Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

La Capelle - 22 mei

La Capelle  – woensdag 22 mei 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Grand National du Trot Paris-Turf

Het paard met de meeste klasse in dit veld, Chica de Joudes (15), zou zich niet hoeven te forceren om met succes meters voor te geven aan de concurrentie in deze vijfde etappe van de Grand National du Trot. Achter dit solide bankpaard kan de strijd om de ereplaatsen worden uitgevochten tussen Azaro d’Eva (17), die een zeer goede 2e plaats op Vincennes behaalde in een sterk veld, Bacchus d’Ela (5), wiens omgeving deze koers al lange tijd als objectief op het oog heeft, en Bob (2), die weinig verkeerd doet en die voor het eerst gereden wordt door Franck Nivard. Cicero Noa (10) kan alle types koersverloop aan en kan bovendien zeer goed overweg met Christophe Martens. Hij versloeg onlangs nog een paard als Looking Superb (23 maart) en kan hier een verrassend grote rol spelen, hou hem in de gaten! Christo (7), een toonbeeld van trouw die even rust heeft gehad met het oog op deze koers, Bachar (8), die ver kan komen over deze afstand, en Cyriel d’Atom (4), die altijd goed heeft gelopen op deze baan maar die vandaag wel foutloos zal dienen te blijven, kunnen eventueel de uitbetalingen van deze koers interessant maken.

Plaats 1: Chica de Joudes (15)
Plaats 2: Azaro d'Eva (17)
Plaats 3: Bacchus d'Ela (5)
Plaats 4: Bob (2)
Plaats 5: Cicero Noa (10)

 

Race 2: Prix Le Longchamp – La Capelle

Gualamo (3) verdient het om weer in vertrouwen genomen te worden en kan in dit veld weer eens een overwinning behalen. Ginkgo Thélois (6), die niets verkeerd doet sinds zijn debuut, Great One (10), die aan een overwinning toe is, en Garuda Fligny (8), die we weer meenemen, zijn op papier de voornaamste rivalen. Gorlando (4) staat ook voor een zege en kan vandaag voor een verrassing zorgen, pas op voor hem!

Plaats 1: Gualamo (3)
Plaats 2: Ginkgo Thelois (6)
Plaats 3: Great One (10)
Plaats 4: Garuda Fligny (8)
Plaats 5: Gorlando (4)

 

Race 3: Prix Credit Agricole du Nord-Est

De oertrouwe Empereur d’Orival (11) kan als bankpaard fungeren in dit veld. Om te winnen moet de 5-jarige ruin afrekenen met Dis Nous Tout (16), die voor het eerst zonder ijzers loopt, Escape de Houelle (9), die het goed doet in deze categorie, en Don Juan de Moëres (3), die trouw is en opnieuw een goede koers zal lopen. Diva de l’Ecaillon (10) heeft het met ijzers al eerder goed gedaan en kan hier voor een verrassing zorgen, let op haar! Diego des Rois (14), wiens inschrijving de aandacht trekt, Davao Jiel (5), die een rentreekoers in de benen heeft, en Dircom du Vivier (13), als hij niet te druk is in de beginfase, completeren onze keuze.

Plaats 1: Empereur d'Orival (11)
Plaats 2: Dis Nous Tout (16)
Plaats 3: Escape de Houelle (9)
Plaats 4: Don Juan des Moeres (3)
Plaats 5: Diva de l'Ecaillon (10)

 

Race 4: Prix Dupont Restauration

Na de laatste keer te zijn opgevallen door zijn vernietigende eindsprint achter een gedeclasseerd paard van Bjorn Goop treft Aristo (16) hier een mooie gelegenheid om weer eens te winnen. De buit is echter nog niet binnen gezien de aanwezigheid van Iron Vivant (1), wiens eerste optreden in Frankrijk met belangstelling gevolgd zal worden, Crazy Charm (14), die zonder achterijzers loopt na een goed heroptreden op het gras van Rambouillet, en Highness Worthy (10), die niet mooi staat ingeschreven maar over wiens kwaliteiten geen twijfel bestaat. Shatar Club (9) is geen enorme vechter maar nu hij mooi ingeschreven staat tegen de winsomgrens en gereden wordt door Alexandre Abrivard kan hij voor een verrassing zorgen, let op hem! Cocktail du Biwetz (3), wiens entourage een ambitieuze verre reis maakt voor deze koers net als Cocomoko (7), en Staro Ivy League (12), die bij een foutloos parcours snel kan eindigen, kunnen de uitbetalingen van deze koers een beter aanzien geven.

Plaats 1: Aristo (16)
Plaats 2: Iron Vivant (1)
Plaats 3: Crazy Charm (14)
Plaats 4: Highness Worthy (10)
Plaats 5: Shatar Club (9)

 

Race 5: Grand National des Amateurs

Zonder ijzers zou Dur d’Oreye (15) een winnende rentree kunnen maken. Mocht de 6-jarige ruin nog wat scherpte missen dan kunnen Aristo de Chanjac (12), die voor een 3e zege op rij gaat, Cristal du Pont (5), die weer ons vertrouwen krijgt, en Dézio Josselyn (7), die fraai wist te winnen in Le Croisé Laroche, daarvan profiteren. Cocktail de Caro (8) staat hier mooi ingeschreven en liet laatst een vormstijging zien, pas op voor hem! Alexis des Près (14), die hard kan afkomen, Desta Game (1), die we weer meenemen, en Cristiano d’Arc (6), die zou kunnen verrassen, zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Dur d'Oreye (15)
Plaats 2: Arsito de Chanjac (12)
Plaats 3: Cristal du Pont (5)
Plaats 4: Dezio Josselyn (7)
Plaats 5: Cocktail de Caro (8)

 

Race 6: Prix de la Ville de Guise

Fashionable Quick (8) lijkt nog een achterstand in winsom te hebben en hij kan in dit veld een tweede opeenvolgende zege behalen. Funky Jet (1), hier bij zijn heroptreden zonder achterijzers, Faucon de Faël (13), die weinig verkeerd doet, en Funky Gibus (7), die weer ons vertrouwen krijgt, zullen zich echter niet zomaar gewonnen geven. Feeling (6) is zeker meer dan een claimpaard en in dit veld kan hij verrassen, let op hem! For Loving You (15), die snel kan afkomen, Fabulous Jiel (12), die een aardige vormstijging liet zien, en Figatellix du Ciré (9), op een goede dag, kunnen zich met de aankomst bemoeien.

Plaats 1: Fashionable Quick (8)
Plaats 2: Funky Jet (1)
Plaats 3: Faucon de Fael (13)
Plaats 4: Funky Gibus (7)
Plaats 5: Feeling (6)

 

Race 7: Prix Francois Caille

Hier debuterend voor zijn nieuwe trainer Laurent-Claude Abrivard hoeft Corail d’Aure (10) slecht foutloos te blijven om dit te kunnen winnen. Mocht hij teleurstellen dan kunnen Napa Valley (7) die een 3e zege op rij kan behalen, Shogun (9) die er vrijwel altijd bij is, en Terribile Gso (4), die onlangs een goede koers liep in Cordemais, daarvan profiteren. Gosip Sidney (8), die aardig liep in Tongeren, en Giampaolo Poof (1), wiens debuut in Frankrijk met interesse bekeken zal worden, komen hierna.

Plaats 1: Corail d'Aure (10)
Plaats 2: Napa Valley (7)
Plaats 3: Shogun (9)
Plaats 4: Terrible GSO (4)
Plaats 5: Gosip Sidney (8)

 

Race 8: Prix Marche du Terroir de la Thierache

Voorzien van een prachtig startnummer achter de auto zal Engoulvent du Lys (2), indien hij buiten de fouten blijft, hier kunnen winnen. Echo Jiel (7), die het erg goed doet momenteel, El Padrino Noa (10), voor het eerst in zijn carrière zonder ijzers, en Elio Mannetot (8), die op een goede dag tot veel in staat is, staan klaar om toe te slaan mocht onze favoriet falen. Every Time Bourbon (11), die een goed heroptreden deed, Enzo Slipper (9), die er vrijwel altijd bij is, en Eunis du Patural (6), met Franck Nivard, completeren onze keuze.

Plaats 1: Engoulvent du Lys (2)
Plaats 2: Echo Jiel (7)
Plaats 3: El Padrino Noa (10)
Plaats 4: Elio Mannetot (8)
Plaats 5: Every Time Bourbon (11)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.