Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Killarney - 22 augustus

Killarney - donderdag 22 augustus – starttijd 17.35

Race 1 Irish EBF Supporting ICW (Fillies) M'dn - starttijd 17.35

Mount Jannu (7) is een directe nakomeling van Cape Cross en heeft via zijn moeders kant ook Galileo bloed in zich. Ze startte begin deze maand haar carrière en kwam die race als vierde binnen, voor Dawn Of The West en Peruvian Lily, die ook in diezelfde race liepen. Die race liep ze onder jockey S Crosse, al is op het moment van schrijven nog niet bekend of dat vandaag ook het geval is. Met nog maar één race in de benen heeft ze alle mogelijkheid om nog te verbeteren. Dawn Of The West (3) (van Dawn Approach) zat één plaats achter Mount Jannu en kwam daarmee op een vijfde plaats. Ze debuteerde in juni en kwam toen op een achtste plaats. Ze wordt getraind door N Meade die een 25% strike rate heeft over de afgelopen 2 weken. Haar jockey vandaag is C T Keane, waarmee ze ook haar laatste race reed. De Iffraaj nakomeling For Your Eyes (4) werd zijn laatste 2 races gereden door S Foley (net als vandaag). In juli werd ze op deze baan zesde, 2¾ lengtes achter de winnaar en iets meer dan 2 lengtes achter The Tooth Fairy (en iets dichterbij Peruvian Lily). Haar laatste race kwam ze op plaats 5/13 over een kortere afstand. The Tooth Fairy (11) plaatste zich voor het eerst uit haar 7 starts in haar voorlaatste race onder jockey J A Heffernan. Haar meest recente race kwam ze op een zesde plaats met jockey D O’Brien. De Galileo merrie wordt getraind door A P O’Brien.

Plaats 1: Mount Jannu (7)
Plaats 2: Dawn Of The West (3)
Plaats 3: For Your Eyes (4)
Plaats 4: The Tooth Fairy (11)

 

Race 2 Killarney Racegoers Club Race - starttijd 18.10

Blenheim Palace (2) heeft hier veruit de hoogste rating en liep in 2019 al meerdere nette races onder verschillende jockeys. Op moment van schrijven is helaas nog niet bekend wie dat vandaag zal zijn. Uit 10 starts plaatste hij zich 3 keer, waarvan hij er één won. Zijn meest recente race was een vierde plaats op Leopardstown met jockey J A Heffernan. Pythion (4) had te sterke concurrentie in juni op Ascot, toen hij op een elfde plaats eindigde. Vorige maand was hij ook op Killarney te zien en behaalde een tweede plaats met jockey C T Keane, die hem ook vandaag zal rijden. Trainer G M Lyons heeft een 23% strike rate over de afgelopen 2 weken. Na zijn laatste race is hij geruind en zal daar in deze race zijn voordeel uit kunnen halen. Fancy Feat (5) zal gereden worden door S Foley, die haar in al haar races van 2019 reed. Dit jaar maakte ze 5 starts waarvan ze zich 4 keer plaatste (waaronder één winst). Alleen haar laatste race lukte dit haar niet, toen ze als vijfde eindigde op 4 lengtes achter winnaar Cuban Hope. Tankerville (3) won eind vorig jaar zijn debuut met 2¼ lengtes. Zijn enige race erna wist hij hetzelfde niet waar te maken toen hij op plaats 5/6 eindigde op 24 lengtes achter winnaar Broome. Daarmee kwam hij ook achter Pythion, die als derde over de streep kwam.

Plaats 1: Blenheim Palace (2)
Plaats 2: Pythion (4)
Plaats 3: Fancy Feat (5)
Plaats 4: Tankerville (3)

 

Race 3 G.M.H.D. Apprentice H'cap - starttijd 18.40

Pearl Warrior (1) won zijn laatste 2 starts zonder al te veel moeite. Begin deze maand won hij met 4¾ lengtes op Sligo en vervolgens met 5½ lengtes op Tramore. Vandaag wordt hij gereden door B Coen, die hem nog niet eerder heeft gereden. Trainer J P Murtagh heeft momenteel een 22% winstpercentage over de afgelopen 2 weken. Followme Followyou (7) wisselde vorige maand van trainer M Johnston naar J W Davison. Eind die maand werd ze vijfde in haar eerste start voor J W Davison. Haar meest recente race verloor zij met 4¾ lengtes van bovengenoemde Pearl Warrior maar liet de overige 12 deelnemers op 2½ lengtes ruim achter zich. Royal Aide (2) liep in totaal 4 races sinds hij in juni begon. Zijn voorlaatste race was zijn beste resultaat, toen hij als derde over de finish kwam. Hij werd zevende in zijn laatste race en zat op 6¼ lengtes van winnaar One Cool Poet. Wordt gereden door S Crosse die hem tijdens zijn debuut naar een vijfde plaats reed. Top Line Tommy (4) maakte in oktober 2018 zijn eerste start en kwam op een vijfde plek. Na 166 dagen kwam hij voor het eerst aan start in april dit jaar waar hij zesde werd, 3½ lengtes achter winnaar Nickajack Cave. Later die maand was zijn meest recente race waar hij 11/16 werd. Reed toen voor trainer G M Lyons maar wisselde eerder deze maand naar E J O’Grady.

Plaats 1: Pearl Warrior (1)
Plaats 2: Followme Followyou (7)
Plaats 3: Royal Aide (2)
Plaats 4: Top Line Tommy (4)

 

Race 4 K.W.D. Kingdom Gold Cup H'cap - starttijd 19.10

Dalton Highway (6) liep dit jaar 2 keer over flat. In mei won hij met een halve lengte op Curragh onder A Slattery, waardoor hij ook vandaag zal worden gereden. Ruim 3 weken geleden werd hij tweede uit een groot veld van 20 en kwam hij op 1¾ lengtes binnen achter winnaar Great White Shark. De 6 jarige Zoffany ruin komt van trainer D K Weld. Halimi (9) is in bezit van Godolphin en wordt getraind door J S Bolger. Hij won 2 van zijn 8 starts, waarvan hij in zijn voorlaatste race, een halve lengte voor Millswyn eindigde, die tweede werd. In zijn laatste race finishte hij als derde met 3¼ lengtes verschil tot de winnaar. Wordt gereden door K Manning, die hem in 7 races al heeft gereden. Millswyn (7) is getraind door J P O’Brien en zal vandaag worden gereden door W M Lordan. Deze reed hem één keer eerder, tijdens zijn debuut waar hij op een negende plaats eindigde. Zijn één na laatste race was op Killarney waar hij derde werd. Eind juli kwam hij voor het laatst op Galway aan start waar hij tweede werd met maar een halve lengte verschil tot Halimi. Davids Charm (3) plaatste zich in 4 van zijn 9 starts over flat. Hierover reed hij voor het laatst eind juni waar hij onder C D Hayes als derde over de finish kwam. In augustus werd hij vierde op Galway maar dit was in een hurdle race.

Plaats 1: Dalton Highway (6)
Plaats 2: Halimi (9)
Plaats 3: Millswyn (7)
Plaats 4: Davids Charm (3)

 

Race 5 Owens McCarthy H'cap S'chase - starttijd 19.40

Das Mooser (11) liep na 272 dagen rust in juni naar een vijfde plaats voor haar trainer M Fahey. Iets meer dan een maand geleden reed jockey D O’Keeffe haar naar een tweede plaats. Hier wist hij tot op 2½ lengtes van Lakemilan te komen. Deze winnaar heeft inmiddels een RPR van 129. Yeats nakomeling, Feeling The Love (3) maakte in haar carrière 17 starts waarvan ze er 4 won. Haar laatste 2 races waren chases, zoals ook vandaag. Begin juni werd ze tweede en vorige maand won ze met 2½ lengtes na een sterke eindfase. Beide werd ze gereden onder jockey J McGarvey en dit geldt ook voor vandaag. Mega Mindy (9) liep 8 chases en plaatste zich in alleen in haar laatste race niet. Er was geen duidelijke reden waardoor ze minder goed liep dan we van haar verwacht zijn en daarom lijkt ze ook hier een sterke tegenstander. Wordt gereden door B Hayes waarmee ze haar beste prestaties heeft behaald. Successor (7) stamt af van Galileo en won met jockey D O’Keeffe zijn laatste start met een lengte verschil. Zijn voorlaatste race werd hij zesde, op 16 lengtes achter Mega Mindy, die hier ook mee loopt, al was dat na 194 dagen rust.

Plaats 1: Das Mooser (11)
Plaats 2: Feeling The Love (3)
Plaats 3: Mega Mindy (9)
Plaats 4: Successor (7)

 

Race 6 Kelly Foley O'Connor Pyne Hcap Schase - starttijd 20.10

Licklighter (1) laatste race was over hurdles waar hij 12/20 eindigde maar al voor de start problemen leek te hebben. Zijn laatste chase won hij met een nek op Wexford. Wordt vandaag voor het eerst gereden door T Ryan. Zijn jockey won de afgelopen weken al eerder met één van de 3 paarden waar hij op reed. Island Master (8) komt van trainer W J Burke en zal worden gereden door R Blackmore. Vorige maand won hij op Killarney met een neklengte over deze afstand. Zijn race ervoor werd hij naar een derde plaats gereden door D O’Keeffe op Tramore. Torquay (7) liep haar eerste chase in mei waar ze als runner-up binnen kwam. Begin juli wist ze niet hoger te komen dan een zevende plaats. Start voor trainer E McNamara en zal als jockey C McNamara meekrijgen, die haar reed in haar laatste race over hurdles. Mister Butler (15) wierp jockey P Cawley af in zijn voorlaatste race die gewonnen werd door Island Master. Dat was de eerste chase race sinds september 2018, waar hij destijds als derde eindigde. Eind vorige maand won hij in een dead heat op Wexford, al was dat in een hurdle race.

Plaats 1: Licklighter (1)
Plaats 2: Island Master (8)
Plaats 3: Torquay (7)
Plaats 4: Mister Butler (15)

 

Race 7 Killarney Oaks Hotel Beginners S'chase - starttijd 20.40

Movewiththetimes (6) heeft de hoogste rating maar rijdt daarentegen ook de minst constante races. Het begin van zijn carrière kwam hij bijna nooit buiten de plaatsen. Sinds 2018 startte hij 5 maal, waarvan hij 4 races niet af heeft kunnen maken om verschillende redenen. De enige race waar hem dat wel lukte, werd hij 8/20 op Cheltenham in maart dit jaar. Zijn laatste race liep hij op een derde plek voor hij viel en deze race ook aan zijn neus voorbij zag gaan. Als hij hier geen fouten weet te maken, is hij het grootste gevaar. Desondanks, toch een gok, gekeken naar zijn laatste seizoen. Eclat Des Mottes (3) werd bewust ingehouden tijdens zijn laatste race waar het vanaf het begin af aan al niet makkelijk ging. Hierdoor kwam hij op 14/18 over de finish. De race ervoor was op Killarney, waar hij op een derde plaats eindigde, met 3 lengtes verschil tot de winnaar Static Jack. Zal baat kunnen hebben bij dit kleinere veld. Wordt voor de tweede maal gereden door P Townend, die hem begin dit jaar als eens reed. Cenotice (1) vormt met jockey S W Flanagan ook een groot gevaar. Hij plaatste zich in al zijn 3 chases. Zijn voorlaatste race was het een close call voor een tweede plaats die het net mis liep. S W Flanagan bleek achteraf ook vlak ervoor zijn zweep te zijn verloren. Meest recent werd hij tweede op Tipperary. Heeft sinds eind 2018 geen afstanden over 2M5F gelopen maar won daarvoor als eens over 3M. Charlie Stout (2) liep eind vorige maand zijn laatste chase waarbij hij derde werd uit een veld van 17 deelnemers. Zijn beste resultaten behaalde hij over kortere afstanden.

Plaats 1: Eclat Des Mottes (3)
Plaats 2: Movewiththetimes (6)
Plaats 3 Cenotice (1)
Plaats 4: Charlie Stout (2)

 

Race 8 John Lane & Son's Ltd. INH Flat Race - starttijd 21.10

Trainer L Comer won vorig jaar deze race tegen de verwachtingen in, met Kingston Girl. Dit jaar stuurt hij Hollow Sound (4) het veld in en ook deze is niet zonder kans. 2 maanden geleden werd hij derde tijdens zijn debuut op Kilbeggan maar werd teruggezet naar een vierde plaats omdat hij ernstige hinder had veroorzaakt. Zijn race erna werd hij vierde uit een veld van 13 waarbij hij 6¾ lengtes achter de winnaar kwam. Winnaar Russian Diamond heeft momenteel een 111 RPR rating (tegenover 98 van Hollow Sound zelf). Getaway Katie (9) maakte 3 starts over flat en plaatste zich in de eerste daarvan. Over hurdles liep zij 2 maal en ook daar plaatste ze zich één maal. Al haar races liep zij in 2017 en komt na lange tijd weer aan start. Dit maal voor trainer W P Mullins, waarheen ze tegenwoordig door getraind wordt (hiervoor door P Nolan). Carnet De Stage (2) liep zijn eerste race over hurdles waar hij het tot een tweede plaats maakte. Zijn tweede race viel hij bij de eerste hindernis en heeft hij daardoor niet af kunnen maken. Als laatste liep hij in mei over flat en eindigde op een vierde plaats, met een RPR van 97. Slige Dala (7) staat in training bij J P O’Brien en wordt gereden door T Hamilton. Deze jockey heeft een 17% winstpercentage over de afgelopen 2 weken. Slige Dala maakt vandaag zijn debuut.

Plaats 1: Hollow Sound (4)
Plaats 2: Getaway Katie (9)
Plaats 3: Carnet De Stage (2)
Plaats 4: Slige Dala (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.