof (3)
Plaats 2:   Bonfire Lady (4) 
Plaats 3:   Barista Oak (10)
Plaats 4:  La Reine Nalan (7)

 

Race 8 - V64-5 - Härproducerad solenergi - Kalmar Energi , 2640 meter autostart

Een mooi stayersnummer met Devs Dragon (5) die overtuigde in Mantorp met Carl Johan Jepson. Hij bleef daar over dezelfde afstand als vandaag het veld van start tot finish de baas en won het ruim in een snelle tijd. Ook met het startnummer van vandaag kan hij de kop bemachtigen in een vroeg stadium en dan kan hij op herhaling gaan. De laatste overwinning van Delantero (10) kwam tot stand met Christoffer Eriksson. Daarna plaatste hij zich nog enkele keren. Forever Newport (6) heeft geen moeite met de afstand. Het fokproduct van Newport Breeding doet het prima dit seizoen. Tadpole (9) kon nog niet winnen. Dat wordt opnieuw lastig.

Plaats 1:   Devs Dragon (5)
Plaats 2:   Delantero (10)
Plaats 3:   Forever Newport (6)
Plaats 4:   Tadpole (9)

 

Race 9 - V64-6 - Elbolagsgruppens Fyraåringsserie (Försök 11 av 12 - Final 29/11), 1640 meter autostart.

Wederom een sprintnummer. Hurricane Silas (2) heeft de juiste slag te pakken. De ruin zette zijn laatste start om in een overwinning. Hij bleef in de Euro Classic Trot – Fyraåringslopp van start tot finish voorop en won met drieënhalve lengte voordeel. Global Whitechapel (5) presteerde goed in Halmstad waar zij vanuit het tweede gelid naar een twee plaats liep over de mijl. Ditmaal moet zij het doen zonder de vertrouwde steun van trainer Joakim Lövgren die Bernardo Grasso  op pad stuurt met de vierjarige merrie. La Paradeta (8) won al driemaal uit de laatste vijf starts. Dan zijn er verwachtingen, ondanks de startpositie aan de buitenkant. Ook Image Rapida (1) doet het uitstekend. Een plek bij de eerste vier moet mogelijk zijn. Drillbert (10) is een snelle sprinter. De vorm is goed, maar hij moet beginnen in het tweede gelid. Een verrassing is niet uitgesloten.

Plaats 1:   Hurricane Silas (2)
Plaats 2:   Global Whitechapel (5)
Plaats 3:   La Paradeta (8)
Plaats 4:   Drillbert (10)

 

Race 10 - Kalmars Travshops Amatörserie, 2140 meter bandenstart.

De amateurrijders nemen deze laatste koers voor hun rekening. Håkan B Johansson gaat op pad met Glowbull Fusion (15). De vijfjarige ruin kwam pas zesmaal in actie maar doet dat wel succesvol met twee zeges, een tweede plaats en enkele klasseringen. Hij moet twintig meter goed maken op Eye In The Sky (5) die goede prestaties afwisselt met mindere. Vicini Axang (14) was aan het begin van de zomer in goede vorm. Daarna kwam zij in een vormdip. Begin oktober maakte zij haar heroptreden en dat verliep aardig. Die koers zal haar scherper hebben gemaakt. Fighter Marke (12) verkiezen we boven Rocky Bear (11) 

Plaats 1:   Glowbull Fusion (15)
Plaats 2:   Vicini Axang (14)
Plaats 3:   Eye In The Sky (5)
Plaats 4:   Fighter Marke (12)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.