Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Laval - 13 maart

Laval – woensdag 13 maart 2019 – Start 13.45 uur

Race 1: Grand Prix du Conseil Departemental de la Mayenne

De openbaring van de wintermeeting van Vincennes, Looking Superb (9), verschijnt hier aan de start met als doel weer eens te winnen. Tegen een oppositie die hij aan moet kunnen (hij werd immers 2e in de Grand Prix d’Amérique…) lijkt hij moeilijk te verslaan, Achter dit paard dat de meeste weddenschappen zal aantrekken kunnen Coach Franbleu (11), die een erg goede winter kende en die in zijn laatste start waar hij 7e werd ook nog zijn record verbeterde, Nancy America (1), die met elk koersverloop overweg kan en Divine Mesloise (2), die het momenteel voortreffelijk doet, kunnen strijden om de ereplaatsen. Black Jack From (5) is door Guillaume Gillot speciaal voorbereid op deze koers en indien hij goed vertrekt zou hij in de winnende aankomst kunnen eindigen. Cobra Bleu (12), die ons zijn oude gezicht zou kunnen laten zien, Dream de Nilrem (7), erg mooi ingeschreven tegen de winsomgrens na een rentreekoers, en Beau de Grimoult (10), die het overigens beter doet met een zadel op zijn rug, moeten het hebben van falende favorieten om hier een rol te kunnen spelen in dit veld waarin meerdere starters hun conditie proberen aan te scherpen voor andere beoogde koersen.  

Plaats 1: Looking Superb (9)
Plaats 2: Coach Franbleu (11)
Plaats 3: Nancy America (1)
Plaats 4: Divine Mesloise (2)
Plaats 5: Black Jack From (5)

 

Race 2: Prix Federation Anjou-Maine Centre-Ouest

De dochter van de crack Bold Eagle Galtika’s Fella (3), die erg goed kwalificeerde in Caen, zal de blikvanger zijn in deze koers. Om te winnen dient zij af te rekenen met Glory Island (8), die we weer in vertrouwen nemen, Galla Di Quattro (2), die ook goed kwalificeerde, en Gloria Kily (4), die hoog wordt ingeschat door Franck Nivard. Guiness de Janeiro (6), de andere troef van Philippe Billard in deze koers, Gallica Gédé (11), die al het een en ander heeft laten zien, en Giroflée de Toues (12), trouw, hebben eveneens kansen in dit vrij open veld.     

Plaats 1: Galtika's Fella (3)
Plaats 2: Glory Island (8)
Plaats 3: Galla di Quattro (2)
Plaats 4: Gloria Kily (4)
Plaats 5: Guiness de Janeiro (6)

 

Race 3: Prix www.hippodrome-laval.fr

Met maar liefst vier opeenvolgende zeges op zak gaat Déesse Carisaie (7) hier van start om te proberen er vijf van te maken. Achter dit betrouwbare bankpaard kunnen Dédé de Montauran (11), die de laatste keer positief opviel, Believe Me (9), die het steeds goed doet, en Balou du Paou (10), op een goede dag, het uitvechten voor de ereplaatsen. Bertoni (2), die niet zonder ijzers liep sinds 2017 (!) en Brave des Tyll (6), over het algemeen erg trouw, zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Deesse Carisaie (7)
Plaats 2: Dede de Montauban (11)
Plaats 3: Believe Me (9)
Plaats 4: Balou du Paou (10)
Plaats 5: Bertoni (2)

 

Race 4: Prix France Bleu Mayenne

Perfect ingeschreven tegen de winsomgrens verdient El Condor Pillière (16) het om weer ons vertrouwen te krijgen in dit veld. De buit is echter nog niet binnen ten opzichte van Estocade Bleue (7), die opnieuw zonder achterijzers loopt, Election Coquine (11), die zal proberen zijn laatste succes te bevestigen, en Euripide Ludois (2), die, foutloos, in staat is om een koers als deze te winnen. Enzo River (13) won op een fraaie manier in Amiens en heeft eveneens kansen in dit veld, pas op voor hem! Eclipse du Noyer (10), indien zij een goede dag heeft, Egir des Apres (14), die het prima doet, en Etoile du Coq (5), zonder ijzers na een heroptreden, komen hierna.  

Plaats 1: El Condor Piliere (16)
Plaats 2: Estocade Bleue (7)
Plaats 3: Election Coquine (11)
Plaats 4: Euripide Ludois (2)
Plaats 5: Enzo River (13)

 

Race 5: Prix Kreason

Een zeer open amateurkoers waarin de strijd om de overwinning zou kunnen gaan tussen Boderec (14), die aan een zege toe is, Balzac du Tijas (7), indien hij blijft draven, en Chérie des Landes (6), die constant goed presteert. Bellone Cayennaise (2), die onlangs bij haar heroptreden goed liep, en Aby Saint André (8), die een harde noot om te kraken is, zouden met winst ook niet verbazen. Chippewa (5), voor wie alles valt of staat met een foutloos parcours, Andalou d’Huon (13), die mogelijkheden heeft maar een heroptreden maakt, en Cavallo du Closet (3), die in staat is tot een verrassing, zullen proberen zich met de aankomst te bemoeien.  

Plaats 1: Boderec (14)
Plaats 2: Balzac du Tijas (7)
Plaats 3: Cherie des Landes (6)
Plaats 4: Bellone Cayennaise (2)
Plaats 5: Aby Saint Andre (8)

 

Race 6: Prix de la Societe du Cheval Francais

Slechts voorafgegaan door Duc du Lupin in zijn laatste start op Vincennes lijkt Délicieux du Cébé (7) hier deze woensdag in staat om de zege voor zich op te eisen. Om daarin te slagen dient de pupil van Franck Leblanc af te rekenen met Coco de Rocha (14), speciaal voorbereid op deze koers, Célinia du Pont (3), die het met ijzers al eerder goed deed, en Daniel Bon (4), die foutloos voor een verrassing kan zorgen. Concerto du Ruel (12), die in zijn laatste optreden in dit genre een ereplaats behaalde, Ceasar Sisu (11) met Yoann Lebourgeois en Betty de Malabry (5), als zij een goede dag heeft, completeren onze selectie.

Plaats 1: Delicieux du Cebe (7)
Plaats 2: Coco de Rocha (14)
Plaats 3: Celinia du Pont (3)
Plaats 4: Daniel Bon (4)
Plaats 5: Concerto du Ruel (12)

 

Race 7: Prix Mayenne Tourisme

Hier startend zonder achterijzers en toevertrouwd aan Eric Raffin vindt Chic Carisaie (10) een mooie kans om weer eens te winnen. Mocht hij falen dan kunnen de trouwe Charme de Star (13), Crazy Dream (11), die de laatste keer bij zijn heroptreden positief opviel, en Au Delà de Bouère (7), die op deze koers is voorbereid, daarvan profiteren. Chic et Belle (12) kan beter dan wat zij de laatste keren heeft laten zien, met de steun van Yoann Lebourgeois kan zij ons weer haar ware gezicht laten zien, let op haar! Clara du Bocage (6), indien zij een gunstig koersverloop treft, Bogota d’Herfraie (9), met Anthony Barrier en Belphégor du Paj (5), in vorm, zullen proberen de uitbetalingen in deze koers een beter aanzien te geven.

Plaats 1: Chic Carisaie (10)
Plaats 2: Charme de Star (13)
Plaats 3: Crazy Dream (11)
Plaats 4: Au Dela de Bouere (7)
Plaats 5: Chic Et Belle (12)

 

Race 8: Prix www.lamayenne.fr

Facile (12) kan uitstekend overweg met Eric Raffin (2 koersen, 1 overwinning en een ereplaats) en treft hier een mooie kans op de overwinning. Fusain du Rib (11), mooi ingeschreven en altijd strijdlustig, Fribourg (2), die het verdient een koers als deze te winnen, en Formidable Mec (10), die talent heeft maar van rust komt, kunnen gaan strijden voor de ereplaatsen. Felucia (4), voor wie hetzelfde geldt als voornoemd paard, en Forto Déo (8), die zal proberen zijn recente zege te bevestigen, komen hierna.

Plaats 1: Facile (12)
Plaats 2: Fusain du Rib (11)
Plaats 3: Fribourg (2)
Plaats 4: Formidable Mec (10)
Plaats 5: Felucia (4)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.