Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

La Capelle - 4 mei

La Capelle – zaterdag 4 mei 2019 - Start 12.15 uur

Race 1: Prix Assurance Afd Courtier Gregory Dathy

We beginnen deze meeting met de driejarigen en en kiezen voor de “Duvaldestin” Go For The Gold (9), die werd verslagen door een goed paard in Cordemais en in dit veld zicht heeft op de overwinning zelfs wanneer we Gloria Kily (2), die zich niet thuis voelde op het gras van Rambouillet, weer ons vertrouwen krijgt, als we kijken naar haar winnende debuutkoers in Laval. Griselda Blanco (12) herstelde zich onlangs en komt hierna samen met Géronimo de Lou (8), die zijn palmares opende in Le Croisé Laroche, Golden du Bourg (7), die we weer mee moeten nemen, en Ghana Fligny (1), die trouw is en gereden wordt door Anthony Barrier. 

Plaats 1: Go For The Gold (9)
Plaats 2: Gloria Kily (2)
Plaats 3: Griselda Blanco (12)
Plaats 4: Geronimo de Lou (8)
Plaats 5: Ghana Fligny (1)

 

Race 2: Prix Europole de Competitivite

Een koers onder het zadel waarin Festival Jénilou (12) ons grote vertrouwen krijgt omdat hij heel mooi ingeschreven staat. Flick Wood (4), gezien zijn overwinning in Reims, kan hem stevig partij bieden en hij voert de tegenstand aan samen met Felicita Marie (8), die terugkeert onder het zadel en gereden wordt door Eric Raffin. Flying Moko (9) mogen we niet veroordelen op zijn debuut in deze discipline in Enghien en hij komt hierna met Flavius de Lubel (5), die voor het eerst zonder achterijzers loopt, en Fast Loulou (7), indien hij foutloos blijft.

Plaats 1: Festival Jenilou (12)
Plaats 2: Flick Wood (4)
Plaats 3: Felicita Marie (8)
Plaats 4: Flying Moko (9)
Plaats 5: Flavius de Lubel (5)

 

Race 3: Prix de l'Ecole des Jockeys

Een erg open koers voor 4-jarige merries. Wij proberen het met Fortune de Cerisy (7), die in haar laatste twee starts zonder ijzers goed bij de les was en hier gereden wordt door Eric Raffin, hetgeen een groot voordeel voor haar kan zijn. Fading de Mortrée (12) loopt hier voor de eerste keer zonder achterijzers en is daarmee een gevaarlijke concurrente samen met Fortune d’Opale (5), voor de gelegenheid rondom zonder ijzers, terwijl Fabuleuse Fligny (2) goed liep in Machecoul en meedoet voor de plaatsen, net als Fix It Fass (9), die de baan van haar laatste overwinning weer terugvindt en ons vertrouwen krijgt voor Favella (4), die zonder achterijzers op haar gemak is.

Plaats 1: Fortune de Cerisy (7)
Plaats 2: Fading de Mortree (12)
Plaats 3: Fortune d'Opale (5)
Plaats 4: Fabuleuse Fligny (2)
Plaats 5: Fix It Fass (9)

 

Race 4: Prix du Groupement des Professionnels

Forrest Gédé (10) boekte een hele ruime zege in Maure de Bretagne en mag hier hopen op een tweede op rij als hij wegkomt met zijn startnummer in het tweede gelid. Hij moet echter oppassen voor Famous Gwen (2), die zijn zegereeks zonder ijzers onderbroken zag in Chartres maar die hier weer een betrouwbare keuze is, vooral met Eric Raffin aan de leidsels. French Gold (8) doet het uitstekend sinds zijn debuut en kende een goed heroptreden op deze baan, hetgeen hem hier een goede kans geeft, net als Fairway Dieschoot (16), die vandaag zonder ijzers loopt en zijn revanche kan nemen op Friday (4). Fokker de Bailly (12), riskant maar nu gereden door Franck Nivard, komt hierna in beeld voor de plaatsen samen met de regelmatige Fitzroy (3) en Fioroni (1), die won op een grasbaan in een claimkoers.

Plaats 1: Forrest Gede (10)
Plaats 2: Famous Gwen (2)
Plaats 3: French Gold (8)
Plaats 4: Fairway Dieschoot (16)
Plaats 5: Friday (4)

 

Race 5: Prix Tom Kazak

Een koers voor 6-jarigen waarin Donatelo Kily (17) meters voor moet geven en nog iets goed te maken heeft, maar de inschrijving is erg mooi en Franck Nivard stapt weer op de sulky van zijn pupil met terechte ambities. Do Kiss Me (16) wist weer te winnen op een rechtsom baan en heeft de mogelijkheid om ook hier een rol te spelen, terwijl Destin de Rêve (18), na twee rentreekoersen, hier ook weer van zich kan laten horen. Déclic du Soleil (15) heeft onlangs zijn vorm getoond en komt in beeld voor de mooiere plaatsgelden samen met Darling Atout (5), gereden door Eric Raffin, Délice Royal (12), die er prachtig in staat in het eerste band, Diwi d’Occagnes (3), die we in de gaten moeten houden, en Doudou Le Fol (8), die hier weer ons vertrouwen krijgt.Plaats 1: Donatelo Kily (17)
Plaats 2: Do Kiss Me (16)
Plaats 3: Destin de Reve (18)
Plaats 4: Declic du Soleil (15)
Plaats 5: Darling Atout (5)

 

Race 6: Prix de Lerzy

Een interessant veld 5-jarigen. Elan du Rocher (12) deed mee voor de overwinning op het moment van zijn fout in Argentan, dat bewijst de vorm die hij momenteel heeft en hij kan zich hier volledig herstellen indien hij foutloos blijft. Extra Mossa (4) treft hier een sterker veld dan in zijn laatste starts maar hij hoeft hier geen meters voor te geven, terwijl Easton My Life (10) en Enzo d’Arcy (11) op papier een soortgelijke kans hebben gezien hun laatste optreden op Vincennes, temeer omdat beiden hier zonder achterijzers lopen. Eternelle Mouriez (3), hier voor het eerst zonder ijzers, komt in beeld voor de plaatsen samen met Epi d’Or du Vinois (5), die zeker in vorm is, en El Matador (1), die kansrijk is zelfs met ijzers.

Plaats 1: Elan du Rocher (12)
Plaats 2: Extra Mossa (4)
Plaats 3: Easton My Life (10)
Plaats 4: Enzo d'Arcy (11)
Plaats 5: Eternelle Mouriez (3)

 

Race 7: Prix Ecole du Trot

Dixie de Vandel (14) viel niet tegen op Vincennes in een sterker veld dan dit en kan hier weer eens winnen, zelfs nu zij meters voor moet geven. Dragonne Ginyu (13) heeft interessante verrichtingen staan en we zien haar als een serieuze tegenstander samen met vanuit het eerste band Don’t Stop Me (7), die er mooi in staat en gereden wordt door Eric Raffin, en Danaé For Ever (6), toevertrouwd aan Franck Nivard. Daisymoney Ringeat (2) is meer bekend in Belgie maar kan zich in dit gezelschap plaatsen, net als Demolition Girl (1), die tegenwoordig in Wolvega actief is. Daisy de Vouède (12), die voor het eerst voor de sulky zonder ijzers loopt, kan zich met de aankomst bemoeien samen met Diva du Mexique (10), die hier niet kansloos is.

Plaats 1: Dixie de Vandel (14)
Plaats 2: Dragonne Ginyu (13)
Plaats 3: Don't Stop Me (7)
Plaats 4: Danae For Ever (6)
Plaats 5: Daisymoney Ringeat (2)

 

Race 8: Prix de la Ville de La Capelle

De mooiste koers van de dag als afsluiter, met de goede Ready Ribb (5), die een overwinning behaalde in Chartres en hier voor een tweede op rij gaat in een veld binnen zijn bereik, zelfs tegen Bellagio Monoï (7), die we weer meenemen want hij won in Le Croise Laroche in een zeer snelle tijd, en Absolut Perfect (3), die we niet zullen beoordelen op zijn laatste verrichting. Best of Darling (10) staat er mooi in en komt in beeld voor de plaatsen met Birthday (2), die snel kan afkomen.Plaats 1: Ready Ribb (5)
Plaats 2: Bellagio Monoi (7)
Plaats 3: Absolut Perfect (3)
Plaats 4: Best Of Darling (10)
Plaats 5: Birthday (2)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.