Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

La Capelle - 21 juli

La Capelle  – zondag 21 juli 2019 - Start 12.10 uur

Race 1: Prix Maurice Haguel

De snelle Gaya du Bouffey (6) kan na haar goede 2e plaats in haar laatste start hier aanspraak maken op de zege. Zij moet daarbij oppassen voor Rick Wester met Granadella (7), die altijd in de prijzen is en de snelheid heeft om hier voorin te eindigen. Genese Castelets (11) begint het vak te leren en lijkt een gevaarlijke tegenstander voor onze favorieten. Gloire de la Basle (3) is komende en kan verder verbeteren. Gloire du Chatault (8) was nog altijd in de prijzen en heeft ook nog ruimte tot progressie, terwijl Griotte Syga (9) een interessante outsider is. In dit soort koersen zijn verrassingen overigens niet uit te sluiten.

Plaats 1: Gaya du Bouffey (6)
Plaats 2: Granadella (7)
Plaats 3: Genese Castelets (11)
Plaats 4: Gloire de la Basle (3)
Plaats 5: Gloire du Chatault (8)

 

Race 2: Prix Aubrion du Gers

Een lastig te voorspellen koers, waarin wij Fabulous Frenchy (5) als voorzichtige favoriet kiezen, hij is in vorm en loopt hier zonder ijzers. Achter hem kunnen Flower of Love (4), die de weg omhoog weer lijkt te hebben gevonden, en Feria de Banville (9), die haar loopbaan begon met twee zeges, een rol spelen voor de ereplaatsen. Furioso de Watou (1) is wisselvallig maar heeft talent en is bij Dominik Locqueneux in goede handen. Feinte (7) kan beter dan wat zij de laatste tijd laat zien en heeft de steun van Pierre Vercruysse. Francois d'Houlbec (15) heeft een lastige startpositie maar hij is in vorm en mag niet weggelaten worden in het spel.

Plaats 1: Fabulous Frenchy (5)
Plaats 2: Flower of Love (4)
Plaats 3: Feria de Banville (9)
Plaats 4: Furioso de Watou (1)
Plaats 5: Feinte (7)

 

Race 3: Prix de Vervins

De Houelle (9) en Docteur de Muze (11) zijn beide in topvorm en zullen hier waarschijnlijk de strijd om de zege gaan uitvechten. Beiden lopen zonder ijzers en lijken boven de rest te staan. Detonante Verite (5) liet zich in haar laatste start weer van haar beste kant zien en staat er mooi in in het eerste band. Cadmea (8) haalt af en toe verrassend uit en kan hier meedoen voor de plaatsen. De snelle Diamant Forgion (6) kan een rol spelen als hij zijn vorm van vorig jaar maar enigszins weet te benaderen. Tenslotte kan ook Baron de Bry (7), die nu twee koersen na rust in de benen heeft, zich melden voor de plaatsgelden.

Plaats 1: De Houelle (9)
Plaats 2: Docteur de Muze (11)
Plaats 3: Detonante Verite (5)
Plaats 4: Cadmea (8)
Plaats 5: Diamant Forgion (6)

 

Race 4: Prix Conseil Departemental de l'Aisne

Douglas Keryvon (16) won zijn laatste twee koersen en kan hier zonder ijzers op jacht naar een derde opeenvolgende zege. Hij zal daarvoor moeten afrekenen met Dorlic du Palais (18), die weer in vorm gekomen is en hier mooi staat ingeschreven, en Dragonne Ginyu (17), die weer meedoet voor de betere plaatsen. In het eerste band valt Delice Royal (7) op, die haar laatste twee starts wist te winnen maar hier een hoger niveau aan tegenstanders tegenkomt. Darling des Vignes (14) is er altijd bij en moet weer worden meegenomen in de weddenschappen, zelfs voor de eerste plaatsen. Danika des Forets (12) staat er perfect in zonder ijzers en tegen de winsomgrens en mag, ondanks haar op het oog matige prestaties, niet onderschat worden.

Plaats 1: Douglas Keryvon (16)
Plaats 2: Dorlic du Palais (18)
Plaats 3: Dragonne Ginyu (17)
Plaats 4: Delice Royal (7)
Plaats 5: Darling des Vignes (14)

 

Race 5: Prix Qualitrot

Epopee du Douet (5) zal met Pierre Vercruysse op de sulky moeten proberen uit de greep te blijven van enkele goede paarden uit het tweede band. Van hen lijkt En Folie (11) de gevaarlijkste, zij won dit jaar al drie koersen en plaatste zich daarna constant. Ook Eternelle Beaute (14) heeft hier goede kansen nu zij zonder ijzers loopt en in haar laatste start aantoonde in vorm te zijn. Energie d'Anlouna (15) kan beter dan wat zij de laatste keren liet zien en is niet ongevaarlijk. Elite du Mouchel (10) presteert wisselvallig maar heeft wel in sterkere velden gestaan, zij mag niet onderschat worden. Etincelle de Mai (9) kan op een goede dag ver komen nu zij zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Epopee du Douet (5)
Plaats 2: En Folie (11)
Plaats 3: Eternelle Beaute (14)
Plaats 4: Energie d'Anlouna (15)
Plaats 5: Elite du Mouchel (10)

 

Race 6: Prix M.M.A. Assurances

Cocktail du Biwetz (11) lijkt weer in prima vorm te zijn gekomen en hij kan in zijn geboortestreek opnieuw meedoen voor de overwinning, al zal hij zich daarvoor moeten zien te ontdoen van Cocktail Way (5), die voor een zege staat en zonder ijzers met Pierre Vercruysse een opponent van formaat is. Calypso d'Alb (4) is ook een geduchte tegenstander voor de pupil van Age Posthumus, zijn laatste verrichting vergeten we maar want daarvoor was hij prima in orde. Bebert du Varlet (9) is in vorm en doet mee voor de plaatsen in dit veld. Cheeky Royal (3) is gevaarlijk nu hij zonder ijzers loopt, als hij zijn vorm van vorig jaar ook maar een beetje weet te benaderen doet hij mee voor een hoge klassering. Cyrano de l'Iton (1) kan beter dan wat hij de laatste tijd laat zien en is met Franck Ouvrie niet bij voorbaat kansloos.

Plaats 1: Cocktail du Biwetz (11)
Plaats 2: Cocktail Way (5)
Plaats 3: Calypso d'Alb (4)
Plaats 4: Bebert du Varlet (9)
Plaats 5: Cheeky Royal (3)

 

Race 7: Prix Rozoy sur Serre

Easy Destin (7) is in een rap tempo bezig zijn winsom op te vijzelen en met deze prachtige inschrijving ligt er weer een nieuwe zege binnen de mogelijkheden. Extra du Chatault (6) is ook in vorm en doet zonder ijzers mee voor een podiumplaats, evenals Eclair Star (10), die wisselvallig is maar zonder ijzers de gevaarlijkste deelnemer uit het tweede band lijkt te zijn. Emir du Pont (5) laat de laatste weken grote progressie zien en als hij nog verder verbetert is hij een kandidaat voor een hoge klassering. Earl Chick (4) liet het na twee zeges wat afweten maar kan zich hier herstellen. Eole Chatho (3) doet weer mee voor de plaatsen.

Plaats 1: Easy Destin (7)
Plaats 2: Extra du Chatault (6)
Plaats 3: Eclair Star (10)
Plaats 4: Emir du Pont (5)
Plaats 5: Earl Chick (4)

 

Race 8: Prix de Moncornet

Beguin d'Ali (11) is in een bloedvorm met twee zeges in zeer snelle tijden, hij is hier het te kloppen paard. Voor de plaatsen kunnen we kijken naar Celebre de Foot (6), die ook in vorm is en goede resultaten boekt, alsmede Driango de Nile (3), die maar liefst vijf tweede plaatsen op rij boekte en perfect staat ingeschreven in het eerste band, maar die  ook hier de zege waarschijnlijk aan een ander moet laten. Champ Winner (2) is trouw en doet mee voor de plaatsen, terwijl Cats de la Ferme (7) haar zeer verrassende zege van Enghien nog steeds niet heeft kunnen bevestigen. Allez Schmar (8) is wisselvallig maar kan zijn neus op een goede dag in de voorhoede laten zien.

Plaats 1: Beguin d'Ali (11)
Plaats 2: Celebre de Foot (6)
Plaats 3: Driango de Nile (3)
Plaats 4: Champ Winner (2)
Plaats 5: Cats de la Ferme (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.